- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 148
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.761
vajınusmusdan bahsedıyosan ben ama umutluyum
peki aşmak için neler yaptın?
kizlar ben emla kullandim egzersize başlamadan 45 dakika önce ama uyusmadi acaba yanlis mi yaptim kafayi yicem resmen huyum degisti agrasif hirçin biri oldum ağlaya aglaya bittim tükendim artik kasilmalarim bitmiyor hiç egzersizde bile kasiliyorum
şuan halen öleyimde araya regl girdi aparatlarla egzersiz yapıyorum sen anlatsana biraz neden olmuyo
kendimi kasıyorum ve aşırı korkuyorum..daha o işe gelmeden ağlama krizine giriorum desem yeridir..
şuanda hala bu durumu yaşayan var mı
mrb kızlar dün doktora gittim hamile olduğumu söyledi henüz bir sıvı halindeymiş altı günüm geçio benm bir sorun olmaz dimi vajinismuslu olduğum halde hamile olmamın bi sorunu olurmu çok korkuyorum napcamı şaşırdım
o zaman sende bizdensin benden daha tecrubeli bu durumu yenmiş arkadslar sana yardımcı olursa senin için çok daha iyi olur çünkü banada onlar yardım ediyo.
anladım teşekkür ederim umarım sende atlatırsın hepimiz atlatırız
merhaba canm aramıza hosgeldın nekadarık evlısın hıc ılıskı yasamadınmı brudkaı coğu ınsan aynı durumda egzersızlerel bız bu hastalığı yenıoruz senın durumun nedır hıc egzerszı yaptınmı bıraz bağsedersne yardımcı oluruz
hiç egzersiz yapmayı denedinmi
ya benim korku aslında beyinde biliyorum ama işte burdakilerin durumu gibi ne kadar bilsekte anlatamıyoruz kendimize..her yolu denedim aklınıza ne glirse hatta gelmeyecek olanları bile..benim ilk hafta kızlık zarm gitti yani yaptık ama ben cok acı çektim..ne zaman aklıma gelse aynı kasılmalarım devam ediyor..biliyorum kasmasam bitcek ama korku işteçok üzülüyorum hergun ağlıyorum kimseyede anlatamıyorum..
işte onun düşüncesi bile beni çıldırtıyor..
işte benide çıldırtıyodu :) sonra hiç bişey olmadıgını anladım dur anlatayım burdaki arkadaşların tavsiyesiyle önce bi banyo yapdım sonra yatak odasında aynanın karşına geçdim önce inceliyosun belkide yapmışssındır. sonra ıkınıp oranın açılıp açılmadıgını kontrol ediyosun ki açılıyo hafifden sonra ben kulak çubuklarıyla başladım önce tek biraz girdi sonra takıldı ıkınıp nefes alıp ittirdim hemen giriyo tabiki stres yapıyorum korkuyoruz ama hiç bişey yok ben 2 gunluk egzersizde anladım bunları ben bu yaşıma kadar açıp oraya bakmamşımdır bu kesinlikle kendimizi ve orayı tanımadıgımızdan kaynaklanıyo ben hep oranın kapalı oldugunu dusunuyodum ama acık oldugu bellide korkudan öle dşünüyodum tek çucugu atlattıkdan sonra 2 cubugu bırlestırdım oda oldu sonra 5 sonra 9 sonra 12 jiletine sarıp kalın bi cubuk yapdım 12 de olunca zaten mumdan az bi kalınlıkda olmusdu muma geçdim onuda aldım hiç bi acı yok sadece 2-3 cm ılerde takılıyo sanırım az eğimli oldugu için ordan geçerken ıkınıp ittiriyosun harbiden ıkınmanın cok yararı var sonra dün regl oldum ara verdım bıtınce hemen tekrar başlıcam mumu kagıt havluyla kalınlaştırıp kademe kademe p....ns kalınlıgına gelene kdar denicem sonra eşimle denıcem burda arkdaslar parmaklada deniyolar ben yapamıyorum onu belkide aparat kolayıma geldigi için onu denemedim bile isdesem onuda yapardım bence bunlara baslamak ıcın önce kesinliklee vajınusmus benım kaderım olamaz bunu atlatmam lazım yenmem lazım bi an önce yenip evlılıgımı kurtarmam lazım deyip egzersızlere başlaman lazm tek sorun kafada bitirememiz ama ben sanırım onuda bitirdim emiinim ekndimden inşş yeneriz canm allah yardımcın olsun
canım merhaba . aramıza hoşgeldin. bak burdaki herkes senin yaşadıklarını yaşadı senin döktüğün gözyaşlarını döktü inan. bende dahil.... 9 ayımı burda yazılanları uzaktan okuyarak egzersiz kelimesini ağzıma dahi alamayarak geçirdim... ama her eş denemesi hüsran. olmadımı olmuyor. acı çekiyorsun gözyaşı döküyorsun....tükeniyorsun bi yerde. 9 ay sonra artık okdr canım yandıki tak dedi . ne olursa olacak artık dedim. burdaki kızların yardımıyla egzerszlere başladım.... hep tavsiyeleri yönlendirmleri ile ilerledim.... ve bu hastalığı aştım. şuan burdaki herkese olan bnm ağlayarak acı içinde geçen 9 ayıma olmuş diorm... senden ricam bu fikre biraz alıştır kendini burayı bırakma ve lütfen egzersz yapmaya karar ver LÜTFEN.....sen karar ver aşama aşama adımında yardımcı olacağız sana....
kendimi kasıyorum ve aşırı korkuyorum..daha o işe gelmeden ağlama krizine giriorum desem yeridir..
sana oncelıklı sunu tavsıye edıcem zeytınyağı sur vajınana ve sen uste olucak sekılde esınle bır deneme yap olmazsa eğer egzersızlere baslaman gerekıcek egzersızsız yenmen ımkansız cnm .bız hepımız o sekılde yendık onc ebı denem yap olmazsa bızı haberdar et ona gore bır yol ızleyelım cnm ama lutfen stres yapma bıekre yapmıssan ılla bıdaha yaparsın acı yok gercekten mılet bunu hevesle yapıyor unutma
canım merhaba . aramıza hoşgeldin. bak burdaki herkes senin yaşadıklarını yaşadı senin döktüğün gözyaşlarını döktü inan. bende dahil.... 9 ayımı burda yazılanları uzaktan okuyarak egzersiz kelimesini ağzıma dahi alamayarak geçirdim... ama her eş denemesi hüsran. olmadımı olmuyor. acı çekiyorsun gözyaşı döküyorsun....tükeniyorsun bi yerde. 9 ay sonra artık okdr canım yandıki tak dedi . ne olursa olacak artık dedim. burdaki kızların yardımıyla egzerszlere başladım.... hep tavsiyeleri yönlendirmleri ile ilerledim.... ve bu hastalığı aştım. şuan burdaki herkese olan bnm ağlayarak acı içinde geçen 9 ayıma olmuş diorm... senden ricam bu fikre biraz alıştır kendini burayı bırakma ve lütfen egzersz yapmaya karar ver LÜTFEN.....sen karar ver aşama aşama adımında yardımcı olacağız sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?