- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.121
cnm bnde 28ekimde yendim sanirm bugnde deniycem ins olur yine bikere yaptik bizde soyleydi esim yarisina kadr soktu ve git gel yapti yavs yavs bazen hizlandi alisayim diye snra ilerlemeye calisti gitmiyodu bn pipomu siktigimi farkttim ve kndi kndime icimden raht birak bisey olmiycak dedm ve kndimi serbest biraknca rahat oldu sndemi ole sikiyosun acaba bde esim bosalmadi alistrma gbi yaptikya acaba bosalcagi gunlerde gelirmi bugnde deniycem arayi fzla uzatmamk gerk bugnde yaparsam tam oldu diycem
cnm bnde 28ekimde yendim sanirm bugnde deniycem ins olur yine bikere yaptik bizde soyleydi esim yarisina kadr soktu ve git gel yapti yavs yavs bazen hizlandi alisayim diye snra ilerlemeye calisti gitmiyodu bn pipomu siktigimi farkttim ve kndi kndime icimden raht birak bisey olmiycak dedm ve kndimi serbest biraknca rahat oldu sndemi ole sikiyosun acaba bde esim bosalmadi alistrma gbi yaptikya acaba bosalcagi gunlerde gelirmi bugnde deniycem arayi fzla uzatmamk gerk bugnde yaparsam tam oldu diycem
ben rahat bırakacağımı düşünüyorum ama eşim zar zor ite kaka anca o kadar girebiliyor. bir de siz de o aşamaya gelmişsiniz sonuçta bundan sonra boşalması kolay inş merak etme
canım itekleyerek yapma, vajina içine zeytinyağ sürün eşinede dilersen sür siz biraz ilerlemişsiniz çok kayganlaştırmaya gerek yok bence vajina içine iyice sürüp birazcık da p ye sürseniz olur, ve gireceği sırada ıkın , ıkındıkça kayıp gittiğini görürsün.bak kendini kasmayı dene şuan ve aynı anda ıkın farkedersin ki aynı anda kasamazsın kendini o yüzden kasıldığında ıkınıyorsun tatlım.
ewt cnm.kaderime katiliyorm bnde sivi faln yok ins olur zamnla kuru kuru zor ilerler ama z.yagi ck kolaylik sagliyo bn sadece esimn p...sine surdum okadar bide nefes alip ver esin de p esnada itsin moral bozma olucak deneye denete bi anda yurumeyi ogrenemeyiz once emekliycez cnm
canım ben iki parmak iki bogum makas yapıyorum.eşime dedim ben 10 gün falan böyle yapıp genişleticem die oda tamam dedi sence işe yararmı ben aparat yapamam o yüzden bi bilgin varmı?
canım sende yavaş yavaş doğal haline alışmaya çalış birkaç kez kullan fazla kullanma derim, ıslaklık artırmak için hep yazıyorum denk geldin mi bilmiyorum klitoris varya orası çok hassas p nin üstüne sürtersen oturup ileri geri yaparsan bir süre sonra ıslaklık artıyor tabi yağ gibi olmaz başlarda ama alışırsın yavaş yavaş sonra düzene girince herşey ormal olur, şimdi haliyle farkında olmasanda tedirginlikler olur onlar geçtikçe yağa falan ihtiyaç kalmaz inşallah.
saol cnm iste uc dort kere yapalmda snra alisnca birakirz heralde ya bisey diycem acaba alisirmiyim normal iliskiye girermiyim tedirgin olmadn sn nekadar snra astin tamamn tedirginligini ve normal iliski yasamaya basladin
ben anlamadım nasıl hayali kahramanlar oluyoruz?açıklar mısın lütfen merak ettim
beni ya da bizi bilmiyorum hangi açıdan bakarak yorumluyorsun.ama şunu da söyleyeyim yıllardır burda değilim 2 yıllık evli olabilirim ama ben şanslı kişilerden değilim malesef 1.5 yıl geçtikten sonra burayı buldum ben.beni bilenler bilir henüz tanımadan yorum yapmayalım olur mu.kimse kimseyi kırmasın...[/QUOT
Estağfirullah kırmak deildi niyetim sadece bende aynı durumdayım takip ediyordum işte ne aşamalar da diye sadece tanımadığım için hayali Kahraman dedim çünki sizin tecrübeleriniz banada ışık oldu.kırmak deildi kusura bakmayın tekrardan inş yenersiniz
bende önyargılı olmak istemiyorum mesajını okuyunca üzülmüştüm.belki de bunu diyen başkaları da vardır.burayı seviyorum ama böyle öğrenilmektense geri planda kalırım daha iyi.inşallah herkes yener iyi günler...
