- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.121
çok şekersin yaşu avatardakini görünce seni onunla bağdaştırıyorum ya birde =)
Mumu rahat aldım 4 5 cm bır yerde bırtakıntı gıbı birsey vr nefes alınca gecıyosynnama bıka nefes tekrrıylaa yupiiiii
kesinlikle sana katılıyorum. sen bu sayede bir sürü insana yardım ettin. ama kimse sana yardım edemedi. ben ise bu sayfayı bulmasam seni tanıyamayacaktım. onu da geçtim senden msj gelmese yine yapamazdım. bi noktada insan kaderine müdahale edemiyo, o yüzden hep allah hayırlısını nasip etsin herşeyin
akşam anneme gösterdim o bebeğii nasıl övünüyo seviniyo görmen lazım benm çok hoşuma giiitti ehehe yerim onun agzını benbu arada sende cok iyisin canm benım
yanlız o bahsettigim bebek şuan ki avatarda deminki ddegildi hamile kalırsam sürekli buna bakıcam
hakkaten işe yarıyor derler ama denemek lazım ayva yediğinde bebek güzel olurmuş ya birde gamzeli olsun diye ayvanın çukuruna dokunup yanaklarına değecekmişsin =) hayırlısıyla olsun inşallah.
hehe ne güzel bilgiler bak :)
ben çocukları çok severimde bu da maşallah fındık gibi ya
hee atıştırmalıkk :)bu arada reglde 4.günüm az kaldı azz :)
he valla kızdım sana yapdıgını görmek isdiyodum
Neyse doktora giden arkdaslar evet çogu şeyin aynısı oldugu söyluyolar. Ben doktora o kadar para veremem büyük konuşmayım ama iyisini bulmakda zor oluyo kendim yenmeye çalışıyorum tabikide birbirimize destek olursak daha iyi olıur
canım mumuda aldım bus sabh beyaz mumuu akaşamda ypıcam genee yarın mumu az kalınlastrcam peçeteylee :)
ben çocukları çok severimde bu da maşallah fındık gibi ya
gözün aydn canım oluyomuss demkkki :)
sen nerden di tutku ben istanbuldan bu arada ben parmakla çalısmıyorum sadce apartla parmakda şartmıı:)
kastamonudayım cnm bn yoo parmak şart degıl bnde aparatla ypıyorum :)
tutku maşallah sana çok pozitifsin.ben senin tez zamanda bu işi bitireceğini düşünüyorum ve de inanıyorum.içimden geldi bunu söylemek senin gibi heyecanla yaşamak güzzel bir duygu olsa gerek.inşallah güzel heberlerini yazarsın bizde okuruz bana da ders olur.sevgiler....
Kızlar ben psikoloğa ve psikiyatra gittim.hem de az değil 6 şar seans.psikoterapi,cinsel terapi hepsini yaptılar ama nafileBir de doktorlar sanki bir metin ezberlemiş ve her seans aynı şeyleri söylüyor.Bu problemi yaşamayan anlatamaz inanın bana doktorlar da egzersiz veriyor ve sadece yaptın mı diye soruyordu.Bizim ihtiyacımız olan motivasyonu ancak birbbirimizde bulabiliriz bence.Yenmiş olan ve bize yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun.Birazcık ilerleme kaydedebildiysem sizin sayenizdedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?