- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.321
5 aylik evliyim evliligimin ilk haftasinda iki kez il....kye girebildik tabi tam anlamiyla degil sonrasinda ben bir daha esimi yaklastirmadim yine deniyorduk ama olmuyordu baslarken hersey normal ama o ana gelince titreme kasilma aglama hepsi bir anda haliyle olmuyordu taki iki ay sonrasina kadar iki ay sonra tekrar oldu tabi yine tam olmadi sonra araya rgly girdi devaminda yine ayni sorunlar aglamalar kasilmalar
süpermiş =) o zaman sen egzersiz yap mesela şuan imkan varsa bu aralar buralarda çok olamıyorum , burdaykende sen egzersiz yap ve nereye geliyorsun nerde sorun var onu konuşalım. bak mesela ayaklarını dizlerinden kırıp kendine çek uzanırken başını altına yastık koyabilirsin rahat olman önemli çünkü, sonra parmağınla girişi dene aynı şeyi yazıyorum biliyorum ama, farkı gör diye bunlar eş denemesinde aklına gelecek yönlendirecek seni, sonra poponun altına yastık koyup öyle girişi dene bak bakalım farka, yada bacaklarını kaldırarak popo altına yastık koyarak dene bak bakalım daha mı zor yoksa kolay mı oluyor.kendini tanı yani.evet yapıyorum kkaderım sağol.. İnş. Canım arkadasım. Bi nevi home ofis :) ıkısıde.
süpermiş =) o zaman sen egzersiz yap mesela şuan imkan varsa bu aralar buralarda çok olamıyorum , burdaykende sen egzersiz yap ve nereye geliyorsun nerde sorun var onu konuşalım. bak mesela ayaklarını dizlerinden kırıp kendine çek uzanırken başını altına yastık koyabilirsin rahat olman önemli çünkü, sonra parmağınla girişi dene aynı şeyi yazıyorum biliyorum ama, farkı gör diye bunlar eş denemesinde aklına gelecek yönlendirecek seni, sonra poponun altına yastık koyup öyle girişi dene bak bakalım farka, yada bacaklarını kaldırarak popo altına yastık koyarak dene bak bakalım daha mı zor yoksa kolay mı oluyor.kendini tanı yani.
afedersin arkadaşım yazarken bazen aynı anda yazılan msj lar gözden kaçabiliyor.aramıza hoşgeldinizMERHABA ARKADAŞLAR.. BEN NETE ÇOK GİREMİYORUM İŞ YOĞUNLUĞUM DOLAYI AMA HER FIRSATTA YAZILANLARI TAKİP EDİYORUM. BENDE Bİ VAJİliyim( parmak egzersizini yapamıyorum ben bacaklarımda çok fazla kasılma oluyo parmak egzersizini yapabilmek için ne önerirsiniz oraya hiçbirşey girmezmiş gibi geliyo ve olmuyo
Parmak egzersizlerini ben yapamadim ama esimle birlikte cok rahat yapabiliyoruz sorun olmadan p....s yariya kadar alabiliyorum ama bi noktada takilip kaliyorum bir haftadir parmak egzersizi yapiyoruz ama esim uzun surunce p....s de basariz olunca sinirleniyor. zaten burayi uzun zamandir takip ediyorum okuyorum basari hikayelerini
müsaıt bızamanda yapıcam arkadasım sağol. Eşli denemelerden önce mutlaka kücükte olsa egzersız yapıyorum alıstırmak ıcın. Rahat tutuyorum kendmı ve acı dıye bır hıssı unutmaya calısıyorum. Sağol yenıden.. Bu arada benım forumda girişimci kadınlar bölümünde bır konum var bakarsan mutlu olurum.
tamam canım bakarım gözüme çarpmıştıda müşteri falan gelince ilk sayfadan sonra inceleyememiştim, hatta soracaktım o boyamaları sen mi yaptın diye,sana kolay gelsin.
tamam.. :) onlar benım yaptıgım resımler degıl ama boyama yapıyorum. Sağol..
