Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin kuzum cülemizden razı olsun senden de razı olsun inşallah.süper bir haber bu yarıdan fazlası ne demek bir kerede olur Allahın izniyle, derin derin nefes al ve gevşe iyice bu arada istersen bakabileceğin bir pozisyonsa yarıya geldi ya bakmaktan çekinme, insan bakınca aaa ne kadar azı kalmış diye cesaret geliyor, bak öyle bir gevşe ki , sanki bütün gün sırtında taş taşımışsın da eve gelip koltuğa kendini bırakmışsın gibi gevşe.anında girer inan.

Kizlar cok sukur en sonunda bende yendim:)))))))))))
3.5 koca yilin ardindan dun gece bitti insallah.Klasik olcak ama ben yendiysem inanin herkes yener, umutsuz bir vakaydim.Keske diyorum burayi ilk aylqrda bulsaydim.Benim egzersiz asamam biraz uzun surdu cunku kendimi sikmadim zaten bu yuzden bu hastaligin icinde degilmiydim?Yaklasik 4 ay once baslamistim.Ama inanin duzenli egzersiz yaparsaniz 10 gunde halledersiniz.Yardimci olan herkesten Allah razi olsun, ozelllikle kaderimden.Simdi cikmam lazim.Aksama nasil oldugunu detayli anlatcam.Sorusu olan varsa yardimci olabilirim...

arkadaşım dizleriniz yorulduysa acaba çömelerek mi oturdunuz hangi pozisyonda bilmiyorum ama üstteyseniz çömelmeyin, namazda oturuş vardır ya onun gibi dizleriniz yerde olacak.

canım benim gözün aydın çok sevindim, bu aralar yenme haberi almıyorduk, sen çok iyi geldin.Rabbim başka sıkıntı vermesin arkadaşım, bundan sonra herşey senin için çok güzel olur ve inşallah darısı tüm bu sıkıntıyla uğraşan arkadaşlarımıza olsun.

canım ya ben ilk denemede yarısı ilincide biraz daha fazla alabildim üçüncüyü deneyeceğiz sende böyle mi olmuştu yoksa hepsi olmusmuydu acaba
canım kendini kimseyle kıyaslama benim için baş kısmı kafamda sorundu mesela baş kısmı olunca önce panikledim, sonra çıkarmak yerine bekleyip kalp atışlarımı yavaşlatmak için derin derin nefes aldım ve sakinleşince yeniden nefes alıp ıkındım ve ileri geri sallanarak oturmaya devam ederken,baktım ki giriş nefes veripte gevşediğim anda oluyor bende gevşek bıraktım acımadığını görünce. sonuna kadar oldu, ama senin içinde belki giriş değil sonrası problemdi o yüzden yavaş yavaş ilerledin, herkesin korkuları başka gülüm ve sen şuan çok iyi durumdasın sadece tek bir nokta koyacaksın cümleyi yazmışsın yükleme gelmişsin. nokta koymakta kolay Allahın izniyle.

canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin tatlım, babanın mekanı cennet olsun, Rabbim sevdiği kullarını erken yanına alırmış, inşallah babamın mekanı cennet olacak diye dua et, öyle düşün, namazını kıl , duanı et bol bol "Ya Sabır" çek Allahın ismi seni rahatlatır inşallah. arkadaşlar söylemiş evet babanın amel defteri kapanmaz, sen namaz kıldığında babana da sevap yazılırmış.ama biraz toparlanmaya başlayınca yine buraya gel, çünkü buda Allahın emri biliyorsun, şuan bunu düşünmek eminim senin için çok zor ve anlamsız ama kimleri kaybediyoruz acımız içimizden hiç çıkmıyor, canımız onlar çünkü, Allahım size hayırlı ömür versin inşallah.ama hayat devam etmek zorunda gülüm, seninde evlatların olsun diye, eşini de ihmal etmen günah biliyorsun o yüzden birazcık toparlanıp karar verdiğinde lütfen aşmak için çalış ki zaten sen yi durumdaydın. yanlış anlama güzelim acın çok büyük biliyorum, ama mecburen hayat devam etek zorunda =(

arkadaşım yanma hissi kuruluktan olur , yukarda değen yer sanki şey gibidir erkekteki afedersin yumurtalıkların küçültülmüşü gibi ama sanki birde kapı gibidir, itince aralanır, birkere parmağınla denerken mutlaka deneme öncesi yıka, yabancı şeyler sürme krem yada başka şey varsa jel yoksa zeytinyağı eş denemesinde tavsiye ederim ama istersen şuan deneme maksatlı bir kere kullan ve rahatlığını gör, eldivende kullanabilirsin, tırnaklarının güzel törpülendiğinden emin ol kayganlaştırıcıda seni rahatsız etmiş olabilir.aniden girdirmeye çalışma yavaş yavaş ilerle.

