- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 148
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.841
hayır cnm başta kafayı ona taktm hep sanki o acıomus gibi geliodu amaal şuan bak aynayla ıkınınca o nohut hafif yukarı kalkıo. şuan hiç ama hiç hisetmiorm o nohutu emin ol tatlmama sen tabiiki bunları birde doktordan duy için tamamen rahat etsin olurmu ? ben öle rahatlamıştım aklna takılan ne varsa sor biz muhakkak cevaplarız cnm üzme kendini beraber aşıcaz olurmu
ilişki sırasında bir sorun yaratırmı peki
ben farklı olmak istedim =))) bir kere gülüp sonradüşündürmeyi tercih ettim =))
melisam cvp lamış zaten merak etme sorun olmaz canım
evet aynen oyle ııkınınca yukarı kalkıyor iste o beni cok korkutmuştu aynı dediğin gibi kırmızı gibi ıkınıca yukarı çekiyor sanki
denemeler sırasında üstüne boşalmayla oldu birleşme yaşamadıknasl olacak bilmiorum bu şeklde doğum yapanlar bile varmış
bademcik gibi duruo dimi :) aynı şeyden bahsediyoruz cnm.işte dedim doktora bu ne die. ilişki sırasında idrar deliği zarar görmesin die var o demişti. panik yapma cnm .ilişkiye yada egzersize engel olmuyor korkma olurmu
aynen oyle yani bu herkestemi var her kadında mı
bu konuda bana yardımcı olun lütfen inanın çaresizim ve herkesten desteğe ihtiyacım var suanda hem temizliğimi yapıyorum evi hemde size yazıyorum:2::2::2::2::2:
herkesin vajina yapısı farklı tatlm kimisinde var kimisinde daha küçük ,kimisinde daha büyük ,sadece ben değilim burda o nohutu olan birsürü bayan var cnm korkma bişi olmaz. ama sen doktoruna görün oda sana anormal bişi yk desin için rahat etsin olurmu?
canım şimdi çıkmak zorundayım ama yarın burdayım Allah izin verirse görüşürüz inşallah.
inşallah bende yenerim ama şimdi onu yenmekten daha çok istdiğim bişey varsa oda bu bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi sallanan evliliğimizi kurtacak inşallah(
hayır cnm başta kafayı ona taktm hep sanki o acıomus gibi geliodu amaal şuan bak aynayla ıkınınca o nohut hafif yukarı kalkıo. şuan hiç ama hiç hisetmiorm o nohutu emin ol tatlmama sen tabiiki bunları birde doktordan duy için tamamen rahat etsin olurmu ? ben öle rahatlamıştım aklna takılan ne varsa sor biz muhakkak cevaplarız cnm üzme kendini beraber aşıcaz olurmu
kizlarcok buyuk derdim var gercekten vajiyi astim hayal bile edemzken kutuldum ama vajinusmus neymiski bunun yaninda esimde hic istek yok cinsellk anlamnda hic bisy yok adamda p....si cok zor sertlesiyo hic istemiyo deli olcam vajinaya bosalma gbi seyi hic yasayamadim surtunerek bosalmaya alismis napcamya afedersiniz sevismk bile istemiyo dun denedk yarisi girdi devamini getiremedim cnku bi hafta ara vermstik tedirgin oldm gerckten cok zor bi durum napicami bilmiyorm cok miralim bozuk tartsstik dun bna dediki napim bes senedir kadin gormedm ben bi kadinla yada snle hic bisy yapmadm dedi bnde bitti hersey dedi napicam bn doktora gitmkten yorldum artk anne olmk istiyorm burayada giremiyorm fzla interntle alakali bazi sornlar var
kizlarcok buyuk derdim var gercekten vajiyi astim hayal bile edemzken kutuldum ama vajinusmus neymiski bunun yaninda esimde hic istek yok cinsellk anlamnda hic bisy yok adamda p....si cok zor sertlesiyo hic istemiyo deli olcam vajinaya bosalma gbi seyi hic yasayamadim surtunerek bosalmaya alismis napcamya afedersiniz sevismk bile istemiyo dun denedk yarisi girdi devamini getiremedim cnku bi hafta ara vermstik tedirgin oldm gerckten cok zor bi durum napicami bilmiyorm cok miralim bozuk tartsstik dun bna dediki napim bes senedir kadin gormedm ben bi kadinla yada snle hic bisy yapmadm dedi bnde bitti hersey dedi napicam bn doktora gitmkten yorldum artk anne olmk istiyorm burayada giremiyorm fzla interntle alakali bazi sornlar var
senn sorularına da hep ben denk geliyorum canım, galiba aynı zamanlarda onlıne oluyoruz..
sen eşinle konuştunmu hiç, gün içinde kendi kendine özel şeyler yapıyor olabilir mi? yani yapıyor belkı söyleyemıyordur? cnku bu güdüsel bişeymiş, yani uzun süre ilişki yaşayıp yaşamaması etkilemıyomuş durumunu.
ya ama genelde erkekler bunu düşününce bile istekli oluyolar acaba eşinle ilişkiye girmeden önce böyle biraz video falan mı izleseniz,sonra belki bişeyler olur, çok da açık konuşamıyorum, bi de bu konuları fazla bilmiyorum ama doktora gitmeye gerek yok bence,azcık öyle şeyler izlese eski isteğine kavuşur gibi geliyo bana,bi de ona sürekli bunun geçici olduğunu söyle bence,tartışırsanız daha bi soğur belki.
ayyy cnm hayirli olsun cok sevindim ne guzel ya allah tamamina erdirsin allahim bizede nasip etsin hic biseyi dusunme bnce sadece bebegine odaklan ne guzel ya
çok sağol cnm sizin gibi gzl insanlar sayesnde biraz olsun rahatlıyorum inşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder canımın acımasından falan hiç korkmuyorum ona bişey olmasın yeter insallar ilişkiye girdiği halde olmuo bazen bize bunu bu şekilde bile verdiyse rabbim vakti gelmiş demekki diye biraz olsun rahatlıyorum ama insanda bir korku oluyo illakicanım öncelikle gözün aydın merak etme kimse anlamaz doğuma kimse girmeyecek dr tembihli eşinde söylemezse kimse anlamaz, birde şunu düşün hani zamanla açılacak orası eğer birlikte olsaydım diye düşünüyor insan ama bir kere birliktelikten hamile olup doğum yapanlar var merak etme Allahın izniyle bebeğine vaji durumu etki etmez, Allah sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmek büyütmek nasip etsin. ama şunu unutma ilk aylarda bebeğin mesela benim gibi kaybetme ihtimalin var o yüzden hep söylerler ilk 3 ay riskli olabilir kendine dikkat et ağır kaldırma strese girme kafana hiçbirşey takma, kürtajdan da korkma Allah vermesin ama düşünme diye söylüyorum bayıltıyorlar ruhun bile duymuyor zaten, o zaman da kendini kasma şansın olmadığından operasyon gayet iyi geçiyor.sen tadını çıkar insanlar uğraşıyorda olmuyor. tamam mı canım dr a sor beraberlik tehlikeli mi demiştim ya atıyorum yağ ile deneme yapacaksın var mı zararı diye sor. herşeyi ince ince sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?