- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.061
ya bnm doktorum 3 bogumu da yap dedi bütün parmakların da o yuzden 2 bogum yeterliyse 3 e uğraşmıyacagım çünkü üçü olmuyo bi türlü
Benim ki yaptırmadı gerekli değil bence
doktora gitmeyi düşünen olursa bi tavsiye vermek istiyorum arkadaslar ben doktora gittim düşünceme göre hem zaman hem para kaybettim yaklasık 2 aydr doktora gidiyorum ve seanslar boyunca bnce çokda gerekli olmayan seyler yaptık tek gerekli olan nefes kasma bırakma ve parmak egzersizleriydi ki biz okşama masaj gibi egzersilerde verildi aslında pekde gerek olmayan seyler ve biz 6 seansa 1080 tl para verdik ve parmak egzersizlerine 6.seansta ancak gectik bnce arada yapılan 4 seans çok gereksizdi bnm verim aldıgım 2 seans diyebilirim parmak ve nefes sıkma bırakma bunlar sadece ve 2 aydr bekliyorum zamnda kaybettim aynı zamanda ama en çok aşamayı son 8 günde kaydettim burda söylenenlere göre bütün parmakları yaptım ve şimdi aparat yapıyorum 2 günde aparatıda başarıyla yaptım kalınlığı p...sle aynı olana kadar yaptım arttıra arttıra yani şimdi de gercek denemelere gecmeyi düşünüyorum bnce doktora para vermeyin kendiniz burda yazılanları yaparsa hem kısa sürede hemde bedava kurtulursunuz bnm düşüncem bu bn doktora gitmeyip burda olsaydım önceden hem belki daha önce atlatırdım hmde param cebimde kalırdı doktorda burasıyla aynı seyleri söylüyo çünküü
mrb cnm bnde devlette bir psiloloğa gittim ilk görüşmeye yaptığım tüm egzersizlerri 10 cm yaptım ama p... ile olmadı hiç yapamamıştık dedim baya birşeyler konuştu dr da bizimle ama en çok üstüne bastırdığı konu bir daha hiç parmak egzersizi ya da başka birşeyle egzersiz felan yapmayacaksın dediği oldu.3 4 ayı bulacakmış zaten 2 yıldır zaman kaybediyorum kasımın ilk haftası 2.randevum var ne yapmalıyım bilmiyorum
kizlar oduda btti masallah :)bnde halay istiyorm dun bi cesart esmle denedm kndim yapmaya calistim yonu bulamadm snra esim bna birak dedi bnde kndimi birktim sadece p....s vajinanin agzina koydum gerisine karismadm esim yavas yavs itti o zaten yolunu buldu gtti bsta yarisini soktu baya git gel yapti alisiyim dye hic aci yok snra sonuna kadr soktu hepsi girince sanki biyre dokundu hafif bi sizi oldu abartilck dayanamiyck bisey deil ck mutluyum rahattim baktim istem disi popomu sijiyorum ozamn gitmedi raht biraknca cok rahtti kizlar ins alisirmiyim duzene girermi bide esim bosalamadi sanki apart gbi alistrma yaptikya bosalmadi sizndemi ole oldu ilk ilskide bosalma olmusmuydu bu arada zeytinyagi cok faydali bn korkuyodm zeytinyagi birden kaar diye ama raht oldu tavsiye ederm bn yaptiysam inanin herkes yapar klise ama ole buarada burda destek olan herkese coooooook teskkur ederm burayi sakin birakmayin umudunuzu kaybtmeyin olucak gercekten rabbimin izniyle oldu inaniyorm sabredin kizlar dualarim sizinle elimden geldigince destek olucam sizlere bn bes yillk kabustan uyandim gercekten degmez ertelemeyin bes yilim gitti sizn gitmesin egzersizi ertelemeyin yaptikca korkularinz gidiyo aksam tekrar gircem allaha emant olun