Merhaba
Aranızda en yeni benim sanırım. henüz 4 aylık evliyim. Bahsi geçen konudan muzdarip durumdayım. Doktora gitmek istedim ancak çok yüksek rakamlardan bahsettiler tedavi için. Sizin gibi bir çok kişinin yaşadığı gibi kasılma ve can acıması yüzünden yapmak istemiyorum.Parmak egzersizi ile bu işi çözebileceğim konusunda bir kaç şey okudum burda. Bu işi atlatan arkadaşlar bana mesaj atabilirlermi? nasıl atlattıklarını okursam bende çözerim sanırım. Çocuk istiyorum aslında ancak bu sorunu aşamadığım için yapamadım. :18:

kaderim çok şükür o noktayida koydum bitti çok şükür herşey artık bebek konuşuyorum hepinize çok teşekkür ederim allah herkezin yardımcısı olsun icimde shimarik arkadasimida seçmesini inşallah bir an önce oda kurtulur bu illetten

canım benim ay çok sevindim valla,
hemen halayını çekelim soğutmadan
:124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119:
inşallah diğer arkadaşlarımızda kurtulsun amin amin amin...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım hoşgeldiniz aramıza, dr lar malesef ki ciddi meblalardan bahsediyorlar, ama buda azimli olduktan sonra hepberaber çok kısa sürede aşabilirsiniz, öncelikle benim aşma şeklimi yolluyorum
ilk sayfasını okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33
sonra sorularınız varsa sorun o sayfada eğer ki yapamam derseniz egzersizlere zaman kaybetmeden başlayın ki zaten dr larda egzersiz yaptırıyor değişen birşey yok.

Çok teşekkür ederim. Sen burda zeytin yağı kullanmışsın. Benim sorunumun vaji olup olmadığını bilmediğim için bebeyağı almıştım evvelden tavsiye üzerine. Ne alırsam alayım kendimi kasarsam sorunumun çözülmeyeceği bir gerçek sanırım. Senin yaptığını ben bebeyağı ile denemeye çalışcam. Umarım işe yarar. Teşekkürler. :18:

yöntemim gözünü korkutmasın bence en az bir kez dene çünkü azimli olup ilk denemede yenen arkadaşlarımda var benim gibi, hiç egzersiz yapmadan.egzersizde gözünü korkutmasın, inan adım asım ilerledikçe hepside aslında ne kadar kolaymış diyeceksin.

İnşallah çözücem. Hemen deneyeceğim. Kendimi kötü hissediyorum ve çokta korkuyorum. Korkum esasen hiç çocuk sahibi olamamak. Canımın acısından sebep çocuğum olmayacak diye aylardır ağlıyorum. Çöktüm resmen. Eşim korkma mutlaka bir yolu vardır deyip destekledi aşıcaz dedi. İnşallah aşıcam.

canım aklını karıştırmak istemem aa bebeyağıyla deneyen arkadaşlar olmuştu ama kullanmayın diyenlerde oldu. bir arkadaşım bebeyağıyla denedim yenememiştim zeytinyağ işe yaradı demişti, yani ben sana bütün bilgileri söyleyim sen istediğini uygula.bana kalırsan birkaç kere zeytinyağ hele varsa hakikisini kullanmanı tavsiye ederim yoğun ve doğal olduğu için baya etkisini görmüştüm, arkadaşlarda aynını söyledi.evet şimdi birkaç sorun var kendini kasman bacaklarını kapatman ve korktuğun için kuruluk, kuruluğu istediğin birşeyle jel yağ bebeyağı nasıl istersen vajina içine sürerek, bacaklarını altta kapatırsın ama sen üstte olursan oturma pozisyonunda çömelerek değil ama kaval kemikleri yerde olacak namazda oturduğumuzda ki gibi, kasmamak içinde, derin nefes alıp kabız olmuş gibi ıkınman gerekiyor, paniklersen sakin ol dur ve derin derin nefes al ver belki 15 defa , sonra derince nefes alıp o nefesi ıkınmaya harca.

