- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.681
Kızlar emla kremle yendiğini söyleyenler olmuş ilişkiden ne kadar önce süreceğiz vede vajinanın içine mi süreceğiz bilen biri varsa açıklaya bilir mi? Ben daha yeniyim parmak egzersizi yapmadım 2. denemem olacak. dolayısyla parmak egzersizine başlamadığım için sadece kenarlarına sürebileceğim haralde
Evet şuan regl yim ctesi bitecek kısmetse deneyeceğiz tekrar
8.5cm den kastınz genişliği mi ve eşim yapmak istiyor ilk parmağı ile sanırım bu geriyor beni. Ve bir sorum olacak bu egzersizlerde kızlık zarı kanaması oluyo mu. Yani oluyordur herhalde. Eşim işte bunu kendisi yapmak en azından parmağı ile yani istiyo.
Bende 9.5 cm dyim ama bir kanama olmadı egzersiz yapa yapa sanırım esniyor diye düşünüyorum gerilme hissediorum ama
sakın korkma ve 2. denemeni çıkar aklından bir kere denedin ve regl oldun tamam mı ? nasıl yaptığını hatırla ve lütfen bu defa yağı çok sür.
canım ben egzersiz yapmadığım için bilmiyorum inan dilatör sanıyorum o aparatların adı ve bence eczanelerde olabilir.bilenler söylesin ama ben malesef bu konuda bilgi sahibi değilim.
kaderim yaa ben de bişey sorucam sana, ben eşle yapabiliyorum artık normale döndüm, o tuhaf hisler falan da gitti ,ama eşim prezervatif kullandığı zaman zor alıyorum içime ve yarısı anca giriyo bi de üstüne gitgel fln yapamıyorum. sanki p.. iki katı büyüyo onu takınca.
eşim hap içmemi istemiyo, bunu kullanmak zorunda ama bu sefer de ben yapamıyorumbunun da kolay bi yolu var mı alışmam için :18:
aynen bende de öyle oldu..
kaderim yaa ben de bişey sorucam sana, ben eşle yapabiliyorum artık normale döndüm, o tuhaf hisler falan da gitti ,ama eşim prezervatif kullandığı zaman zor alıyorum içime ve yarısı anca giriyo bi de üstüne gitgel fln yapamıyorum. sanki p.. iki katı büyüyo onu takınca.
eşim hap içmemi istemiyo, bunu kullanmak zorunda ama bu sefer de ben yapamıyorumbunun da kolay bi yolu var mı alışmam için :18:
Ne mutlu sana aştın inşallah bende aşarım artık doktorun dediğine göre böyle devam edersem depresyona girecekmişim
canım merhaba bende sen gibiydim prezervatfle çok zorlanıyordum .kısa bir süre ilaç kullandım alışana kadar yani . sonrasında prezervatf ile denememde zor olmadı. şimdi bu ay son bırakıyorum artık ilacı.kısa bi süre ilaç kullan istersen sonrasında hemen geçersn prezervatife.
of yaa hapı bana yasakladı, ben korunurum sen ne hap ne iğne dedi
ee ben de yapamıyorum, o da biraz böyle alış, prezervatifle de yaparsın diyo ama bilmiyorum onu takınca sanki 2 kat büyüyo, zorla sokuyorum. benim için sorun yok diğer türlü ama eşim korkuyo bu sefer de yanlışlıkla bişey yapıp hamile kalmamdan :) ben de tırsıyorum, bi rahat olamıyoz yani :)
cnm bn aparatimi mumdan yapmistim bu kalin mumlar varya onlardan alip
yontuyosun p...s sekline getiriyon ucu aynen p....s gbi yuvarlak oluyo
kuckten buyuge dogru yap
4,5,6,8,10cm cevresi olarak yap
hepsini strec filme sar ve prezervatifle
dene
Hanımlar merhaba , nasılsınız gelin var mı bugün aramızda
benim yardima çoooook ihtiyacim var esimin iki parmagini icime alamiyorum kasiliyorum ucu bile girse bacaklarim kapaniyor yardim yardim yardim kafayi yicem. kendim hiç yapamiyorim. ondan esimle yspiyorim isaret parmagini bitirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?