Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de bu sıte sayesınde yendım parmakla degılde baska bırseyle dene mum ıle mesela bır eldıvene gecırıp zeytınyag ıle yagla ve ıkınarak ınan bu ısı asınca dıyeceksın ben nıye korkmusum senı cok ıyı anlıyorum

ne kadar oldu canım yenelim ben çok yeniyim pe...s yarısını aldım regli oldum regli biteli bir hafta oldu iki defa deneye bildik suan yarıdan fazlasını alabiliyorum canım astım çok şükür diye düşünüyorum

incelemeye çalıştım tabi canım ama olmuyo biraz itiyorum canım çok yanıyo ve çekiyorum elimi doktora gittim tabi. düzenbaz bi doktora denk geldik parayı aldı bizimle dalga geçti işte. iğne yaptırdım vajinadan yine olmadı. parmağımı itemiyorum içeriye vajina duvarına baskı yapıyorum itiyorum biraz ama acıyınca kan beynime sıçrıyo

canım benim ben bu illeti 6,5 sene çektim dile kolay açi yok aslinda canım bende öyle diyordum dışından dokunsam ağrıyor du ama biz öyle düşünüyoruz inanki agri yok

6,5 sene aman yarabbim allah sabrını iyi vermiş. ya 6,5 sene yapamadın bir anda nasıl yapmaya başladın ? ben yapamıyorum işte.ben hiç yapamadım zaten bu zamana kadar

6,5 sene aman yarabbim allah sabrını iyi vermiş. ya 6,5 sene yapamadın bir anda nasıl yapmaya başladın ? ben yapamıyorum işte.ben hiç yapamadım zaten bu zamana kadar

bende yapamamistim kuzum hiç tam 1ay 25 gün önce bu siteye üye oldum yadim istedim gece gündüz okudum burayi sordum allah razı olsun çok yardımcı oldular önce aynada incelidim kendimi sonra ayna karşısında biraz ikindim küçücük bi delik göründü elime eldiveni oncedn takmistim henüz yagladim serçe parmagimi o deliğin gorundugu yere koydum bol bol ikindim ve bi cesqretle bastirdim hemen girdi o gün inandimki orda bi delik var gün gün kalinlastirdim aparat felan derken oldu valla canım bi dene ne olur ınan biz acidigini sanıyoruz

cnm geçmiş olsun 6,5 sene iyi çekmişin, nasıl tahammül edebildin, eşin de bayağı sabırlıymış, neyse geçmiş olsun

sağol canım ınan bana dayanmak hiç kolay olmadı derdi veren rabbim sabrinida verdi ışte ne bileyim eşimden allah razı olsun sabredti sanırım bana çok aşık ama o yendigimiz gün alnimdan öpüp öyle bi gülüşü vardiki kız lar ne olur pes etmeyin o gülüşü inanın herşeye değer hiç birşeye kolay ulasilamiyor sıkın biraz disinizi hepsi geçiyor

tabi adamı bekletmişsin 6-7 sene öpmesinde ne yapsın garibim. maalesef elimizde olan bişey değil tabi , Allah kolaylık versin herkese, benim öyle bir problemim yok ama bende vjna darlığından muzdarıbım.

arkadaşlar merhaba ben de bu site sayesin de vajinismusu 8 ay sonra yenenlerdenim ve sadece 1 haftada:):) öncesinde gitmediğim psikolog okumadığım kitap kalmamıştı.şu anda bir bebek bekliyorum.şimdi size bu hastalığı yenmek çok kolay diyeceğim ama bende bunu yaşarken hiç kolay olmamıştı...sadece kendinize güvenin alın aynayı karşınızı inceleyinve sonrasında ben parmakla yapamamıştım itici gelmişti bana ben sadece bir kulak çöpüyle başladım ve kulak çöpünüartırarak devam ettim,en sonda mumla yaptım ve 9 cm de yendim gerçekten orası bomboş sadece bunu deneyip görmek lazım gerisi geliyor bir kez deneyin lütfen çok kolay yaşadığınız şuandan o kadar kolay bir durum ki...sanki hiç yenemeyecekk gibi hissediyorsunuz eşiniz sizden uzaklaşıyor ister istemez bunun kavgasını yapıyorsunuz boşuna zaman harcamayın Allah yardımcınız olsun

canım ya ben ilk denemede yarısı ilincide biraz daha fazla alabildim üçüncüyü deneyeceğiz sende böyle mi olmuştu yoksa hepsi olmusmuydu acaba

