- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.621
Önceliklee mutsuz degilsin bunu aklındann sil lütfen bak bende aynı durumda oldugum için böle konuşman benimde canımı sıkıyoo evet kulak çubuguyla başlaman gayet mantıklı çünkü bende ilk tek kulak çubuguyla başladım dün başladım hemde ilk olmadı tabııkkı dogal olarak sonra önce ınceledm felan tek çubugu sokmaya calısdım ucu giriyo ama az ılerde bısey var takılıyo sonra derin nefess burundan alıp agızdan verdımm ıkındım lup diye girdi tekrar tekrar denedım denedım emin olmak için bakdım oluyo 2 tane yı bırlesdırdım o olmadı gene cunku o yere takılıyoo ama az ıtınce bı baskı oluyo ondan korkuyodum sonra ıttım nefes alıp ıkınıp yıne cok kolay oldu bunlar az dedım 5 e cıkardım o bıraz zorladı ama oraya takıldıgı zaman ittirmedigim için zor oluyomuss daha fazla zorlamadım bırakdım. sonra bugun tekrar denedım 5 cbukla hemencık oldu 9 a cıkardım oldu ordan geçirmek kolaylasdı git gidee 12 denedım oldu artık muma geçdim o braz daha kalın tabıkı bı defada oraya takılınca nefes alıp vr ıkın oluyoo :) bugunlukde bu kdar denedım yarın devam eddıcem kalınlaştırıp böle işde az ayrntılı anlattım ama cesaret al dıye bak ben de yenebılmıs degılım daha ama başarıyorum egzersızlerı o bıle benı mutlu edıyoo hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))) inşş bi kaç güne eşimlede denıcem az daha kalınlarını deneyımde :))) kıyamam yaa canm benım inş başarırsın sende:)))
Merhaba Canim nezaman oldu evleneli insallah yeneriz canim
Ilerlemene çok sevindim çok azimlisin maaşallah inşşş tez zamanda kurtulursun :))
4 ay 13 gün olmuş buraya 2 aylıkken üye olmuştum zaman su gibi akıp gitmiş farkında bile değilim. sen sürekli takibimdesin egegüzeli yarıda kaldın sen de biliyorum. inşallah o anlattığın sorunlar da en kısa zamanda çözülür de rahatlarsın canım. sen kayınvalideni takma önemli olan eşin. onunla aranı düzeltmeye çalış, o adım atmıyorsa sen at düzelsin. dua ediyorum sana.
cnm bu yazdklarini okuyunca kndi yasadklarimi yazmisim gbi gldi inan esim de bni kirqrdi kavga aninda dedrdi derdi snra ozur dilerdi yemn ediyorm aglamadn uyumadigim gun gecmedi bes senede cok zor gercektn tedavisi cok kolay bi hastalik ama yenene kadrda boyle sinir hastasi oluyosun bnfe artk hicbiseye tahammulm kalmadi bnde biliyodum herseyi oraya biseyin girebilecegini kolay oldugunu olmiycegimi zamnla aslinda bnimde istiycegim bisey oldugnu cevremdeki bilen bikac kisi hep anlatrdi bnde size basit geliyo tabi bni nerdn anliycaksinz diyodum herkes cock soruyodu eve gelip agliyodm esimle kavga ediyodm ama btti hepsi taaki egzersize baslayana kadr basladigim zamn bile bitmisti hersey burayi birkma yazamasanda oku inan cok iyi grliyo bnim yeneli bi hafta oldu cnm snde ve herkes yenicek yeterki bi yerden baslayin nolur
22 haziranmıı aa :)
4 ay 13 gün olmuş buraya 2 aylıkken üye olmuştum zaman su gibi akıp gitmiş farkında bile değilim. sen sürekli takibimdesin egegüzeli yarıda kaldın sen de biliyorum. inşallah o anlattığın sorunlar da en kısa zamanda çözülür de rahatlarsın canım. sen kayınvalideni takma önemli olan eşin. onunla aranı düzeltmeye çalış, o adım atmıyorsa sen at düzelsin. dua ediyorum sana.
