Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım merhaab hayırlısı olsun kesen olmusmu gordunuzmu...esınle hıc bırlıtke olmadanmı hamıle kaldın

inş en kısa zamanda başarırsın pasta mumuyla denicem inş yapabilirsem

denemeler sırasında üstüne boşalmayla oldu birleşme yaşamadıknasl olacak bilmiorum bu şeklde doğum yapanlar bile varmış

canım sen bunları dusunme bır ahyrı varkı boyle olmusss hayırlısı olsunnn nekadar guzle bısey bak anne olucaksın kısmetse..hıcbısey olmaz bu durumu boyle yasayan cok ınsan vardır.tabıkı kesek yenıp hamıle kalsaydın ama bundada bı hayır vardır cok sevındım adına allah ıns guzle gunler gosteırıde yavrularımızı kucağımıza alırız ıns cnm

eşim çok sevindi çok mutlu oldu ama bir sorun olurda vajinismus olduğumu başkaları duyar diye korkuyorum hamile olduğumu herkes duydu ztn bizi düşündüren kız olduğum halde nasıl olacağı :((

ben bi kaç defa duydumm dogum da felan yırtılıyomuş kızlık zarı normal dogum olursa tabi inş hamilelgin cok ılerlemeden vajiyide yenersin

ben bi kaç defa duydumm dogum da felan yırtılıyomuş kızlık zarı normal dogum olursa tabi inş hamilelgin cok ılerlemeden vajiyide yenersin

Vajinismus ile kızlık zarının bir ilgisi yok tabii ki.Vajinismus tedavisi görenlere rapor veriliyor normalde.Mesela benim de raporum var ve bu bana sezeryan hakkı tanıyormuş. :)

Vajinismus ile kızlık zarının bir ilgisi yok tabii ki.Vajinismus tedavisi görenlere rapor veriliyor normalde.Mesela benim de raporum var ve bu bana sezeryan hakkı tanıyormuş. :)

kız oldugum halde deyınce o yuzden dogum da yırtılıyomus dedım cnm :) hayırlısı olsun ya ne dıyelımm

nasıl yani rapor olmassa sezeryan olmuyormuymuş.. benim tek derdim ailelerin duymaması çünkü her ikimizinde ailesi çok gelenekçi ve inatçı zaten evliliğimizi onaylamıyolardı birlikte olmadığımızı duyarlarsa bebek falanda çözemez bu işi bu vajinismus yüzünden eşimde baya uzaklaşmıştı benden şimdi hamile olduğumu duydular benmle doktora gelmek falan istiolar doktorum durumu bilio bişey olurda duyulur die korkuorum (( stres üstüne stresss

canım bukadar avartma bence bak bebeğını etkıler suanda o cok kucuk ve yenı yerlesmeye calısıo yerıne bu gunler sneın ıcın cok onemlı lutfen bıraz sakın ol ve bu anın tadını cıkar.doktoruna vajınusmus olupta hamıle kaldını solemıssen aranızda kalmasınıda slersın oda kımseye soleme esınde solemedıkten sonra zaten duymazlar.ayrıca rapor olayı nedır ona bende sasırdımmm acıkcaıı ılk defa duyuyorum senın hersyeın normal suanda..normal doğumda yapabılırsın sezeryanda.zaten coğu kadın ılıskıye gırse bıle doğumda kızlık zarı yırtılıo byutulcek bısey yok sen kımseyı dınleme

Doktorunu tembihle canım kimseye söylemesin.Zaten vaji olduğunu sen söylemezsen kimse anlayamaz.Doktorun biliyorsa sorun yok seni normal doğuma zorlayamaz.Raporun olursa seçim hakkın oluyor diye söyledim.İstersen normal de doğurabiliyorsun ama sezeryan hakkın da oluyor.

Canım tedaviyi belgeleyen bir yazı o rapor.Şu kadar gün tedavi gördü,şu tedavileri gördü filan diye.Altında da jinekolojik muayenelerde dikkatli olunsun ve eğer hasta isterse sezeryan hakkı vardır,normal doğuma zorlanamaz diye bir ibare var.

Neguzel bizim Burda Öle yok Eyer evli degilde kizsan dikkat bakiorlar ama yok evlisin yapamadin bakiorlar alman iste ve normal dogum sorluorlar saglik acisindan arkadan istersen belden igne vuruorlar uyusuor ve vaji diye birsey yok anlattin yok Burda turkiye ne Iyi o konuda sanalisiniz bana Dokta yap bi ic dedi yap dedi baska da birsey degil

kizlar ben emla kullandim egzersize başlamadan 45 dakika önce ama uyusmadi acaba yanlis mi yaptim kafayi yicem resmen huyum degisti agrasif hirçin biri oldum ağlaya aglaya bittim tükendim artik kasilmalarim bitmiyor hiç egzersizde bile kasiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…