- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.021
takılmıycam diorum da sanki o yok olunca herşey kolaylaşcakmış gibi gelior :)
canım inan bana zar yüzünden zorlanmıyorsun emin ol öyle olsaydı zar ameliyatı olanlar hemen kolaylıkla aşarlardı bu durumu. bende öyle sanmıştım oh tamam zar gitti demiştim ama öyle olmadı işte. sen kendini kastığın için olmuyor canım zar yüzünden değil.lütfen bak sayfamı incele o şekilde bir deneme yap.eğer denemediysen.
sayfanı defalarca okudum inceledim resmen beynime kazıdım ama hala yetersizim sanırım. eşim altta ben üstte yüzüm ona dönük arkam ona dönük acıdımı az kalkıyorum bırakıveriyorum hemen ...
Da herkese bende 15 Ağustos'ta evlendim ve başa giriyor devamı gelmiyor kanama oldu sanırım zar gitti Ama hep kasılıyorum.burayı buldum ve parmak denedim olmadı kulak çöpü oldu sonra 10 cm bile kısa sürede bunlar iki üç günde yaptım ama eş denemesi başarısız oldu yine kastım üste eğilmişti ittim ama şimdide adetim uzadı çok sıkıcı bi durum hiç konsantre olamıyorum hiç bişeye..
dualarımız seninle tembel kuşinşallah öyle bir uçacaksın ki bizide geçeceksin :))
Bende beş buçuk yıldır bu hastalıkla uğraştım keşke daha baştan doktora gitseydim tedavi olsaydım şimdi boy boy çocuklarım olurdı belki bizimle birlikte evlenenlerin ikinci çocukları doğdu
her şerde bir hayır varmış bunu da böyle düşün.ayrıca bana da iki yıl oluyor buna hastalık gözüyle bakmıyorum sende bakma bence.zaten kafamızda büyüttüklerimiz bizi bu hale getirdi.geçmişi kafana takma size yeniden mutluluklar canım sende tüyolarını eksik etme benimde çok ihtiyacım var.özelden de paylaşmanı isterim mümkünse.
aslında başlamadan önce deniyoruz hangi pozisyon daha rahat olacak die bilemedim nasıl duracağımı eşim deseniz çaresiz napcanı bilmez canım yandı deyince suratından anlıyorum zaten bitio sonra nefes al ver sakinleş telkinlerinde bulunuyor fakat ben bütün gücümle onu itcem die uğraşıorum hergün penis başı girse alışır dimi bigün bi bakmışım hepsi içinde :))
bugün aparata devam ettim ama eşimin üztündeymiş gibi yani namaz kılarken dizleri yere koymuş pozisyon gibi .. sorun yaşamadın hatta aparatın o kadar girebilmesine şaşırdım mutlu oldum.yarın kalınlaştırıp deneyecem ...kolay gelsin arkadaşlar aparat şart bence:)
Canım Bu Durum Ne Kötüdür Çok iyi Bilirim.
Ancak Umudunu Kaybetmemelisin..
Egzersizlere Ara Vermeden, İyice Alışana Kadar Uygulaman Lazım.
Yok Ben Yapamıyorum Bırakacağım demek yok:26::26:
Bu Hastalığı Yenebilmen İçin Egzersiz Şart. Kulak Çöpü ve ardından Parmak Egzersizleri..
Umarım Bir an Önce Kurtulursun
bende vajinudmus hastasiyim kendi parmagimla hiç yapamiyorum. eşimle yapiyorum dun esimin isaret parmaginin tamamini alabildim.. sizce bOylede düzelebilirmiyim
bebe yağını çok araştırdım,en iyisinin bile içinde petrolümsü maddeler varmış. zeytin yağı dene. ben de 1 haftadır ilişkiye girebiliyorum,hala z. yağı kullanıyorum. dediğin gibi kuru olunca tamamı girmiyo biraz tahrişe neden oluyor.
elbette düzelebilirsin ama devam edin, eşin sonra 2 parmak denesin. baktın olmuyor işe sen el at ve sistemli bi şekilde egzersizlere başla.
ben her zmaan kişinin önce kendisini keşfetmesinden yanayım,önce kendi parmağını sokup p.. bi yerlerde takılıyor ötesine geçmiyor dediğin yeri görmelisin, oraya dokunup hiç acımadığını anlamalısın. sonra cesaret gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?