- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.981
İnşallah başarırsın canım en kısa zamanda dualarımız seninle ....
Eşim nasıl uygulayacak peki bir de her gün mü yapmalıyım bu egzersizi çok teşekkür edrim bu arada
melisa,kaderim size bi sorum olcak ya ben egzersiz yaptım az önce karnıma belime acayip agrı girdi.neden olmuş olabilir sizce.?bide sey hani popo yönüne egimli diorsunuz ya bende öyle yaptım aferdersiniz sanki büyük abdest cıkan yere gitti gibi parmagım yoksa benmi öyle algıladım ki??lütfenn acele cevap
bence bi günde serce parmak işaret parmağı ve iki parmak birlikte cok ama çok iyi bn 4 gündür iki parmaga ugrasıyorum tamamını alamadım tam olarak seninki en kısa sürede çözülür bnce çünkü iki parmak bnm için çok zor oluyo
Biz ben iki parmak iki boğum yaptığım hafta eşim iki parmak bir boğum uyguladı egzersizler hergün 30 dk boyunca uygulanıyorduk ben 30 dk sonra eşim 30 dk yapıyordu eşinin yapmasından rahatsız olduğun zamanlarda sen onun elini tut kontrol senin elinde olsun.
Sağol gayede sen aştın mı busorunu böyle
Aşmaya çalışıyor c tesi günü ilk ilişki gerçekleşti kanama da oldu inşallah devamı da gelir.
evet canım haklısın egzersiz yaparken kan ter içinde kaldım :)) bence p daha kolay yencem gibi hissediyorum.az oldu zaten inş.geriside gelir.ne olur her gece dua edinn.bitsin artık bu iş..
slm kizlar bn bugun deniycem esimle bi dus alayim egzersiz yapip esimle deniycem ins olur esimde ister ins bitsin bu iskence ya yetr artk yoruldm ins yonude ayarlqrimda olur kizlar dua edin bna bnde sizn icn edicem yenen ark.tebrik ederm ck sukur kurtuldunz bizedecdua edin kizlar
melisa,kaderim size bi sorum olcak ya ben egzersiz yaptım az önce karnıma belime acayip agrı girdi.neden olmuş olabilir sizce.?bide sey hani popo yönüne egimli diorsunuz ya bende öyle yaptım aferdersiniz sanki büyük abdest cıkan yere gitti gibi parmagım yoksa benmi öyle algıladım ki??lütfenn acele cevap
Arkadaşlar ikinci deneme için tavsiyesi olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar ikinci deneme için tavsiyesi olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
tatlm merhaba arada banada oluyordu o his merak etme.bak vajina idrar kesesi ile bağırsakların arasında olduğu için biz egzersz yaparken orayı hareket etttiriorz ya sonuçta büyük yada küçük abdetstin gelmiş gibi oluo. ama alışınca geçio merak etme . ben 10 cm lik aparatla çok çalışmıştm baskı hep oluodu sonra eş denemesinde çok az yaşadım bu hissi alışmış çünkü. devam et tatlm güzl haberleeini bekliorz . Eki Görüntüle 841992
ikinci deneme çok heyecanlı oluyo,ya girmezse telaşı var bi kere :) ama ıkına mıkına giriyoo hiç merak etme
İnşallah olsun ikinci seferde acı yada yanma hissi oluyor mu?
melisa soruyu yanlış anlamış olabilir misin tatlım :)) büyükabdestim gelir gibi his oldu dememiş, parmak sanki büyük abdestin çıktığı yere gitmiş gibi hissettim demiş kuzum.
parmak gercekten aparattan daha kolay yapınca göreceksin
evet tatlm bende öle anladım. büyük abdestin oldğu yere girmemiştir öle hissetmişindr demek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?