Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki nasil yapcan ve neyle cok aci oluormu p sini neden anlamion Kalin diyemi neguzel daha yenisiniz masallah olur yencez insallah

p si de bir miktar alıyorum ama bir yerde sanki tıkanıp kalıyor ve dehşet canım yanıyor..parmakları denedim orta parmak falan baya aldım içime ama şimdi mumda bir aparat yapıp denemeyi düşünüyorum:/

p si de bir miktar alıyorum ama bir yerde sanki tıkanıp kalıyor ve dehşet canım yanıyor..parmakları denedim orta parmak falan baya aldım içime ama şimdi mumda bir aparat yapıp denemeyi düşünüyorum:/

Yanior yani ozaman devami gelmior iste de e beni batior ilk Giris Öle iste insallah yapariz hepimiz yeneriz hemen geciormu yanma peki

Merhaba ben tekrar deneme yaptım olmuyor sanki p.. ucu girmiyor ilk önce egzersizlerimi yaptım sırasıyla ama p... gelince girmiyor yaaa ne yapcam ben hafta sonu geldi pzt doktora gidicem başarısız olmak istemiyorum artık yenen arkadaşlar yardım edin lütfen!!! p... denemesinde ilk önce p.. ucunu sokup daha sonra mı hafifçe hareket ettircez? Ben deneme yaparken heycan yapıyorum nefes alıp veriyorum yine olmuyor olmuyor girmiyor yaaa çok sıkıldım artık :18::18::18::18::18:

slm kizlar bn bikac gundur cok yogundum giremedim smdide dort besgun sehir disinda olucam dugunumz var giremiycem buraya ayni yerimdeyim ilerleyemedim esim bu ara bi tuhaf bni deli ediyo denemk istemiyo bn napicam bu durum bnide geriletti sanki daha yapabilcegimede inanmiyorm snki korkuyoyorm esime cok kirginim bn bes yildir yapmadigm sey kalmadi bu illeti yenmk icn smdi bni bole birakti alisms ole yasamaya bnde biraz zamna biraktim iste uc dort gun ayri olcaz blki bi ise yarar kizlar kib gelnce yazarm

canım uste ol ve kontrol sende olsun egzesız yapar gıbı elınle ypnlendır cok klay kendını hazırla yaparsın

erkeklerı anlamak zor cnm ama bıkac gun sız eıyı gelıcektır merak etme kendıne ıyı bak

Bende senin gibi olaylar yaşıyorum zaman zaman böyle olunca egzersizlerini yap bence gerileme olmadığını anlayacaksın. Geçenlerde eşimle tartıştık p.. denemesi yapmak istemiyordu deneyince de p... hemen iniyordu tam sertleşmeden çok kötü oldum tartıştık daha kötü oldu neredeyse birbirimize zarar verdik moralim çok bozuldu böyle olunca tekrar eskiye döneceğimi falan düşündüm fakat bir duş alıp evde egzersizlerimi baştan alıp sırasıyla yaptım baktım kasılma yok moralim düzeldi eşine zaman ver bizim rahatsızlığımız nedeniyle psikolojik olarak sertleşme yada isteksizlik gibi durumlar olması normal böyle olduğu zaman birbirimizi suçlamak yerine sarılıp uyuyun diyor doktorum sende öyle yap bence... Şimdi eşimle aramız daha iyi gibi umarım en kısa zamanda sizinde aranız düzelir. Ayrıca stres yapma çünkü beynimiz öğrendi oraya bir şey girmesine gerileme olmaz.

sakin ol tatlm olacaaaak. ıkınırken penisin ucunu yerleştir sonra nefesini verirken penisi ittir. cnm yeterince kaymıyormu acaba?
ne kullanıyorsun kayganlaştırıcı olarak?

sakin ol tatlm olacaaaak. ıkınırken penisin ucunu yerleştir sonra nefesini verirken penisi ittir. cnm yeterince kaymıyormu acaba?
ne kullanıyorsun kayganlaştırıcı olarak?

canım mrb.bizde dün eşimle denedik daha dogrusu deneyelim dedik eşimin p.. hemen söndü ben ugrasırken yapmak için.sonra bıraktık.ben şimdi iki parmagımı rahatlıkla alıyorum güven geldi ama eşimde sertleşme kısa sürüyo.yani eşimle deneyemiyorum.ugrasırken eşimin dikkati dagılıyo galiba.ne yapcamı bilemiyorum.bende denemek istiyorum ne yapabilirm yardım edebilirmisin canım

Aynı problem bizde de var ne yapıcağımı saşırdım bu problem yüzünden çok fena kavga ettik lütfen çözümü bilen varsa yardım edin Allah rızası için.

canı bendede aynı sorunlar var eşim denemek istemiyor zorluyorum o zamanda p..sertleşmesi kısa sürüyor ben cok ugrastıgım için.allah yardımcımız olsun.

doktorun verdiği g...te adında kayganlaştıcı jel

cnm doktorun tavsiye etmiyor belki ama zeytinyağını birkez de olsa denemni tavsiye edeim. nasıl kayıp gittiğini anlamayacaksın.
en azından 1 kere kullan yönünü bulmuş olursun. biz hepimiz zeytinyağı ile yendik bi zararıda olmadı çok şükür bence denemeni şiddetle tavsiye ederim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…