- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.081
zaten bi kere denedim hasta oldum simdide tamamen biterse ins sartlar olgunlasirsa deneriz artik..ama artik daha cok inaniyorum kendime..ama bazewn sayfaya fazla takilinca bazi arkadaslarin yillarca ugrasmasi beni korkutuyor ya bende ole olursam diyebu aglayan yúzde cok tatli genede elhamdullilah yaaa rabbim bizimlee
Evet sabır ama beş yıl olmuş bir kere yaptık diye her seferinde başarılı olmayı umuyordum ama olmadı işte tek tesellim parmak egzersizlerimi yapamıycam sandım neyseki denedim oldu demek doğru yoldayız
kizlar oduda btti masallah :)bnde halay istiyorm dun bi cesart esmle denedm kndim yapmaya calistim yonu bulamadm snra esim bna birak dedi bnde kndimi birktim sadece p....s vajinanin agzina koydum gerisine karismadm esim yavas yavs itti o zaten yolunu buldu gtti bsta yarisini soktu baya git gel yapti alisiyim dye hic aci yok snra sonuna kadr soktu hepsi girince sanki biyre dokundu hafif bi sizi oldu abartilck dayanamiyck bisey deil ck mutluyum rahattim baktim istem disi popomu sijiyorum ozamn gitmedi raht biraknca cok rahtti kizlar ins alisirmiyim duzene girermi bide esim bosalamadi sanki apart gbi alistrma yaptikya bosalmadi sizndemi ole oldu ilk ilskide bosalma olmusmuydu bu arada zeytinyagi cok faydali bn korkuyodm zeytinyagi birden kaar diye ama raht oldu tavsiye ederm bn yaptiysam inanin herkes yapar klise ama ole buarada burda destek olan herkese coooooook teskkur ederm burayi sakin birakmayin umudunuzu kaybtmeyin olucak gercekten rabbimin izniyle oldu inaniyorm sabredin kizlar dualarim sizinle elimden geldigince destek olucam sizlere bn bes yillk kabustan uyandim gercekten degmez ertelemeyin bes yilim gitti sizn gitmesin egzersizi ertelemeyin yaptikca korkularinz gidiyo aksam tekrar gircem allaha emant olun[/QU
tebrik ediyorum...lütfen nasıl yaptıgını hangi aşamalardan geçtiğini banada anlatabilirmisin
olmali@outlook.com
şimdiden çok teşekkür ederim...
bu emla kremini iliskiden ne kadar once surmem lazim acaba etkisini goren varmi ne kadar surede tesirini gosterir
Allah razı olsun teşekkür ederim.. siz çok iyisiniz.. beni kendime siz getirdiniz zannediyordum birtek ben böyleyim . ama bu siteyi okumsk bana çok iyi geldi
Canım yaaa bilmiyorum ama yazdıkların falan böyle hani hep elmayı soruyosun yaaa çoook tatlı geldi çok değişik sanırım yurtdışındayım bende öyle eski sayfalarda gezinirken baya takip ettim hala uğraştığını görünce üzüldüm bende aynı durumdayım bu arada ha bide zeycanım var böle hayali kahramanlar oldunuz yaaa...biraz da yalnızlık işteYok Canim siz yanliz degilsiniz Biz hepimiz ayniyiz Bende bi emla ile denemek isitiorum ama cesaretim yok sen debiyecenmi peki Bands Haber edermisin
kizlar oduda btti masallah :)bnde halay istiyorm dun bi cesart esmle denedm kndim yapmaya calistim yonu bulamadm snra esim bna birak dedi bnde kndimi birktim sadece p....s vajinanin agzina koydum gerisine karismadm esim yavas yavs itti o zaten yolunu buldu gtti bsta yarisini soktu baya git gel yapti alisiyim dye hic aci yok snra sonuna kadr soktu hepsi girince sanki biyre dokundu hafif bi sizi oldu abartilck dayanamiyck bisey deil ck mutluyum rahattim baktim istem disi popomu sijiyorum ozamn gitmedi raht biraknca cok rahtti kizlar ins alisirmiyim duzene girermi bide esim bosalamadi sanki apart gbi alistrma yaptikya bosalmadi sizndemi ole oldu ilk ilskide bosalma olmusmuydu bu arada zeytinyagi cok faydali bn korkuyodm zeytinyagi birden kaar diye ama raht oldu tavsiye ederm bn yaptiysam inanin herkes yapar klise ama ole buarada burda destek olan herkese coooooook teskkur ederm burayi sakin birakmayin umudunuzu kaybtmeyin olucak gercekten rabbimin izniyle oldu inaniyorm sabredin kizlar dualarim sizinle elimden geldigince destek olucam sizlere bn bes yillk kabustan uyandim gercekten degmez ertelemeyin bes yilim gitti sizn gitmesin egzersizi ertelemeyin yaptikca korkularinz gidiyo aksam tekrar gircem allaha emant olun
Canım yaaa bilmiyorum ama yazdıkların falan böyle hani hep elmayı soruyosun yaaa çoook tatlı geldi çok değişik sanırım yurtdışındayım bende öyle eski sayfalarda gezinirken baya takip ettim hala uğraştığını görünce üzüldüm bende aynı durumdayım bu arada ha bide zeycanım var böle hayali kahramanlar oldunuz yaaa...biraz da yalnızlık işte(
evet simdi anladım o bnm eşimdede oluyodu biz deneme yapmaya calışırken biz panik oldukca onlardada heves kacıyo sanırım iş cinsellikten uzaklasıp görev halini aldıgı için ama iyileştkten sonra gecer diye düşünüyorum yaNİ inşllh
8,5 cmlik aparat yaptım. Onu denicem inşallah. moralim çok bozuk kızlar. bitsin artık bu sıkıntılarımız...sizler ne durumdasınız?
Canım yaaa bilmiyorum ama yazdıkların falan böyle hani hep elmayı soruyosun yaaa çoook tatlı geldi çok değişik sanırım yurtdışındayım bende öyle eski sayfalarda gezinirken baya takip ettim hala uğraştığını görünce üzüldüm bende aynı durumdayım bu arada ha bide zeycanım var böle hayali kahramanlar oldunuz yaaa...biraz da yalnızlık işte(
ben anlamadım nasıl hayali kahramanlar oluyoruz?açıklar mısın lütfen merak ettim
beni ya da bizi bilmiyorum hangi açıdan bakarak yorumluyorsun.ama şunu da söyleyeyim yıllardır burda değilim 2 yıllık evli olabilirim ama ben şanslı kişilerden değilim malesef 1.5 yıl geçtikten sonra burayı buldum ben.beni bilenler bilir henüz tanımadan yorum yapmayalım olur mu.kimse kimseyi kırmasın...
ben anlamadım nasıl hayali kahramanlar oluyoruz?açıklar mısın lütfen merak ettim
beni ya da bizi bilmiyorum hangi açıdan bakarak yorumluyorsun.ama şunu da söyleyeyim yıllardır burda değilim 2 yıllık evli olabilirim ama ben şanslı kişilerden değilim malesef 1.5 yıl geçtikten sonra burayı buldum ben.beni bilenler bilir henüz tanımadan yorum yapmayalım olur mu.kimse kimseyi kırmasın...[/QUOT
Estağfirullah kırmak deildi niyetim sadece bende aynı durumdayım takip ediyordum işte ne aşamalar da diye sadece tanımadığım için hayali Kahraman dedim çünki sizin tecrübeleriniz banada ışık oldu.kırmak deildi kusura bakmayın tekrardan inş yenersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?