Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kuzum hayır onlar yıllarca uğraştığı için değil, yıllarca uğraşmadıkları erteledikleri için öyle oluyor bende mesela her defasında aynı şeyi yaparak aşmayı bekledim ama hep aynı hüsran ilk defa nasıl yenebilirim diye düşündüğümde geldi yağ aklıma , yoksa herzaman olmadığında tirtir titrer ağlamaya başlar kendime acır eşimin karşısında kendime hakaret eder işe yaramaz gibi hissederdim. bunları bıraktığım an herşey tersine döndü.

Evet sabır ama beş yıl olmuş bir kere yaptık diye her seferinde başarılı olmayı umuyordum ama olmadı işte tek tesellim parmak egzersizlerimi yapamıycam sandım neyseki denedim oldu demek doğru yoldayız

boncuğum ben sana sabret derken zaman anlamında demiyorum hemen bırakma vazgeçme diyorum herseferinde başarılı olacaksın evet ama bak egzersizle açılıyor diyorsunuz ya işte öyle değil egzersizle sadece oraya birşey gireceğini görüyorsunuz, p ve egzersiz çok farklı yanlış anlamayın bak egzersiz çok faydalı ama ilk birkaç deneme için biz korktuğumuz için biliyorsunuz sıvımız yeterli salgılanmıyor ve kuru kuruyada girmiyor p . o yüzden diyorum birkaç deneme sabret ve yağ sür ki bir iki deneme sonrasında yağı bırakır yavaş yavaş alışırsın olur mu? birde eşinde en azından sen korkularını aşarken belki farkında değilsindir ama afedersin ereksiyon sorunu yaşıyordur, çünkü oluyor hepimizin başına zaman zaman geliyor, onlarda insan başarısızlıklar onlarıda olumsuz etkiliyor, hani uzun sürdüğünde afedersin sönüyor p, o yüzden ilk defalar için yine söylüyorum senin korkunu aşıp onunda bak artık oluyor diye beynine yerleşip normale dönme zamanında ikinizede çok şey yükleme, hırs yapma yağsız olsun diye tadını çıkar sen aştın artık varsın gerekirse birkaç deneme yağlı olsun canım.

Yok Canim siz yanliz degilsiniz Biz hepimiz ayniyiz Bende bi emla ile denemek isitiorum ama cesaretim yok sen debiyecenmi peki Bands Haber edermisin
Canım yaaa bilmiyorum ama yazdıkların falan böyle hani hep elmayı soruyosun yaaa çoook tatlı geldi çok değişik sanırım yurtdışındayım bende öyle eski sayfalarda gezinirken baya takip ettim hala uğraştığını görünce üzüldüm bende aynı durumdayım bu arada ha bide zeycanım var böle hayali kahramanlar oldunuz yaaa...biraz da yalnızlık işte(

baaak gördün mü ben sölemiştim :) haydi gözün aydın :) halaylar sana gelsin bir kişi daha kurtulduuuuu :)

Sen ne durumdasin peki :) tam cesaret aldim esimin p si kalkmadi neden acaba agladim Bende sonra denemedim yag bosa gitti bidaha denemiyecem dedim kavga ettim o isteyince en hazir degilim of nasil olcak artik bitsin insallah biter cnim dua edin hep Bende ediorum

haklısın canım insan aynı şeyleri yapmaya alışınca doğal geliyor bu da. dr demişti tedaviden sonra onu da görüşüp halledelim diye.herşeyin bir çaresi varmış

8,5 cmlik aparat yaptım. Onu denicem inşallah. moralim çok bozuk kızlar. bitsin artık bu sıkıntılarımız... sizler ne durumdasınız?

kolay gelsin devam et canım kurtulursun inşallah sana tavsiyem çok ara vermeden egzersizlerini tamamla bitince de eş denemesi de devamlı olsun.benim hatam burda oldu yani ara verdim düzenli yapmadım 10 cm e geldim eş denemeleri tam olmadı eşim evde pek olmuyor işinden dolayı.kısmetimiz böyleymiş.şu an regliyim temmuzdan beri egzersizlerle uğraştım bayramlar tatiller geçti bu iş bitmedi iki yıldır.

ben anlamadım nasıl hayali kahramanlar oluyoruz?açıklar mısın lütfen merak ettim

beni ya da bizi bilmiyorum hangi açıdan bakarak yorumluyorsun.ama şunu da söyleyeyim yıllardır burda değilim 2 yıllık evli olabilirim ama ben şanslı kişilerden değilim malesef 1.5 yıl geçtikten sonra burayı buldum ben.beni bilenler bilir henüz tanımadan yorum yapmayalım olur mu.kimse kimseyi kırmasın...

Son düzenleme:

Ben anlamadim Canim arkadas kötu birseymi dedi ekim turkcem pek yokta ondan

merhaba kızlar. Ben eş denemesinde bi 10 cm kadar alabilmiştim yenmiştim yani. Şu anda normal ilişki düzenine girmeye çalışıyoruz eşim git gel yapıyor ve bu şekilde boşalabiliyor. Yalnız bu kez de giriş miktarımız daha az oluyor sadece 5 cm falan girebiliyor. Bu normal mi? Çok az giriyoruz ama git gel yapabiliyoruz. Zaman geçtikçe ileri gidebilir miyiz sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…