- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.301
çok sağol kaderim.. dün burada yazıştıktan sonra kendim far fırçasından aparat yaptım ve başladım azar azar, bebe yağı kullandım ama z.yağını da denicem...başını almada çok problemim yok denebilir aslında ama ilerleyemiyoruz! eşimle de denedim daha önceleri de denedim eşimle, sanırım bende de aynen yön sorunu var, bacaklarımı açıyorum, tamam diyorum teslim edicem artık nolursa olsun, sağolsun eşim yavaş yavaş giriyor ama o duvar duvar duvar! bi kaç kere zorladı ve canım yandı çok, geri çekti o da..dün gece de aynı şeyi yaşadk..eşimin artık zardı kandı öyle takıntıları kalmadı tabi li bu kadar zamandan sonra! ama ben hep bi kere dayansam olacakmış gibi hissediyorum, biraz daha cesaretlenmem gerek...üstte deniyorum ama o duvarı aşamıyorum. daha önce yazan birisi de kucağına oturarak, (ayaklarını yana açıp) aştığını yazmıştı ama anladığım kadarıyla kalçanın biraz havada kalması gerek...bi aşsam o acıyan yeri olacak da:S
arkadaşlar bi de şunu sormak istiyorum, egzersize başlamadan uyarılmak gerekir mi? yani bu egzersize pat diye mi başlıyorsunuz? çünkü okuduklarıma göre vaina uyarıldığında genişliyor, ilişkiye hazır hale geliyor, egzersiz acaba uyarılmayla daha mı kolay olur? sonra da şöyle dedim kendi kendime, dr. a gidince adam alttan muayene yapacak mesela, burada uyarılma falan olmadan muayene olabiliyor, vajinaya alet vs. giriyor demek ki normal haldeyken de...? valla aklıma neler neler gelio napayım bu kadar detay düşündüğümüz için bu hale geldik ya zaten:S
evet duvar gıbı gelıyor ınsana kalıyorum orda. Yöne cok dıkkat edıyorum pek sanmıyoruym ama yön olduguna,,
çaresizim benmutsuzum artık bu durumumdan nefret ediyorum
kuzum bak dümdüz yattığında örnek veriym önce,egzersiz yaptığını düşünürsek, sırt üstü durdun ya parmağını girdirdiğinde önce direk biraz girer sonra duvar çıkar karşına devam etmeye çalışsan olmaz, parmağını kanca şekli aldırarak devam edersin, boğumdan bükersin yani, sanki içerisi kıvrımlı gibi, ama poponu kaldırırsan, parmağını girdirdiğinde hiç bükmeden direk girdirirsin.duvara takılıyorsan üstteysen poponu biraz arkadan kaldır vajina biraz daha aşağı baksın, alttaysan yastık koy altına.
gülüm dar değil biz kendimizi kasıp daraltıyoruz alanı inan bana.kendi kendine parmakla girişi bulabiliyor musun peki?tamam arkadasım bunu denıcem hep yapmaya calısıyorum ama bırsekılde dar hıssedıp acı hıssedıyorum. İnş bıtıcek bu sorun
gülüm dar değil biz kendimizi kasıp daraltıyoruz alanı inan bana.kendi kendine parmakla girişi bulabiliyor musun peki?
kuzum peki parmağınla denerken bir baktın mı bak anlattığım gibi düz durursan parmağın dik gittiğinde duvarla karşılaşıyor, mecburen parmağını bükerek devam ediyorsun, kanca gibi aynen, ama yastıkla poponu kaldırırsan öyle olmuyor, ve şunu bil belki kafanda şu vardır yanlış yöne gider mi rahime doğru mu girer yanlış hareket edersek, yok öyle birşey asla yanlış yöne gidemezsin, Rabbim herşeyi en mükemmel haliyle yaratmış, öyle bir ihtimal asla yok.evet dedıgın gıbı yapıp parmakla bulabılıyorum kkaderım. Yarısına gelmeden bazen o duvar cıkıyor sanki cok acıcak veya baska yere gıdıyor gıbı hıs gelıyor yanı bırsey olucakmıs gbı bır hıs her nekadar oranın yapısını bılsekte hisler yanıltıyor
kuzum peki parmağınla denerken bir baktın mı bak anlattığım gibi düz durursan parmağın dik gittiğinde duvarla karşılaşıyor, mecburen parmağını bükerek devam ediyorsun, kanca gibi aynen, ama yastıkla poponu kaldırırsan öyle olmuyor, ve şunu bil belki kafanda şu vardır yanlış yöne gider mi rahime doğru mu girer yanlış hareket edersek, yok öyle birşey asla yanlış yöne gidemezsin, Rabbim herşeyi en mükemmel haliyle yaratmış, öyle bir ihtimal asla yok.
