Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersizlere hiç başlamayan ya da yeni yeni başlayanlar var mı acaba?Eğer "Ben bu işi kesin çözeceğim!" diyen varsa,klinikte henüz tedavi olmuş biri olarak yardım edeceğim :))

Henuz baslamadim motive Olmaya calisiyorum. Regl olucam diye sadece kegel egzersizi idrarimi tutup birakma onu yapiyorum. Bide bugun ayna ile inceledim ikindim delik tam gozukmeyince sinir oldum ayrica parmak egzersizi yapmaya basladigimda kizlik zarim bozulursa esimde yurt disinda onun bu bozmasi gerekiyor bazi ozel nedenlerden dolayi. Yinede burdan tum yazilanlari takip ediyorum..

Bana yardım edebilirsin çünkü yardıma çok ihtiyacım var.. Parmak egzersizlerini kendim yapamadigim için eşimle yapmaya başlamistim eşimin işarey parmagini alabiliyordum ama yine eskisi gibi artik hiçbirsey yapamiyorum. Esimle kavga ediyoruz benim sorunim kasilmalarim çok belkidee 200 kere isaret parmagini aldim ama yine herdefa oraya parmagi girdiginde kasiliyorum.. zaten iki günden beri eşim çalişalim diyor ben istemiyorum eşime haksizlik ettiğimi biliyorum ama artik kendimi hiç iyi hissetmiyorum Eşime haksizlik ettigim için onu birakmayi bile düşündüm.. Ama onu çoooook seviyorum ama çok çaresizim sizler bana yardimci olun Allah rizasi için. size çok dua ederim ben arapça hocasiyim bende size yardimci olurum.. Kendime yakişmaysn seyler yapiyorum artik çünkü çok yiprandim.

Keske yardim edebilsem bende
Bu hastalik bizi cok etkiliyor, gururumuzu incitiyor. Seni cok iyi anliyorum. Allah yardimcimiz olsun

kızlar dün başladım kula çöpüylee bugün sabh normal bır kalemi streçleyıp yagladım başardım ve şimdi yatmadan önce tekrar kalemle dnedım sonra beyaz mumu strecledım onuda3 cm ılerletebıldım bıraz acı hıssetımm bıraktım iyimi sizcee haftay doktrdan randevüm vr gitmeden yenebılırmıyım sizcee ((acil cevaplarınızı beklıorum

Bebeyagı iyimi başka birşey var mı dahaiyi olcak mesala zeytin yagı mumdan sonra hangi aşama var bırde dıyelım onuda aldım bayasınıı nasıl bır sıralama izlemelıyımm reglıme 15 gün var tamm ogüne kadr baya yol kat edrım gıbıı

canım bak sımdı sen kalemi streçleyip almışsın sonra muma geçmişsin 3 cm ilertletmişsin o birazdaha kalın oldugu için azcık baskı uygulamıştır şimdi imkanın varsa tekrar dene ve bana yaz nap biliyomusun o 3 cm den de fazla giricek emin ol takıldıgın yer varya oraya gelınce ıyıce ıkınnnnnnnnnnnnnnnn ıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve ittiirr lup gitcek bak hadi.

ah bi sayfaya bakıpda çıkış yapsaydın yaa neyse iyi geceleer

Bende geçen pazar yendim 3 deneme yaptık elh. Iyiydi es parmağı yerîne aparat yada parmak daha rahat oldu bende z yağı sürecekti eşim korktum izin veremedim ama kontrol bende ise gayet rahat olur üstüne git hırs yap olunca vayy be boşuna kasmıştım diyosun

kendini kısıtlama canım hafta sonu yenene kadar uğraş ama olmazsa hayal kırıklığına uğrama.

kaderim dün akşam zeytin yağını tarihe gömdük, yani artık onu sadece yemeklere kullanmayı düşünüyorum :) jel aldıracaktım ona da gerek kalmadı :) tekrar söylüyorum zeytin yağını bana tavsiye edip şu dertten kurtulmama sebep olduğun için sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
gerçii 1 sene boyunca gittiğim epilasyonuma zeytin yağının kökleri besleyen mucizevi yeteneği yüzünden yine gitmek zorunda kalacağım ama neysse :)

yedi aylik evliyim. doktora gidiyrz ama iki aydir parmak egzersizlerini gecemiyorm ugrasyrm ama bir bogumdan fazlasi olmuyo... ne yapacam bunun baska yolu yok mu.... ne olur banada akil verin....

Evet gece çıktım görmedim yazdıgını şimdi okuyorumm. Cnm böe yenebılcem dimi yani tedavidede bunları yaptrcaklr dimi bu akşamda eşimle denicezz yeni basşlayan arkdaslar bırbırımıze destek olalaımm ben istanbuldan yazıyorum yakın olanlar varmı bana

yedi aylik evliyim. Doktora gidiyrz ama iki aydir parmak egzersizlerini gecemiyorm ugrasyrm ama bir bogumdan fazlasi olmuyo... Ne yapacam bunun baska yolu yok mu.... Ne olur banada akil verin....

sen aparat denedenınmı kulak çöpü faln veyam mum banada parmak itici gelıyoo onları kasmadan alıyorumm teadvıdede aynılarını yaptrıyolarmıs dımı bende evlenelı 1 yılı yeni geçti

canım kasılman normal zaten bizim sorunumuz bu kasılmak, sen giriş sırasında kasıldığın heran da ıkın büyük abdestini yapar gibi ıkın

ooo hayırlı uğurlu olsun tatlım, bana hiç teşekkür etme sadece Allah razı olsun de yeter canım =) Allah sıkıntını alacakmış beni vesile etmiş o kadar.
şuna bak cadı ya epilasyon düşünüyor bioder kullan tüyleri bitirmiyor ama inceltip çıkmasını geciktiriyor en azından kendi kendime epilasyon yapmamı kolaylaştırıyor yoksa ne yapardım ben

yedi aylik evliyim. doktora gidiyrz ama iki aydir parmak egzersizlerini gecemiyorm ugrasyrm ama bir bogumdan fazlasi olmuyo... ne yapacam bunun baska yolu yok mu.... ne olur banada akil verin....

canım http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32588597 ilk sayfayı bir incele sonra dilersen o yöntemi önce bir dene baktın çok uğraştığın hemen pes etmediğin halde olmadı egzersize devam et derim, ama çok fazla kaydığı için p ilk başta sanıyorsun ki hiç olayacak ama ıkınarak itince azıcık giriş olunca arkası ıkına ıkına devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…