- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.401
deniycem ama böyle sonrasında biraz yanma oluyo bişey olmaz demi
ben sadece parmak egzersizlerini yapacam ve esmden yardım alacam aparatları kullanmak gerekmiyor bence tabi bu benim düşüncem bana daha iyi geliyor bu sekilde ama sen nasıl istersen yada en rahat kendini nasıl hissedersen oyle yapmalısın
Egzersz yaptiktan sonra vajinamda kasiklarimda ve belimde agri oluyo sizdede nyle vsey varmi
merhaba arkadaşlar ben mum aparatını kalınlaştırdım,bu aşamaya kadar geldim.iki sorum olacak mumu kalınlaştırdıktan sonra çok fazla ileriye itemedim 4-5 cm kadar,normal mi bu durum,egzersiz yaptıkça daha çok ilerler miyim?ikinci sorumda mumu çıkardıktan sonra beyaz bir sıvı geliyor bu ne demek?
daha sonra bende baya ilerlettim,yuvarlak daireler çiziyorum bende genelde.önceden gelmezdi o sıvı bende yeni yeni gelmeye başladı.mantar enfeksiyonu geçiridm onunla bi alakası olabilir mi acaba?cnmmaynı sıvı bendende oluyoo ya ben9cmmdeydım bu sabh 9cm denedii m bıraz zor oldu ılk başta ama oldu bıraz bısızlma oldu yandı gibi 10 dk beklletım ıcımde apartı sonra tekrr cıkartıtmmteekrr böle 5
denem yaptıma akşam gene yapıcamm
daha sonra bende baya ilerlettim,yuvarlak daireler çiziyorum bende genelde.önceden gelmezdi o sıvı bende yeni yeni gelmeye başladı.mantar enfeksiyonu geçiridm onunla bi alakası olabilir mi acaba?
arkadaşlar vajinanın kendi kendini temizlediği sıvısı vardır, yabancı cisim girdiği için salgılanıyor o sıvı bildiğim kadarıyla, ancak uzun süreli kaşıntı olursa, o sıvıda beyaz süt kesiği şeklindeyse dr a gidin.
canım hiç egzersiz yapmadan da yenebilirsin anlattığım şekilde , yada egzersizle yenersin; bir parmak da cesaret gelir yenersin, bir başka kişi 10 cm de cesaret gelir yener, yani kişiden kişiye değişir, bu tamamen beynine oraya birşey girebilir ve hiç acımadan fikrini kabullendirmekle alakalı bir durum.
Ya parmagi yonlendryorum egiyorm falan ama aparati yapamam oyle
arkadaşlar vajinanın kendi kendini temizlediği sıvısı vardır, yabancı cisim girdiği için salgılanıyor o sıvı bildiğim kadarıyla, ancak uzun süreli kaşıntı olursa, o sıvıda beyaz süt kesiği şeklindeyse dr a gidin.
acayipppp wc ihtiyacı duydum bu seferkinde baskı uyguladıgım için sanırım tam 40 kere git gel yapdım:) sanırım o aartta 9 cm e yakın ama daha devam etmicem
bnde ödev ypıyom sımdı bkletyorum bnmkı tm 9cm gıt gelı cok yparsak daha mı ıyıı kıı bn bkletıyom am bu bırazacıyo ya 9 cm
Moralim bozuk!!!Demek ki sorunlarımızın kaynağı vaji değilmiş diye düşünüyorum şu aralar.Eşimde bir soğukluk bir uzaklık.İki gündür iki kelam etmiyoruz.İçine döndü,tek başına yaşıyor adeta...Ben yokmuşum gibi...Neyin var diye sordugumda bir şeyim yok diyor.Ne yapmalıyım bilmiyorum...
kızlar sizce cuma gününe bir denem yapmalımıyım 9cmmdeyım bugun hep 9cm çalıstım
Merhaba Egegüzel i nasıl durumdasın seni merak ettim inşallah ilerleme olmuştur.
aynen oyle canım ama korkuyu at kafandan artık olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?