- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.721
Ben Ankara'da Süleyman Eserdağ'da gördüm canım.Alışmaya çalışıyorum.Baskı hissi ve sanki içime hava doluyormuş gibi oluyor ama acı yok artık.Ziraa egzersizlerde çok acımıştı ama artık yok oldu :)
anladım canım ben istanbuldayım ama süleyman beyde sanırım aparat egzersizi veriyo acaba kaç günde halloldu tedavin ve kaç tl kusura bakma çok soru sordum
Kaderim teşekkür ederim beni çok güzel motive ediyorsun umarım dediğin gibi olur ben yıprandım artık eşimlede aramız açıldı artık dün doktorun yanında neredeyse tartıştık beni doktora kötü olarak yansıttı, doktor da bana ilaç verdi ilerleyen aşamalarda depresyona girebilirsin dedi tedbir amaçlıymış ilaç içmek istemiyorum çünkü anne olmak istiyorum hamileliği geciktirmem lazım antideprasan içersem yani bir rahat yüzü göremeyecek miyim ben?
inşallah canım gerek kalmaz ama 2 ay oldu evlilik yıldönümünde ilk defa p.yi içime alabildim yada ben öyle sanıyorum belkide. gitgel falanda olmamıştı anlatmıştım hatırlıyosan eğer tatlım yani bu da bi ilişki sayılmaz sanırım.14 ay oldu evleneli bir gün bende düzelecek miyim acaba?artık eşimde ben seni anladım sen beceremiceksin falan demeye başladı
kaderim yaa ben de bişey sorucam sana, ben eşle yapabiliyorum artık normale döndüm, o tuhaf hisler falan da gitti ,ama eşim prezervatif kullandığı zaman zor alıyorum içime ve yarısı anca giriyo bi de üstüne gitgel fln yapamıyorum. sanki p.. iki katı büyüyo onu takınca.
eşim hap içmemi istemiyo, bunu kullanmak zorunda ama bu sefer de ben yapamıyorumbunun da kolay bi yolu var mı alışmam için :18:
canım sen bi kere aldın, artık rahat yaparsın, depresyon diyosun bak olay pskolojik. rahat bırak kendini. bunu ne kdr çok düşünürsen o kdr olumsuz olur. düşünme, anı yaşa. illa olcak diye başlama ilişkiye, olmazsa da sorun yok pskolojisiyle başlayın, stres olmadan yaparsınız
cnm bak onun ince olanları falan var
Fetherlite Ultima
buna bi bak istersen yavaş yavaş alıştır kendini mesela yumurlama dönemn olmağı zamanlarda prezervatfsz dene. yavaş yavaş alışırsın. bende nefret ediyordum sen gibi ama ilaç kullanmak istemedğim için alıştrdım kendimi
kızlar yüzüstü pozisyonda deneyipte rahat bi şekilde ilişki yaşayan var mı? ya rahat olan benim kendimi kasmayacağım bir pozisyon da olabilir burda resimli olarak paylaşırsanız sevinirim
evet canım ne çektim dimi hakkaten yaaa benim kadar uzun sorun yaşayan başka bi arkadaş daha yoktur heralde burdabu gidişle bize psikolog yolu görünücek sanırım
Teşekkür ederim iyiki varsınız insan ancak kendi gibi olanın halinden anlıyor ...
canım şu mutluluk hayal yazısını siler misin? beynine sürekli olumsuz msj lar vererek iyi birşeyler olmasını bekleyemezsin.Allah a hayırlısıyla sıkıntılarımızın bitmesi için dua edip bir yandan da kendimize telkinde bulunmamız gerekiyor.mesela öss sınavına gireceksin her yere öss hayal yazsan, ben yapamam edemem desen sürekli çökersin bir kere içinden başarmak bile gelmez ki çünkü sen baştan başarısızlığı kabullenmiş olursun.
Tamam arkadaşım hemen değiştiriyorum
Yooo siz olmasaydınız ilk birleşme bile olmazdı bence sağolun egzersizlerimde çok yardımcı oldunuz bana...süpersin tatlım =) herşeye karışıyorum değil mi
Yooo siz olmasaydınız ilk birleşme bile olmazdı bence sağolun egzersizlerimde çok yardımcı oldunuz bana...
tatlım bak hamilelik yasağı vardı ya benim o yüzden araştırdım prez. de çok ince olanları falan var farklı özelliklerde bilmiyorum daha mı pahalıdır ama olsa ne kadar fark olacak arada bilmiyorum da bence bir araştır ve alabilecek durumdaysanız onlardan kullanın, evet prez. çok gıcık geliyor ama korkma en kalını bile olsa olsa 1 cm bile etkilemez p nin kalınlığını sadece tuhaf geliyor ama alışırsın zamanla.hap kullanma yan etkisi çok diye duymuştum.yine ıkınarak girdirmeye çalış nefes alıp ver falan o zaman birden ilerliyor,bak nefes verirkende nasıl biliyor musun hani çok yakışıklı birine platonik aşık olunur ya böyle iç çekersin o nefes alış verişi düşün =) işte o nefes çok gevşetiyor insanı.
S.a arkadaşlar ben daha once girmistim ozaman 6 aylık evliydim simdi 1 bucuk yıl oldu uzun suredir girip okuyup cikiyordum ama egzersizi bir türlü icim almiyordum cok korkuyordum dum aksam zeytinyagiyla serce parmagimi denedim oldu orta parmagimi yariya kadar soktum ama icim bir tuhaf olur simdi mum denemek istiyorum bana da yardimci olurmusunz artık bende bebis istiyorum Allahım nasip ederse
mrb kızlar dün doktora gittim hamile olduğumu söyledi henüz bir sıvı halindeymiş altı günüm geçio benm bir sorun olmaz dimi vajinismuslu olduğum halde hamile olmamın bi sorunu olurmu çok korkuyorum napcamı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?