Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar batma hissi demişsiniz çoğunuz yapısını inceleyin vajinanın büyük ihtimal yönden oluyor sıktığınız için girişe çarpıyor galiba yoksa vajina tünel gibi, penisin yarısı olan arkadaşlar o sırada eşiniz az az gitgel yapabilirse sorun kalmıyor.

Biz eşimle denemelerde eşimin üstte olduğu pozisyonda penis başı giriyor daha da gitmiyor benim üstte eşime sırtım dönük pozisyonda ise bayağı yanma ve batmalar oluyor penisin tamamı girene kadar çok zorlanıyorum bunlar ne zaman geçecek bu durumdan yoruldum milletin zevk aldığı bir şeyden ben acı duyuyorum sonunda ölüm yok ya dayan diyorum dayananıyorum ama zor artık yıprandım ben iyi olamayacağım sanırım eşime artık boşanmak istediğimi söyleceğim adam da bıktı artık eşiyle mutlu olmak güzel anlar yaşamak hakkı ama bana kızmıyor bağırmıyor bile çok tepkisiz bu durum beni daha çok üzüyor Allah aşkına bana yardım edin. Bir yol gösterin şaşırdım artık kafam kazan gibi oldu düşünmekten bir çıkış yolu bulamıyorum eşimi çok seviyorum ama artık ona bunu yapmaya hakkım yok beş yıldır beni bekledi ben kızlık gittikten bir kaç ilişkiden sonra düzeleceğimi sanmıştım çok mutsuzum

yorumun ıcın t.ederım canım.. Vajınısmustan yakında kurtulacagımı hıssederek bebeğim olsun ıstıyorum. Bu büyük bır sorumluluk. Çevremın herhangı etkısı yok elhamdülillah. Kararlarım benım kararımdır kımsede müdahele edemez. Rabbim kımseyine ıradesız bırakmasın. Kızlar bu batma hıssı ya kasmadan dolayıı yadsa zar dıye dusunuyrm bu düşünce stres yapıyor ıste. Ayrıca ben panik durumu var panik atak gıbı buda baska bıdurum benım ıcın. Uyku düzenım bozuk bu günlerde bırde onun yorgunlugu.. Havalarda soğuk kızlar dikkat etmemız gerekıyor

canım sakın boşanmayı düşünme. Umutların tükendiği nokta imtihanın bıttıgı noktadır unutma. Sız başta cınsellık ıcınmı evlendınız? Tabıkı hayır. Eşin sana destek olmuyormu. Cınsellık cok önemlı ama sevgi daha önemlı. Gecıcek bıtıcek inş. Sen gayretını göster. Ama tek başına zaten bu olmaz eşin destek olmadıktan sonra ınsanın ıstegı falan gelmez. Lütfen canm üzme kendını güclü dur aşılmıyacak bır soru degıl Rabbimin izniyle. Gerekırse bırkac gün ara vver. Deneme yapma. Mum aparat yap yavasca büyüt. Üst üst üstte deneme yaparsan yıpranırsın

sanırım haklısın eşimle ilişki öncesi parmak eğzersizi yaptık iki parmak tamamen girdi makas yaptı rahattım ama penis e gelince olmuyor kendimi bir türlü salamıyorum kasıyorum korku geliyor canım çok yanacak gibi geliyor aslında şuan düşündüğümde biliyorum böyle birşey olmaz acımaz herkes zevk alıyor penis girişinden ben neden acı duyayım ki diye ama penis başı girdikten sonra kendimi hemen kasıyorum bırakamıyorum

canım aynı durumdayız ama bak ıkı parmak eşin denemız buda önemlı bırsey. Umudumunu kaybetme az kaldı ınanki.. Ve aparat cok yararlı oluyor bunu unutma. Eş denemesınden önce kendın veya eşin parmakla makas yapsın genısletır gıbı ıcınde duvarlarına değdır. Ve asla acele etme ,pozısyonuda hangıısnde rahat olursan degıstıredeblırsın. Eşinın tek yapması gereken tamamen kontrolü sana vermek, destek olması ve sadece sevgi göstermesı. Sakın boşanmayı düşünm sevgi diye bırsey var Rabbim bu derdı verdıyse dermanınıda verır canım

Arkadaşlar Dua yı dilinizden kalbinizden eksik etmeyin mutlaka besmele çekip Ayetel Kürsiyi okuyun dün gece mutlu sona bir adım daha yaklaştım ben inş. bitecek bu sıkıntılarımız herşey yoluna girecek dün gece bir kez daha anladımki Rabbim kimseye çekemeyeceği yükü vermez dağına göre kar verir.

