Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla istisnai farklı şekilde yenenler olsada genelde hep üstte kadının olması daha rahat oluyor, aslında kucağına oturarak diyende üstte sonuçta aynı mantık canım azıcık girdiyse arkası gelir hiç korkma, popoya doğru eğimli itiyorsun değil mi?tam yatıkta değil dikde değil, belki 45 derecelik açıyla.benim sayfadaki resimlere bir bak dilersen canım.

canım tabi uyarılınca orası daha çok gevşiyor ama mesela muayene de eğer bir cisimle muayene ediyorsa jel sürüyor öyle yapıyor mesela, dış dudakları çekerek muayene ettiğinde tabi jel sürmüyor. zaten yavaş yavaş itersen jel sürerek girdikçe gevşer ve sonra zaten bir kere girince kolaylaşıyor.

evet duvar gıbı gelıyor ınsana kalıyorum orda. Yöne cok dıkkat edıyorum pek sanmıyoruym ama yön olduguna,,

kuzum bak dümdüz yattığında örnek veriym önce,egzersiz yaptığını düşünürsek, sırt üstü durdun ya parmağını girdirdiğinde önce direk biraz girer sonra duvar çıkar karşına devam etmeye çalışsan olmaz, parmağını kanca şekli aldırarak devam edersin, boğumdan bükersin yani, sanki içerisi kıvrımlı gibi, ama poponu kaldırırsan, parmağını girdirdiğinde hiç bükmeden direk girdirirsin.duvara takılıyorsan üstteysen poponu biraz arkadan kaldır vajina biraz daha aşağı baksın, alttaysan yastık koy altına.

ugur c, kaderim, çok teşekkürler cevaplarınız için..uzun zamandır bununla uğraşıyorum ama gerçekten burda paylaşıp destek almak insanı güçlendiriyor. herkesin zevk için isteyerek yaptığı işi biz neden bu kadar güçlükle yapıyoruz diye çok kzııyorum kendime ama neyse isyan etmiyorum..uğur.un dediği gibi kaslarımız braz tembel o yüzden biraz daha zorlu bi yoldan geçmek gerekiyor. diyorum ki kendime sonra, allah zaten bizi öyle bi yaratmış ki, zorluk çıkaran kendi kendimize biziz...şu yön işini de hallettim mi tamamdır bu iş...kaderim inceledim canım resimleri, inşallah başardım diye yazıcam burdan en kısa zamanda...

tamam arkadasım bunu denıcem hep yapmaya calısıyorum ama bırsekılde dar hıssedıp acı hıssedıyorum. İnş bıtıcek bu sorun

tamam arkadasım bunu denıcem hep yapmaya calısıyorum ama bırsekılde dar hıssedıp acı hıssedıyorum. İnş bıtıcek bu sorun
gülüm dar değil biz kendimizi kasıp daraltıyoruz alanı inan bana.kendi kendine parmakla girişi bulabiliyor musun peki?

gülüm dar değil biz kendimizi kasıp daraltıyoruz alanı inan bana.kendi kendine parmakla girişi bulabiliyor musun peki?

evet dedıgın gıbı yapıp parmakla bulabılıyorum kkaderım. Yarısına gelmeden bazen o duvar cıkıyor sanki cok acıcak veya baska yere gıdıyor gıbı hıs gelıyor yanı bırsey olucakmıs gbı bır hıs her nekadar oranın yapısını bılsekte hisler yanıltıyor

kuzum peki parmağınla denerken bir baktın mı bak anlattığım gibi düz durursan parmağın dik gittiğinde duvarla karşılaşıyor, mecburen parmağını bükerek devam ediyorsun, kanca gibi aynen, ama yastıkla poponu kaldırırsan öyle olmuyor, ve şunu bil belki kafanda şu vardır yanlış yöne gider mi rahime doğru mu girer yanlış hareket edersek, yok öyle birşey asla yanlış yöne gidemezsin, Rabbim herşeyi en mükemmel haliyle yaratmış, öyle bir ihtimal asla yok.

Bugün tam bir ay oldu. Eşim benimle birlikte olmak için teşebbüste bulunmayalı. Bu bir ayın içinde bir hafta regl bir haftada ağır gribal enfeksiyonum da oldu ama geriye kalan zamanın uzunluğu benim moralimin bozulmasına yetti de arttı.
Bugün sabah neden bana hiç yaklaşmıyorsun dedim. İşte dedi. Bu cevap beni öldürdü. Sonrasında sarıldı öpmeye çalıştı vs vs ama o kadar moralsiz ve isteksiz olmama sebep oldu ki ben böyle bir adam için vajinismusu yensem ne yenmesem ne?
Bana ne kadar destek olduğunu bugün bir kez daha gösterdiğin için teşekkür ederim