hayır hayır sakın ağlama ve korkma artık, inan hepimizde imkansız sanıyorduk yıllarca aşamam böyle ölürüm ben diyordum, üstelik inan bana aslında acı yokmuş, kendimizi kastığımız için oluyor hepsi. birde sakın erteleme burda sırf ertelediği için 12 yıl bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımız aştı çok şükür. sen daha henüz yenisin bunun gerçekten avantajı çok, çünkü yıllar geçtikçe korkuların katlanarak artıyor, isteksizlik oluyor falan.zarla alakalı yada başka şeyle ilgili bana her türlü sorunu çekinmeden sorabilirsin.çünkü çoğu şeyi bizde bilmiyorduk. girişi bile bulamıyorduk.

bu arada en üstte bildirileriniz kısmı var ordan bakabilirsin özel msj yolladım sana.

Mrb bayanlar..siteye yeni üye oldum sohbet halinde hoş konuşmalarınızı görünce ben de yaşadıklarımı yazmak istedim.2.5 senedir evliyim ve bu illetten 1 yıl çektim.her defasında erteledim ama bi türlü cesaretimi toplayamadım.bir arkadaşın tavsiyesiyle 6 aylık evliyken emla kremle birlikteliğimiz oldu. tamamen acısızdı tabi vajina uyuşuk nihayetinde.tabi kafamda orda bir tıkanıklık vardı da açıldı gibi düşündüm.ama nerdeee sonraki teşebbüs yine hüsran.en son devlet hastanesine yeni gelen bayan psikiyatriste gittim.korktuğum şey başıma geldi parmak egzersizi dedi.yapamam edemem derken aldım eczaneden kayganlaştırıcıyı.her hafta bir parmak egzersizi olacaktı parmaklar gittikçe kalınlaşacaktı.ben azimliyim tabi doktor serçe parmağın ucunu koyabilsen bile süper dedi.ben daha ilk denemelerde orta parmağı bile sonuna kadar koyabildim.benki oraya dokunamazdım bile 2 parmağımı bile koyabilmeye başladım.egzersizler eşimin iki parmağıyla bitti.6 hafta sürdü tedavi çoğuna ben ve eşim birlikte girdik.nihayetinde ben bile inanamadım ama başardım.insanlar milyarları döküyor ben devlet hastanesinde sadece muayene ücreti ödeyerek müthiş bir psikiyatristle bu sorunu aştım.p..alabildiğimde sevinçten ağladım tabi.evliliğimiz farklı bir boyuta kavuştu.tavsiyem şu:kararlı olun,başarısızlıkla sonuçlandığında pes etmeyin,kayganlaştırıcı kullanın,emla,anestol vb.medet ummayın,bolca parmak egzersizi yapın(ittirip geri çekin,veya parmak içerideyken halkalar çizin).allah yardımcınız olsun..

Canım doktorun söylediği aşamaları paylaşabilir misin? ben şu an iki parmağımla ve iki parmak kalınlığında aparatla denemeye çalışıyorum. parmağım içerideyken makas hareketi yapmaya çalışıyorum ama imkanı yok açılmıyor,eklemlerimi hissediyorum resmen makas hareketi yaptıkça kemiklerim kilitlenmiş kalmış daha açılmayacakmış gibi geliyor. bunun devamında daha başka ne yapabilirim bilmiyorum, ama hala eşimle yaşamaya çalışırken yapamıyorum. ve son bir şey daha soracağım özel olacak biraz ama eğer cevaplamak istemezsen anlarım,şimdi eşinle ilişkiye girerken zevk alıyor musun yoksa hala ağrıya mı odaklısın? ben hiç zevk alamayacağımı düşünüyorum hep o an ne kadar canımın yandığına odaklanıyorum.

canım daha hiç bir aşamaya geçemedimm cesaret edemiyorum mum vazelin aldım ama onlarlada yapamassam çok daha fazla moralim bozulacak korkuyorumm ne önerirsin

vazelin önermiyorm canm çünkü böyle asırı katı ve donup kalıyo neyse hemen ilk serce parmagnla vajinanı keskef daha snrada apart yapıp bu işi halletmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…