- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.361
yenmeden neden bebek istiyosn canm yen bu işin bi tadını çıkar rabbim istedği zaman verir bebeği ayrıca dun bendede oldu itiyoz gitmio o yönden kaynaklı canm
Cnm mrb bende senin gibiydim ama egzersiz yapa yapa orayı aştım iki parmak da aldım aparatlarla da çalışıyorum şimdi çünkü orası egzersiz yapa yapa esniyor biraz o takıldığın yere gelince ilk önce derin nefes al ondan sonra kocaman bir ıkın bak o zaman nasıl girdiğini göreceksin zamanla hepsi oluyor hiç merak etme..
merhaba kuzum nasılsın? =)
aynı yerdeyim canım
arkadaşlar ben yeni üyeyim.burada yenen arkadaşları görübnce imreniyorum. ben 3 yıllık evliyim ama yenemedim bir türlü bu illeti. sanırım doktorsuz yapamıcam. hiç olmadı bizim. hala bakireyim. İstanbulda dr varlık doğan diye biri var . tesadüfen gördüm. 15dakda kuyruk sokumunun ordan iğne yapıp oradaki sinir uçlarının hassasiyetini ortadan kaldırmak için iğne vuruyomuş. fiyatı da 2300 tl dedi bize. indirim yaptı yani.bu iğne ömürlükmüş. ve zevk almayı falan engellemiyormuş ama. bizzat kendisiyle konuştum. international hospitalda çalışan bir doktor. siz ne dersiniz? ben tek başıma yenemiyorum ankarada aparatla yapıyolarmış. eşim istemiyo onu. açıkçası ben de pek istemiyorum. adam aparatı sokuyomuş eşinin yanında. bu manzara beni çok rahatsız ediyo. bu doktoru duyan böyle tedavi olan var mı hiç?ben olmayı düşünüyorum da
tabi sevinirim ama ben yapamıyorum ya yenemiyorum bu illeti
uğraştım parmak egzersizine olmuyo
ben de bu sıte sayesınde yendım parmakla degılde baska bırseyle dene mum ıle mesela bır eldıvene gecırıp zeytınyag ıle yagla ve ıkınarak ınan bu ısı asınca dıyeceksın ben nıye korkmusum senı cok ıyı anlıyorum
incelemeye çalıştım tabi canım ama olmuyo biraz itiyorum canım çok yanıyo ve çekiyorum elimi doktora gittim tabi. düzenbaz bi doktora denk geldik parayı aldı bizimle dalga geçti işte. iğne yaptırdım vajinadan yine olmadı. parmağımı itemiyorum içeriye vajina duvarına baskı yapıyorum itiyorum biraz ama acıyınca kan beynime sıçrıyo
canım benim ben bu illeti 6,5 sene çektim dile kolay açi yok aslinda canım bende öyle diyordum dışından dokunsam ağrıyor du ama biz öyle düşünüyoruz inanki agri yok
6,5 sene aman yarabbim allah sabrını iyi vermiş. ya 6,5 sene yapamadın bir anda nasıl yapmaya başladın ? ben yapamıyorum işte.ben hiç yapamadım zaten bu zamana kadar
cnm geçmiş olsun 6,5 sene iyi çekmişin, nasıl tahammül edebildin, eşin de bayağı sabırlıymış, neyse geçmiş olsun
sağol canım ınan bana dayanmak hiç kolay olmadı derdi veren rabbim sabrinida verdi ışte ne bileyim eşimden allah razı olsun sabredti sanırım bana çok aşıkama o yendigimiz gün alnimdan öpüp öyle bi gülüşü vardiki kız lar ne olur pes etmeyin o gülüşü inanın herşeye değer hiç birşeye kolay ulasilamiyor sıkın biraz disinizi hepsi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?