- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #166.121
Evet tatlim insallahh.ben de yarin bu saatlerde mutlaka girip ilerlemeleri yazacagim.yarin mumla ilk denemeee.
bilmiyorum böyle olacağıda hiç aklıma gelmezdi zaten.. ama aklıma gelmeyen başıma geldi. ben daha ilk kademeyi geçemedimki. şunu atlatsam bebekte sezeryan fln olur diye teselli ediyorum kendimi. önceden küçücük evlenipte hamile kalan kızlara ne kızardım şimdi hepsi gözümde yüceldiler.. bana göre dünyanın en zor işi gbi geliyor artık bu
Bak hiic yalnizim diye dusunme oyle veya boyle burda hepimiz ayni senin gectigin yerde bi durduk.en onemli asama baslamaya karar vermek.sonrasi inan cok kolay.
Egzersiz uzak demissin emin ol hepimiz aynisini dusunduk yani kimse aa bunlar parmakliyomus hadi bnde yapiim bakiim die yapmadi :) dokunamiyorduk bile birak dokunmayi bn orya bitek agda yaparken bakardim o delikle egzersiz karari alinca tanistimm
Acik yaxiyorum kusra bakma ama burda ustu kapalu pk anlasilmiyo.yani canim kutfen kararini ver bak inan beynin sana oyun oynuyo ve bu sekilde uzak durarak sadece yillarini kaybedersin..
Sonra elinde sonunda olmayacak mi bu ? Birak o zaman en guzel zamanlarinizda yen..
Bn bir aylikken dur olur bakalim daha cok yeniyim demeseydim simdiye coktan bitmisti.
Lutfen kendine bunu yapma.esine de yapna.basla sen de bizimle beraber.. yilbasina karar aldik bitecek bu is :))
Olurmu deme sende bitiyo.4 gunde yenen var.inanmak herseyden daha iyi ilac.
Hepimiz boyle dunuyoduk ben bir ay buradaki yazilanlari okuyordum ve parmak egzersizi yapanlara heveslenip be hayatta yapamam diyordum simdi rahatlikla isaret parmak alabiliyorum basar mak istiyorsan sakin bu siteden ayrilma canim burdaki herkez cok iyi ve cok yardim ci cekinme her aklina geleni yaz neyden korkuyarsan nerede takiliyorsan bende egzersizlere baslayali bir kac gun oldu ve hic canim yanmiyor inan
çok sağolun çok iyiisniz gerçekten.. bakalım belki zamanla aşarım bende... daha 3 kez denedik ama 3ünde de başarısızlık. tek artım zarı delmek oldu hatta vajinam bile yırtıldı çok canım acıdı ve cesaretim kırıldı.. bazen yolun başındayım olur düzelirim diyorum bazende umutsuzluğa kapılıyorum.benim eşimde pek anlayışlı değil.. hatta ailemde.. annem bile o olmazsa olmaz evlilik yürümez deyip duruyor off.. eşim kendince anlayışlı..... olmazsa olmasın sen ömrümün sonuna dek karımsın diyor ama hepte olsun diye zorlayıp duruyor.. o da zorlamasa zaten bana kalsa kardeş kardeş yatıcam bi ömür
şimdi çalışalım hadiii :)))[/QUOTEmisafirlerim var sana yazi yazmistim canim okudunmu alinti
göremedim cnm nereye acaba ?
