- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #165.921
şu an cevap atamıyorum özelden en az 50 olması lazımmış denicem dediklerinizi inşallah faydalı olur
Niye farklı gözle baktılar yaa keşke doktordan rapor alsaydın her ihtimale karşı..bence eşinle konuş hassasiyeti varsa ki zaten dr demiş. Egzersizlere başla o zarda öyle acı veren bişi değil.esniyor zaten kanamasıda pembi bi leke eşinden müsaade al denemelere başla çoğu kişinin zarı yırtılmadı burda
canım bu batma hissi zamanla mı geçecekmiş yoksa biz kastığımız için mi oluyo bende mesela bugün çok rahat hissediyordum kendimi sanki kasmadım gibi ama yine bu batma hissi ve ağrı oldu
sen dene bi bakalım, sorun olursa foruma yazarsın bende takip etmeye çalışırım, zaten ben olmasam da diğer arkadaşlar sorularına mutlaka cevap verecektir. kendini yalnız hissetme, burda hepimiz aynı sorunu yaşadık ve çözdük, sende bunu yapabilirsin, iyi geceler
Ağlama arkadaşım güclü duralım ve dua edelım herseyın zamanıvar bırbırımıze destek olalım yenıcez yakında ve hamılelık haberı verıcez hayırlısıyla.. Duaların ıcın Allah razı olsun.Insallah gitsin agri batma kuran okuyorum insallah ve dua agri gecsin diye cok kötu agliorum okadar yani offf korku gitmedi daha
kızlar aynı sorunu yaşıyoruz. Olabildiğince rahat duralım gevseyıp ve ön sev. Uzun tutalım sanki o gün denemıcekmıs gıbı. Kontrol tamamen sızde olsun eşlerınz destek olsun sadece. İnş. Yapıcazcanım bu batma hissi zamanla mı geçecekmiş yoksa biz kastığımız için mi oluyo bende mesela bugün çok rahat hissediyordum kendimi sanki kasmadım gibi ama yine bu batma hissi ve ağrı oldu
Zamanla ama iste izin vermioruz illerlemeyi offf ja cok kötu deme rahatim ama o batma hemen ilk giriste sonra cekiorum kendimi siz
Aynen öyle bende öyle düşünüyor um bazen. Doktorun öyle demesi beni rahatsız etti. Kızlar gebelikte deniyorum dua ediiinnn. Şu ağrı batma gitsin artık Rabbim sen büyük sun
arkadaşlar batma hissi demişsiniz çoğunuz yapısını inceleyin vajinanın büyük ihtimal yönden oluyor sıktığınız için girişe çarpıyor galiba yoksa vajina tünel gibi, penisin yarısı olan arkadaşlar o sırada eşiniz az az gitgel yapabilirse sorun kalmıyor.
canım sana ve burdaki arkadaşlara tavsiyem bu dertten kurtulmadan hamilelik düşünmeyin, nasıl bir özlem biliyorum, bir taraftan milletin çenesi çocuğunuz mu olmuyor demeleri falan, ama gebelik, doğum bunlar bizi daha da zora sokacak durumlar, hamile insanın kafası rahat olmalı bir de bunu düşünmemeli, yenmeden çocuk doğurursan sonrasında seni yine bekliyor olacak vajinismus, olumsuz yönleri yazmayı sevmiyorum ama bazen kendimi tutamıyorum, hayırlı zamanda gelsin bebişleriniz.
