- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.641
aaahh idiiciim ahh.. zaten bu dert başına gelmeyen kimse anlayamaz haklısın. senin atlattığına o kadar çok sevindim ki hatta okurken ağladım valla. şu an da bile gözlerimi tutamıyorum yine doldum. evet tenefüste bile telden giriyorum ama üye girişi yapmıyor telefon, sadece ziyaretçi olarak okuyorum. çıkışta eve giderken filan sürekli giriyorum buraya. eşimin annesi gitsin, egzersizlere başlayacağım cnm inşallah.
benim msj sayım 100 olmadıgı için resim ekleyemiyorum ama geri sayfaşarda bi resim var buluyumda diyim sana hangi sayfada oldugunu çubugu yerleştirip itince az ilerde bi yere takılıyo demişdim yaa orda sanki hafif yukarı çok az ama sonra kaydırak gibi aşagı dogru bi yol var bence ordan geçerken takılıyo ben az yukarı kaldırıp tekrar aşagı ındırıyorum ama çok azıcık
aglama cnm bi cesart basla kayinvaliden gidince inan yapicaksin zatn kulak copunu alnca cok mtlu olcaksin ve buytmk istiyceksin aparatini basarcaksin bak tukuya masallah cok iyi gidiyo az kaldi onunda surkli kndinle konus yapicam de o yapms bn niye yapamayim de mesela apart yapcksinya dur bi yapim basini alim nolcak bakim de basini alinca yavs yavs ittir gozunu kapat istersen nefes alip ver yapicam de bak yni evlidin neguzel sanslisn bna bes sene oldu yap cnm rahtla asicaksin sen bnu
canım işte resmi gördüm de keşke o resmi deneme yapmadan önce görseydim. yönünü yanlış gitmemize ragmen parmagın ilk bogumunun girmesini yine kaderime borçluyum çünkü zeytinyağı vıjjt diye kaydı ilk bogumu girdi, tabi gerisi girmeden ben aldı bir titreme bacaklarımı hızla kapattım eşimi de ittim. o da ofladı sinirlendi ben de birdaha denemedim sıkılıyor sanki gibime geldi. ben 23 yaşındayım.
hemen hemen aynı yaşlardaymışız :) sen hemen başla bence hemen :)olunca nasıl sevıneceksın gör bak ben sımdı denesem eşimle bile olur dıyorum yani içimde korku yok ama egzersızlerı az daha yapıyımda öle denerım diyorum :)
evet başlayacağım canım. aşamaları da yazarım pc den girdikçe yazarım. ama telden ziyaretçi olarak her an her dakika buraya giriyorum okuyorum :) şimdi çıkayım görüşürüz yine.
evet başlayacağım canım. aşamaları da yazarım pc den girdikçe yazarım. ama telden ziyaretçi olarak her an her dakika buraya giriyorum okuyorum :) şimdi çıkayım görüşürüz yine.
8.5cm den kastınz genişliği mi ve eşim yapmak istiyor ilk parmağı ile sanırım bu geriyor beni. Ve bir sorum olacak bu egzersizlerde kızlık zarı kanaması oluyo mu. Yani oluyordur herhalde. Eşim işte bunu kendisi yapmak en azından parmağı ile yani istiyo.
sanırım burdaki en umutsuz vaka benim :) tabi mutlu olursun canım ya ben bi tane cubuk alsam ona da sukrederim de etrafında dolanıyorum dolanıyorum içine sokamıyorum ne korkak bi insanmışım ben anlamadım.
Bende 9.5 cm dyim ama bir kanama olmadı egzersiz yapa yapa sanırım esniyor diye düşünüyorum gerilme hissediorum ama
kısslar ben geldim..ben de hala bi ilerleme yok...
yine hasta oldum... bişi sorcam sakinleştirici ilaç kullanan oldumu aranızda..bu panik halini azaltacak bişi kullanmak istiyorum...
tavsiyesi olan var mı..doktora gidip de ben vajn.smusum sakinleştirici yaz da diyemem..
herkesin yapısı farklıdır ama bn 11 cm aparat yaptım kanama falan olmadı ama eşimle denerken hafif bi kanama oldu o da sanırım aparatla yaparken daha az korkuyoruz o yüzden bu arada 11 cm apArat yaptım ama eş denemesinde tam olmadı bunun nedenini de anlayamadım henüz
herkesin yapısı farklıdır ama bn 11 cm aparat yaptım kanama falan olmadı ama eşimle denerken hafif bi kanama oldu o da sanırım aparatla yaparken daha az korkuyoruz o yüzden bu arada 11 cm apArat yaptım ama eş denemesinde tam olmadı bunun nedenini de anlayamadım henüz
Tatbiki haklısın herkesin anatomık yapısı farklı kimisinin kızlık zarı kalın olabiliyor belkide aparatla kullandığımız zeytin yağı kayganlaştırıcı da yumuşatın esnetiyor olabilir eş denemesinde yapılan git geller de yırtıyor olabilir ben daha eş denmesine geçmedim 10 cm yi geceyim birazda alıştırma egzersizi yapayım öyle geçeceğim
Tatbiki haklısın herkesin anatomık yapısı farklı kimisinin kızlık zarı kalın olabiliyor belkide aparatla kullandığımız zeytin yağı kayganlaştırıcı da yumuşatın esnetiyor olabilir eş denemesinde yapılan git geller de yırtıyor olabilir ben daha eş denmesine geçmedim 10 cm yi geceyim birazda alıştırma egzersizi yapayım öyle geçeceğim
canm ya ben dün mumla denedim oldu ama kaç cm bilmiyorum bakkaldan aldım mumu
Canım ben parmak egzersizleri yaparken hafif bir iki damla gelmişti ama eş denemesinde gerçek bozulma yaşandı yani o kadar minicik bir iki damla kadar değil bir yemek kaşığına yakın geliyor ama damla damla günlük ped dolamayacak kadar yani egzersizlerde rahat olduğunu için bozulmaz bence korkmayın.. :)))
Çok sevındım tutku çok iyi gidiyorsun yanı orta boy mumsa beş aldı cm vardır herhalde devam et mumun üstüne peçete sar sterçle deneme yaptıkları peçete sarıp streçleyerek kalınlaştırarak ben öyle yaptım hem peçete yumuşak olduğu için çok canınızda acıtmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?