evet öyle bır yapısı oldugunu anladım parmagımla veya aparatla ama gırdıkce daha daralıyor hıssı gelıyor. Üstte yapıyorum cogunlukla bır bacagımı uzatıp acıyorum sırtım dönük bır bacagım dizden destek alarak

daralması inan kastığımızdan, gerektiğinde ıkınmayı unutma, nefes alıp vermeyide, kendini böyle hani çok korktuğun birşey olmadığında derin bir nefes alıp gevşersin ya öyle gevşe ve ileri geri sallanarak hafif hafif oturmaya devame et, bacakların dizlerden kırılarakta yana doğru açık olursa daha rahatlar vajina, doğumda nasıl bacakları yanlara koyuyorlar öyle açık olsun, en rahat ettiğin pozisyonda dene ama ben sırtım dönük zorlanmıştım sen ikisinide dene mutlaka, öne doğru eğilmelisin yüzün eşine dönükken ters dönükken çok denemediğim için kestiremiyorum ama öylede acaba öne eğilmek mi daha dik durmak mı işe yarar ikisinide dene kendin daha iyi yönlendirirsin.

ok yardımcı oluyosun arkadasım sağol.. Dua et bana bıtırıym hayırlısıyla ve bebiş için :) Tamam yenıden dıkkat edıcem inş. Bunlara denıcem pozısyonları kafamda büyütmemeye calısıcam bırde..

sende sağolasın tatlım, Allah yardımcın olsunda bu haftada çıkmadan vajiyide çıkar hayatından inşallah.aynen öyle canım şimdi bilmem evde misin çalışıyor musun ama evdeysen kendi kendine tam yönü öğrenmeye çalış derim parmağınla falan.eş denemesi öncesi mutlaka eşin yada kendi parmağınla bir deneme yapıp orayı alıştır derim.

canım neden vajinusmusu eşin için yenmek istediğini düşünüyorsun ki? vajinusmusu bizler kendimiz için yeniyoruz,yenmeliyiz çünkü öncelikle biz değerliyiz ve bizim huzurumuz önemli. evet vajinusmusu yenersek bu durum eşimize olumlu yansıyacak ama ondan önce senin kendine güvenin gelecek,kafan daha rahat olacak,artık ben neden yapamıyorum yerine aslan gibi gerekeni yapıyorum ve ben huzurluyumu düşğncekesin. bak ben yendiğimde yürüyüşüm bile değişti,daha emin daha rahat ve heyy ben büyük bir iş başardım havasında yürüyordum. aslında normal bişi bunu yapabilmek ama düşün artık bizler için vajinusmusu yenmek nasıl bir gurur kaynağı oluyor. sende böyle kendinden emin,bu yapıyor ben neden yapamıyorumu düşünmeden dolaşmak,mutlu ve huzurlu olmak,omuzlarındaki yükü atmak istemez misin. bence istersin o zaman görüdğün gibi eşinin adı geçmedi şimdiye dek,hep ben ben dedik, o zaman önce sen tatlım. sen seni mutlu ettiktek sonra eşin bal gibi mutlu olur bunu unutma.kimse senden önemli değil eşin dahi olsa bu böyle ayrıca erkeklerin böyle kendilerince tripleri oluyor zannediyorlarki trip yaparsam karşımdakini gaza getirirm cezalandırırım ve böylece istediğmi yapar inan hemen hemen her erkekte bu var sadece senin eşine has bişi değil takma tatlım sen ona kim kimi isteyecek bakalımı kanıtlamak istiyorsan hemen gereken şeyleri yapmaya başla ve yen vajiyi

MERHABA ARKADAŞLAR.. BEN NETE ÇOK GİREMİYORUM İŞ YOĞUNLUĞUM DOLAYI AMA HER FIRSATTA YAZILANLARI TAKİP EDİYORUM. BENDE Bİ VAJİliyim ( parmak egzersizini yapamıyorum ben bacaklarımda çok fazla kasılma oluyo parmak egzersizini yapabilmek için ne önerirsiniz oraya hiçbirşey girmezmiş gibi geliyo ve olmuyo

5 aylik evliyim evliligimin ilk haftasinda iki kez il....kye girebildik tabi tam anlamiyla degil sonrasinda ben bir daha esimi yaklastirmadim yine deniyorduk ama olmuyordu baslarken hersey normal ama o ana gelince titreme kasilma aglama hepsi bir anda haliyle olmuyordu taki iki ay sonrasina kadar iki ay sonra tekrar oldu tabi yine tam olmadi sonra araya rgly girdi devaminda yine ayni sorunlar aglamalar kasilmalar

evet yapıyorum kkaderım sağol.. İnş. Canım arkadasım. Bi nevi home ofis :) ıkısıde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…