- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.001
cnm merhaba ;
bende parmkla pek yapamıyordum mesela kişiden kişiye farkediyor ama fark etmez illa aparatla yeneceksn die bişi yok tabiiki sadece parmak egzersiziyle yenebilirsn yeterki vazgeçme cnm olurmu
İnşşş benim e okadar kısa sürer dua edin nolarya ben parmakla deneyip gaza gelip çok başarısızlıklar yaşadım, parmak girebilirken p.. nasıl girmez dedim.
mecburen aparat yaptım, çok sistemli çalıştım, hergün eşimin üstündeymiş gibi aparatla denemeler yaptım günden güne kalınlaştıdım. ve artık aparattan ötesinin olması gerektiğini düşündüm p.. ile denedim. yani hangi ara ıkınmalıyım, eğimi nasıl tutmalıyım,sokarken batarsa ne yapmalıyım,, herşeyi öyle sindirdim ki,p.. ile denememem için bi nedenim kalmadı. o yüzden tavsiye ediyorum arkadaşlara. baktın olmuyo sen de öyle yaparsın 3 gün çalışsan yetiyor
o acı yanma hissi çok azcık oluyor zaten bi kaç denemede tamamen kayboluyor, yerini hissiz bi hisse bırakıyo, ne acıyo ne de zevk veriyo, öyle bi his.ben o aşamadayım şu an :)))
hmmm tamam canım "büyük yada küçük abdetstin gelmiş gibi oluo" böyle yazmışsın ya birde biliyorsun o his var sanki tuvalet ihtiyacı hissediyorsun gibi oluyor.ne kötü birşey ben başlarda kimseyle paylaşamadığımdan benim durumum anormal sanıyordum eşimde psikolojik diyordu korkudan öyle sanıyorsun
İnşş tenbellik ediyorum galiba kendımı çok kızıyorum(
ayy sorma sorma hele bigün söylemesi ayıp kiraz yemiştm oda gaz yapıo ya ayyy egzersz yapamamıştm o histen
Canım 3 boğum zaten yapılmıyor iki parmak iki boğumdan sonra makas gibi aç kapa yapılıyor sonra penis denemeleri zaten sen egzersizleri bitirmişsin sonuç yaklaşmış :)
Egzersizleri yapıyorum rahatça kasılmıyorum da hafif yanma hissediyorum ıkındıkça açılıyor sanki ve gidiyo ama asıl işi yapamıyorum anlamadım gitti sen de en kısa sürede yaparsın inş her şey ıkınmakla oluyo bunu görebildim en azından. Bu arada iki parmak iki boğum ne demek
kızlar mrb benim bi sorum olucak p... denemelerimizde ikinci kez p...başını sokabildim ilki çok kısaydı ikincisi yani dün denediğimiz daha uzun tutabildim içimde ama sadece kafası ancak girdi acayip yanma sızı hissettim bacaklarım ağrıdı ben altta bacaklarımı ayırmış vaziyetteydim bugünde hala bacaklarım tutulmuş gibi bir ağrı var sona az kaldı hissediyorum fakat niye başaramıyorumnefes alıp veriyorum ama ıkınamıyorum resmen kal gelio ve daha ne kadar girmesi lazım kızlık zarının yok olması için kafası girse yeter diolardı ve sanki bi yerde takılıp kalıo hiç ilerlemio ve o anda artık bir an önce çıksın istiyorum gitmiycek ileriye ve ben daha çok acı çekecekmişim gibi gelior
kızlar mrb benim bi sorum olucak p... denemelerimizde ikinci kez p...başını sokabildim ilki çok kısaydı ikincisi yani dün denediğimiz daha uzun tutabildim içimde ama sadece kafası ancak girdi acayip yanma sızı hissettim bacaklarım ağrıdı ben altta bacaklarımı ayırmış vaziyetteydim bugünde hala bacaklarım tutulmuş gibi bir ağrı var sona az kaldı hissediyorum fakat niye başaramıyorumnefes alıp veriyorum ama ıkınamıyorum resmen kal gelio ve daha ne kadar girmesi lazım kızlık zarının yok olması için kafası girse yeter diolardı ve sanki bi yerde takılıp kalıo hiç ilerlemio ve o anda artık bir an önce çıksın istiyorum gitmiycek ileriye ve ben daha çok acı çekecekmişim gibi gelior
canım altta çok ağrır bacakların yorulursun bence üstte dene derim yada altta daha rahat bir pozisyon mesela eşinin beline bacaklarını dola ayaklarınla kilitle.birde sayfama pozisyon videoları yükledim onlara da bir bak dilersen ilk sayfamı bir oku derim ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
bir yere takılıp kalıyo dediğin yere ben tümsek diyorum :) önce parmağını içeri sokup egzersiz yapıp o tümseği keşfettin mi ? ve p.. tam oraya geldiğinde ıkınmalısın . ayrıca zeytin yağı da önemli tabii
tşk ederim canım ...kızlık zarının yok olmasına daha ne kadar var ya
tşk ederim kkaderim saolasın ...
tşk ederim canım ...kızlık zarının yok olmasına daha ne kadar var ya
aslında başlamadan önce deniyoruz hangi pozisyon daha rahat olacak die bilemedim nasıl duracağımı eşim deseniz çaresiz napcanı bilmez canım yandı deyince suratından anlıyorum zaten bitio sonra nefes al ver sakinleş telkinlerinde bulunuyor fakat ben bütün gücümle onu itcem die uğraşıorum hergün penis başı girse alışır dimi bigün bi bakmışım hepsi içinde :))
canım bak bazen ilkte tamamen giriş olduğu halde yada 3. de bile zarı yırtılanlar olabiliyor buna takılma sen zar hiçbirşey değil acıyor falan diye düşünüyorsan merak etme sinek ısırığı daha çok acıtıyor yeter ki sen kayganlaştırıcı özellikle yağı kullano ağrıyor diyenler kuru kuru zorlayanların ağrır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?