Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok sen yeneceksen Allah bir sebep yaratıyor, dediğim gibi ben o sayfada yazdıklarımı öyle doğaçlama denedim kimsede duymadım demek ki artık bitmesi gerekiyormuş sıkıntıların. Allah birşeyin olmasını isterse sadece ol der ve sebebinide yanında verirmiş ya. dediğin gibi kaderde ne varsa o oluyor.

akşam anneme gösterdim o bebeğii nasıl övünüyo seviniyo görmen lazım benm çok hoşuma giiitti ehehe yerim onun agzını ben bu arada sende cok iyisin canm benım

hakkaten işe yarıyor derler ama denemek lazım ayva yediğinde bebek güzel olurmuş ya birde gamzeli olsun diye ayvanın çukuruna dokunup yanaklarına değecekmişsin =) hayırlısıyla olsun inşallah.

canım mumuda aldım bus sabh beyaz mumuu akaşamda ypıcam genee yarın mumu az kalınlastrcam peçeteylee :)

kastamonudayım cnm bn yoo parmak şart degıl bnde aparatla ypıyorum :)

tutku maşallah sana çok pozitifsin.ben senin tez zamanda bu işi bitireceğini düşünüyorum ve de inanıyorum.içimden geldi bunu söylemek senin gibi heyecanla yaşamak güzzel bir duygu olsa gerek.inşallah güzel heberlerini yazarsın bizde okuruz bana da ders olur.sevgiler....

slm kizlar nail gidiyo bnde adet oldm bugn yni ark.katilmis herkese kolay gelsin herkes asicak kurtlcak bunu bilin

Kızlar ben psikoloğa ve psikiyatra gittim.hem de az değil 6 şar seans.psikoterapi,cinsel terapi hepsini yaptılar ama nafile Bir de doktorlar sanki bir metin ezberlemiş ve her seans aynı şeyleri söylüyor.Bu problemi yaşamayan anlatamaz inanın bana doktorlar da egzersiz veriyor ve sadece yaptın mı diye soruyordu.Bizim ihtiyacımız olan motivasyonu ancak birbbirimizde bulabiliriz bence.Yenmiş olan ve bize yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun.Birazcık ilerleme kaydedebildiysem sizin sayenizdedir.

teşekkür ederim canm burdaki arkdsların dedigi gibi herkes birbirini aynı sıkıntıları çekdigi için gayet iyi anlıyo o yuzden ben daha başarmadan bile yardımcı oldugumda kendimi daha çok mutlu huzurrlu hissediyorum inş bi an önce atlatırız :) ayrıca dusuncelerın içinde teşekkr ederim çok iyisn :)

Son düzenleme:

slm cnm evt gerckten dk.larin tavri bnide cok rahtsiz ediyodu bnde cok gittm bi ise yaramadi gbi sadece biyerde parmk egzersixi yapabilmistim oda toplu seans yapiliyodu18 kadindik birbirimizi gaza getire getire herkes asmisti bn asamamstim nyse sonunda karar verip kndi kndime yenmk istedim buraya uye oldm ve agzersiizle astm cok sukur herkesde asicak zatn buraya takip etmk yerrli sn hangi asamadasin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…