Bir çoğumuz çok sıkıntılar çektik çok gözyaşları döktük boşanma noktasına geldik belkide defalarca isyan ettik az önce bi arkadaşımın yazısında okudum "umudun bitti yer sınavın bittiği yerdir" die çok hoşuma gitti ve hakkatten çok doğru pes etmek yok moralsiz olmak yok bitecek herşey çok güzel olucak ben ne aparat nede parmak egzersizleri yapabilen biriyim ve o kadar korkağımki kendi elimle bile dokunamıyorum ama ikinci kezdir yarıdan fazlasını alabiliyorum ve daha iyisinide yapıcam Allahın izniyle

lütfen kimse pes etmesin birbimize destek olalım moral verelim bol bol dua edelim ha bide tabi bol bol ıkınıp derin derin nefes alıp verelim Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

süre geçtikçe insan yıpranıyor ben de senin gibi boşanayım da bari ikimiz de rahatlayalım diyordum sonra kendime süre tanımıştım birkaç ay kala yendim seni anlıyorum ama pes etmek yerine çaba harcamalısın sonrasında hayat daha güzel gözükecek sana, tamamen kendini kasmakla alakalı dayanıyorum diyorsun kendini rahat bırakamıyorsun, tam tersini düşün eşin yapamasaydı bırakacak mıydın? bu yüzden evliliğinin bitmesine izin verme sonradan daha çok pişman olursun.

03.10.2011/ işte benim başarı hikayem
Herkese merhaba, ben 3yıl 3aylık evliyim bu dertten kurtulalı sadece 8 gün oldu, son 2 ay egzersiz yapmaya başladım önce bir ayna alıp vajiyi aynada inceledim sonra yavaş yavaş ıkınmaya başladım açıldığını görünce serçe parmağımı soktum önce biraz baskı oluştu sonra ki gün orta parmağımı denedim o da oldu biraz tek parmağa devam ettikten sonra kendime mumda aparat yaptım birkaç kat kağıt havluyu muma sarıp üzerini streç filmle kapladım ve jel sürdüm elimde ayna aparatın üzerine oturur şekilde aldım başta hep baskı hissediyordum ama yılmadım durup derin derin nefes alıp çıkarmadan ittiriyordum öyle giriyordu daha sonra yavaş yavaş aparatı kalınlaştırdım yaptığımı görünce aparatı her seferinde daha da kalınlaştırdım eş parmağı da denedim ama yapamadım kontrol bende olmadığı için daha çok kasılıyordum aparatı yapa yapa kendime güvenim geldi sonra p... ucunu denemeye başladım öncesinde aparatla egzersiz yapıyordum tabi bir hafta falan sdaece ucunu alabildim ama hep baskı hissediyordum bırakıyordum sonra aparatı içimde biraz fazla bekletmeye başladım birazcık anestol sürüp öyle denedim hiç acı baskı falan hissetmediğimi anlayınca 25. eylül de deneme yaptım yine aparatı ki p... boyutuna yakındı içimde bekletip eşim altta ben üstte sırtım ona dönük pozisyonda bu şekilde p... hepsini alabildim sonra hepsinin girdiğini görünce yüzüm eşime dönük pozisyonda denedim öyle de oldu daha sonrasında eşim üstte ben altta denedim ve o şekilde bayağı bir git-gel yaptı ve içime boşaldı bu şekilde yendim hiç acı baskı kırmızı falan olmadı, sonraki gün tekrar denedim yine anestol ve jel kullanmıştım ama kafamda sadece bunlarla mı oluyor acaba diye düşünce vardı 3. denemem de hiç bir şey kullanmadan denedim yine oldu sanırım git-gel yapınca iyice esnedi şu anda sadece jel kullanıyorum yeteri kadar ıslaklık olmazsa, ama hiç sorun olmadan yapabiliyorum ha zevk almıyorum henüz ama artık kafamda tamamen bitti p.. korkusu. yenmenin tek çözümü egzersizleri düzenli yapmak ve inanmak sonrasında oluyor moralinizi bozmadan yeneceğinize inanarak ve tabi bir de eşlerin desteği de şart yenmemeniz için bir neden yok, lütfen ben yapamam diye hemen pes etmeyin üstüne üstüne gidin.

Son düzenleme:

panik atak gibi durum sanırım bunu yaşayan herkeste var korkudan, heyecandan oluyor galiba.

