- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.161
9 cm aparatı çok kolay yapıyorum 10cm aparatı da eskiden yapıyordum son iki denemedir yapamıyorum niye gerileme olur ki anlamış değilim
ben de bugün 9 cmliği denedim oldu. ama 10 cm de takılıp kaldım. Olmuyoo, Lütfen yardııım :))
ben de bugün 9 cmliği denedim oldu. Ama 10 cm de takılıp kaldım. Olmuyoo, lütfen yardııım :))
9 cm aparatı çok kolay yapıyorum 10cm aparatı da eskiden yapıyordum son iki denemedir yapamıyorum niye gerileme olur ki anlamış değilim
senle aynı durumdayım canım araya birde bu hafta adetim giriyor adetten sonraya kaldı benimkisi de ama olacak inşş :)
işte bnde 10 cm yaptım esle deniyodum regl girdi araya işte bugun bitti regl ama 10 cm yapamadım tekrar
Arkadaşlar yeni yendim bende 3 Kasım'da ve elh. Her geçen gün niye bu kadar kasmıştım diyorum ama sadece başlayın gerisi çok kolay ben kulak çubuğunun girdiği gün olmuş gibi rahatlamış ve olacağına inanmıştım çok emindim nitekim ertesi günde 10 cmlik aparat aldım. Adet girince uzadı ama toplamda 6 -7 gün egz yaptım ve bitti çok şükür üç ay bitmeden .şimdide çok değişik bi pozisyon var vajina kendiliğinden açılıyor sırt üstü yat dizleri kır ayaklar yerde popoyu yukarı kaldır karnı içeri çekerek yani orayı vakum gibi hayal et ve içeri doğru Çek orda çok rahat deliği boşluğu hissediyorsun. Alt pozisyonda bunu yaparsanız çok kolay oluyo.. Korkmayın be başlayın bir haftadır çok mutluyum darısı herkesin başına
çokkk saolun kız lar biligileriniz için evet doktora gideceksin sonraa dünya para eşine karşı nebilim bende çalısmıyorum şuan bıra zonun ezikligininde hissediyorumm kendim kazansam şimdiye coktan gıderdım doktora ama tek başına yenılmez hep doktorla çözulur sanıyordumm meger bızde yapabılrmısızz doktorda aynı ödevleri verıyo dimi
yardımınıza ihtiyacım varmumu kalınlaştırıp 10 cm yaptım fakat bu defa da sadece çok az milim derecede ucu giriyor gerisi gelmiyor 2 gündür 10 cm de olan arkadaşlarda böyle mi acaba zamanla ilerleme olur mu bide ben muma ucuna p..s şeklini vermedim oval şekilde yani her yeri eşit bundan kaynaklanıyor olabilir mi acil yardım lütfen ne yapmalıyım
merhabalar tebrik ederim inşallah darısı bize olur bende şu an 10 cm lik apartla yapmaya çalışıyrm 2 gündür sadece uç kısmını alabildim sanki gitmiyor takılıyor birşeylere ilerlemiyor çok moralim bozuldu sizinde mi böyle oldu acaba nasıl başardınız 10 cm lik apartla ve aparatnız nedir acaba ayrıntılı bi şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim
canım ekliyorum şimdi gördüm adresini bol şans olsun inşallah başarırız
canım görunmuyosun lıstemdee sen adresını yollla ben eklıyım bırde
tugce.hakan34@gmail.com canım ekledm bn seni ama gelmedimi
canm ben özelden msj atamıyrm yeni kayıt olduğum için sen bana facebook adresini yaz ben seni oradan ekleyim
9 cm cup diye oluyo. 10 cm olmuyo. 9 cm den sonra direkt eş denemesine mi geçsem acaba? Ne dersiniz hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?