Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öle deme acik oluor deme defteri sevap yazilir deme ve gecmiste gunah yaptiysak insallah tovbe edersen allah af Eder deme insallah

Ben yarim denedim cok az uyustu tuplerin uzerinde 5 g yaziyo ya o bi tup eger hepsini surersen daha iyi uyusur diye dusunuyorum bide burda bazi arkadaslar vajinin icine dogruda suruyo bende daha denemedim aparata surup iceri sokuyolar

yok canım ben doktoruma sordum kesinlikle içeriye önermedi sadece dışına dedi bence sende sormadan kullanma

Merhaba kızlar burayı 1,5 ay öncesine kadar sürekli takip edenlerdenim.vajiyi yendim bura sayesinde(egzesizlerle),darısı sizlere olur inşallah.1,5 ayda edindiğim bilgileri paylaşmak istedim size.burada herkes nefes alın verirken içeri kaydırın derdi ben yapamazdım,meğer ne kadar önemliymiş,nefesimi verirken kayıyo gidiyo,acımadan.sizde derin derin nefes alın ve nefesinizi verirken kaysın gitsin,yavaş yavaş tabi.birde kalçanızı eger sıkıyorsanız kendinizi kasıyorsunuz demektir.ben kendimi kastığımı ordan anlıyorum.kalçamı serbest bırakınca daha rahat oluyor.darısı size olsun inşallah.sormak istediklerini buyrun sorun

canim oncelikle tebrik ederim arisi bize insallah bu ikinmayla nefes alip vermeyi ayni andami yapiyoruz yani tam olarak nasil ve nezaman ikiniyoruz

Cnm. İlişkiye başladığınızda penisin baş kısmı girdiği anda derin nefes al kendini sıkma eşinde iki eliyle iki kalçanın kenarından tutarak kendine çeksin penisi iyice kaygan hale getirmeyi unutma ve eşin tam ereksiyonda olsun ki çaba boşa gitmesin bu arada sende elinle eşini kendine doğru belinden tutarak çekmeye
çalış. Tecrübe ile sabittir.

Son düzenleme:
Kızlar müjde bende kulak çubuğuyla egzersiz yapıyordum. en son 20 çubukla yaptım içerde döndürdüm fln. Bu akşam eşimle denedik ıslaklık vardı bende üstteyken penisin yarısı girdi ve hiç acımadı ama yoruldum bacaklarım titredi acımamasına rağmen. Gerçekten acımamasına rağmen korktuğumu anladım ne garip insanlarız aslında. Yinede çok mutluyum nerdeyse yarısından fazlası girdi hiç acı olmadan yorulmasam tamamı girecekti. Sonra ereksiyon kaybı oldu. Ama eminim en kısa zamanda olacak.

Çok ilerlemişsin,bacak titremesi bende de oluyo hala,dinlen tekrar yapın.yarısı girdiyse hepsi girer.bide yarısı giriyosa pes etmeyin hepsi mutlka girsin.

Allah rahmet eylesin geride kalanlara uzun ömürler versin. Yaşam da ölümde hepsi bizler için. Allah tan sana sabırlar diliyorum.

Cnm çok sevindim öncelikle şunu söyleyeyim onun bir yönü var aşağıya yani popoya doğru ittireceksin bir de o noktayı gelince istem dışı kasıyorsundur kendini ondan canın yanıyordur.oraya gelince elini geri çekme bekle orda dur bir süre sonra caının acısı gidicek.sonra ıkın ve ittir.Şu çok önemli canının acıdığı noktada elini çekme bekle acının geçtiğini göreceksin.Hadi bakalım kolaygelsin :)

canım bak vajinadan iğne yaptırdım diyorsun ya asıl cesaret isteyen bu biliyor musun? ben 1 sene önce yendim ama Allah mecbur etmesin senin cesaret ettiğine ben edemem şuan. aslında hiç acı falan hissetmiyorsun sana tavsiyem egzersizlere başlamadan önce
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675956&p=33822057&posted=1#post33822057
ilk sayfayı oku ve bence birkaç kez uygula, eğer zor gelirse yada yapamazsan, burda yine onuşuruz dilersen egzersize başlarsın, ne olursa olsun mutlaka erteleme, eğer ertelemezde çabalarsan çok kısa sürede belki 1 gün belki 1 haftada aşabilirsin.

amin kuzum cülemizden razı olsun senden de razı olsun inşallah.süper bir haber bu yarıdan fazlası ne demek bir kerede olur Allahın izniyle, derin derin nefes al ve gevşe iyice bu arada istersen bakabileceğin bir pozisyonsa yarıya geldi ya bakmaktan çekinme, insan bakınca aaa ne kadar azı kalmış diye cesaret geliyor, bak öyle bir gevşe ki , sanki bütün gün sırtında taş taşımışsın da eve gelip koltuğa kendini bırakmışsın gibi gevşe.anında girer inan.

