Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

takılmıycam diorum da sanki o yok olunca herşey kolaylaşcakmış gibi gelior :)

canım inan bana zar yüzünden zorlanmıyorsun emin ol öyle olsaydı zar ameliyatı olanlar hemen kolaylıkla aşarlardı bu durumu. bende öyle sanmıştım oh tamam zar gitti demiştim ama öyle olmadı işte. sen kendini kastığın için olmuyor canım zar yüzünden değil.lütfen bak sayfamı incele o şekilde bir deneme yap.eğer denemediysen.

sayfanı defalarca okudum inceledim resmen beynime kazıdım ama hala yetersizim sanırım. eşim altta ben üstte yüzüm ona dönük arkam ona dönük acıdımı az kalkıyorum bırakıveriyorum hemen ...

Da herkese bende 15 Ağustos'ta evlendim ve başa giriyor devamı gelmiyor kanama oldu sanırım zar gitti Ama hep kasılıyorum.burayı buldum ve parmak denedim olmadı kulak çöpü oldu sonra 10 cm bile kısa sürede bunlar iki üç günde yaptım ama eş denemesi başarısız oldu yine kastım üste eğilmişti ittim ama şimdide adetim uzadı çok sıkıcı bi durum hiç konsantre olamıyorum hiç bişeye..

Son düzenleyen: Moderatör:
sayfanı defalarca okudum inceledim resmen beynime kazıdım ama hala yetersizim sanırım. eşim altta ben üstte yüzüm ona dönük arkam ona dönük acıdımı az kalkıyorum bırakıveriyorum hemen ...

canım bak yağı sürdün ya sonra ne yap biliyor musun afedersin eşin uzansın sen p nin normal duruşunda p nin üstüne otur, ileri geri sürt vajinanı klitorisi tamam mı haz almaya çalış ama, o zaman ıslanmaya başlar ama sen hissetmezsin yağlı olduğundan ama vajina biraz sanki çukurlaşmış gibi p yi tutupta oraya girdirmeye çalışırken çukur gibi hissettirir yerini öyle bulursan girişin ıkınarakta itersen inşallah olur,

Canım Bu Durum Ne Kötüdür Çok iyi Bilirim.
Ancak Umudunu Kaybetmemelisin..
Egzersizlere Ara Vermeden, İyice Alışana Kadar Uygulaman Lazım.
Yok Ben Yapamıyorum Bırakacağım demek yok:26::26:
Bu Hastalığı Yenebilmen İçin Egzersiz Şart. Kulak Çöpü ve ardından Parmak Egzersizleri..
Umarım Bir an Önce Kurtulursun

bugün aparata devam ettim ama eşimin üztündeymiş gibi yani namaz kılarken dizleri yere koymuş pozisyon gibi .. sorun yaşamadın hatta aparatın o kadar girebilmesine şaşırdım mutlu oldum.yarın kalınlaştırıp deneyecem ...kolay gelsin arkadaşlar aparat şart bence:)

3 gündür egzersiz yapıyorum 1 parmak 1 boğumdan öteye gidemiyorum.ne bunalımlardayım acaba bigün bu işi yapabilecekmiyim çok merak ediyorum. eşimle yıllarca çıktık çıkarken yapmaya başlasak ancak yaparmışım

3 gündür egzersiz yapıyorum 1 parmak 1 boğumdan öteye gidemiyorum.yine bunalımlardayım acaba bigün bu işi yapabilecekmiyim çok merak ediyorum. eşimle yıllarca çıktık çıkarken yapmaya başlasak ancak yaparmışım

hangi pozisyon rahat, nefesi nasıl almalıyım, yön nerede, o tümseği geçerken ne yapmalıyım.. gibi birçok şeyi egzersiz yaparak görmen eşinle denemelerinden daha çabuk olur çünkü egzersizle önce kendini keşfetmiş olursun korkularını yenersin kasılmaların azalır. sen kendini tanıdıktan sonra da alırsın eşini karşına güzelce yaparsın kontrol sende olur ) diğer türlü her hüsranda eşinin psk kötü olur ve senin de. biz öyle olmuştuk yani. of ne kötü günlerdi yaa (

yaşaaaaa üstteymiş gibi denemenin meyvelerini eşinle ilişki esnasında toplayacaksııın

Adetim bitti sanırım ama aparatla denedim ama kahverengi lekeler oldu dışarı gelen bişi yok neden acaba

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani ben 10 cm liği bile aldım iki üç günde ekorkmuyorum ama olmadı eş denemesi.zeytinyağı ile denedik ama eşimin parmagıyla sürmesine izin veremedim kendim sürdüm üste denedim yapamadım alta geçtim bu seferde p de sıkıntı oldu eşimde hafif bozuldu bende çok kötü oldum adet araya girdi şimdi de bitmesi gerekiyordu dışa akıntı gelmiyo süre doldu ama gusül aldım ve aparatta leke oldu dk hapından mı acaba

öncelikle çok tşkr ederim çok iisin...parmağımı soktuğumda acı hissetmiyorum ama farklı kötü bi duygu durumumum oluyo ileri ittirmeye cesaret edemiyorum başım dönüyo bunalıyorum bugn yine denycem....

bende vajinudmus hastasiyim kendi parmagimla hiç yapamiyorum. eşimle yapiyorum dun esimin isaret parmaginin tamamini alabildim.. sizce bOylede düzelebilirmiyim

elbette düzelebilirsin ama devam edin, eşin sonra 2 parmak denesin. baktın olmuyor işe sen el at ve sistemli bi şekilde egzersizlere başla.
ben her zmaan kişinin önce kendisini keşfetmesinden yanayım,önce kendi parmağını sokup p.. bi yerlerde takılıyor ötesine geçmiyor dediğin yeri görmelisin, oraya dokunup hiç acımadığını anlamalısın. sonra cesaret gelecek

evet zor oluyo ya doktora sordum bebe yagı zarar vermez dedi bnde anlamadım hayırlısı olsunnn

canım yavaş yavaş yağı bırakıp doğal haline alışmalısın, yağdaki gibi olmaz ilk bir iki defada daha belki yavaş olur ama kendi ıslaklığınla alışmaya çalış,sadece acele giriş yapma zorlama hani denk geldin mi bilmem klitoris hassastır diye yazmışımdır, p nin üstüne sürt vajina ve klitorisi o zaman ıslaklık artar ve daha kolay olur giriş, yavaş yavaş ıkınarak devam edersin lütfen yağı baş ucuna koy önce dediğim gibi uğraş sonra baktın hazır değilim dersen yağ kullan ama lütfen biraz çabala hemen bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…