Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben anlamadim Canim arkadas kötu birseymi dedi ekim turkcem pek yokta ondan
sende kusura bakma biraz tatlı geldin sen böyle okuyorum tanımadan bazı arkadaşlara farklı bi sıcaklık hissetim diyeyim dîğer arkadasada öyle ama tepkisini anlayamadım galiba yazdıklarım açık ve anlaşılır deildi ondan ama üzüldüm.bende bi sürü yol aldım ama final kaldı.. Bayadırda eski sayfaları okudum öle işte..neyse inş yenersin

Yok Tesekkür ederim tatli dedigin Icin Ben kötu birsey demediiini biliorum sende ölesin saol sen kusura bakma peki den neler yaptin es denemen nasil

Arkadaşlar merhaba.ben 27 ekimde eşli denemede vajinismusu yenmiştim.hemde sorunsuzdu.ama şimdi nedense cesaretim yok korkuyorum ya önceki gbi olursa diye ayy niye böle oldu aslında denememiz lazım ama ben kaçıyorum yine....

canım sorunlardan kacarak kurtulamazsınnnn ustune gıdere k kutulabılrısın bıraz kendını zorla sonucta bıkere yaptın devamı ıllakı olucakkk sıksık deneme yaparsın daha cabuk atlatırsın

inan bu korku sadece başlayana kadar, başlayıp bitirdikten sonra aradan zaman geçse de bi daha denesem diyeceksin :)))))

Yok Tesekkür ederim tatli dedigin Icin Ben kötu birsey demediiini biliorum sende ölesin saol sen kusura bakma peki den neler yaptin es denemen nasil
Canım bende kısa sürede 10 cm bile aldım eş denemesi başarısızdı adet girdi araya şimdi şartların olgunlaşmasını bekliyoruz..egz başlıcam inş tekrardan

Evet egzersizi doğru uygulamışsın ağrı girmesi kendini kasman dolayı oluyordur. Böyle olduğunda nefes egzersizleri uygula 3,4 kez gevşersin hemde egzersizin kolay olaylaşır

canım tsk ederim seni dinliyorum iki gündür iki parmak iki bogum yapıyorum makas yapıyorum ilk cok zorlanmıstım ama yaptıkca alışıyorum artık.eşimede söyledim bi 10 gün daha müsade et die oda tabiki tamam sen ne kadar istersen o kadar müsade yeterki sonu gelsin artık dedi :)) yani devam egzersize canımm..coktşk ederim

canım ben iki parmak iki bogum makas yapıyorum iki gündür.eşimede dedim 10 gün falan yapım bekle die garibim ne desin bu kadar bekledim bi 10günmü zor gelecek dedi.günlük yarım saat yapıyorum ögleden önce malum namaz kılınca daha fazla calışamıyorum cünkü sürekli abdest al durumu oldugu için.ayrıca destegin ve yardımların için cok ama cok tşk ediyorum iyiki varsınız..

tebrik eden arkadslar teskkur ederm sizde yenceksiniz korkmqyin kararki olun efzersizi birakmayin ve korkularinizn ustune ustune gidin yeneceksinz

tebrik eden arkadslar teskkur ederm sizde yenceksiniz korkmqyin kararki olun efzersizi birakmayin ve korkularinizn ustune ustune gidin yeneceksinz

canım ben iki parmak iki bogum makas yapıyorum.eşime dedim ben 10 gün falan böyle yapıp genişleticem die oda tamam dedi sence işe yararmı ben aparat yapamam o yüzden bi bilgin varmı?

ege guzeli cnm sen neler yapiyosun nasl gidiyo hadi bi cesart bak biz snle ayniyiz biliyosun bnimde esimn p...s kalindi ama hic zor olmadi bnim inan parmkdan aparttan cok daha jolay

yardım eden var mııı :26:

Abdest durumu ile alakalı eger tedavi amaçlı v ya bişey sokulursa.ve haz yoksa abdeste gerek yok diye biliyorum ihtiyaten mi abdest alıyodun yoksa yanlışmıyım

Arkadaslar dun bende esimle bir parmak egzerdizi yaparken canim çok yandi eşim parmagini sokmadanmi nefes almaya baslamaliyim

canım eşin parmağını zeytinyağına batırsın sonra sen sırt üstü uzan başka yerşere bak başka şeyler düşün sonra derin nefes al ve yavaşça ver sonra tekrar nefes al ve büyük abdest yapar gibi ıkın ve sen ıkınırken eşin giriş yapsın sık sık ıkın olur mu.

canım inan avesranın da dediği gibi başına geçene kadar artık beynin kabullendi yapacaksın ama kaçarsan boşuna gider onca emek, tedirginliğin ilkler için normal lütfen devam et düzene sokarsan ilişkini herşey düzelir.mutlaka zeytinyağ kullan derim ben ilk denemeler için.

canım hangi pozisyonda denediğini bilmiyorum ama üstü tavsiye ederim ilkler için yada alttaysan eşinin beline ayaklarını dola, pozisyonda önemli ilerleyebilmen için, şimdi canım takılıp ilerlemediği heran büyük abdest yapar gibi ıkın ve lütfen zeytinyağ sür vajina içine ve eşinin p sine.

boncuğum kötü anlamda söylemedi sanırım arkadaş iyi birşey söyledi ama açıklarken (yabancıyım dedi yanlış anlamadıysam )yanlış ifade etti belkide söylemek istediğini, seni hepimiz biliyoruz tabiki, herkesin korkuları yaşantısı olanakları , yapısı herşey farklıdır, o yüzden de birimiz hemen aştı diğeri biraz uzattı diye birşey yok, kimse kimsenin bilinç altını göremez ki biz bile bilmiyoruz neler yatıyor orda, sen hiçbirşeye takılma, az kaldı zaten

Son düzenleme:
yardım eden var mııı :26:

cnm bnde 28ekimde yendim sanirm bugnde deniycem ins olur yine bikere yaptik bizde soyleydi esim yarisina kadr soktu ve git gel yapti yavs yavs bazen hizlandi alisayim diye snra ilerlemeye calisti gitmiyodu bn pipomu siktigimi farkttim ve kndi kndime icimden raht birak bisey olmiycak dedm ve kndimi serbest biraknca rahat oldu sndemi ole sikiyosun acaba bde esim bosalmadi alistrma gbi yaptikya acaba bosalcagi gunlerde gelirmi bugnde deniycem arayi fzla uzatmamk gerk bugnde yaparsam tam oldu diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…