Kizlar cok sukur en sonunda bende yendim:)))))))))))
3.5 koca yilin ardindan dun gece bitti insallah.Klasik olcak ama ben yendiysem inanin herkes yener, umutsuz bir vakaydim.Keske diyorum burayi ilk aylqrda bulsaydim.Benim egzersiz asamam biraz uzun surdu cunku kendimi sikmadim zaten bu yuzden bu hastaligin icinde degilmiydim?Yaklasik 4 ay once baslamistim.Ama inanin duzenli egzersiz yaparsaniz 10 gunde halledersiniz.Yardimci olan herkesten Allah razi olsun, ozelllikle kaderimden.Simdi cikmam lazim.Aksama nasil oldugunu detayli anlatcam.Sorusu olan varsa yardimci olabilirim...

arkadaşım dizleriniz yorulduysa acaba çömelerek mi oturdunuz hangi pozisyonda bilmiyorum ama üstteyseniz çömelmeyin, namazda oturuş vardır ya onun gibi dizleriniz yerde olacak.

canım benim gözün aydın çok sevindim, bu aralar yenme haberi almıyorduk, sen çok iyi geldin.Rabbim başka sıkıntı vermesin arkadaşım, bundan sonra herşey senin için çok güzel olur ve inşallah darısı tüm bu sıkıntıyla uğraşan arkadaşlarımıza olsun.

canım ya ben ilk denemede yarısı ilincide biraz daha fazla alabildim üçüncüyü deneyeceğiz sende böyle mi olmuştu yoksa hepsi olmusmuydu acaba
canım kendini kimseyle kıyaslama benim için baş kısmı kafamda sorundu mesela baş kısmı olunca önce panikledim, sonra çıkarmak yerine bekleyip kalp atışlarımı yavaşlatmak için derin derin nefes aldım ve sakinleşince yeniden nefes alıp ıkındım ve ileri geri sallanarak oturmaya devam ederken,baktım ki giriş nefes veripte gevşediğim anda oluyor bende gevşek bıraktım acımadığını görünce. sonuna kadar oldu, ama senin içinde belki giriş değil sonrası problemdi o yüzden yavaş yavaş ilerledin, herkesin korkuları başka gülüm ve sen şuan çok iyi durumdasın sadece tek bir nokta koyacaksın cümleyi yazmışsın yükleme gelmişsin. nokta koymakta kolay Allahın izniyle.

canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin tatlım, babanın mekanı cennet olsun, Rabbim sevdiği kullarını erken yanına alırmış, inşallah babamın mekanı cennet olacak diye dua et, öyle düşün, namazını kıl , duanı et bol bol "Ya Sabır" çek Allahın ismi seni rahatlatır inşallah. arkadaşlar söylemiş evet babanın amel defteri kapanmaz, sen namaz kıldığında babana da sevap yazılırmış.ama biraz toparlanmaya başlayınca yine buraya gel, çünkü buda Allahın emri biliyorsun, şuan bunu düşünmek eminim senin için çok zor ve anlamsız ama kimleri kaybediyoruz acımız içimizden hiç çıkmıyor, canımız onlar çünkü, Allahım size hayırlı ömür versin inşallah.ama hayat devam etmek zorunda gülüm, seninde evlatların olsun diye, eşini de ihmal etmen günah biliyorsun o yüzden birazcık toparlanıp karar verdiğinde lütfen aşmak için çalış ki zaten sen yi durumdaydın. yanlış anlama güzelim acın çok büyük biliyorum, ama mecburen hayat devam etek zorunda =(

arkadaşım yanma hissi kuruluktan olur , yukarda değen yer sanki şey gibidir erkekteki afedersin yumurtalıkların küçültülmüşü gibi ama sanki birde kapı gibidir, itince aralanır, birkere parmağınla denerken mutlaka deneme öncesi yıka, yabancı şeyler sürme krem yada başka şey varsa jel yoksa zeytinyağı eş denemesinde tavsiye ederim ama istersen şuan deneme maksatlı bir kere kullan ve rahatlığını gör, eldivende kullanabilirsin, tırnaklarının güzel törpülendiğinden emin ol kayganlaştırıcıda seni rahatsız etmiş olabilir.aniden girdirmeye çalışma yavaş yavaş ilerle.

Merhaba
Aranızda en yeni benim sanırım. henüz 4 aylık evliyim. Bahsi geçen konudan muzdarip durumdayım. Doktora gitmek istedim ancak çok yüksek rakamlardan bahsettiler tedavi için. Sizin gibi bir çok kişinin yaşadığı gibi kasılma ve can acıması yüzünden yapmak istemiyorum.Parmak egzersizi ile bu işi çözebileceğim konusunda bir kaç şey okudum burda. Bu işi atlatan arkadaşlar bana mesaj atabilirlermi? nasıl atlattıklarını okursam bende çözerim sanırım. Çocuk istiyorum aslında ancak bu sorunu aşamadığım için yapamadım. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…