çok sağolun çok iyiisniz gerçekten.. bakalım belki zamanla aşarım bende... daha 3 kez denedik ama 3ünde de başarısızlık. tek artım zarı delmek oldu hatta vajinam bile yırtıldı çok canım acıdı ve cesaretim kırıldı.. bazen yolun başındayım olur düzelirim diyorum bazende umutsuzluğa kapılıyorum.benim eşimde pek anlayışlı değil.. hatta ailemde.. annem bile o olmazsa olmaz evlilik yürümez deyip duruyor off.. eşim kendince anlayışlı..... olmazsa olmasın sen ömrümün sonuna dek karımsın diyor ama hepte olsun diye zorlayıp duruyor.. o da zorlamasa zaten bana kalsa kardeş kardeş yatıcam bi ömür
Ben esimi odaya bile almiyorum ama sizin beraber yapmaniz guzel ben pomad kullanmayi dusunuyorum bu gun biraz yenme oykulerini okudum otda bisey dikkatinimi cekti arkadasimin bi tanesi egzersiz yaparken oturur vaziyette poposunu havaya kaldirdiginda deligin dahada genisledigini yazmis belki isine yarar ;-)
Yazi buydu canim
Yazi buydu canim
canım ben çıkıyorum yarın görüşürüz :)
bilmiyorum böyle olacağıda hiç aklıma gelmezdi zaten.. ama aklıma gelmeyen başıma geldi. ben daha ilk kademeyi geçemedimki. şunu atlatsam bebekte sezeryan fln olur diye teselli ediyorum kendimi. önceden küçücük evlenipte hamile kalan kızlara ne kızardım şimdi hepsi gözümde yüceldiler.. bana göre dünyanın en zor işi gbi geliyor artık bu
Bende Öle benden önce evlenen hamile arkadasim heves ediorum Benim Canim niye bukadar tatli sinekten igneden korkan Ben hayatta acilar Dolu Bende sezaryan istiorum acisi sonra ama o olsununutulur senindemi tatli canin
ne bitmez cileymiş nasıl bir hastalıkmış anlamadım evliliğim hem bana hem eşime cehennem oldu yeter artık yaa... bu arda şu fırsatcı doktorlarada çok kızıyorum nasıl bir tedaviymiş bu 3000-4000-5000 lira isteyecek.. eşim artık isyanlarda çok zorrrr diyor ben caresizim böyle olduğumu bilsem evlenmezdimm ne zaman olcak anlamadım gittiii
aynen bilseydim evlenmezdim ki aşkımdan da öldüm bittim senelerce.. şimdi o iş aklıma geldikçe herşeyden soğuyorum.. bilseydim kendimi böyle rezil edeceğime otururdum evimde.. duyan ne evlendin ozaman diyor bilmiyomuydun başına geleceği diyorlar biliyodum da böyle kasılıp kalacağımı bilmiyordum.
düşün düşün düşünnn.. 2 yıl olcak evleneli ama hiç bir şeeyy den tat alamıyorum .. şu işi yapsak yaparızz...şu işi yapsak giderizz... yani bunaldımm ... eşimede zorr adam ne bekliyorr ne diye evlendii valla bazen kaçıp gidesim geliyorr nasılmışşş bu yaaa
aynen bilseydim evlenmezdim ki aşkımdan da öldüm bittim senelerce.. şimdi o iş aklıma geldikçe herşeyden soğuyorum.. bilseydim kendimi böyle rezil edeceğime otururdum evimde.. duyan ne evlendin ozaman diyor bilmiyomuydun başına geleceği diyorlar biliyodum da böyle kasılıp kalacağımı bilmiyordum.
Bende Öle benden önce evlenen hamile arkadasim heves ediorum Benim Canim niye bukadar tatli sinekten igneden korkan Ben hayatta acilar Dolu Bende sezaryan istiorum acisi sonra ama o olsununutulur senindemi tatli canin
Iyikide evlenmiştim öle diyenlerinde sallama bu erkeklerdeki erken boşalma gibi normal bi durum ama tedavisi basit canım hiç yıpratma burayı buldun artık hastahanedesin aslında üzülme ve çok yenisin takip et burayı tanı orayı ben internetten incelemiştim vajinayı sonra kendimi inceledim sonrada bi kulak çubuğu aldım deliği görünce aynaya bakarak ittim girince şok oldum ve beynimdekiler yerle bir oldu sonra parmak denedim oda oldu ama biraz tuhaf oldu bende aparat yaptım ve 7 günde bitti ve sonrada bu kadar mıydı dedim burayı takip edin Sorun hedef koyun ama asla vazgeçmeyin eşlerde haklı kendine göre çok takılma o duygularını tatmin istiyor seni anlaması zor inş onunda desteği ike yenersin canım
düşün düşün düşünnn.. 2 yıl olcak evleneli ama hiç bir şeeyy den tat alamıyorum .. şu işi yapsak yaparızz...şu işi yapsak giderizz... yani bunaldımm ... eşimede zorr adam ne bekliyorr ne diye evlendii valla bazen kaçıp gidesim geliyorr nasılmışşş bu yaaa[/QUOTE
Nereye kaçıyorsun yaa dur düşün kendinden kaçamazsın bunu yeneceksin inş sadece inan ve başla bi iki yıl dahamı hayır tanı dokun kendine uygun olanı seç parmak mı yoksa aparat mı sonrada seçtiğin yolda ilerle ne durumdasın bilmiyorum ama Yaparsın herkes yaptı bu arada iy ikide evlenmişsin şimdide sefasını süreceksin ama sana bağlı..eşin bak ne güzel iki yıl anlayışlı imiş seni seviyor demekki sende ikiniz için Başar ve inç hayırlısı ile anne ol bende 3 Kasım'da yendim ve gece gündüz düşünüyordum ama sonunda bitti aparatla bitirdim kulak çöpü girince o an tamam bu iş olmuştur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?