Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ilerlemene çok sevindim çok azimlisin maaşallah inşşş tez zamanda kurtulursun :))

Merhaba Canim nezaman oldu evleneli insallah yeneriz canim

4 ay 13 gün olmuş buraya 2 aylıkken üye olmuştum zaman su gibi akıp gitmiş farkında bile değilim. sen sürekli takibimdesin egegüzeli yarıda kaldın sen de biliyorum. inşallah o anlattığın sorunlar da en kısa zamanda çözülür de rahatlarsın canım. sen kayınvalideni takma önemli olan eşin. onunla aranı düzeltmeye çalış, o adım atmıyorsa sen at düzelsin. dua ediyorum sana.

Ilerlemene çok sevindim çok azimlisin maaşallah inşşş tez zamanda kurtulursun :))

allaha şükür eşim anlayıslı oldugu ve ayrıca aileler evlilikde bi sıkıntım yok ama buda böle gitmez hem çocukda isdiyorum bi an önce bitsin azimli ıolmasam başaramazdım cnm :)

22 haziranmıı aa :)

aaahh idiiciim ahh.. zaten bu dert başına gelmeyen kimse anlayamaz haklısın. senin atlattığına o kadar çok sevindim ki hatta okurken ağladım valla. şu an da bile gözlerimi tutamıyorum yine doldum. evet tenefüste bile telden giriyorum ama üye girişi yapmıyor telefon, sadece ziyaretçi olarak okuyorum. çıkışta eve giderken filan sürekli giriyorum buraya. eşimin annesi gitsin, egzersizlere başlayacağım cnm inşallah.

Cok saol Canim allah razi olsun Bende senin icin dua edecem yeneriz umarim canim

sanırım burdaki en umutsuz vaka benim :) tabi mutlu olursun canım ya ben bi tane cubuk alsam ona da sukrederim de etrafında dolanıyorum dolanıyorum içine sokamıyorum ne korkak bi insanmışım ben anlamadım.

sanırım burdaki en umutsuz vaka benim :) tabi mutlu olursun canım ya ben bi tane cubuk alsam ona da sukrederim de etrafında dolanıyorum dolanıyorum içine sokamıyorum ne korkak bi insanmışım ben anlamadım.

giriyoo giriyoo bende öle diyodum diyorum yaa daha dün başladım bugun uçtum resmen oldukca insan heveslenıyo daha buyugunu denıyosun yani ama ben tahrıs olmasından korktugum ıcın bıde onunla ugrasmıyım dıye az yapıyorum ama oluyo cnm be yılmaa bence bak burda yenenler yenmeye calısanlara destek oluyoo ama ben kendımle beraber bırılerını arıyorum beraber yenelım dıye dugun gunlerımızde aynıymıs :) beraber de halledıverelım işde :)

8.5cm den kastınz genişliği mi ve eşim yapmak istiyor ilk parmağı ile sanırım bu geriyor beni. Ve bir sorum olacak bu egzersizlerde kızlık zarı kanaması oluyo mu. Yani oluyordur herhalde. Eşim işte bunu kendisi yapmak en azından parmağı ile yani istiyo.

ne güzel olur ya valla :) ama ben kızlığımı da kulak çöpüyle almak istemiyorum. eşime bir keresinde parmak egzersizi yaparsam kızlığım da giderse kızma bişi deme falan dedim bana , sen kendi kendine uğraşma dedi. bir keresinde onunla denedim parmakla bir bogumunu aldım ama yönünü dik gittiğimiz için yanlışlıkla acı çektirdi bana. tabi bu dediğim bir bucuk ayı geçti bir daha yapmaya korktum şimdi tekrar hergün burayı okuduğum için cesaretlendim. kulak çubuguyla deneme yapacagım inşallah senin gibi yolunu bulur kayar gider :)

ama öle degilmi yani :) çocukda isdiyosun dimi:)

yok yavrum ya daha küçüğüz ::)::) evliliğimin tadını bile çıkaramadım ki bebek olursa hiç çıkaramam diye düşünüyorum. biraz cinselliğe alışmam lazım. bir de ev lazım önce. Allah herkesin istediği zamanda bir bebek nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı.

benim msj sayım 100 olmadıgı için resim ekleyemiyorum ama geri sayfaşarda bi resim var buluyumda diyim sana hangi sayfada oldugunu çubugu yerleştirip itince az ilerde bi yere takılıyo demişdim yaa orda sanki hafif yukarı çok az ama sonra kaydırak gibi aşagı dogru bi yol var bence ordan geçerken takılıyo ben az yukarı kaldırıp tekrar aşagı ındırıyorum ama çok azıcık

kaç yasındasınn kii daha ben 22 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…