Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

reglim bitmek üzere ama bi cesaret var bende sanki yapacak gibiyim.egzersizde serce ve yanındakini yapabilmiştm...bakalım deneyip görcez:)))

ne güzel o cesareti hissetmen en önemlisi cnm sonrası geliyo zaten.. bu arada ben de iki gün evvel yendim şu korkuyu ve yaptım en sonunda :))) darısı sana inşallahh canım ... zaman kaybetmeden deavm et egzersizlerine olur mu

ne güzel darısı basıma.vallaha kocaman bi yük valla...bende yapcam cok cesaretim var hiç böyle olmamıştım.

Merhaba kızlar bende 15 günlük evliyim sanırım bende vajinusmusluyum eşimle pek çok denememize rağmen ilişkiye giremiyoruz kuvvetli bir acı hissediyorum imkansız gibi geliyor:/ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum:/

Merhaba kızlar bende 15 günlük evliyim sanırım bende vajinusmusluyum eşimle pek çok denememize rağmen ilişkiye giremiyoruz kuvvetli bir acı hissediyorum imkansız gibi geliyor:/ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum:/

p...s alabiliyomusun cnm aci hissediyorm demssin p....si alamiyosan aci nasl cekiyosun eger p....si aliyosan vajinusmus degilsindir bi kadin dogumcuya gozuk istersen bide yeterince kaygan degilsede acir herhalde kuru kury

p...s alabiliyomusun cnm aci hissediyorm demssin p....si alamiyosan aci nasl cekiyosun eger p....si aliyosan vajinusmus degilsindir bi kadin dogumcuya gozuk istersen bide yeterince kaygan degilsede acir herhalde kuru kury

Bir miktar alıyorum p....si ama oda biraz zorlamayla ve ilişkiye girmiş sayılacak seviyede de değil :/ Bir keresinde hissettiğim acıdan tansiyonum falan düştü...

Canım ben tedaviyi yarıda birakmadm doktorm parmak egzersizleri veriyordu evde uyguluyordm esimle birlikte oldktan sonra seanslari bitirdi.ben tam anlamiyla duzelmedigimi bisure sonra fark ettim asiri derecede acı cekiyordum.sezeryani ben istedim cunku muayene hic olamadm dusuncesi bile beni cok kasiyor dogumdan sonra tekrar basa dondk esim cok anlayisli fakat ben cok kafaya takiyorum uyuyamiyorm tekrar doktora gitmek iistemiyorm.tekrar eparmak egzersizlerine basliyacgim cok zor birvsurec allah hepimizin yardimcisi olsun

çok üzüldüm cnm msjı okuyunca..tekrar nüksetmesi kötü olmuş... Allah güç kuvvet versin bebeğini de allah analı babalı büyütsün inşallah..bence önce kendini toparla yapacağına inan ve tekrar başla egzersizlerine, bu sefer daha kolay olucaktır belki de, öncesinde yapmış olmanın avantajını yaşayabilirsin.. ama en önemlisi kendini psikolojik olarak toparlaman.. Allah kolaylık versin cnm bi an önce kurtulmayı nasip etsin inşallah..

Orani elletemion bile orasi kötu Bende öleyim de insallah hersey olur allahin izniyle Canim allah anali babali buyutsun insallah peki sezaryan la korkmadinmi Ben cok korkayim herseyden cok bu isten bile ve herseyden sen

Bir miktar alıyorum p....si ama oda biraz zorlamayla ve ilişkiye girmiş sayılacak seviyede de değil :/ Bir keresinde hissettiğim acıdan tansiyonum falan düştü...

anladim cnm yonumu ayarlayamadiniz acaba istersen egzersizlere basla kisa zamnda atlatrsin ins burada yaz istedigini sor mutlaka cvp bilursun cnm

gecmis olsun allah anali babaki buytsun ins bncede egzersizlere bsla kisa surede atlatirsin ins snucta iyle yada boyle onceden yapmissin ins yine olacaktir ama kafaya takma cok rahat ol rabbim ins bizede yenmeyi ve anne olmayi nasip etsin bn cok istiyorm anne olmayi allahim isteyen herkese versin

Merhaba arkadaslar 2 yil bu konuda okadar sikinti cektimki sizi cok iyi anlarim.ve ben 3 seansta isi bitirdim.suanda bebek icin ugrasiyoruz.eger isteyen olursa tardim edebilirim.doktorun bana gun ve gun yaptirdiklarini ozelden yafa burdan anlatabilirim.inanin cok kisa surede iyilesirsiniz.nedemek oldugunu cok iyi anliyorum resmen evliligim kabusa donmustu.bu yuzden herkese yardim etmek istiyorum.yani durumu olmatan doktora gidemeyen arkadaslara eminim yardim edebolurim tabi isterseniz.ozelden dememin nedeni biraz ayrintiya dalmak gerekiyor utanan olabilir.isteyen olursa yardim ederim kizlar.

mrb arkadaşlar 1 haftadır eş denemsini yapmaya çalışıyodum kısmet bugun deneyebıldık ve eş denemesini yaptık baya bi girdi de ama kanama olmadı kafam takıldı zarım mı esnek acaba ???

Belki cvp verilmistir okumadim ama yazmak iztedim.bende tedaviden sonra kan grlmedi ve cok korktum.doktorum.cok normal egzersizlerle yaptigin icin esnetiyorsun gelmez bundan sonra dedi.ve ben cocuk icin muayene oldugumda doktor sen kizmisin diye sasirdi onada anlattim.evet patlamax anca dogumda dedi.yani sakin korkma canim.bundan sonra kan gelmeyebilir.umarim edinde anlayisli biridir sorun yapmaz.

Yavas yavas okuyorum yazilanlari ben konuyu gorunce yardimci olmak istedim.baya bilgisi.olan ve yardim eden arkadaslar var okudum.destek cok onemli bende destege hazirim.hatta doktora gittigimde yaptikdiklarini gorunce keske bi arkadsdim soleseydide yapsaydim bosuna para verdim dedim.bu yuzden yardim etmek istiyirum.

Ziyaretci arkadaslarim belliki b7 sorunu yadiyirsunuz yoksa hurda isiniz ne bence sizde katilin utanacak bisey yok bak arkadaslar nasil hirbirlerine destrk olmuslar ben bayildim valla dedteklerinr.benim bide bebk icin takildigim topoik var orasida in jumara insanlarla dolu.hadi bu sorunu atlatinda oraya gelin.artik sizde bebk icin ugrasin.sizr yemin ederin ssdece ilk giris aninds gergin oldugun icin aciyomus gibi gelio ams o bioe sivrisinek isirigini gecmez.brn inaniyorum hepiniz yenecekdiniz.belki cok kklasik gelecek ama BEN YENDIYSEM HERKES YENER demek istiyirum.

bana yardım edebilirmisiniz acaba şimdilik özelden mesaj atamıyorum hakkım yok sanırım ama nasıl başlamam gerek egzersizlere bilmiyorm...

canm mrb hastalığım bıttı ve egzersizlere baslamakk ıstıyorum ama erteliyorum hala sımdıde bayram gırdı araya evde fırsatım olmuyo aslında yalnızım ama fırsat yaratmıyorum nasıl başlasam once aynayla bakıp alıssammı yardımcı olabılırmısınnzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…