Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım öncelikle gözün aydın merak etme kimse anlamaz doğuma kimse girmeyecek dr tembihli eşinde söylemezse kimse anlamaz, birde şunu düşün hani zamanla açılacak orası eğer birlikte olsaydım diye düşünüyor insan ama bir kere birliktelikten hamile olup doğum yapanlar var merak etme Allahın izniyle bebeğine vaji durumu etki etmez, Allah sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmek büyütmek nasip etsin. ama şunu unutma ilk aylarda bebeğin mesela benim gibi kaybetme ihtimalin var o yüzden hep söylerler ilk 3 ay riskli olabilir kendine dikkat et ağır kaldırma strese girme kafana hiçbirşey takma, kürtajdan da korkma Allah vermesin ama düşünme diye söylüyorum bayıltıyorlar ruhun bile duymuyor zaten, o zaman da kendini kasma şansın olmadığından operasyon gayet iyi geçiyor.sen tadını çıkar insanlar uğraşıyorda olmuyor. tamam mı canım dr a sor beraberlik tehlikeli mi demiştim ya atıyorum yağ ile deneme yapacaksın var mı zararı diye sor. herşeyi ince ince sor.

Son düzenleme:
bendeki nohut buyuklugunde bilye gibi kızarık tam sagda

ben ağrıyor dediğin için bendekinden sandım ama benim ki nasılsı mercimek kadardı belkide.ben vajina mı çok incelememiştim korkmayım yeni bişeyler bulmayım diye, melisa diyorsa vardır.normaldir.

Son düzenleme:
be ağrıyor dediğin için bendekinden sandım ama benim ki nasılsı mercimek kadardı belkide.ben vajina mı çok incelememiştim korkmayım yeni bişeyler bulmayım diye, melisa diyorsa vardır.normaldir.

bende dokununca acımadı sadece korktum daha cok..bilye gibi nedir bilemedim gidicem doktara..zaten vajinismus var bide bu olunca tam oldu

onunla ilgii benmde endişelerim varda. öle bi durumda yırtarım enginlere sığmam taşarım wala

ben en fazla kendimi yırtarım gibi geliyor her horoz kendi çöplüğünde ötermiş burası onların cumhuriyeti memlekette olsam bende cesaret alırım heyytt derim ben doğurdum açılın

bende dokununca acımadı sadece korktum daha cok..bilye gibi nedir bilemedim gidicem doktara..zaten vajinismus var bide bu olunca tam oldu

hııı tamam seninki şu melisanın bahsettiği gibi doğal olandan ben kızarık falan deyince nedense otomatik olarak acıdığını falan düşündüm. bende de vardır da ben şimdi bişeyler takarım kafama incelemesem daha hayırlı dedim ama sen öyle yapma.

ilişki sırasında bir sorun yaratırmı peki

peki sen ilişki sırasında bunda sorun yaşadın mı ya sorun yaşatıyor mu=???

hayır cnm başta kafayı ona taktm hep sanki o acıomus gibi geliodu amaal şuan bak aynayla ıkınınca o nohut hafif yukarı kalkıo. şuan hiç ama hiç hisetmiorm o nohutu emin ol tatlm ama sen tabiiki bunları birde doktordan duy için tamamen rahat etsin olurmu ? ben öle rahatlamıştım aklna takılan ne varsa sor biz muhakkak cevaplarız cnm üzme kendini beraber aşıcaz olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…