Biz eşimle denemelerde eşimin üstte olduğu pozisyonda penis başı giriyor daha da gitmiyor benim üstte eşime sırtım dönük pozisyonda ise bayağı yanma ve batmalar oluyor penisin tamamı girene kadar çok zorlanıyorum bunlar ne zaman geçecek bu durumdan yoruldum milletin zevk aldığı bir şeyden ben acı duyuyorum sonunda ölüm yok ya dayan diyorum dayananıyorum ama zor artık yıprandım ben iyi olamayacağım sanırım eşime artık boşanmak istediğimi söyleceğim adam da bıktı artık eşiyle mutlu olmak güzel anlar yaşamak hakkı ama bana kızmıyor bağırmıyor bile çok tepkisiz bu durum beni daha çok üzüyor Allah aşkına bana yardım edin. Bir yol gösterin şaşırdım artık kafam kazan gibi oldu düşünmekten bir çıkış yolu bulamıyorum eşimi çok seviyorum ama artık ona bunu yapmaya hakkım yok beş yıldır beni bekledi ben kızlık gittikten bir kaç ilişkiden sonra düzeleceğimi sanmıştım çok mutsuzum
canım sakın boşanmayı düşünme. Umutların tükendiği nokta imtihanın bıttıgı noktadır unutma. Sız başta cınsellık ıcınmı evlendınız? Tabıkı hayır. Eşin sana destek olmuyormu. Cınsellık cok önemlı ama sevgi daha önemlı. Gecıcek bıtıcek inş. Sen gayretını göster. Ama tek başına zaten bu olmaz eşin destek olmadıktan sonra ınsanın ıstegı falan gelmez. Lütfen canm üzme kendını güclü dur aşılmıyacak bır soru degıl rabbimin izniyle. Gerekırse bırkac gün ara vver. Deneme yapma. Mum aparat yap yavasca büyüt. üst üst üstte deneme yaparsan yıpranırsın
sanırım haklısın eşimle ilişki öncesi parmak eğzersizi yaptık iki parmak tamamen girdi makas yaptı rahattım ama penis e gelince olmuyor kendimi bir türlü salamıyorum kasıyorum korku geliyor canım çok yanacak gibi geliyor aslında şuan düşündüğümde biliyorum böyle birşey olmaz acımaz herkes zevk alıyor penis girişinden ben neden acı duyayım ki diye ama penis başı girdikten sonra kendimi hemen kasıyorum bırakamıyorum
Biz eşimle denemelerde eşimin üstte olduğu pozisyonda penis başı giriyor daha da gitmiyor benim üstte eşime sırtım dönük pozisyonda ise bayağı yanma ve batmalar oluyor penisin tamamı girene kadar çok zorlanıyorum bunlar ne zaman geçecek bu durumdan yoruldum milletin zevk aldığı bir şeyden ben acı duyuyorum sonunda ölüm yok ya dayan diyorum dayananıyorum ama zor artık yıprandım ben iyi olamayacağım sanırım eşime artık boşanmak istediğimi söyleceğim adam da bıktı artık eşiyle mutlu olmak güzel anlar yaşamak hakkı ama bana kızmıyor bağırmıyor bile çok tepkisiz bu durum beni daha çok üzüyor Allah aşkına bana yardım edin. Bir yol gösterin şaşırdım artık kafam kazan gibi oldu düşünmekten bir çıkış yolu bulamıyorum eşimi çok seviyorum ama artık ona bunu yapmaya hakkım yok beş yıldır beni bekledi ben kızlık gittikten bir kaç ilişkiden sonra düzeleceğimi sanmıştım çok mutsuzum
yorumun ıcın t.ederım canım.. Vajınısmustan yakında kurtulacagımı hıssederek bebeğim olsun ıstıyorum. Bu büyük bır sorumluluk. Çevremın herhangı etkısı yok elhamdülillah. Kararlarım benım kararımdır kımsede müdahele edemez. Rabbim kımseyine ıradesız bırakmasın. Kızlar bu batma hıssı ya kasmadan dolayıı yadsa zar dıye dusunuyrm bu düşünce stres yapıyor ıste. Ayrıca ben panik durumu var panik atak gıbı buda baska bıdurum benım ıcın. Uyku düzenım bozuk bu günlerde bırde onun yorgunlugu.. Havalarda soğuk kızlar dikkat etmemız gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?