Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aglama cnm bi cesart basla kayinvaliden gidince inan yapicaksin zatn kulak copunu alnca cok mtlu olcaksin ve buytmk istiyceksin aparatini basarcaksin bak tukuya masallah cok iyi gidiyo az kaldi onunda surkli kndinle konus yapicam de o yapms bn niye yapamayim de mesela apart yapcksinya dur bi yapim basini alim nolcak bakim de basini alinca yavs yavs ittir gozunu kapat istersen nefes alip ver yapicam de bak yni evlidin neguzel sanslisn bna bes sene oldu yap cnm rahtla asicaksin sen bnu

canım işte resmi gördüm de keşke o resmi deneme yapmadan önce görseydim. yönünü yanlış gitmemize ragmen parmagın ilk bogumunun girmesini yine kaderime borçluyum çünkü zeytinyağı vıjjt diye kaydı ilk bogumu girdi, tabi gerisi girmeden ben aldı bir titreme bacaklarımı hızla kapattım eşimi de ittim. o da ofladı sinirlendi ben de birdaha denemedim sıkılıyor sanki gibime geldi. ben 23 yaşındayım.

haklısın canım dediğini yapacağım. ben de senin gibi başaracağım inşallah. çok iyisin. allah buradakilerden razı olsun. ben şimdi çıkayım , malum yarın öğrencilerim beni bekler :) allaha emanet olun ..

Son düzenleme:

hemen hemen aynı yaşlardaymışız :) sen hemen başla bence hemen :)olunca nasıl sevıneceksın gör bak ben sımdı denesem eşimle bile olur dıyorum yani içimde korku yok ama egzersızlerı az daha yapıyımda öle denerım diyorum :)

yarın daha fazlasını başarmış oluruz inş herkese iyi geceler benimki koltukda uyuya kaldıı gitsem iyi olacak öpüyorum sizi:))))

evet başlayacağım canım. aşamaları da yazarım pc den girdikçe yazarım. ama telden ziyaretçi olarak her an her dakika buraya giriyorum okuyorum :) şimdi çıkayım görüşürüz yine.

evet başlayacağım canım. aşamaları da yazarım pc den girdikçe yazarım. ama telden ziyaretçi olarak her an her dakika buraya giriyorum okuyorum :) şimdi çıkayım görüşürüz yine.

Evet 5 ay oldu ve Benim yasim 24 esim 33 olcak ama daha cocuk istemioruz calisip para bitiktirip gelecegini dusunuoruz cocugumuz ama istiorum cok cocuk insallah bi yenelim ha bu ara Bende sen gibi korkakim

kısslar ben geldim..ben de hala bi ilerleme yok...
yine hasta oldum... bişi sorcam sakinleştirici ilaç kullanan oldumu aranızda..bu panik halini azaltacak bişi kullanmak istiyorum...
tavsiyesi olan var mı..doktora gidip de ben vajn.smusum sakinleştirici yaz da diyemem..

Bende 9.5 cm dyim ama bir kanama olmadı egzersiz yapa yapa sanırım esniyor diye düşünüyorum gerilme hissediorum ama

sanırım burdaki en umutsuz vaka benim :) tabi mutlu olursun canım ya ben bi tane cubuk alsam ona da sukrederim de etrafında dolanıyorum dolanıyorum içine sokamıyorum ne korkak bi insanmışım ben anlamadım.

ah be güzelim bilmiyorsun ki bu sıkıntıyı yaşayan herkes kendini en umutsuz vaka sanar ve ömür boyu aşamayacağını ve yenen herkes de der ki BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR =) aynı cümleyi kuracaksın inşallah sitenin bir köşesine yazıyorum =)

Bende 9.5 cm dyim ama bir kanama olmadı egzersiz yapa yapa sanırım esniyor diye düşünüyorum gerilme hissediorum ama

herkesin yapısı farklıdır ama bn 11 cm aparat yaptım kanama falan olmadı ama eşimle denerken hafif bi kanama oldu o da sanırım aparatla yaparken daha az korkuyoruz o yüzden bu arada 11 cm apArat yaptım ama eş denemesinde tam olmadı bunun nedenini de anlayamadım henüz

hosgeldin cnm bnce sakinlestiricinin bi faydasi olmz gbi geliyo bu hastalktan kurtulmk egzersizden geciyo cnm egzersiz yapunca korkularin azaliyo kayboluyo hatta vajinaya bisey girdigini kabul ediyosun bak bn iki sene once capada tedavi goruyodum isinin ehli bi isimden ve hic bisey yapamiyodm bakamiyodm bi gun dk.dedmki vajinaya penisin girmesi snki goze parmk sokmak gbi bisey dedm dk. deddiki goze parmk sokamzsin cnku gircek biyeri yok ama vajinada var tam p.....se gore yaratlmis dedi gerckten oyleymis sn hastaligin bitince egzersixe devam et tatlm

cnm olabilir hemn olcak diye bisey yok ki zaten asmissin onbir cm apart diyosun p....sinde yarisi diyosun zaten asmissin zamnla olur

Tatbiki haklısın herkesin anatomık yapısı farklı kimisinin kızlık zarı kalın olabiliyor belkide aparatla kullandığımız zeytin yağı kayganlaştırıcı da yumuşatın esnetiyor olabilir eş denemesinde yapılan git geller de yırtıyor olabilir ben daha eş denmesine geçmedim 10 cm yi geceyim birazda alıştırma egzersizi yapayım öyle geçeceğim

Canım ben parmak egzersizleri yaparken hafif bir iki damla gelmişti ama eş denemesinde gerçek bozulma yaşandı yani o kadar minicik bir iki damla kadar değil bir yemek kaşığına yakın geliyor ama damla damla günlük ped dolamayacak kadar yani egzersizlerde rahat olduğunu için bozulmaz bence korkmayın.. :)))

canm ya ben dün mumla denedim oldu ama kaç cm bilmiyorum bakkaldan aldım mumu

canm ya ben dün mumla denedim oldu ama kaç cm bilmiyorum bakkaldan aldım mumu

Çok sevındım tutku çok iyi gidiyorsun yanı orta boy mumsa beş aldı cm vardır herhalde devam et mumun üstüne peçete sar sterçle deneme yaptıkları peçete sarıp streçleyerek kalınlaştırarak ben öyle yaptım hem peçete yumuşak olduğu için çok canınızda acıtmıyor

Bendede bozulmaz hem eşimizde konuşduysanız sıkıntı olmaz daha rahat yaparsınız egzersizleri benim eşim skntı yapmıyor doktorada gitmiştim ben doktor esnek olduğunu söylemişti doktor

bende çok mutluyum biliyomusun ilk günden sonra ikince gün yani dün denerken olmadı en başda ama geri sarıp yapmısdım yani tek kulak çubuguyla halbuki ilk gün 5 e kdr cıkmışdım olmayınca basımdan asagı kaynar sular döküldü yani o kadar emindim kendimden oysamki o takılan yere gelmısım ıkınıp ittirince giriverdi bi sevindimm :) işde ölee dün en son mumu alıp bırakdım o mumu bugun en başda bi da denicem sonra kalınlaştırarak devam edicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…