Önceliklee mutsuz degilsin bunu aklındann sil lütfen bak bende aynı durumda oldugum için böle konuşman benimde canımı sıkıyoo evet kulak çubuguyla başlaman gayet mantıklı çünkü bende ilk tek kulak çubuguyla başladım dün başladım hemde ilk olmadı tabııkkı dogal olarak sonra önce ınceledm felan tek çubugu sokmaya calısdım ucu giriyo ama az ılerde bısey var takılıyo sonra derin nefess burundan alıp agızdan verdımm ıkındım lup diye girdi tekrar tekrar denedım denedım emin olmak için bakdım oluyo 2 tane yı bırlesdırdım o olmadı gene cunku o yere takılıyoo ama az ıtınce bı baskı oluyo ondan korkuyodum sonra ıttım nefes alıp ıkınıp yıne cok kolay oldu bunlar az dedım 5 e cıkardım o bıraz zorladı ama oraya takıldıgı zaman ittirmedigim için zor oluyomuss daha fazla zorlamadım bırakdım. sonra bugun tekrar denedım 5 cbukla hemencık oldu 9 a cıkardım oldu ordan geçirmek kolaylasdı git gidee 12 denedım oldu artık muma geçdim o braz daha kalın tabıkı bı defada oraya takılınca nefes alıp vr ıkın oluyoo :) bugunlukde bu kdar denedım yarın devam eddıcem kalınlaştırıp böle işde az ayrntılı anlattım ama cesaret al dıye bak ben de yenebılmıs degılım daha ama başarıyorum egzersızlerı o bıle benı mutlu edıyoo hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))) inşş bi kaç güne eşimlede denıcem az daha kalınlarını deneyımde :))) kıyamam yaa canm benım inş başarırsın sende:)))
Cok saol Canim allah razi olsun Bende senin icin dua edecem yeneriz umarim canim
evet canım 22 haziran :) ama inanır mısın kendimi hiç evli gibi hissetmiyorum sanki eşimle ev arkadaşı gibiyiz :) kendimi kadın gibi hissetmiyorum ki evli gibi hissedeyim :/
Cok saol Canim allah razi olsun Bende senin icin dua edecem yeneriz umarim canim
sanırım burdaki en umutsuz vaka benim :) tabi mutlu olursun canım ya ben bi tane cubuk alsam ona da sukrederim de etrafında dolanıyorum dolanıyorum içine sokamıyorum ne korkak bi insanmışım ben anlamadım.
benımde 22 haziran :) eşime ben senin karın degilim daha diyorum kızıyo banaa :)
aynen ben de öyle diyorum da kızıyor :)
parmak egzersizi bana da hep ürkütücü gelmiştir. Hiç yapmadım. bundan dolayı kulak çöpüyle başladım Ayşen arkadaşım. kağıt havlu ile yapıyorum aparatlarımı. şu an 8.5 cm deyim. tavsiye ederim..
giriyoo giriyoo bende öle diyodum diyorum yaa daha dün başladım bugun uçtum resmen oldukca insan heveslenıyo daha buyugunu denıyosun yani ama ben tahrıs olmasından korktugum ıcın bıde onunla ugrasmıyım dıye az yapıyorum ama oluyo cnm beyılmaa bence bak burda yenenler yenmeye calısanlara destek oluyoo ama ben kendımle beraber bırılerını arıyorum beraber yenelım dıye dugun gunlerımızde aynıymıs :) beraber de halledıverelım işde :)
ama öle degilmi yani :) çocukda isdiyosun dimi:)
ne güzel olur ya valla :) ama ben kızlığımı da kulak çöpüyle almak istemiyorum. eşime bir keresinde parmak egzersizi yaparsam kızlığım da giderse kızma bişi deme falan dedim bana , sen kendi kendine uğraşma dedi. bir keresinde onunla denedim parmakla bir bogumunu aldım ama yönünü dik gittiğimiz için yanlışlıkla acı çektirdi bana. tabi bu dediğim bir bucuk ayı geçti bir daha yapmaya korktum şimdi tekrar hergün burayı okuduğum için cesaretlendim. kulak çubuguyla deneme yapacagım inşallah senin gibi yolunu bulur kayar gider :)
yok yavrum ya daha küçüğüz ::)::) evliliğimin tadını bile çıkaramadım ki bebek olursa hiç çıkaramam diye düşünüyorum. biraz cinselliğe alışmam lazım. bir de ev lazım önce. Allah herkesin istediği zamanda bir bebek nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?