evet öyle bır yapısı oldugunu anladım parmagımla veya aparatla ama gırdıkce daha daralıyor hıssı gelıyor. Üstte yapıyorum cogunlukla bır bacagımı uzatıp acıyorum sırtım dönük bır bacagım dizden destek alarak
daralması inan kastığımızdan, gerektiğinde ıkınmayı unutma, nefes alıp vermeyide, kendini böyle hani çok korktuğun birşey olmadığında derin bir nefes alıp gevşersin ya öyle gevşe ve ileri geri sallanarak hafif hafif oturmaya devame et, bacakların dizlerden kırılarakta yana doğru açık olursa daha rahatlar vajina, doğumda nasıl bacakları yanlara koyuyorlar öyle açık olsun, en rahat ettiğin pozisyonda dene ama ben sırtım dönük zorlanmıştım sen ikisinide dene mutlaka, öne doğru eğilmelisin yüzün eşine dönükken ters dönükken çok denemediğim için kestiremiyorum ama öylede acaba öne eğilmek mi daha dik durmak mı işe yarar ikisinide dene kendin daha iyi yönlendirirsin.
ok yardımcı oluyosun arkadasım sağol.. Dua et bana bıtırıym hayırlısıyla ve bebiş için :) Tamam yenıden dıkkat edıcem inş. Bunlara denıcem pozısyonları kafamda büyütmemeye calısıcam bırde..
merhaba arkadaşım biraz durumundan bahset istersen neler denedin ne yaptın ne durumdasın, ne kadar sürelik evlisin?Artik sıkıldm yoruldum bende kurtulmak istiyorum
Bugün tam bir ay oldu. Eşim benimle birlikte olmak için teşebbüste bulunmayalı. Bu bir ayın içinde bir hafta regl bir haftada ağır gribal enfeksiyonum da oldu ama geriye kalan zamanın uzunluğu benim moralimin bozulmasına yetti de arttı.
Bugün sabah neden bana hiç yaklaşmıyorsun dedim. İşte dedi. Bu cevap beni öldürdü. Sonrasında sarıldı öpmeye çalıştı vs vs ama o kadar moralsiz ve isteksiz olmama sebep oldu ki ben böyle bir adam için vajinismusu yensem ne yenmesem ne?
Bana ne kadar destek olduğunu bugün bir kez daha gösterdiğin için teşekkür ederim
daralması inan kastığımızdan, gerektiğinde ıkınmayı unutma, nefes alıp vermeyide, kendini böyle hani çok korktuğun birşey olmadığında derin bir nefes alıp gevşersin ya öyle gevşe ve ileri geri sallanarak hafif hafif oturmaya devame et, bacakların dizlerden kırılarakta yana doğru açık olursa daha rahatlar vajina, doğumda nasıl bacakları yanlara koyuyorlar öyle açık olsun, en rahat ettiğin pozisyonda dene ama ben sırtım dönük zorlanmıştım sen ikisinide dene mutlaka, öne doğru eğilmelisin yüzün eşine dönükken ters dönükken çok denemediğim için kestiremiyorum ama öylede acaba öne eğilmek mi daha dik durmak mı işe yarar ikisinide dene kendin daha iyi yönlendirirsin.
sende sağolasın tatlım, Allah yardımcın olsunda bu haftada çıkmadan vajiyide çıkar hayatından inşallah.aynen öyle canım şimdi bilmem evde misin çalışıyor musun ama evdeysen kendi kendine tam yönü öğrenmeye çalış derim parmağınla falan.eş denemesi öncesi mutlaka eşin yada kendi parmağınla bir deneme yapıp orayı alıştır derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?