- 3 Ekim 2013
- 161
- 1
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.961
Kızlar bir şey sormak istiyorum.Biz dün eş denemesi yaptık ve ben penisin tamamını alabildim hatta bayağı kan bile geldi ama eşim yine bundan memnun olmadı.Beklentisi, daha büyüktü sanırım hareket etmek istiyordu ama ben nasıl korkuyordum yine bacaklarım filan titredi ancak girdi ve hemen çıktı o kadar.Sizde de mi öyle oldu?Yani ilkinde hemen girip çıktı mı yoksa hareket edebildiniz mi?
Kızlar bir şey sormak istiyorum.Biz dün eş denemesi yaptık ve ben penisin tamamını alabildim hatta bayağı kan bile geldi ama eşim yine bundan memnun olmadı.Beklentisi, daha büyüktü sanırım hareket etmek istiyordu ama ben nasıl korkuyordum yine bacaklarım filan titredi ancak girdi ve hemen çıktı o kadar.Sizde de mi öyle oldu?Yani ilkinde hemen girip çıktı mı yoksa hareket edebildiniz mi?
Amin inşallah ilk defa için oldu eşimle ağladık olduktan sonra beş yıl bunu bekledik Allah ım başka dert vermez inşallah
aminn bende kurtulmayı çok istiyorum iyice uzadı son vuruşlar kaldı bende napıcam bilemiyorum.
Bende beş buçuk yıldır bu hastalıkla uğraştım keşke daha baştan doktora gitseydim tedavi olsaydım şimdi boy boy çocuklarım olurdı belki bizimle birlikte evlenenlerin ikinci çocukları doğdu
Canım ben eşime sırtım dönük vaziyette üstte dizlerimi kırırak çömeldim önce p.. başını sokup çıkardım bir kaç kez sonra eşim derin nefes al ver falan dedi ben sandım ki yine p... başı girecek eşim benim p... e doğru çekti bende nefes alıp vermeye devam ediyorum baktım aşağı yukarı doğru beni hareket ettiriyor 3 dk falan devam etti hafif yanma ve acı oldu ama dayanılmayacak kadar değil sonra eşim boşalınca indim bir baktım ki kan geldi hafif damla damla pembe renk eşime ne kadar girdi diye sorduğumda p..de alttan 3 parmak kadar boşluk kaldı dedi bende ağlamaya başlayınca eşimde ağladı iki gündür birbirimize yakınlaştık sanki :)
canım çömelerek oturma bacakların ağrır ve yeteri kadar girmez bence sen namaz kılmadaki gibi otur dizlerin yerde olsun hem rahat olur hem sonuna kadar giriş olur.birde girince eşin değil sen kendini hareket ettirmeye çalış eşinin omzu ve göğsü arasına koy ellerini ve hareket etmeye çalış ileri geri falan.[/QU
Kaderim teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alıcam
Bende beş buçuk yıldır bu hastalıkla uğraştım keşke daha baştan doktora gitseydim tedavi olsaydım şimdi boy boy çocuklarım olurdı belki bizimle birlikte evlenenlerin ikinci çocukları doğdu
hayırlısı olsun canım kısmette böyle varmış demek ki, herşeyin doğrusunu Allah bilir mesela ben bebeğimin karnımda ölmesinde ne çok ağladım ama Allah korusun sakat olsaydı dediler biz bir işin hayırsız olduğunu sanıyoruz ama arkasında ki hayrı herzaman göstermezmiş Allah Ona sığınıp dua etmekten başka yapacağımız birşey yok
canım şimdi sayfama video ekledim istersen bir incele pozisyonla alakalı animasyon videolar ilk sayfada altlardacanım çömelerek oturma bacakların ağrır ve yeteri kadar girmez bence sen namaz kılmadaki gibi otur dizlerin yerde olsun hem rahat olur hem sonuna kadar giriş olur.birde girince eşin değil sen kendini hareket ettirmeye çalış eşinin omzu ve göğsü arasına koy ellerini ve hareket etmeye çalış ileri geri falan.[/QU
Kaderim teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alıcam
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
Merhaba yaklaşık 3haftadır okuyorum burda yazılanları 2aylık evliyim v aynı sorunları yaşıyorum hep egzersizlerdnrkaçtım yapamam dedim kendi kendime başarırım dedim jel aldım yine olmadı.bugn artıkryeter dedim ve parmak egzersizi yaptım. Serçe parmak, işaret parmağı ve iki parmak birlikte jel ile çok rahat girdi sonuna kadar. Şimdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin her şeıi denmeye hazırım
bence bi günde serce parmak işaret parmağı ve iki parmak birlikte cok ama çok iyi bn 4 gündür iki parmaga ugrasıyorum tamamını alamadım tam olarak seninki en kısa sürede çözülür bnce çünkü iki parmak bnm için çok zor oluyoMerhaba yaklaşık 3haftadır okuyorum burda yazılanları 2aylık evliyim v aynı sorunları yaşıyorum hep egzersizlerdnrkaçtım yapamam dedim kendi kendime başarırım dedim jel aldım yine olmadı.bugn artıkryeter dedim ve parmak egzersizi yaptım. Serçe parmak, işaret parmağı ve iki parmak birlikte jel ile çok rahat girdi sonuna kadar. Şimdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin her şeıi denmeye hazırım
işaret parmağı ve orta parmağı birinci boğuma kadar sok 30 dk bu egzersizi uygula eşinde senin yaptığın egzersizleri bir adım geriden takip ederek uygulayacak
işaret parmağı ve orta parmağı birinci boğuma kadar sok 30 dk bu egzersizi uygula eşinde senin yaptığın egzersizleri bir adım geriden takip ederek uygulayacak
canım nasılsın? karşılaşıyoruz da telaştan hatır soramadım hiç
iyiyim tatlmmmm çok şükür sen nasılsınn
melisa,kaderim size bi sorum olcak ya ben egzersiz yaptım az önce karnıma belime acayip agrı girdi.neden olmuş olabilir sizce.?bide sey hani popo yönüne egimli diorsunuz ya bende öyle yaptım aferdersiniz sanki büyük abdest cıkan yere gitti gibi parmagım yoksa benmi öyle algıladım ki??lütfenn acele cevap
canım ben egzersiz yapmadığım için sadece şu kadar bildiğim kadarıyla yorum yapıcam, karnında çok fazla kas varmış insanın mesela ben ağladığımda nasıl kasıyorsam kendimi sıktığım için midem ağrır, yani egzersiz yaparken farkında olmadan kendini kastığın zorladığın için ağrıyordur, mesela hani bölgesel hareket yaparken mesela mekik çekersin bisüre sonra kaslar yorulur, sende sürekli egzersiz esnasında aynı pozisyonda hem kendini kasıp hemde kaslarını zorluyorsun haliyle o ağrıların nedeni benim mantığıma göre budur.popo yönünde diyoruz ya inan bana ben parmakla yapamıyorum p oluyor ama parmakla denedim olmuyor inanırmısın p daha kolay valla.bak yanlış bir yere gitmez zaten öyle bir şansı yok parmağını girdirebiliyorsan doğru yoldasındır.
evet canım haklısın egzersiz yaparken kan ter içinde kaldım :)) bence p daha kolay yencem gibi hissediyorum.az oldu zaten inş.geriside gelir.ne olur her gece dua edinn.bitsin artık bu iş..
gayed mrb sana bişey sorcam 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum ama üç boğum olmuyor sen 3 boğum yaptın mı yoksa 2 boğumda kaldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?