Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki şimdi neyapammalıyım deneme için erkenmiii

bugün bu boyuttaki aparatınla denemeler yap ara ara. eksiklerini ölç ve bize söyle. şuralarla zorlanıyorum şurda acıyo gibisinden bi çözüm buluruz.
bu aparatla yapmakta zorlanmadığın zaman (yarın, diğer gün.. vb) onu bi tık kalınlaştır. yine aynı işlemleri uygula. böyle böyle bir de bakacaksın ki p.. ile yapacak durumdasın

Ben egzersiz yapıyorum şu an ama mumu geçtim 2 3 cm alıyorum acı hissdeınce kasıyorum naapmm lazımm bırakımm mı bugünluk egzeszi

canım kayganlaştırıcı birşey sürerek dene, kendini kastığında dur bekle derin derin nefes al ve yavaşça ver tekrar nefes al ve ıkın.ıkınırken it aparatı,kendini kastığında ilerletmeye zorlama olur mu? eğer bu şekilde rahat rahat alıyorsan yavaş yavaş kalınlaştır bunun bir süresi yok sen kendini hazır hissettiğinde artır ve tekrar dene baktın yine oluyor yine kalınlaştır.

Son düzenleme:
saol cnm çok teşekuur edrim 2 3gün böle denemelere devam ozamnn dimi akşam birde eşimle aparatı yapmak istiyorum hani o elıne alsın o yapıca kı kasmalarım gitsin daha ıyıolur dimi birde ayıın 23 ne randevu aldım dktrdan il defa neyapmalıyımm gıtmelımiyim sence dktora ne aşamada oldugmu anlatsam çunku 2 dır ertelıyorum radndevuyu bahneler bulup ogüne kadr belkide yenerim dimi

bugün tesadüf aşmadan önce yazdığın msj ı gördüm canım ne kadar mutlu oldum varya bundan belki birkaç hafta önce ne kadar umutsuzdun şimdi yardım ediyorsun maşallah ne güzel birşey herkese nasip olsun inşallah en kısa sürede.

yerinde olsam ne yapardım söyliyim, gerisi senin bileceğin iş :)
ben de doktora gittim ama keşke keşke gitmeseymişim. 1 kerecik gittim 5 dk için 150 tl bayıldım.
burda kaderim bana öyle moral ve teknikler verdi ki doktor bile o kdr yapamazdı.
ben olsam gitmem, ve eşime de yaptırmam.
aparata iyice alışırım.cesaretim yerine gelir. onu her gün biraz daha kalınlaştırırım. ve sana özelden attığım şeyleri de yaparım tabii. sonra zaten bilinç altından silinecek kasılmaların falan.şimdi sen kendi korkularını aştığından emin olmadan eşine de yaptıracaksın. her an tetikte olacaksın. önce kendin iyice alış derim ben. en azında 3 gününü buna ayır. sonra devamına bakarız

kaderim ya hakkatten kaderimi değiştirdin :) karanlıktan kurtardın elbette edeceğim elimden geldiğince çünkü o zor günleri çeken bilir (( hatırladım bak yine ama sen hep yanımdaydın hep iyi hissetirdin bana kendimi

bence o zamana kadar aşmak için çabala, bir arkadaşımız var ben çok severim kendisini öyle iyi gidiyor ki 10 cm e geldi dr herşeyi bırak demiş baştan başlanacakmış falan, boşver dr şimdi haliyle o maşallah bak sen ilerlemişsin diyecek değil baştan başlatacak çünkü seans başı para alıyorlar.

çokkk saolun kız lar biligileriniz için evet doktora gideceksin sonraa dünya para eşine karşı nebilim bende çalısmıyorum şuan bıra zonun ezikligininde hissediyorumm kendim kazansam şimdiye coktan gıderdım doktora ama tek başına yenılmez hep doktorla çözulur sanıyordumm meger bızde yapabılrmısızz doktorda aynı ödevleri verıyo dimi

estağfurullah canım utandım şimdi . ama ben sana hatırlatmak değilde mutlu etmek için söylemiştim yani bak ne güzel hayatta hiçbirşey imkansız değilmiş gibisinden kendimi kötü hissettim şimdi

tabi tabi öyleymiş giden arkadaşlar söylüyorlar. illaki gitme demiyoruz bak yanlış anlama, bizce o kadar para harcamadan yapabilirsin, dr ödev verip yolluyor ama burda arkadaşlar sürekli moral motivasyon sağlıyorlar.

estağfurullah canım utandım şimdi . ama ben sana hatırlatmak değilde mutlu etmek için söylemiştim yani bak ne güzel hayatta hiçbirşey imkansız değilmiş gibisinden kendimi kötü hissettim şimdi

heheheh yok yok artık o günleri hatırladığımda aklıma sadece sen geleceksin bir de o meşhuuur zeytin yağımız ve eşimin noluur artık yağ sürmeyelim diye yalvarışları :)

heheheh yok yok artık o günleri hatırladığımda aklıma sadece sen geleceksin bir de o meşhuuur zeytin yağımız ve eşimin noluur artık yağ sürmeyelim diye yalvarışları :)

vay be yalvarttık erkek milletini ne mutlu bize cidden insan kötü anılarını hep üzülerek hatırlar ama sizde de öyle mi hani eşin canını yakan şeyler söylediyse bu içinden çıkmıyor tabi ama, onun dışında maziye bakınca üzülmüyorum ben, hatırlamıyorum bile,daha doğrusu dönüp bakmıyorum, insan bunun için mi bekledim diyor o an ama herşeyin bir nedeni varmış demiştim ben belkide yöntemini herkesle paylaşmak için çektim o sıkıntıyı ,bir kişinin bile işine yarasa nasıl bir mutluluk düşünsene. mesela ben bu sayfayı yenmeden önce bulamadım oysa dr lar ne egzersizi kullanıyor birisi paylaşsa diye ne kadar aramıştım çıkmadı, belkide bu sayfayı bulsam bende egzersiz olmadan olmayacak diye korkacaktım bilmiyorum ki yendikten sonra hemen burayı bulmam da çok acayip değil mi? önce o kadar arıyorsun bulamıyorsun yeniyorsun şak çıkıyor karşına, hayatta hiçbirşey nedensiz değil.

kesinlikle sana katılıyorum. sen bu sayede bir sürü insana yardım ettin. ama kimse sana yardım edemedi. ben ise bu sayfayı bulmasam seni tanıyamayacaktım. onu da geçtim senden msj gelmese yine yapamazdım. bi noktada insan kaderine müdahale edemiyo, o yüzden hep allah hayırlısını nasip etsin herşeyin

Peki mumu nekda kalınlaştımalıyım peçeteye sadece mum ölece yetmezmı ya iyiiydi böle ona alıştım:)birde birşey daha sorcam kendi kendimi kızlıgımı bozacam galıba onunla karşılasmanın tedirginliigi var birazda ama sorun degil artık yeter ya hale hediye paketş gibiyim bozulsun dimi artıkk:):)

he valla kızdım sana yapdıgını görmek isdiyodum
neyse doktora giden arkdaslar evet çogu şeyin aynısı oldugu söyluyolar. ben doktora o kadar para veremem büyük konuşmayım ama iyisini bulmakda zor oluyo kendim yenmeye çalışıyorum tabikide birbirimize destek olursak daha iyi olıur

he bide bence eşinle hemen deneme canm daha kalemle yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…