canım ya ben ilk denemede yarısı ilincide biraz daha fazla alabildim üçüncüyü deneyeceğiz sende böyle mi olmuştu yoksa hepsi olmusmuydu acaba

olmuştu tabi moral bozma yarısı bile bir aşama sonrasında hızlanıyor zaten bu denemeyi yaparken streçle bir de kayganlaştırıcı jel kullan dahada kolay olacak ama sakın ara verme bu işi bir an önce bitirmek istiyorsan sıkı çalış hatta işi gücü bu bırak bununla uğraş evlilikte çok önemli bunun farkını olunca anlayacaksın

Bayanlar buraya sizi kinamak veya haksiz buldugumu soylemek icin yazmiyorum

Bence sizin sorununuz cinselliğe tabu olarak bakmak. Buraya gelip ilişki yazarken bile il...ski diye sansürlüyorsunuz penis demek cok mu ayip neden p.. Bence önce kocanızın sevdiğiniz adamın penisini kabullenin onu içinizde hissetmeyi gerçekten isteyin. Kocanızın penisine parmağına yada kendi parmağınıza yabancı olarak bakmayın. Daha vajinasina el degdirmemis neye benzedigini bilmeyenler var. Yenmiş olanlar deliğin yerini tarif ediyor. Bir kadın nasıl vücudundaki bir deliğin yerini nasıl bilmez. Burun deliği gibi kulak gibi bir deliktir daha ötesi değildir vajina. Bütün yaşamımız boyunca koruyacağımız herkesten kendimizden bile sağlayacağımız bir organ olmak zorunda mi?

Ya da mastürbasyon yaparsan daha iyi olur derken mastürbasyonu utanarak söylüyorsunuz. Bir kadin neden mastürbasyondan utansın? Çocukluğumuzdan beri cinselligi hep ayıp günah pis olarak algilayan insanlar olarak büyütüldük. Bu yüzden ağız tadıyla seks bile yapamıyoruz evet 16900 sayfanın çoğusunu okudum ve hiç seks kelimesine rast gelmedim.
Cinseligi sirf kocanızı mutlu etmek ve ya cocuk doğurmak icin istiyorsunuz. Kendinizin cinsellikle zevkle alakasi yok mu? Orgazmlardan orgazmlara koşabilecek mükemmel kaslarınız varken neden içine parmağınızi bile sokamıyorsunuz?

..... izleyin bakin kadinlar neler yapiyor. Bir vajinaya iki penis sokuyorlar neler var neler. Ki ..... izlemek bir kadının utanmayacağı bir şey olmalıdir.

Zevk almak isteyin kocaniz size oral yapsin hem oral yaparken parmaklasin da bence boylece zevki hissedip kendinizi birakabilirsiniz. Ön sevisme yapiyor musunuz?

Tabi çekmeden bilemezsin dersiniz gercekten de öyle ama ben sizin sorununuzun psikolojik olduğunu düşünüyorum. İnşallah hastalığınız kısa zamanda düzelir ve gelecek nesillerde cinselliğe normal bakan çocuklar yetiştirirsiniz.

*neden ..... sansürleniyor anlamadım vallaha

Kizlar Ben birdaha girememm cunku babam vefaat etti 20.1 de cok uzgunum bu yalan dunyada baska seyler de önemli mesela namaz kilmak öbur tarafa hasirlik Ben neyaptin kucuk bi sebep burdayim allah gunahlarimizi affettsin ama cok Canim yanior bundan daha aci sey Varmis iliski yi girememekten babam 51 yasindaydi daha kardeslrrim kucuk her an bizede gelir o yuzden böle bis sey le uyrasmuyacam namaz kilip af dileyecem sizleri seviorum belki bana icimi rahatlatirsiniz

Canım allah rahmet eylesin rabbim babanınmwjanını cennet eylesin onun vefatının senin hayatında güzel şeylere vesile olmadı bi hayırdır şer görünende hayır vardır ve anne babanın defteri açık kalır Salih bir evladı varsa namaz kılmam yada başlaman da babamada sevap yazılır. Allah herşeyi biZim içine yaratmış cinselliğide biz için yaratmış buda normal bi hastalık ama inş çözümü var biraz daha manevi ve kafa olarak kendimi hazırla dua en büyük sığınağın olsun inş aşarsın canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…