Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

beni yarı yolda bırakma ama olur mu..desteğinize ihtiyacım var..ne zamanlar burda oluyorsun durduk yere rahatsız etmeyim seni

bende gurbetteyımm ama yurt dısında degıl kendi memleketıme gelin geldim istnblda yasıodum bende annemle telde felan konusuyorum yanımda kımse yok:) ama mutluyum eşim yanımda şu hastalagımdan kurtulmanın yolunu buldum burdakı arkdslar sayesınde ben senı kendım gibi goruyorum bak karar verıp yapıcaksın ben buna ınanıorum :)

banada yardımcı olurmusun

inşallah bende yenerim ama şimdi onu yenmekten daha çok istdiğim bişey varsa oda bu bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi sallanan evliliğimizi kurtacak inşallah (

bi çok korkum var hamileyim bi insanın başına gelecek en güzel şey ama ben düşünmekten deliye dönüyorum vajili olduğum için kendimi kusurlu gibi hissediyorum ya bir sorun olurda vajili olduğum karşıma çıkarsa die düşünsene düşük falan yaparsam nasıl olur die bile düşüyorum vajili biri nasl kürtaj olur ne kötü bişey bu hastalık anne olma sevincini bile yaşatmıo insana

canım sıcak günlerde kullandığın pedden bile oluşabiliyor pamuklu olmayan ped ler de yapabiliyor sıkıntı etme bende çok korkmuştum marketten aldığım ped dışından anlamadım şu eski tip pedlerdenmiş kalınlardan bende açınca anladım ama yazık çok aldım diye evin içinde kullanıyordum nerden kullandım dedim pişik gibi değilde orda sivilce çıkmış sanki aynı anlattığın yerde, ama birkaç gün falan dikkat ettim içine kaçmayacak şekilde sabunla yıkayıp bepanthen falan sürdüm 1 hafta falan sürdü galiba geçmesi.

bendeki nohut buyuklugunde bilye gibi kızarık tam sagda

=)) yaparlar kendileri doğuaracaklar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…