olsun canım çok başarılı ama hatta ben çiziym sen boya =) ortak çalışalım =) aaa bende aslında birşeyler yapsam, mesela eski kitaplarını satan var ne bileyim başka yeteneklerini senin gibi değerlendirenler var, benimde aslında bişeytler yapmam lazım, en üzüldüğümde elimde ki gelinlik, hem yer kaplıyor hemde işe yaramıyor, getirisi yok =(
en iyisi boş oturmaktansa canım, aile ekonomisine destek vermek seni dahada huzurlu eder. arkadaşlara söylerim canım.ahsap boyamada cok cesıt ürün var ve zevkli severek yapıyorum bıryandanda birikim yapmıs oluyorum. Gelinlik özeldır satmayı hıcdüşünme derim.. Bu arada arkadaslarına reklamımı yaparsan sevınırm :)
en iyisi boş oturmaktansa canım, aile ekonomisine destek vermek seni dahada huzurlu eder. arkadaşlara söylerim canım.
gelinlik konusunda bende önceden öyle düşünüyordum ama şimdi o kadar para vermek yerine keşke kiralansaydı diyorum,gerçi bu bizim tercihimiz değildi ama.boş yere durmasının bence hiç bir anlamı yok kızın olursa mantığıda yok, neler çıkacak beğenmezler bile.beden uyar uymaz, duracağına keşke elimden çıkarabilsem, sitede var öyle satanlar ama çok düşük fiyatlara yazık oluyor.birde yer bulamıyorsun ayrıca elimiz sıkışık olunca gözüme daha çok batıyor
insana bıryandan hobi oluyor evimede yapmıs oluyorum. Kkaderımm bence satmayı düşünme derım onun hatırası baskadır dıye düşünüyorum. Gelınlıgın 2. Eli olmamalı dıye düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Beklerım arkadaslarını.. :)
ahsap boyamada cok cesıt ürün var ve zevkli severek yapıyorum bıryandanda birikim yapmıs oluyorum. Gelinlik özeldır satmayı hıcdüşünme derim.. Bu arada arkadaslarına reklamımı yaparsan sevınırm :)
hoş bulduk kkaderim..öncelikle buradaki tüm arkadaşlarım ve bende bu durumdan en kısa zamanda ALLAH ın izni ile kurtulabiliriz inş. gerçekten çok zor bi durum yaşamayan bilmez dediklerinden.. yazdıklarını dikkatlice okuyorum sen insanlara yardımcı olmaya çalışıyosun ALLAH ta sana herzaman yardım etsin. vakit buldukça sizinle olmak istiyorum insanın kendini yalnız hissetmesi kadar kötü bişey yok şu dünyada eşinde olsa bi süre sonra bu durumu anlamlandıramıyo sende kimseye anlatamadığın için yalnız kalıyosun ve durum dahada vahimleşiyo. artık kararımı verdim bu durumu aşmalıyım başka yolum yok başka yolumuz yok şuan reglim ama biter bitmez herşeyi denemeye başlıcam inş. ilgin için teşekkürler...
aynen öyle canım bende ciddi ciddi düşünüym bakıym ne yapabilirim diye. valla canım bilmiyorum ki zaten satamam da, bende ikinci el almak istemem dedim hep evlenmeden önce öyle düşündüm ama keşke hani sıfır olup kiralık olanlardan bakılsaymış diyorum. ben içinde gün boyu salınamadığım için belkide duygusal bağ kuramadım =) damat evi geç gelmişti bizim, kuaförden geç gelindi toplasan 2 saat durdu belkide 1 saat =)hayırlısı olsun ne yapalım.tamam canım arkadaşlara söyleyim ilgilenen çıkar mutlaka.
bu aralar resım koyamıyorum pek bırkac güne koyucam inş. Satıs yapablırsn bnde yenı satısa basladm canmbende ahşap boyuyorum canım fotolarını görebilir miyim :) ben kendime boyuyorum ama uğraş olsun diye
Anlıyorum, benım hıkayemde roman gıbı :) ama herzaman gıymek gelıyor ruhumdan.. Satma boşver pısman olablırsın yoksa. Cok sağol beklıyorum müşterı :)
hala içine girebilmen ne kadar güzel canım =) bende kilo artışı oldu yazık ki
zayıflarsn merak etmw bıraz gayret.. Yedıklerınede dıkkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?