- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.101
sende kusura bakma biraz tatlı geldin sen böyle okuyorum tanımadan bazı arkadaşlara farklı bi sıcaklık hissetim diyeyim dîğer arkadasada öyle ama tepkisini anlayamadım galiba yazdıklarım açık ve anlaşılır deildi ondan ama üzüldüm.bende bi sürü yol aldım ama final kaldı.. Bayadırda eski sayfaları okudum öle işte..neyse inş yenersinBen anlamadim Canim arkadas kötu birseymi dedi ekim turkcem pek yokta ondan
sende kusura bakma biraz tatlı geldin sen böyle okuyorum tanımadan bazı arkadaşlara farklı bi sıcaklık hissetim diyeyim dîğer arkadasada öyle ama tepkisini anlayamadım galiba yazdıklarım açık ve anlaşılır deildi ondan ama üzüldüm.bende bi sürü yol aldım ama final kaldı.. Bayadırda eski sayfaları okudum öle işte..neyse inş yenersin
Arkadaşlar merhaba.ben 27 ekimde eşli denemede vajinismusu yenmiştim.hemde sorunsuzdu.ama şimdi nedense cesaretim yok korkuyorum ya önceki gbi olursa diye ayy niye böle oldu aslında denememiz lazım ama ben kaçıyorum yine....
Arkadaşlar merhaba.ben 27 ekimde eşli denemede vajinismusu yenmiştim.hemde sorunsuzdu.ama şimdi nedense cesaretim yok korkuyorum ya önceki gbi olursa diye ayy niye böle oldu aslında denememiz lazım ama ben kaçıyorum yine....
Canım bende kısa sürede 10 cm bile aldım eş denemesi başarısızdı adet girdi araya şimdi şartların olgunlaşmasını bekliyoruz..egz başlıcam inş tekrardanYok Tesekkür ederim tatli dedigin Icin Ben kötu birsey demediiini biliorum sende ölesin saol sen kusura bakma peki den neler yaptin es denemen nasil
Evet egzersizi doğru uygulamışsın ağrı girmesi kendini kasman dolayı oluyordur. Böyle olduğunda nefes egzersizleri uygula 3,4 kez gevşersin hemde egzersizin kolay olaylaşır
tatlm merhaba arada banada oluyordu o his merak etme.bak vajina idrar kesesi ile bağırsakların arasında olduğu için biz egzersz yaparken orayı hareket etttiriorz ya sonuçta büyük yada küçük abdetstin gelmiş gibi oluo. ama alışınca geçio merak etme . ben 10 cm lik aparatla çok çalışmıştm baskı hep oluodu sonra eş denemesinde çok az yaşadım bu hissi alışmış çünkü. devam et tatlm güzl haberleeini bekliorz . Eki Görüntüle 841992
tebrik eden arkadslar teskkur ederm sizde yenceksiniz korkmqyin kararki olun efzersizi birakmayin ve korkularinizn ustune ustune gidin yeneceksinz
Yok Tesekkür ederim tatli dedigin Icin Ben kötu birsey demediiini biliorum sende ölesin saol sen kusura bakma peki den neler yaptin es denemen nasil
merhaba kızlar. Ben eş denemesinde bi 10 cm kadar alabilmiştim yenmiştim yani. Şu anda normal ilişki düzenine girmeye çalışıyoruz eşim git gel yapıyor ve bu şekilde boşalabiliyor. Yalnız bu kez de giriş miktarımız daha az oluyor sadece 5 cm falan girebiliyor. Bu normal mi? Çok az giriyoruz ama git gel yapabiliyoruz. Zaman geçtikçe ileri gidebilir miyiz sizce?
canım ben iki parmak iki bogum makas yapıyorum iki gündür.eşimede dedim 10 gün falan yapım bekle die garibim ne desin bu kadar bekledim bi 10günmü zor gelecek dedi.günlük yarım saat yapıyorum ögleden önce malum namaz kılınca daha fazla calışamıyorum cünkü sürekli abdest al durumu oldugu için.ayrıca destegin ve yardımların için cok ama cok tşk ediyorum iyiki varsınız..
