Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yendikten sonra evde en son ki aparatımı ortalığı toplarken gördüm..üzgünüm ama elveda demek süper...çok ii bi duygu bu ya. hadi sizde p ye geçip aparatla parmakla vedalaşınnn...reklam filmi gibi oldu :))

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah canım inşallah o güç verir bana Allah ım herkesi kurtarsın bu vajiden herşeyi zehir ediyor insana anne olacağına bile tam anlamıyla sevinemiyor insan korkuyor

Sakın korkma ben doktoruma bu durumu anlatmıştım anne olanlar bu durumu atlatabiliyorlar dedi gerçekten de kız atlattı inanması güç ama öyle doğum yaptığın için kızlıkta gittiğinden beyin artık bu durumu kabulleniyor galiba yaşadığın çok güzel bir şey ne mutlu sana Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

ben de aparatı bir hafta çantamda taşıdım bi krem kutusunun içinde :) belki lazım olur da bi daha yapmakla uğraşmıyım diye. sonra dedim artık sana veda etme vakti geldi,ne çekmişim meğer ben senden beee dedim attım gitti :)))

Kızlar, geçen kış bu vakitler ben de sizin gibi ellerim titreye titreye uğraşıyordum bu sorunla.
Şu an o kadar duygulandım ki, herhalde bir yıl önce sizle aynı duyguları paylaştığımı görmek etkiledi beni...
Ben 3o Aralık 2012 tarihinde tam anlamıyla gelin oldum... 3 aylık evliydim... Erken farkettim, evet. Burayı bulmam da bunu kolaylaştırdı. Egzersizleri aksatmadım, pes etmedim.
Hatta yendikten sonra burda baya aktiftim, ama yoğunluğum arttıkça yardım edemez oldum kimseye. İnsan istiyor ki herkese yardım etsin, ama gücümün yetmediğini farkedince üzüldüm ben de.
Şimdi burda yardımcı olan arkadaşlara büsbüyük bir teşekkür ediyorum. kkaderim başta sana
Egzersizleri aksatmayın, korkmayın. İnanın üstüne gitmek çok önemli. Eğer ertelerseniz bir yere varamazsınız. Ertelemek yok, pes etmek yok...
İnşallah hepiniz kurtulursunuz. Başardığınızda bu surat ifadesiyle 'bu muymuş yani?' diyeceksiniz... Gayret edin, sabredin. Allah emeklerinizin karşılığını veriyor

yine olmuyo bişeyler ters gitti 9a çıkardım çubuklrı girmedi (( bu kadar karar vermişken başa dönemk isdemiyorumm mmmmmmmmmmmmmmm

canım benim rica ederim çok sağol güzel dileklerin için, olmasın ama bir sıkıntın olursa herzaman elimizden birşey gelirse biz burdayız.

Son düzenleme:

Allah çektirmesin canım.

merhaba yasemin nasılsın? benden çok destek olan avesra ve melisa var onlarda sağolsun hiç boş bırakmıyorlar burayı tabi yeni yeni destekçilerimiz artıyor çok şükür, yenenler de tüm samimiyetleriyle yardımcı oluyorlar.sende sağol şimdiye kadar verdiğin destekler için.yoğunluğun içinde kolay gelsin diyorum.

İyiyim canım, çok şükür. Çok teşekkür ederim
Destekçiler arttıkça eminim ki burda yenen insan sayısı da artacak
Melisa ve avesra da çok yardım ediyorlar, onlardan da Allah razı olsun. Buranın boş kalmaması çok güzel

Canim hosbulduk, tesekkur ederim ilgin icin.esim iyi biri ama ailesinin baskisina yenildi. Ama dedigin gibi o izleri silmek icin ailemin yanina geldim. Hafif egzersizlerle baslicam cunku yenmek istiyorum.bu arada her yolu denedim korkumu yenemedim. Burda umutlandim. Linki hemen tikliyorum

aminn canım isteyen herkese nasip eder inşallah rabbim .. ben şuan o gzlşeyn sevincini çok rahat yaşayamıyorum malum inanmakta güçlük çekiyorum yarın doktora gidip gelince düğüm çözülecek inşallah (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…