- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.601
İyiyim canım, çok şükür. Çok teşekkür ederim
Destekçiler arttıkça eminim ki burda yenen insan sayısı da artacak
Melisa ve avesra da çok yardım ediyorlar, onlardan da Allah razı olsun. Buranın boş kalmaması çok güzel
İyiyim canım, çok şükür. Çok teşekkür ederim
Destekçiler arttıkça eminim ki burda yenen insan sayısı da artacak
Melisa ve avesra da çok yardım ediyorlar, onlardan da Allah razı olsun. Buranın boş kalmaması çok güzel
Canim hosbulduk, tesekkur ederim ilgin icin.esim iyi biri ama ailesinin baskisina yenildi. Ama dedigin gibi o izleri silmek icin ailemin yanina geldim. Hafif egzersizlerle baslicam cunku yenmek istiyorum.bu arada her yolu denedim korkumu yenemedim. Burda umutlandim. Linki hemen tikliyorum
Nden böyle oldum bilmiyorum bir ara çok hırslı idim isteğim ve hırsım kayboldu evleneli 7 ay oldu.
Parmak egzersizinden bile çok korkuyorum . Birde burada parmak egzersizi çok acı verdi yazılarını okuyunca şok oldum. Ya ne olur birsey söyleyin ne yapacağım ben böyle. Sıkıldım bu durumdan . Sanirim eşim de sıkıldı pek sıkıştırmiyo
parmak egzersizi bana da hep ürkütücü gelmiştir. Hiç yapmadım. bundan dolayı kulak çöpüyle başladım Ayşen arkadaşım. kağıt havlu ile yapıyorum aparatlarımı. şu an 8.5 cm deyim. tavsiye ederim..
12 cubuk da oldu ama bacaklarım azer bülbül gibi titriyooo:)
Çubuklara bişey sarmazsan ucundaki pamuk kayarken zorlanırsın ben kulak çöpüne peçete sarıp streslerim mum gibi sertte olmuyor
önerdiğiniz bi kaygalştırcı varmı canlarr?
ZEYTİNYAĞI... deneyipte aşamayan neredeyse yok..
Okey in su bazlı kayganlastiricilari var canim.. onlardan dene istersen. .tabikide o tartışılmaz da ben yinede su bazlı olanlar felan var :S onlardan birini kastedmısdım cnm
Okey in su bazlı kayganlastiricilari var canim.. onlardan dene istersen. .
Yok cnm ne sıkıntı olacak. . bi sorun olmasın diye su bazli ya zaten :)))su bazlı oldugu için bı skıntı olmaz demi tatlım tahriş olmasından cok kokruyorum ben yada baska bısey
kızlar uzun zamandır giremiyordum malum bayram okul sınav haftası filan.ama her saat başı düzenli okurum buraları. sadece telimden giriş yapılmıyor ondan yazamıyorum.neyse ben yerimde sayıyordum ki en sonunda geçen hafta pes ettim egzersize başlayayım dedim. önce vajinamı inceledim inceledim parmağımı gezdirdim ama oraya bir türlü sokamadım, inanın tam 2 buçuk saat sadece bu dediğimi yaptım.artık eşimin afedersiniz bazen tek başına banyo yapması bile beni kırıyor o da ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapıyor. çok mu duygusallaştım bilmiyorum valla bazen çekilmez oluyorum bunu hissediyorum. bazen sinir krizi geçiriyorum okuldan gelince bagıra bagıra ağlıyorum ama diyeceksiniz ağlayarak eline ne geçiyor. tabi ki hiç bir şey . egzersizleri defalarca söylediniz hatta ezberledim ama oraya bir şey girebileceğini beynime inandıramıyorum. eşimle kavgalarımız da başladı cinsellik olarak hala anlayışlı şükür ama başka türlü tartışmalarımız oluyor yüzüme karşı bir sürü laf söylüyor bir kaç saat sonra af diliyor hepsini sinirle dediğini söylüyor. ooff ooff... tek mutlu olduğum an inanın sadece öğrencilerimle geçirdiğim sabahtan öğlene kadar olan vakit. eve geldiğimde kabus çöküyor içime. kızlar kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim sanki karşımda beni dinliyormuşsunuz gibi rahatladım. bu defa kararlıyım kayınvalidem ben de. onlar gitsin kulak çubuguyla başlamak istiyorum eğer olmazsa tıkandığım yerde yazarım buraya.ben de bir gün buraya başarı öykümü yazabilecek miyim acaba.. lütfen bana da dua edin. Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah. sizleri seviyorum iyi ki varsınız..
Yok cnm ne sıkıntı olacak. . bi sorun olmasın diye su bazli ya zaten :)))
kızlar uzun zamandır giremiyordum malum bayram okul sınav haftası filan.ama her saat başı düzenli okurum buraları. sadece telimden giriş yapılmıyor ondan yazamıyorum.neyse ben yerimde sayıyordum ki en sonunda geçen hafta pes ettim egzersize başlayayım dedim. önce vajinamı inceledim inceledim parmağımı gezdirdim ama oraya bir türlü sokamadım, inanın tam 2 buçuk saat sadece bu dediğimi yaptım.artık eşimin afedersiniz bazen tek başına banyo yapması bile beni kırıyor o da ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapıyor. çok mu duygusallaştım bilmiyorum valla bazen çekilmez oluyorum bunu hissediyorum. bazen sinir krizi geçiriyorum okuldan gelince bagıra bagıra ağlıyorum ama diyeceksiniz ağlayarak eline ne geçiyor. tabi ki hiç bir şey . egzersizleri defalarca söylediniz hatta ezberledim ama oraya bir şey girebileceğini beynime inandıramıyorum. eşimle kavgalarımız da başladı cinsellik olarak hala anlayışlı şükür ama başka türlü tartışmalarımız oluyor yüzüme karşı bir sürü laf söylüyor bir kaç saat sonra af diliyor hepsini sinirle dediğini söylüyor. ooff ooff... tek mutlu olduğum an inanın sadece öğrencilerimle geçirdiğim sabahtan öğlene kadar olan vakit. eve geldiğimde kabus çöküyor içime. kızlar kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim sanki karşımda beni dinliyormuşsunuz gibi rahatladım. bu defa kararlıyım kayınvalidem ben de. onlar gitsin kulak çubuguyla başlamak istiyorum eğer olmazsa tıkandığım yerde yazarım buraya.ben de bir gün buraya başarı öykümü yazabilecek miyim acaba.. lütfen bana da dua edin. Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah. sizleri seviyorum iyi ki varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?