Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya biz denerken benim nefesim tıkanıyo boğulacak gibi oluyorum oksurmeye başlıyorum neden öle oluyo acaba ya

psikolojik işde hepsii pskolojikk ah bu kafamı kesip atacammm kafada tam olarak bitirmiş oluruz o zaman :) ama kafasız da yaşanmaz kki arkadas :) ama bu vajiyi yendikden sonra ne kadar kafasızmışız diyecez aynı duruma gelecek yani ehehehhe

ya bide kadn ustpozsyonda nasil ypio ben simdi denemdm ama prova yaptim hic rajt deglim bacaklarm agryo

tatlım benim sayfada pozisyon resmi var ona bir bak , üstte çömelirseniz bacaklarınız ağrır, sizin yapacağınız önce namaz kılarkn oturduğumuz gibi kavak kemiği miydi o :)) yerde olacak, tam rahat pozisyonu alınca, p yi öne doğru eğik şekilde tutup,tabi bu sırada biraz yükseleceğiz ama en son yavaş yavaş oturduğumuz pozisyon anlattığım kemiğin yere değdiği gibi olacak arkadaşlar o zaman çok kolay olur sizin için.

egzersiz sırasında mutlaka bir kayganlaştırıı su bazlı jel yada arkadaşların favorisi zeytinyağ kullanmanızı tavsiye ederim arkadaşım. daha doğrusu en eş denemesinde kullandım zeytinyağı 2 defa ama arkadaşlar egzersizde de çok işe yaradığını görmüşler.

canımm bbız senle aynı gııdyoduk ben deneme yapcaktım nerdeyse ama eşime hayrı dedım 1 kac gun dhaa ver bana öle dedim sen 10cm calısmısımıydın bız senle 9cmd eydık en sonn yag olmadan zor keske dneme yapmamsaydınn ama bırsey sorcam kasılma vrmıydıı yada cok acın oldumu genee

aparata alıştın ya tatlım, birde cansız ya insan daha cesaret ediyor, sanki p daha kalın falan gibi ama inan ve yağı sür sen göreceksin ne kadar da kolaymış diyeceksin.birde kas gevşeticiye hiç gerek yok inan ama istersen kullan, yağı sürünce gerek bile kalmıyor.

ufff ben yapamayacam bu işi galiba zaten eşimde umutsuz biz bu gidişle ömür boyu böyle gideriz diyo bencede dogru gbi yapamıycam ya

hayırr canım acı yoktuu sadece sürdügüm kayganlaştırıcıan dolayı yanmaa olduu 10 cm denemedim ben çünkü oraya bişeyin giridigini artık biliyorum egzersizlere devam etmek isdemedim ama bugun denicem tekrar yag felan yoktu işde yanma olunca bırakdım yag olsaydı belki daha kolay olucakdı salaklıgımdan yani eşim yapalımd edi tamma dedım keşke demeseydım

arkadaşım bizde hep ömrümüz boyunca aşamayacağımızı sanıyorduk ama bak hepsi geride kaldı hamdolsun , ne kadar kolay acısızmış dedik, eş denemesini lütfen sayfamda anlattığım gibi yapın, inanın çok kolay olacak, bunu ilk gününde yenen birisi değil aylarca sizinle aynı korkuları yaşayan biri söylüyor.

hakkatten yaa burayı takip etmeden önce kas gevşetici ile denemişdik de hiç faydası olmamşdı

ufff ben yapamayacam bu işi galiba zaten eşimde umutsuz biz bu gidişle ömür boyu böyle gideriz diyo bencede dogru gbi yapamıycam ya

kuzum sen böyle söylersen bilinç altındaki korkulara yenilerini eklersen nasıl aşacaksın? lütfen bak sanma tek yaşayan sensin , her korkun bizimde iliklerimize kadar yaşadığımız korkular, http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32639932 bu sayfayı okur musun? okumadıysan tabi.bak benimde kalbim duracak sanıyordum, bacaklarım tir tir titriyordu,ama nasıl bir titreme, eşim bağıracak diye korkuyordum bir yandan,küsüyor trip yapıyor,benim elimde olmadan yaptığımı anlayamıyordu.ömrüm boyunca aşamam diyordum bende boşanmayı düşündüm falan. ama bak zordu aştık demiyorum, kolaymış biz büyütmüşüz diyorum ve birde çözüm yolu sunuyoruz.

Arkadaşlar merhaba bende vajinismus hastasıyım hemde 2 senedir. kurtulamadım bir türlü. Ciddi bi şekilde yardımınıza ihtiyacım var istanbulda oturuyorum bana önerebileceğiniz çok pahalı olmayan bi doktor varmı???? Ama gerçekten sonuç alabileceğim birini önerin lütfen çok ihtiyacım var...

çok mu umutsuzum ama dun serce parmagı bi alsam diyodum bugun orta parmakla iki parmagı halletsem ikna olacagm üstesinden gelecegme de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…