Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Harikasin zaten senn :)) izindeyim canim.insallah bmm de olacakk.bugun basliyorum kaldigim yerden.bben de insallah yenip senin gbi bigun burdaki arkadaslara yardim etmk icin girerim buraya

internetim kotası doluyo canm benım cok sık yazamıyorum ama takıldıgın yerde özel msj atabılırsın :) bende burda birilerinin izinden gidip başardım sende öle olacaksın merakk etme :) Yılmadan yap egzersızlerınıı istersen en baştan başlaa ama unutmaa umutsuzluk yok en önemlisi moral zaten olmadı dıye pes etmek yok yazdıgında cvp yazamassam kusura bakmaa ama mutlakaa geldigiimde yazarım :) sen yapamadııgnda aç yazdıgım msj oku hiç bişey yok inan bak ben yenip çocuk çalışmalarına bile başladım :)

Evett vazgecmekk yok oda neymis ki.acauip guduluyo burasi beni.senin mesaji da aynen oyle acip acip okuyorm :))

ay canım benim yaa seni burda görmek ne güzel inşallah canım benim aynen bi yarışma başlatıcamda şok oldum ya 1 sene geçti ben başlatmıştı myine herkez yendi ben kalmıştım ama bu sefer o yenenlere bende dahil oalcağım inşallah... bebeğinde büyümüş maşallah Allah sana ve eşine bağışlasın özledim valla arada girmeye çalışş öpüyorum...

Tam olarak nerde takılıyorsun ki canım merak ettim inş yenersin.bence sen herşeyi zaten biliyorsundur da

Evet Arkadaşlar ben geldim şimdi geçen sene aralık ayında bir yarışma başlatmıştık ..Bu senede yapalım istiyorum yıl başı gecesine kadar BEN BU İŞİ BAŞARACAĞIM diyenleri listeliyelim ve o geceye kadar inşallah hepbirlikte bu sıkıntıdan kurtulalım diyorum fikriniz ne olur bilemicem ama bence güzel olur.. :)

çok iyi olur cecem arkadaşım. motivasyonumuz artar böylece...

Guzel olur super olur on numara olur tatlim.biz zaten burda norbitnorbit shmarik ve bn yilbasina hefef koymustuk egzersizi o gun bitirecegiz yapacagiz diye.oyleyse organize olalim

Tamam ozaman arkadaşlar BAŞLIYORUZZ :)) sıralıyalım hemennnn.. yarışmaya katılanları.. :)
öncelik kendimi yazayımm bari :)))

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8-
Egeguezeli89

Katılmak isteyenler söylesin ekliyelim inşallah toplu şekilde başarırız Arkadaşlar...

Son düzenleme:

canım ben bir parmak alıyorum ki korkmuyorum da sadece ikiye geçince acıyor işte ona çalışacağız bugünlerde :) 1 i bitirince 2. parmakta nasıl ilerledin :) veya 1 den 2 yr geçen arkadaşlarım yardım eder mi ?

Son düzenleme:

teşekkür ederim cecem :)norbitnorbit i ekler misin cnm görünce enerji gelir ona da :)

Son düzenleme:

Canim bn ikiden muma gectim simdi.ikiyi eger birinciyi alip arkasina onu gecirmeye calusiyosan o sekil zor oluyo birz.eger eldiven varsa eldivenin bi parmagina iki parmagini koy daha kolay oluyo gorcksin.sadce giriste biras sk disini oda sadce ilk yaptgnda kastigin icn oyle.bn ole yapiyorum iki parmagi.

Ve inanirmisin bi zaman sonra kucuk gelecek sana o iki. Bn onu hissettim icerinin cokk daha genis oldugunu zihnim kabul etti ve bugun muma gectim.yemek yapip basliycam ben de ihihihi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…