işte egzersiz vermeyip nası yenebilir onu bilemiyorum bu iş sadece konuşmayla olsaydı herkes biliyor neyin ne oldugunun farkındayız ama bu düşüncede bitmiyo biraz da fizyolojik olarak da vucudun alışması gerekiyo bnce bizim durumumuzda hipnoz diyolar belki o olabilir dicem ama ondada hipnoz edip egzersiz yaptırıyolarmış onda bile var diye biliyorum baya okudum çünkü bu konuları doktor arastırırken bnce 10 cm olduysa p..sde olamamsı için bi sebep yokmus gibi geliyo çünkü mantıken aynı sey aynı büyüklük belki yön bulamıyosun aynı aparttaki gibi dene eşinle aparatta nasıl durduysan ordada öyle dur yada önce aparat yap sonra hmn eş denemesi yap bilmiyom bnde daha denemedim daha sadece akıl yürütmeye çalışıyorum ama maddi bi yana zaman kaybı da çok korkutuyor insanı hmn bitsin istiyorsun bnde aynı durumdayım çünkü ama doktorun farklı ne yaptırcanı hiç bilmiyorum keske tedavinin şeklinin nası olcanı anlatsaydı kaba taslak fikir edinirdin en azından ama bn doktora gitmicem artık çünkü farklı bişey yaptıklarına inanmıyorum sadece süsleyip pü
sleyip sunuyolar
kendinden emin ve çok kapalı konuştu hep bize sordu.çok utandığımız anlar oldu.bayaa da bir not tuttu.eşim istersen bir kez daha gidelim diyor.hala kararsızım galiba bu gittiğimizde vajinal muayene edeceklermiş durumumu öğrenmek için.eşimin vardiyası iş saatlerinden dolayı denemelerimiz pek olmadı olanlarda da ben panik içindeydim.birde e...b... var ya bunu önlemek de gerekiyor.hesapladık ben ancak ilkbaharda iyileşicem ancak bitecekmiş hadi alışma süreci Allahım korusun belki de başka birşeylerde olabilir.bunların hepsini düşünüyoruz sonuçta çocuk istiyoruz.ben çok yoruldum.biranda bitse keşke
cnm bn e...b... yi anlamadım belki üstü kapalı yazmak istedin ama vajinal muayene ol istersen kafan rahat olsun bnce sakin bi ortamda rahatken denemek daha faydalı olabilir kısıtlı zamanlarda insan daha da panik oluyor
şu anki tek sıkıntım sadece üst pozisyonda yapabiliyorum. alta geçtiğimde o kabus günlerim aklıma geliyor ve tekrar ittiriyorum eşimisanırım zamanla üstesinden geleceğim bu sorunun da. bilinç altım alt pozisyona henüz hazır değil :) ewet ya ilk günler bi yemeklik z. yağı kullanıyodum :))) annem görse diyecek nereye gitti o kadar yağ
kizlar oduda btti masallah :)bnde halay istiyorm dun bi cesart esmle denedm kndim yapmaya calistim yonu bulamadm snra esim bna birak dedi bnde kndimi birktim sadece p....s vajinanin agzina koydum gerisine karismadm esim yavas yavs itti o zaten yolunu buldu gtti bsta yarisini soktu baya git gel yapti alisiyim dye hic aci yok snra sonuna kadr soktu hepsi girince sanki biyre dokundu hafif bi sizi oldu abartilck dayanamiyck bisey deil ck mutluyum rahattim baktim istem disi popomu sijiyorum ozamn gitmedi raht biraknca cok rahtti kizlar ins alisirmiyim duzene girermi bide esim bosalamadi sanki apart gbi alistrma yaptikya bosalmadi sizndemi ole oldu ilk ilskide bosalma olmusmuydu bu arada zeytinyagi cok faydali bn korkuyodm zeytinyagi birden kaar diye ama raht oldu tavsiye ederm bn yaptiysam inanin herkes yapar klise ama ole buarada burda destek olan herkese coooooook teskkur ederm burayi sakin birakmayin umudunuzu kaybtmeyin olucak gercekten rabbimin izniyle oldu inaniyorm sabredin kizlar dualarim sizinle elimden geldigince destek olucam sizlere bn bes yillk kabustan uyandim gercekten degmez ertelemeyin bes yilim gitti sizn gitmesin egzersizi ertelemeyin yaptikca korkularinz gidiyo aksam tekrar gircem allaha emant olun
