- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.741
eşine ne diyo bu konuda canm
mrb kızlar dün doktora gittim hamile olduğumu söyledi henüz bir sıvı halindeymiş altı günüm geçio benm bir sorun olmaz dimi vajinismuslu olduğum halde hamile olmamın bi sorunu olurmu çok korkuyorum napcamı şaşırdım
mrb kızlar dün doktora gittim hamile olduğumu söyledi henüz bir sıvı halindeymiş altı günüm geçio benm bir sorun olmaz dimi vajinismuslu olduğum halde hamile olmamın bi sorunu olurmu çok korkuyorum napcamı şaşırdım
tatlım merhaab hayırlısı olsun kesen olmusmu gordunuzmu...esınle hıc bırlıtke olmadanmı hamıle kaldın
ya herkez farklı farklı şeyler deniyoo bende parmak yapamadım hattaa denedim içim almadı önce kulak çubuklarıylaa denedim sonra onlar az geldimuma geçdim bumda sanırım 4-5 cm bişeydi iki gün denedim dün regl oldum şimdi onun geçmesini bekliyorum 8-9 cnmden sonra eş denemesine geçicem bence parmak için almıyosa mumla felan dene hijyenik bi şekilde
denemeler sırasında üstüne boşalmayla oldu birleşme yaşamadıknasl olacak bilmiorum bu şeklde doğum yapanlar bile varmış
inş en kısa zamanda başarırsın pasta mumuyla denicem inş yapabilirsem
eşim çok sevindi çok mutlu oldu ama bir sorun olurda vajinismus olduğumu başkaları duyar diye korkuyorum hamile olduğumu herkes duydu ztn bizi düşündüren kız olduğum halde nasıl olacağı :((
ben bi kaç defa duydumm dogum da felan yırtılıyomuş kızlık zarı normal dogum olursa tabi inş hamilelgin cok ılerlemeden vajiyide yenersin
Vajinismus ile kızlık zarının bir ilgisi yok tabii ki.Vajinismus tedavisi görenlere rapor veriliyor normalde.Mesela benim de raporum var ve bu bana sezeryan hakkı tanıyormuş. :)
Vajinismus ile kızlık zarının bir ilgisi yok tabii ki.Vajinismus tedavisi görenlere rapor veriliyor normalde.Mesela benim de raporum var ve bu bana sezeryan hakkı tanıyormuş. :)
nasıl yani rapor olmassa sezeryan olmuyormuymuş.. benim tek derdim ailelerin duymaması çünkü her ikimizinde ailesi çok gelenekçi ve inatçı zaten evliliğimizi onaylamıyolardı birlikte olmadığımızı duyarlarsa bebek falanda çözemez bu işi bu vajinismus yüzünden eşimde baya uzaklaşmıştı benden şimdi hamile olduğumu duydular benmle doktora gelmek falan istiolar doktorum durumu bilio bişey olurda duyulur die korkuorum(( stres üstüne stresss
nasıl yani rapor olmassa sezeryan olmuyormuymuş.. benim tek derdim ailelerin duymaması çünkü her ikimizinde ailesi çok gelenekçi ve inatçı zaten evliliğimizi onaylamıyolardı birlikte olmadığımızı duyarlarsa bebek falanda çözemez bu işi bu vajinismus yüzünden eşimde baya uzaklaşmıştı benden şimdi hamile olduğumu duydular benmle doktora gelmek falan istiolar doktorum durumu bilio bişey olurda duyulur die korkuorum(( stres üstüne stresss
kız oldugum halde deyınce o yuzden dogum da yırtılıyomus dedım cnm :) hayırlısı olsun ya ne dıyelımm
canım bukadar avartma bence bak bebeğını etkıler suanda o cok kucuk ve yenı yerlesmeye calısıo yerıne bu gunler sneın ıcın cok onemlı lutfen bıraz sakın ol ve bu anın tadını cıkar.doktoruna vajınusmus olupta hamıle kaldını solemıssen aranızda kalmasınıda slersın oda kımseye soleme esınde solemedıkten sonra zaten duymazlar.ayrıca rapor olayı nedır ona bende sasırdımmm acıkcaıı ılk defa duyuyorum senın hersyeın normal suanda..normal doğumda yapabılırsın sezeryanda.zaten coğu kadın ılıskıye gırse bıle doğumda kızlık zarı yırtılıo byutulcek bısey yok sen kımseyı dınleme
Canım tedaviyi belgeleyen bir yazı o rapor.Şu kadar gün tedavi gördü,şu tedavileri gördü filan diye.Altında da jinekolojik muayenelerde dikkatli olunsun ve eğer hasta isterse sezeryan hakkı vardır,normal doğuma zorlanamaz diye bir ibare var.
şuanda hala bu durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?