- 4 Kasım 2013
- 33
- 0
- 16
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.081
Egzersizlere hiç başlamayan ya da yeni yeni başlayanlar var mı acaba?Eğer "Ben bu işi kesin çözeceğim!" diyen varsa,klinikte henüz tedavi olmuş biri olarak yardım edeceğim :))
Bana yardım edebilirsin çünkü yardıma çok ihtiyacım var.. Parmak egzersizlerini kendim yapamadigim için eşimle yapmaya başlamistim eşimin işarey parmagini alabiliyordum ama yine eskisi gibi artik hiçbirsey yapamiyorum. Esimle kavga ediyoruz benim sorunim kasilmalarim çok belkidee 200 kere isaret parmagini aldim ama yine herdefa oraya parmagi girdiginde kasiliyorum.. zaten iki günden beri eşim çalişalim diyor ben istemiyorum eşime haksizlik ettiğimi biliyorum ama artik kendimi hiç iyi hissetmiyorum Eşime haksizlik ettigim için onu birakmayi bile düşündüm.. Ama onu çoooook seviyorum ama çok çaresizim sizler bana yardimci olun Allah rizasi için. size çok dua ederim ben arapça hocasiyim bende size yardimci olurum.. Kendime yakişmaysn seyler yapiyorum artik çünkü çok yiprandim.
henuz baslamadim motive olmaya calisiyorum. Regl olucam diye sadece kegel egzersizi idrarimi tutup birakma onu yapiyorum. Bide bugun ayna ile inceledim ikindim delik tam gozukmeyince sinir oldumayrica parmak egzersizi yapmaya basladigimda kizlik zarim bozulursa esimde yurt disinda onun bu bozmasi gerekiyor bazi ozel nedenlerden dolayi. Yinede burdan tum yazilanlari takip ediyorum..
Bebeyagı iyimi başka birşey var mı dahaiyi olcak mesala zeytin yagı mumdan sonra hangi aşama var bırde dıyelım onuda aldım bayasınıı nasıl bır sıralama izlemelıyımm reglıme 15 gün var tamm ogüne kadr baya yol kat edrım gıbıı
Bebeyagı iyimi başka birşey var mı dahaiyi olcak mesala zeytin yagı mumdan sonra hangi aşama var bırde dıyelım onuda aldım bayasınıı nasıl bır sıralama izlemelıyımm reglıme 15 gün var tamm ogüne kadr baya yol kat edrım gıbıı
Bana yardım edebilirsin çünkü yardıma çok ihtiyacım var.. Parmak egzersizlerini kendim yapamadigim için eşimle yapmaya başlamistim eşimin işarey parmagini alabiliyordum ama yine eskisi gibi artik hiçbirsey yapamiyorum. Esimle kavga ediyoruz benim sorunim kasilmalarim çok belkidee 200 kere isaret parmagini aldim ama yine herdefa oraya parmagi girdiginde kasiliyorum.. zaten iki günden beri eşim çalişalim diyor ben istemiyorum eşime haksizlik ettiğimi biliyorum ama artik kendimi hiç iyi hissetmiyorum Eşime haksizlik ettigim için onu birakmayi bile düşündüm.. Ama onu çoooook seviyorum ama çok çaresizim sizler bana yardimci olun Allah rizasi için. size çok dua ederim ben arapça hocasiyim bende size yardimci olurum.. Kendime yakişmaysn seyler yapiyorum artik çünkü çok yiprandim.
kendini kısıtlama canım hafta sonu yenene kadar uğraş ama olmazsa hayal kırıklığına uğrama.
yedi aylik evliyim. Doktora gidiyrz ama iki aydir parmak egzersizlerini gecemiyorm ugrasyrm ama bir bogumdan fazlasi olmuyo... Ne yapacam bunun baska yolu yok mu.... Ne olur banada akil verin....
aminn inşş tek isdedigimm kocama saglıklı bi evlat ailemede torun vermek isdiyorum ama önce herşeyin hayırlısı :)
ah bi sayfaya bakıpda çıkış yapsaydın yaa neyse iyi geceleer
kaderim dün akşam zeytin yağını tarihe gömdük, yani artık onu sadece yemeklere kullanmayı düşünüyorum :) jel aldıracaktım ona da gerek kalmadı :) tekrar söylüyorum zeytin yağını bana tavsiye edip şu dertten kurtulmama sebep olduğun için sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
gerçii 1 sene boyunca gittiğim epilasyonuma zeytin yağının kökleri besleyen mucizevi yeteneği yüzünden yine gitmek zorunda kalacağım ama neysse :)
yedi aylik evliyim. doktora gidiyrz ama iki aydir parmak egzersizlerini gecemiyorm ugrasyrm ama bir bogumdan fazlasi olmuyo... ne yapacam bunun baska yolu yok mu.... ne olur banada akil verin....
Mumu rahat aldım 4 5 cm bır yerde bırtakıntı gıbı birsey vr nefes alınca gecıyosynnama bıka nefes tekrrıylaa yupiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?