affola öncelikle erken boşalma cnm eşlerde yaşanan.evet kendime baktırmak istiyorum.denemleer stresli geçti bende
Bende aparat yapmıyorum eş denemeside ihtiyaten namazlara başladım ama..sadece kulak çöpü ile kontrol ediyorum çünki bi akıntı yokki rengine göre karar vereyim muhtemelen haptandır.ilginiz için aro bende vaji deilim diye düşünüyordum bi kaç arkadaşımda delisindir demişti meseleyi biliyorlar çünki gyapamayınca paylaştım..tabi vakit geçtikçe ve olmayınca ilk sizin sayfanızı okudum zeytinyağı mucizesi:) ve akabindeki burası tabi bende yalnız olmadığımı görünce rahatladım hemen egz yaptım çok başarılı idi ilk gün kulak çöpü sonraki gün aparat 6 cm arada parmak denemeleride yaptım iyiydi 10 cm de yaptım..finalinde zeytinyağı oldu ama eşimin yapmamasına izin veremedim korktum.ben yapğladım üste denetlenmen acı oldu acele ettim alta geçeyim dedim p söndü o zamanda beyimiz kızdı birazbende dönüp tabiki ağladım.sonra salona geçtim eşim arkamdan gelmeyince daha kötü oldum tabi sonra geldi :)))bana sürekli acele etme diyor olur diyor zaten bebek istemiyoz diyor sanki bu mesele sadece bebek için yapılıyo:)) bense hemen yenmek istiyorum ama eşim isteksiz.ertelemiyorum bitsinde işlerime konsantre olayım diyorum...ama işte şimdide adetim uzadı buda stres ediyor namaz durumu böle ilişki haram ufff baya mesele yaaa ((( ama manevi destek olan herkese teşekkürler..zaten buna ihtiyaç var rabbim bu çekilenleri günahlarımıza kefaret yapsın
Merhaba arkadaşlar eşimle 2,3 kez deneme yaptık ben yine olucak sandım ama p... ucu giriyor daha da ileri gitmiyor canım acıyor yapamıyoruz girmiyor ne yapıcam hastalığım tekrar etmesinden korkuyorum tam dedim herşey bitti bundan sonra normal olucak yine olmadı inanamazsınız parmak egzersizlerinde bile zorlandım sanki ama yapabildik neyse ki lütfen arkadaşlar bana yardım edin ne yapıcam ben yine olmuyor.
canım benim bak o anlık psikolojidir merak etme birkere olunca birdaha geriye dönüş olmaz, biz kadınlar çok akıllıyız öyle kolay pes etmeyiz, düşün erkekler doğum sancısına dayanamazmış, kadınlar o acıya rağmen kaç kez bebek dünyaya getiriyor.canım bak yağ sürdün değil mi yine nasıl yaptın anlatsana bence ters yönde itmiş olabilirsiniz mesela eğimli değil dik ittiğinde canın acır devam edemezsin panikleme hemen normal bunlar.
zaten bi kere denedim hasta oldum simdide tamamen biterse ins sartlar olgunlasirsa deneriz artik..ama artik daha cok inaniyorum kendime..ama bazewn sayfaya fazla takilinca bazi arkadaslarin yillarca ugrasmasi beni korkutuyor ya bende ole olursam diyeamin canım inşallah öyle olur.haklısın bazı insanlar olaya sadece bebek içinmiş gibi bakıyor dert etme aştığınızda görürsün eşini :)) canım biraz sabırlı şekilde uğraşmak gerekiyor üstte ıkınarak girene kadar uğraş yarım saat uğraş gerekirse olmuyor diye düşünme bak inan ben pes edip olmuyor dediğimde eşim sakın bırakma demeseydi bende kimbilir ne kadar hala bu durumu yaşayacaktım.
Anladım yağ sürdük ama az kayıyor diye fazla sürmedik
canım az sürme ilk birkaç kez alışmak için vajina içinede iyice sür eşine de sür bak acı hissetmezsin hem alışma aşamasındasın güzelim ilk korkuları atlatmak için biraz sabret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?