Canım bende yeneli 2 gün oluyor,2 gündür rahat bir şekilde alıyorum.takılma hissettiğim zaman nefes alıp veriyorum,derin deriin,sonra kayıyor ve giriyor.denemeden önce kendimi rahatlatıyorum,eşim masaj yapıyor,ben buradaki başarı hikayelerini okuyorum motive oluyorum,2 parmagımla egzersiz yapıyorum,ön sevişmeden sonra eşime sırtımı dönerek yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.hemen olmuyo birkaç defa denedikten sonra oluyor.sende sabret ve kafanı kötü düşüncelerden arındır.
bu arada eşimde beni bekledi ve hala alışmam için sabırla bekliyor,zamanla herşeyin çözüleceğine inanıyorum(tembellik yapmazsak).

korkularını kenarıya bırakmalısın bende bu yollardan geçtim burda önemli tek şey kendine güvenmen

panik atak gibi durum sanırım bunu yaşayan herkeste var korkudan, heyecandan oluyor galiba.

panik atak bıraz var bende genel olarak tek bu konuda degıl ama. Kızlar hadı bu hafta yenelım vajıyı hadııııı. Kızlar bı kahve ıcsem ıyı olucak dışarısı negüzel bembeyaz

Iki parmagimi cok rahat aliyorum hatta bu artik bana zevk bile veriyo ama es parmagna biturlu gecemedim oda istemiyo zamanla olur diyo ama olmaz oyleee burdan okuyp biliyorum bn.ha birde ben alttayken basi giriyo sanki ama esim ben hicbisey hissetmiyorum boyle diyo...bi basi girdi diye tutup doggy e gecmeye calismk da bana hicc ic acici gelmiyo ki hemde oyle cok canim yaniyo tumden kapaniyo.ama o oyle zevk aliyo surtnp bosaliyo ve bnm deneme yine cope gidiyo ne yapacagim bi yardim lutfen.sonsuza kadar surtnemeyizki..es parmagi olmuycak belliki.mumu da yapamadim...yonunu yapamadim sonrada araya regl girdi tum basa dondu bnmki.yardim lutfen.benzeri olan var mi esparmagini atlayan.bide bu pozsyon isini ne ypcm..

Kimsee yok muu yardim etsin biri lutfen.. yenenler durumu bnmkine benzeyen varsa lutfen yarfim etsin bzde gozumuzde bi huzun olmadan gulelim mutlu olalim artik..lutfen yardim edin.bu asamadan so ra nasil gidecegim

Kimsee yok muu yardim etsin biri lutfen.. yenenler durumu bnmkine benzeyen varsa lutfen yarfim etsin bzde gozumuzde bi huzun olmadan gulelim mutlu olalim artik..lutfen yardim edin.bu asamadan so ra nasil gidecegim

Bende yeni yendim 3 kasımda canım eş parmağinı atla aparat yap ben bi siri kulak çöpüne pecete sarıp streç jellemiştim parmaktan daha rahat oldu bana giderek kalınlaştırdım altta ucu giriyorsa o esnada babaclarını eşinin beline dola sıkma kendini eşin sana doğru hafifce sarılsın o esnada seninle duygusal bi bağ oluştursun öpme gibi kendiğinden giriyor ben jel kullandım bide ön sevişmede emin ol vajinin hazır olduguna çünkü parmak çok rahat giriyor eger hazırsan sadece kararlı ol oku burayı kendine en uygun olanı yöntem pozisyon seç bu önemli inş yenersin

cnm merhaba.
ben bırak eş parmağı denemesini egzersz yaparken eşimi odaya bile almadım. onu kafana takma. illa aparatla yeneceksin die de bişi yok.
3 parmakla denemeye geç. sonra sen üstte eş denemesine geçersin. tarif ederiz sana burda ok

canım eş parmağı zorunlu değil sadece eşine güvenmen açısından öneriliyor, aparatla çalış, daha yenmeden o dediğin pozisyon zor, sen üstte dene öyle daha kolay oluyor.

Tamamm bn o zaman adetten sonra direk uce geciyorum.ama bi sorum daha olacak bu mum bildigimz beyaz mum degilmi? Onu da deneyecegim.birde ben iki parmakla calisirken elim sonda biyere degiyor okadar kisa mi bunun ici ? Baktim resimlerinevordan sonra bukulup rahme gidiyor penis bukulemiyecegine gore sadce parmagim kadar mi girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…