Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar benim aklıma takılan bişey var doktor beni on gün sonrasına idrara sıkışık bir şekilde çağırdı neden acaba başı çok kalabalık ve ilgisiz bir doktordu sormaya çekindim araştırdım bi kaç yerde vajinismus iken hamile kalanlara alttan bakılamadığı için idrara sıkışıkken ultrason yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatabilirmi

kuzum idrarin sikisik ultrasonda bebek daha rahat gozukuyor bence ondan oyle demistir vajinuslukla bir ilgisi yoktur merak etme

kuzum idrarin sikisik ultrasonda bebek daha rahat gozukuyor bence ondan oyle demistir vajinuslukla bir ilgisi yoktur merak etme

ne bileyim daha ilişki yaşayamadan hamile kalınca herşeyim değişik olacak sanıyorum bir korku sarıyor hatta hamile olduğuma bile inanamıyorum bazen nasıl olur diorum ama doktor bile söyledi bazan böyle gebelikler oluyormuş yinede rahatlayamadım off Allah ım kolay geçirsin

tatlim stres yapma senin normal hamilelikten bir farkin yokki.sen bebisi dusun iyi olsun yeter.idrarin sikisik gidince daha net gozukuyo bebek bende genelde oyle gidiorum cnm rabbim yavrularimizi korusun

Arkadaşlar dayanamiyorum artik bu ilişkiden önce sakinleştirici aliyorlarmiş ismini bilen varmi onunla denicem artik o esnada çok bağiriyorum...egzersiz falan yok benim için hiç korkulaeim gitmiyor

tatlim stres yapma senin normal hamilelikten bir farkin yokki.sen bebisi dusun iyi olsun yeter.idrarin sikisik gidince daha net gozukuyo bebek bende genelde oyle gidiorum cnm rabbim yavrularimizi korusun

amin canımm ona bişi olmasnda ben öylede giderim :)) bide 4 haftalık hamile olmama rağmen hala bi sıvı biikintisi olarak gördü doktor bu normalmi sence

Arkadaşlar dayanamiyorum artik bu ilişkiden önce sakinleştirici aliyorlarmiş ismini bilen varmi onunla denicem artik o esnada çok bağiriyorum...egzersiz falan yok benim için hiç korkulaeim gitmiyor

cnm hic egzersiz yapamiyomusun yapamiyosan yapmaya calissan biraz ozamn oraya biseyin girebilcegini anliycaksin ve cok kolay olcak hersey sakin ol bagirma esinde tedirgin olur

amin canımm ona bişi olmasnda ben öylede giderim :)) bide 4 haftalık hamile olmama rağmen hala bi sıvı biikintisi olarak gördü doktor bu normalmi sence

normal tabiki 4 haftalik ilk gittigimde sadece bebegin kesesi vardi haftaya gel bebege bakicaz dedi.o bir hafta gecmemisti bana sonraki gittimde hem bebegi hemde kalp atislarini gorduk.seninde oyle olucak.suan coj kucuk gozle goorulmucek kadar ufak.aman cnm sakin agir tasima buay cok onemli yeni yeni yerlesio.ve bol su ic yetrr simdilik

çok sağol cnm inşallah benmde öyle olur şuan bu vajiyi yenmekten bile çok istiyorum onu kucağıma sağlıklı bir şekilde almayı çok acayip bir duygu ama korkusuzda yaşayamıyorum sevincimi ((

kizlar neguzel yazisiyosunz ya bizede dua edin hamilenin duasi kabul olurms bna hayal gbi geliyo hic hayal edemiyorm anne olacagimi ama coooook istiyorm bi yavrumn olmasini:))))

