Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşşş benim e okadar kısa sürer dua edin nolar

o acı yanma hissi çok azcık oluyor zaten bi kaç denemede tamamen kayboluyor, yerini hissiz bi hisse bırakıyo, ne acıyo ne de zevk veriyo, öyle bi his.ben o aşamadayım şu an :)))

zeytinyağ kullan, ıkın ve aniden zorlamazsan ne acı ne birşey.

ayy sorma sorma hele bigün söylemesi ayıp kiraz yemiştm oda gaz yapıo ya ayyy egzersz yapamamıştm o histen

Son düzenleme:
ayy sorma sorma hele bigün söylemesi ayıp kiraz yemiştm oda gaz yapıo ya ayyy egzersz yapamamıştm o histen

kiraz gaz mı yapıyor inan bilmiyordum aklımda olsun gelecek yaz, arkadaş bende sütü çok severim oda beter yani. bu durum için sevdiğimiz herşeyden vaz mı geçeceğiz ne

Son düzenleme:
kızlar mrb benim bi sorum olucak p... denemelerimizde ikinci kez p...başını sokabildim ilki çok kısaydı ikincisi yani dün denediğimiz daha uzun tutabildim içimde ama sadece kafası ancak girdi acayip yanma sızı hissettim bacaklarım ağrıdı ben altta bacaklarımı ayırmış vaziyetteydim bugünde hala bacaklarım tutulmuş gibi bir ağrı var sona az kaldı hissediyorum fakat niye başaramıyorum nefes alıp veriyorum ama ıkınamıyorum resmen kal gelio ve daha ne kadar girmesi lazım kızlık zarının yok olması için kafası girse yeter diolardı ve sanki bi yerde takılıp kalıo hiç ilerlemio ve o anda artık bir an önce çıksın istiyorum gitmiycek ileriye ve ben daha çok acı çekecekmişim gibi gelior

Son düzenleme:
Canım 3 boğum zaten yapılmıyor iki parmak iki boğumdan sonra makas gibi aç kapa yapılıyor sonra penis denemeleri zaten sen egzersizleri bitirmişsin sonuç yaklaşmış :)

ya bnm doktorum 3 bogumu da yap dedi bütün parmakların da o yuzden 2 bogum yeterliyse 3 e uğraşmıyacagım çünkü üçü olmuyo bi türlü

cnm 2 parmagını işaret ve orta parmagını üst üste koyuyorsun parmagın 3 bogumya o boğumlara göre ilerliyorsun önce 1 boğum sonra 2 en sonda 3 boğum yapıyosun

canım altta çok ağrır bacakların yorulursun bence üstte dene derim yada altta daha rahat bir pozisyon mesela eşinin beline bacaklarını dola ayaklarınla kilitle.birde sayfama pozisyon videoları yükledim onlara da bir bak dilersen ilk sayfamı bir oku derim ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html

bir yere takılıp kalıyo dediğin yere ben tümsek diyorum :) önce parmağını içeri sokup egzersiz yapıp o tümseği keşfettin mi ? ve p.. tam oraya geldiğinde ıkınmalısın . ayrıca zeytin yağı da önemli tabii

ya aslında dayanılmıcak kadar çok acım yoktu dünki denememizde ama sanki öldüm sanırsınız ayaklarım ellerim dakikalarca titredi p... başı girince böyleyim hepsini alınca kesin bayılcam :)

aslında başlamadan önce deniyoruz hangi pozisyon daha rahat olacak die bilemedim nasıl duracağımı eşim deseniz çaresiz napcanı bilmez canım yandı deyince suratından anlıyorum zaten bitio sonra nefes al ver sakinleş telkinlerinde bulunuyor fakat ben bütün gücümle onu itcem die uğraşıorum hergün penis başı girse alışır dimi bigün bi bakmışım hepsi içinde :))

tşk ederim canım ...kızlık zarının yok olmasına daha ne kadar var ya

canım bak bazen ilkte tamamen giriş olduğu halde yada 3. de bile zarı yırtılanlar olabiliyor buna takılma sen zar hiçbirşey değil acıyor falan diye düşünüyorsan merak etme sinek ısırığı daha çok acıtıyor yeter ki sen kayganlaştırıcı özellikle yağı kullan o ağrıyor diyenler kuru kuru zorlayanların ağrır.

canım üstte denersen hem yorulmazsın hemde itme gibi bir sıkıntın olmaz.

takılmıycam diorum da sanki o yok olunca herşey kolaylaşcakmış gibi gelior :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…