- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.361
tabi sevinirim ama ben yapamıyorum ya yenemiyorum bu illeti
uğraştım parmak egzersizine olmuyo
ben de bu sıte sayesınde yendım parmakla degılde baska bırseyle dene mum ıle mesela bır eldıvene gecırıp zeytınyag ıle yagla ve ıkınarak ınan bu ısı asınca dıyeceksın ben nıye korkmusum senı cok ıyı anlıyorum
incelemeye çalıştım tabi canım ama olmuyo biraz itiyorum canım çok yanıyo ve çekiyorum elimi doktora gittim tabi. düzenbaz bi doktora denk geldik parayı aldı bizimle dalga geçti işte. iğne yaptırdım vajinadan yine olmadı. parmağımı itemiyorum içeriye vajina duvarına baskı yapıyorum itiyorum biraz ama acıyınca kan beynime sıçrıyo
canım benim ben bu illeti 6,5 sene çektim dile kolay açi yok aslinda canım bende öyle diyordum dışından dokunsam ağrıyor du ama biz öyle düşünüyoruz inanki agri yok
6,5 sene aman yarabbim allah sabrını iyi vermiş. ya 6,5 sene yapamadın bir anda nasıl yapmaya başladın ? ben yapamıyorum işte.ben hiç yapamadım zaten bu zamana kadar
cnm geçmiş olsun 6,5 sene iyi çekmişin, nasıl tahammül edebildin, eşin de bayağı sabırlıymış, neyse geçmiş olsun
sağol canım ınan bana dayanmak hiç kolay olmadı derdi veren rabbim sabrinida verdi ışte ne bileyim eşimden allah razı olsun sabredti sanırım bana çok aşıkama o yendigimiz gün alnimdan öpüp öyle bi gülüşü vardiki kız lar ne olur pes etmeyin o gülüşü inanın herşeye değer hiç birşeye kolay ulasilamiyor sıkın biraz disinizi hepsi geçiyor
tabi adamı bekletmişsin 6-7 sene öpmesinde ne yapsın garibim. maalesef elimizde olan bişey değil tabi , Allah kolaylık versin herkese, benim öyle bir problemim yok ama bende vjna darlığından muzdarıbım.
arkadaşlar merhaba ben de bu site sayesin de vajinismusu 8 ay sonra yenenlerdenim ve sadece 1 haftada:):) öncesinde gitmediğim psikolog okumadığım kitap kalmamıştı.şu anda bir bebek bekliyorum.şimdi size bu hastalığı yenmek çok kolay diyeceğim ama bende bunu yaşarken hiç kolay olmamıştı...sadece kendinize güvenin alın aynayı karşınızı inceleyinve sonrasında ben parmakla yapamamıştım itici gelmişti bana ben sadece bir kulak çöpüyle başladım ve kulak çöpünüartırarak devam ettim,en sonda mumla yaptım ve 9 cm de yendim gerçekten orası bomboş sadece bunu deneyip görmek lazım gerisi geliyor bir kez deneyin lütfen çok kolay yaşadığınız şuandan o kadar kolay bir durum ki...sanki hiç yenemeyecekk gibi hissediyorsunuz eşiniz sizden uzaklaşıyor ister istemez bunun kavgasını yapıyorsunuz boşuna zaman harcamayın Allah yardımcınız olsun
canım ya ben ilk denemede yarısı ilincide biraz daha fazla alabildim üçüncüyü deneyeceğiz sende böyle mi olmuştu yoksa hepsi olmusmuydu acaba
olsun canım ne olur bozma moralini ınan bana herşey yoluna girecek egzersiz yapabiliyormusun canım
Kizlar Ben birdaha girememm cunku babam vefaat etti 20.1 de cok uzgunum bu yalan dunyada baska seyler de önemli mesela namaz kilmak öbur tarafa hasirlik Ben neyaptin kucuk bi sebep burdayim allah gunahlarimizi affettsin ama cok Canim yanior bundan daha aci sey Varmis iliski yi girememekten babam 51 yasindaydi daha kardeslrrim kucuk her an bizede gelir o yuzden böle bis sey le uyrasmuyacam namaz kilip af dileyecem sizleri seviorum belki bana icimi rahatlatirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?