çok sağol cnm inşallah benmde öyle olur şuan bu vajiyi yenmekten bile çok istiyorum onu kucağıma sağlıklı bir şekilde almayı çok acayip bir duygu ama korkusuzda yaşayamıyorum sevincimi ((

canim o korku doguma kadar surucek butun hamilelerde bende cok istiyorum kucagima almayi vajiyi dusunme sakin simdi bebegine odaklan zaten hamileyken vajiyi yenmen zor korkun ikiye katlanio dusunmen gereken bir can var icinde.su bebis gelsinde sonra vajiyi hslederiz cnm

kizlar neguzel yazisiyosunz ya bizede dua edin hamilenin duasi kabul olurms bna hayal gbi geliyo hic hayal edemiyorm anne olacagimi ama coooook istiyorm bi yavrumn olmasini:))))

kuzuvummm dualarim hep sizle zaten.bende hayel edemiodum ama ooldu oyuzden biranonce vajiyi yeninki bebis gelsin.ben 25 haziranda yendim 14 temmuzda hamile oldugumu orendim sen bi yen aalah vericek ins dualrim sizinle rabbim hepimize hayirli evlatlar versin ins

egzersiz yapiyorum ama yaparken bile kendimi çok sıkıyorum.. bir parmagi zorla yaptim devami yok grlmiyor yapamiyorum kafayi yiyorum parmagi içeriye aldigimda sıktigim için çok canim yaniyor

Canım sakın pes etmee bu hastalık amacı pes ettırmek ztnnn bak bende yenı basladım önceden kulak çöpunu bıle sokamıyodumm ama sımdı bıldıgın sabah beyaz mumu alabıldımm yaa kulak çöpunu almaya calıstgımda bacaklarım tııtıyodu resmennn nefes egzersızı
bol bol 20 30 kere yap baslamadan önce cok rahatlatıyoo bugun 3. Gun ben baslayalı sımdıı ö-bıraz daha yapıcam bırdaha mumla bu akşamllıkk ytrr

saol cnm ins rabbm gonlumuze gore versin bn yendim ama iste esimde sorunlar ckti smdi adet oldm bi hafta snra deniycez artk blki iyi gecer ins inan bu sorun daha buyuk geliyo bna vajiden yni esimnki iliskiye girmk istemiyo isteksizlik vwar gun asiri yapamiyo bide surtunerk bosalmaya alismis vajinaya hic bosalamadi haftada bi zor deniyorz oda tartismayla geciyo ck sinirim bozuluyo gerckten vajiden daha zor geliyo bu sorn bnde araliklarla denedigimz icn enrmelrde zorlaniyorm tedirginligimi atamadm bole iste

kuzum benim kotu olmus ama zamnla duzelir cok takma kafana hayirli haberlerini beklioruz haber ver yine dualarim senle

egzersiz yapiyorum ama yaparken bile kendimi çok sıkıyorum.. bir parmagi zorla yaptim devami yok grlmiyor yapamiyorum kafayi yiyorum parmagi içeriye aldigimda sıktigim için çok canim yaniyor

cnm cok guzel pes etme sakin bak isart parmagini vajinanin kenarlarnda gezdir o bolgeye alis rahtla yni sakinlestr kndini yapicam de ve parmagini vajina agzina yerlestir ve yavasca ittir popoya dogru it cnm asagi itcksin egimli sekilde biraz soktunmu sizi olabilir disardan bisey girdigi icn bide parmaga krem faln suruyosan oyuzdnde olur bna oyle oluyodu yni cikarma parmagini kalsin heycanlanirsanda tut orda alis nefes alip ver ve sakinles ve it inan yag gbi kayip gitcek bide egzersize baslarkn yapamiycam deme yapicam olcak de

Merhaba arkadaşlar bugün eşimle tekrar deneme yaptık jel yada yağ sürmeden p.. alttan dört parmak boşluk kalacak kadar girdi eşim hemen boşaldı o yüzden daha fazla girmedi neredeyse hiç acımadıbiraz hafif yanma oldu inanamadım inşallah bir sonraki denememizde tamamen almayı başarabilirim. Durumu sizlere bildirmek istedim.

bu süper bi gelişme gayed. hem de yağ sürmeden harikaasın. günden güne daha da güzel olacak inşallah. ben yağı daha yeni bırakabildim. tamamını alma işini hiç dert etme bence, o ilişki esnasında bazı an tamamen giriyo bazı an yarısı giriyo,saniyelik hareketlerle değişiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…