Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşim nasıl uygulayacak peki bir de her gün mü yapmalıyım bu egzersizi çok teşekkür edrim bu arada

Biz ben iki parmak iki boğum yaptığım hafta eşim iki parmak bir boğum uyguladı egzersizler hergün 30 dk boyunca uygulanıyorduk ben 30 dk sonra eşim 30 dk yapıyordu eşinin yapmasından rahatsız olduğun zamanlarda sen onun elini tut kontrol senin elinde olsun.

Evet egzersizi doğru uygulamışsın ağrı girmesi kendini kasman dolayı oluyordur. Böyle olduğunda nefes egzersizleri uygula 3,4 kez gevşersin hemde egzersizin kolay olaylaşır

Egzersizleri yapıyorum rahatça kasılmıyorum da hafif yanma hissediyorum ıkındıkça açılıyor sanki ve gidiyo ama asıl işi yapamıyorum anlamadım gitti sen de en kısa sürede yaparsın inş her şey ıkınmakla oluyo bunu görebildim en azından. Bu arada iki parmak iki boğum ne demek

slm kizlar bn bugun deniycem esimle bi dus alayim egzersiz yapip esimle deniycem ins olur esimde ister ins bitsin bu iskence ya yetr artk yoruldm ins yonude ayarlqrimda olur kizlar dua edin bna bnde sizn icn edicem yenen ark.tebrik ederm ck sukur kurtuldunz bizedecdua edin kizlar

evet canım haklısın egzersiz yaparken kan ter içinde kaldım :)) bence p daha kolay yencem gibi hissediyorum.az oldu zaten inş.geriside gelir.ne olur her gece dua edinn.bitsin artık bu iş..

hayatın telaşı içinde aklıma geldikçe dua ediyorum canım Allah herkesi tüm sıkıntıları olanları feraha çıkarsın inşallah.

Sakın stres yapma sakin ol tahmin ettiğin kadar zor değil ben tam olarak olduğuna bile inanamadım iki parmak iki boğumda ne kadar zorlandıysan en fazla o kadar zorlanıyorsun.

tatlm merhaba arada banada oluyordu o his merak etme.bak vajina idrar kesesi ile bağırsakların arasında olduğu için biz egzersz yaparken orayı hareket etttiriorz ya sonuçta büyük yada küçük abdetstin gelmiş gibi oluo. ama alışınca geçio merak etme . ben 10 cm lik aparatla çok çalışmıştm baskı hep oluodu sonra eş denemesinde çok az yaşadım bu hissi alışmış çünkü. devam et tatlm güzl haberleeini bekliorz . Eki Görüntüle 841992

Arkadaşlar ikinci deneme için tavsiyesi olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

kendine telkin ver deneme sırasında dikkatini dağıtmadan eğer telaşlanırsan derin nefes al ver ve de ki ben bunu daha önce yaptım hiçte korkulacak birşey değilmiş yine olacak de ve eşinde aferin bak oluyor falan diye destek versin sana.

Son düzenleme:

melisa soruyu yanlış anlamış olabilir misin tatlım :)) büyükabdestim gelir gibi his oldu dememiş, parmak sanki büyük abdestin çıktığı yere gitmiş gibi hissettim demiş kuzum.

melisa soruyu yanlış anlamış olabilir misin tatlım :)) büyükabdestim gelir gibi his oldu dememiş, parmak sanki büyük abdestin çıktığı yere gitmiş gibi hissettim demiş kuzum.

evet tatlm bende öle anladım. büyük abdestin oldğu yere girmemiştir öle hissetmişindr demek istedim :)

evet tatlm bende öle anladım. büyük abdestin oldğu yere girmemiştir öle hissetmişindr demek istedim :)

hmmm tamam canım "büyük yada küçük abdetstin gelmiş gibi oluo" böyle yazmışsın ya birde biliyorsun o his var sanki tuvalet ihtiyacı hissediyorsun gibi oluyor.ne kötü birşey ben başlarda kimseyle paylaşamadığımdan benim durumum anormal sanıyordum eşimde psikolojik diyordu korkudan öyle sanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…