Arkadaslar dun bende esimle bir parmak egzerdizi yaparken canim çok yandi eşim parmagini sokmadanmi nefes almaya baslamaliyim
kizlar oduda btti masallah :)bnde halay istiyorm dun bi cesart esmle denedm kndim yapmaya calistim yonu bulamadm snra esim bna birak dedi bnde kndimi birktim sadece p....s vajinanin agzina koydum gerisine karismadm esim yavas yavs itti o zaten yolunu buldu gtti bsta yarisini soktu baya git gel yapti alisiyim dye hic aci yok snra sonuna kadr soktu hepsi girince sanki biyre dokundu hafif bi sizi oldu abartilck dayanamiyck bisey deil ck mutluyum rahattim baktim istem disi popomu sijiyorum ozamn gitmedi raht biraknca cok rahtti kizlar ins alisirmiyim duzene girermi bide esim bosalamadi sanki apart gbi alistrma yaptikya bosalmadi sizndemi ole oldu ilk ilskide bosalma olmusmuydu bu arada zeytinyagi cok faydali bn korkuyodm zeytinyagi birden kaar diye ama raht oldu tavsiye ederm bn yaptiysam inanin herkes yapar klise ama ole buarada burda destek olan herkese coooooook teskkur ederm burayi sakin birakmayin umudunuzu kaybtmeyin olucak gercekten rabbimin izniyle oldu inaniyorm sabredin kizlar dualarim sizinle elimden geldigince destek olucam sizlere bn bes yillk kabustan uyandim gercekten degmez ertelemeyin bes yilim gitti sizn gitmesin egzersizi ertelemeyin yaptikca korkularinz gidiyo aksam tekrar gircem allaha emant olun[/QU
tebrik ediyorum...lütfen nasıl yaptıgını hangi aşamalardan geçtiğini banada anlatabilirmisin
olmali@outlook.com
şimdiden çok teşekkür ederim...
slm cnm bn bes yildir evliyim dk.hoca.lokal anestezi.sakinlestirici denemedigim sey kalmadi dk.gitmk cok rahtsiz etti bni ozellikle ucretli dk.lar bna yaramadi capa tip fakltesine gttim sadece orda parmk egzersizi yaptm yani iki senedir parmk yapiyorm zaten esimede yaptiriyorm ama korkumu atlatamiyodm en sonunda kendim yenmeye karar verdim buratida takip ediyodum snra uye oldm apartlarla basladm 5,6,8 derken 10 cmle enson aparatida yaptm tabiki kolay olmuyo ama cesart on cm yeterli es denemesi icn ama iyice aparata alisip snra ese gec p....s daha kolay emin ol sadece heycanlaniyosun ay smdi acirsa biyeyre carparsa faln ama hic bisy yok cnm kafanda gerckten bitirmn lazim kndine cesart ver herkes inan biyere kadar yardim edebiliyo snde bitiyo bn cok yorlmustm bu sornla ugrasmktan cok kararliydim aparati yapiyosn bisey yok p...sde nolcakki dedm kndime bitsin istedim mtlu olmk istedim anne olmayi cok istiyorm inds duzene giret ve rabbim nasip eder ins cnm keske evlikigimn basinda yenebilseydim ama kismeet iste esime hep diyodum nolcak bu halimz bn yapamam diyodum esimde olucak diyodu herseyin zamani var diyodu gerckten oyle klise ama bn yaptiysam herkes yapar bn cok zor bi vakaydim hep bahaneler buldum kndime yapmamk icn ama artk ilmuyo bole hayt gecmez basla biyerden dedm kndome o korkan dusuncesi bile bnim tuylerimi urperten korkularimn ustune gittim beynimn bni yenmesine izn vermedm bn onu yendim snde basarcaksin cnm umidini hic kaybtme
merhaba kızlar. Ben eş denemesinde bi 10 cm kadar alabilmiştim yenmiştim yani. Şu anda normal ilişki düzenine girmeye çalışıyoruz eşim git gel yapıyor ve bu şekilde boşalabiliyor. Yalnız bu kez de giriş miktarımız daha az oluyor sadece 5 cm falan girebiliyor. Bu normal mi? Çok az giriyoruz ama git gel yapabiliyoruz. Zaman geçtikçe ileri gidebilir miyiz sizce?
ben anlamadım nasıl hayali kahramanlar oluyoruz?açıklar mısın lütfen merak ettim
beni ya da bizi bilmiyorum hangi açıdan bakarak yorumluyorsun.ama şunu da söyleyeyim yıllardır burda değilim 2 yıllık evli olabilirim ama ben şanslı kişilerden değilim malesef 1.5 yıl geçtikten sonra burayı buldum ben.beni bilenler bilir henüz tanımadan yorum yapmayalım olur mu.kimse kimseyi kırmasın...
yardım eden var mııı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?