boncuğum kötü anlamda söylemedi sanırım arkadaş iyi birşey söyledi ama açıklarken (yabancıyım dedi yanlış anlamadıysam )yanlış ifade etti belkide söylemek istediğini, seni hepimiz biliyoruz tabiki, herkesin korkuları yaşantısı olanakları , yapısı herşey farklıdır, o yüzden de birimiz hemen aştı diğeri biraz uzattı diye birşey yok, kimse kimsenin bilinç altını göremez ki biz bile bilmiyoruz neler yatıyor orda, sen hiçbirşeye takılma, az kaldı zaten
Arkadaslar ben kendim parmak egzersizi yapsmadigim için esimle yapiyorum.. eşim parmagini yani isaret parmagjni sokuyor birsey olmuyorda parmagi ile git gel yapinca biraz canim yaniyor sizce napmaliyim
saol cnm iste uc dort kere yapalmda snra alisnca birakirz heralde ya bisey diycem acaba alisirmiyim normal iliskiye girermiyim tedirgin olmadn sn nekadar snra astin tamamn tedirginligini ve normal iliski yasamaya basladin
teşekkür ederim canım duruma el atacağını biliyordum zaten.akşam okuyunca kırılmıştım gerçekten.hatta eşime de dedim.hayali kahraman olarak görülüyorum çok üzgünüm dedim.sende girme artık oraya dedi..kimse kimsenin içini bilemiyor.arkadaş haklı evet çok uzadı.reglim bitince eş denemeriyle bende halletcem.burda herkes nickleriyle yazışıyor hayali kahramanlar dediği bu da olabilir.inşallah Allahım herkesi bu dertten kurtarır
Hayır uzadığını falan düşünmedim gerileyin bi vakti merhumu vardır rabbim hayırlıca halletmeyi nasip etsin bende yeni evliyim ve ne kadar sürer bellî deil sadece burayı okuyorum ve herkes benim hayalimde birer arkadaş yurtdışında yasıyorum buna ek olarakta yoğun bi yalnızlık gurbette bide bu dert rahatlıkla doktora gidemiyorsun her Dr İngilizce bilmiyo bende buranın anadilini pek bilmiyorum bende buradakileri takip ediyorum senide özellikle takip ediyorum yendin mi diye..sadece buydu mesele..hayırlısı ile şafi olan Rabb'imiz şifa verir herkese motivasyonunu bozduysam hakkını helal et
hayır canım helal olsun sende et sana özelden cevap yazmak istiyorum
Hayır uzadığını falan düşünmedim gerileyin bi vakti merhumu vardır rabbim hayırlıca halletmeyi nasip etsin bende yeni evliyim ve ne kadar sürer bellî deil sadece burayı okuyorum ve herkes benim hayalimde birer arkadaş yurtdışında yasıyorum buna ek olarakta yoğun bi yalnızlık gurbette bide bu dert rahatlıkla doktora gidemiyorsun her Dr İngilizce bilmiyo bende buranın anadilini pek bilmiyorum bende buradakileri takip ediyorum senide özellikle takip ediyorum yendin mi diye..sadece buydu mesele..hayırlısı ile şafi olan Rabb'imiz şifa verir herkese motivasyonunu bozduysam hakkını helal et
Canim sende nerde yasiyon hangi ulke yani senin az kaldi basarcaksin yani insallah korkum yok deme senin ama bizleri birakma hic :)
canım türkiye istanbul sen nerelisin ki.inşallah bitecek dua et.sende bitir hayırlısıyla.
Ben hollandada yasiorum almanyadan geldim gelin buraya dil bilmiorum birsey bilmiorum o yuzdende korkum cok cok agrim olursa kanamam olursa ne yapcam nereye gitcem kimsemde yok sen nezaman deniyecen es denemesi korkumuorsun deme sen insallah dua et Benim icinde lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?