Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

umarım bu fikre alışırım ve sizin dediklerinizi yapabilirm

evdeki de o marka ama o çeşidinden mi bilmiyorum gidince bi bakayım :) aslında öyle ya da böyle alışırım zamanla ama korkuyoruz işte çocuk falan olur diye :) gerçi olsa kayınvalidem bayram yapar da neysssse :)

öle bi sorun varsa ben tam bılmıyorum ne gibi bişeydir ama normalse egzersızlere basla doktora gıt mutlaka bı

öle bi sorun varsa ben tam bılmıyorum ne gibi bişeydir ama normalse egzersızlere basla doktora gıt mutlaka bı

yeni oluşmuş belkide cok ittirmekten yani ben korktuğum yada kastığım için bi hassaiyet mi olmuş ne ufak bir bilye gibi olmuş açıkçası delik tarafına dgru ondan ...bide ayrıca bu geldi basıma bide bunun huzursuzluğu var

okayoka sana mesaj atamıyorum neden bilmiorum

canım o bahsettiğin böle bademcik gibi bişimi. eğer aynı şeyden bahsediyorsak bendede var. ilk gördüğümde sen gibi bende beze var die ağlamaya başlamıştım. doktora gittim dayanamayıp. herşeyin normal olduğunu söledi. o nohut gibi bademcik gibi olan şey ilişki sırasında idrar deliği zarar görmesin die varmış. herkesin vajinasında aynı büyüklükte yada aynı şekilde olmaz. bikaç arkadaşımızdada vardı ondan. nohut diorz biz ona. ama sen egzerszlere başlamadan önce tabiki git doktoruna için rahat etsin olurmu

okayoka sana mesaj atamıyorum neden bilmiorum

50 yorum yazmadan msj atılmıyo merak etme atarsın :)
sen buradaki yorumları oku, kendine bi program çiz, ben de sana elimden geldiğince yardım edeceğim. tek yapman gereken bir defter al ve 1 den 10 a kadar gün koy. 1. gün neler yapman gerekli.. 10. güne kadar bi program yap kendine böyle. inan bana 7 gün bile olmadan eşle yapmaya başlayacaksın eğer sistemli gidersen
yazılıya son gün çalışan öğrenciler gibi olma, günler öncesinden başla çalışmaya benim gibi :)

sizinde basınızı ağrıtıyorum demi hersey için simdiden teşekkür edrim..tamam oyle yapacam en azından yapmaya calısacam..

kendine kendine yeme için rahat olsun yaa bn daha egzersızlerde oldugum halde sankı başarmışım gibi içim rahat anneme hep diyodum şu üsdümki fil kalksa diyee bu şey fil oturmus gibi huzursuzluk verıyodu bana sımdı o fil gitti yavrusu kaldı :)

Allah tüm mutluluklarının tamamını erdirsin..ben biraz bu konudada şansısızm yurt dışına evlendim..kimse yok yanımda...konuşacak kimse de yok dolayısıyla yapabildiğim tek sey koca ise gidince oturup ağlamak

Banada yardimci olurmusunz

evet canım ne çektim dimi hakkaten yaaa benim kadar uzun sorun yaşayan başka bi arkadaş daha yoktur heralde burda bu gidişleze psikolog yolu görünücek sanırım

Var arkadaşim ben bugun tam 7 ay oldu evleneli her gün burayı okuyorum fakat tık yok .aslında biraz motive olmuştum fakat regl günüm geldi ama stres ten ondanda tık yok. 3 gün geçti normalde tam vaktinde olurdu yanlız değilsin yani

Okayaka arkadaşın söylediği defter tutma meselesi mantıklı geldi. Önümü görme adına güzel.

aynen öyle arkadaşım. her gün bir öncekinden daha güzel geçecek, bir de bakacaksın ki artık parmak ve aparat egzersizlerini aşmışsın,onların ötesi olmadığını p.. ile denemenin vakti geldiğini düşüneceksin, her gün bi aşama daha katedeceksin. yeter ki sistemli git,aksatma erteleme. ve en önemlisi de aaa parmağım girdi hop hemen eşle deneyeyim deme,ben çok denedim hep kaybettim en güzel geç olsun temiz olsun size diyorum bir hafta sıkın dişinizi valla çok rahatlıcaksınızzzzzzzzzz

hadi ozamn su elli mesaj bitsinde konuşalım yaaaaa Okayaka

daha çook konuşuruz cetrina hep burdayım ben :)
sen kendine güzeel bi gün seç, o gün 1. günün olacak ve yapman gerekenleri yaz. istersen defterin ben olurum, her günün sonunda bana yaz yapman gerekenler, yaptıkların vee yapamadıkların. üzerinde konuşur tartışır neden olmadığını çözer 2. günümüze geçeriz. böyle böyle bi de bakmışsın kiii eşle yapmışsın :)
ben öyle yaptım ve bu yolda kkaderim hep yanımdaydı ona tüm detayına kadar anlattım,o da bana olanı ve olması gerekeni anlattı,ve mutlu sona ulaştım. inan bana doktora gitsen aynısını diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…