Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar yeni yendim bende 3 Kasım'da ve elh. Her geçen gün niye bu kadar kasmıştım diyorum ama sadece başlayın gerisi çok kolay ben kulak çubuğunun girdiği gün olmuş gibi rahatlamış ve olacağına inanmıştım çok emindim nitekim ertesi günde 10 cmlik aparat aldım. Adet girince uzadı ama toplamda 6 -7 gün egz yaptım ve bitti çok şükür üç ay bitmeden .şimdide çok değişik bi pozisyon var vajina kendiliğinden açılıyor sırt üstü yat dizleri kır ayaklar yerde popoyu yukarı kaldır karnı içeri çekerek yani orayı vakum gibi hayal et ve içeri doğru Çek orda çok rahat deliği boşluğu hissediyorsun. Alt pozisyonda bunu yaparsanız çok kolay oluyo.. Korkmayın be başlayın bir haftadır çok mutluyum darısı herkesin başına

Son düzenleyen: Moderatör:
9 cm aparatı çok kolay yapıyorum 10cm aparatı da eskiden yapıyordum son iki denemedir yapamıyorum niye gerileme olur ki anlamış değilim

ben de bugün 9 cmliği denedim oldu. Ama 10 cm de takılıp kaldım. Olmuyoo, lütfen yardııım :))

canım yaprsın okadrını yapmısısın aklına olumsuzluk getrme sakın zorlama bı kac ssat sonr abır daha bi denee yaparsınn ok önce nefes egzersızlerını yap bol bol tama sakın pes etmee bak bende 1 yıllık evlıyımm hatta 1 yılıd agectıkk olumsuzluk yok sakın

merhabalar tebrik ederim inşallah darısı bize olur bende şu an 10 cm lik apartla yapmaya çalışıyrm 2 gündür sadece uç kısmını alabildim sanki gitmiyor takılıyor birşeylere ilerlemiyor çok moralim bozuldu sizinde mi böyle oldu acaba nasıl başardınız 10 cm lik apartla ve aparatnız nedir acaba ayrıntılı bi şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim

yardımınıza ihtiyacım var mumu kalınlaştırıp 10 cm yaptım fakat bu defa da sadece çok az milim derecede ucu giriyor gerisi gelmiyor 2 gündür 10 cm de olan arkadaşlarda böyle mi acaba zamanla ilerleme olur mu bide ben muma ucuna p..s şeklini vermedim oval şekilde yani her yeri eşit bundan kaynaklanıyor olabilir mi acil yardım lütfen ne yapmalıyım

merhabalar bende istanbuldanm benmde eşim polis msn den konuşabiliriz destek olabiliriz birbirimize istersen

cnm çevresı 10 cm dımı bkalınlastrıyosun ben hala beyaz mumu alıyorum ama bu akşam az kalınlastrcammm bıraz ben ce sende ucunu az incelt olurmuu belkı heryerı aynıı olduugundan olmuyodurr bırde reglın gıtrımıs ya arya o esneklıgı kapatıyo ama hergün yaptıkca alısıyo

Çok az oldu benim aparatımı normal peçeteye 8 9 kulak çöpünü sardım ama peçetenin köşegenine iki grup koydum ve sardım böylece ortası kalın başı ince oldu ve streç sardım eldiven geçirdim ve gel sürdüm ama emindim olacağına ilk yapamadım ikide oldu olmadı ikincide oldu ama onun oraya gireceğine emin ol bu aparat daha kolay çünki etrafı hep peçete oldugundan sert ama yani p gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…