- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.481
reglim bitmek üzere ama bi cesaret var bende sanki yapacak gibiyim.egzersizde serce ve yanındakini yapabilmiştm...bakalım deneyip görcez:)))
ne güzel o cesareti hissetmen en önemlisi cnm sonrası geliyo zaten.. bu arada ben de iki gün evvel yendim şu korkuyu ve yaptım en sonunda :))) darısı sana inşallahh canım ... zaman kaybetmeden deavm et egzersizlerine olur mu
Merhaba kızlar bende 15 günlük evliyim sanırım bende vajinusmusluyum eşimle pek çok denememize rağmen ilişkiye giremiyoruz kuvvetli bir acı hissediyorum imkansız gibi geliyor:/ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum:/
p...s alabiliyomusun cnm aci hissediyorm demssin p....si alamiyosan aci nasl cekiyosun eger p....si aliyosan vajinusmus degilsindir bi kadin dogumcuya gozuk istersen bide yeterince kaygan degilsede acir herhalde kuru kury
Merhaba kızlar bende 15 günlük evliyim sanırım bende vajinusmusluyum eşimle pek çok denememize rağmen ilişkiye giremiyoruz kuvvetli bir acı hissediyorum imkansız gibi geliyor:/ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum:/
Canım ben tedaviyi yarıda birakmadm doktorm parmak egzersizleri veriyordu evde uyguluyordm esimle birlikte oldktan sonra seanslari bitirdi.ben tam anlamiyla duzelmedigimi bisure sonra fark ettim asiri derecede acı cekiyordum.sezeryani ben istedim cunku muayene hic olamadm dusuncesi bile beni cok kasiyor dogumdan sonra tekrar basa dondk esim cok anlayisli fakat ben cok kafaya takiyorum uyuyamiyorm tekrar doktora gitmek iistemiyorm.tekrar eparmak egzersizlerine basliyacgim cok zor birvsurec allah hepimizin yardimcisi olsun
Canim kayganlastirici jeli kullanmadiysan bi dene derim
mrhb egegüzeli bugün kimse yok galiba..
Bir miktar alıyorum p....si ama oda biraz zorlamayla ve ilişkiye girmiş sayılacak seviyede de değil :/ Bir keresinde hissettiğim acıdan tansiyonum falan düştü...
Canım ben tedaviyi yarıda birakmadm doktorm parmak egzersizleri veriyordu evde uyguluyordm esimle birlikte oldktan sonra seanslari bitirdi.ben tam anlamiyla duzelmedigimi bisure sonra fark ettim asiri derecede acı cekiyordum.sezeryani ben istedim cunku muayene hic olamadm dusuncesi bile beni cok kasiyor dogumdan sonra tekrar basa dondk esim cok anlayisli fakat ben cok kafaya takiyorum uyuyamiyorm tekrar doktora gitmek iistemiyorm.tekrar eparmak egzersizlerine basliyacgim cok zor birvsurec allah hepimizin yardimcisi olsun
Bir miktar alıyorum p....si ama oda biraz zorlamayla ve ilişkiye girmiş sayılacak seviyede de değil :/ Bir keresinde hissettiğim acıdan tansiyonum falan düştü...
mrb arkadaşlar 1 haftadır eş denemsini yapmaya çalışıyodum kısmet bugun deneyebıldık ve eş denemesini yaptık baya bi girdi de ama kanama olmadı kafam takıldı zarım mı esnek acaba ???
Ziyaretci arkadaslarim belliki b7 sorunu yadiyirsunuz yoksa hurda isiniz ne bence sizde katilin utanacak bisey yok bak arkadaslar nasil hirbirlerine destrk olmuslar ben bayildim valla dedteklerinr.benim bide bebk icin takildigim topoik var orasida in jumara insanlarla dolu.hadi bu sorunu atlatinda oraya gelin.artik sizde bebk icin ugrasin.sizr yemin ederin ssdece ilk giris aninds gergin oldugun icin aciyomus gibi gelio ams o bioe sivrisinek isirigini gecmez.brn inaniyorum hepiniz yenecekdiniz.belki cok kklasik gelecek ama BEN YENDIYSEM HERKES YENER demek istiyirum.
cnm bizde bunların aynılarını yaşadık ve burdaki yenen kızların tavsiyeleri ile aştık. burayı bırakma sana yardımcı olalım aşmaman için hiç bi sebep yok. eşinin anlayışlı olmasına inan aldırma çünkü onların anlayışı bizi rahatlatmaları zaman kaybına ertelememize neden oluyor cnm. egzerszlere başlayacağm de kesin karar ver hemen sana burdan yardımcı olalım hepimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?