Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhaba ben de bu site sayesin de vajinismusu 8 ay sonra yenenlerdenim ve sadece 1 haftada:):) öncesinde gitmediğim psikolog okumadığım kitap kalmamıştı.şu anda bir bebek bekliyorum.şimdi size bu hastalığı yenmek çok kolay diyeceğim ama bende bunu yaşarken hiç kolay olmamıştı...sadece kendinize güvenin alın aynayı karşınızı inceleyinve sonrasında ben parmakla yapamamıştım itici gelmişti bana ben sadece bir kulak çöpüyle başladım ve kulak çöpünüartırarak devam ettim,en sonda mumla yaptım ve 9 cm de yendim gerçekten orası bomboş sadece bunu deneyip görmek lazım gerisi geliyor bir kez deneyin lütfen çok kolay yaşadığınız şuandan o kadar kolay bir durum ki...sanki hiç yenemeyecekk gibi hissediyorsunuz eşiniz sizden uzaklaşıyor ister istemez bunun kavgasını yapıyorsunuz boşuna zaman harcamayın Allah yardımcınız olsun

canım ya ben ilk denemede yarısı ilincide biraz daha fazla alabildim üçüncüyü deneyeceğiz sende böyle mi olmuştu yoksa hepsi olmusmuydu acaba

canım ya ben ilk denemede yarısı ilincide biraz daha fazla alabildim üçüncüyü deneyeceğiz sende böyle mi olmuştu yoksa hepsi olmusmuydu acaba

olmuştu tabi moral bozma yarısı bile bir aşama sonrasında hızlanıyor zaten bu denemeyi yaparken streçle bir de kayganlaştırıcı jel kullan dahada kolay olacak ama sakın ara verme bu işi bir an önce bitirmek istiyorsan sıkı çalış hatta işi gücü bu bırak bununla uğraş evlilikte çok önemli bunun farkını olunca anlayacaksın

Bayanlar buraya sizi kinamak veya haksiz buldugumu soylemek icin yazmiyorum

Bence sizin sorununuz cinselliğe tabu olarak bakmak. Buraya gelip ilişki yazarken bile il...ski diye sansürlüyorsunuz penis demek cok mu ayip neden p.. Bence önce kocanızın sevdiğiniz adamın penisini kabullenin onu içinizde hissetmeyi gerçekten isteyin. Kocanızın penisine parmağına yada kendi parmağınıza yabancı olarak bakmayın. Daha vajinasina el degdirmemis neye benzedigini bilmeyenler var. Yenmiş olanlar deliğin yerini tarif ediyor. Bir kadın nasıl vücudundaki bir deliğin yerini nasıl bilmez. Burun deliği gibi kulak gibi bir deliktir daha ötesi değildir vajina. Bütün yaşamımız boyunca koruyacağımız herkesten kendimizden bile sağlayacağımız bir organ olmak zorunda mi?

Ya da mastürbasyon yaparsan daha iyi olur derken mastürbasyonu utanarak söylüyorsunuz. Bir kadin neden mastürbasyondan utansın? Çocukluğumuzdan beri cinselligi hep ayıp günah pis olarak algilayan insanlar olarak büyütüldük. Bu yüzden ağız tadıyla seks bile yapamıyoruz evet 16900 sayfanın çoğusunu okudum ve hiç seks kelimesine rast gelmedim.
Cinseligi sirf kocanızı mutlu etmek ve ya cocuk doğurmak icin istiyorsunuz. Kendinizin cinsellikle zevkle alakasi yok mu? Orgazmlardan orgazmlara koşabilecek mükemmel kaslarınız varken neden içine parmağınızi bile sokamıyorsunuz?

..... izleyin bakin kadinlar neler yapiyor. Bir vajinaya iki penis sokuyorlar neler var neler. Ki ..... izlemek bir kadının utanmayacağı bir şey olmalıdir.

Zevk almak isteyin kocaniz size oral yapsin hem oral yaparken parmaklasin da bence boylece zevki hissedip kendinizi birakabilirsiniz. Ön sevisme yapiyor musunuz?

Tabi çekmeden bilemezsin dersiniz gercekten de öyle ama ben sizin sorununuzun psikolojik olduğunu düşünüyorum. İnşallah hastalığınız kısa zamanda düzelir ve gelecek nesillerde cinselliğe normal bakan çocuklar yetiştirirsiniz.

*neden ..... sansürleniyor anlamadım vallaha

Kizlar Ben birdaha girememm cunku babam vefaat etti 20.1 de cok uzgunum bu yalan dunyada baska seyler de önemli mesela namaz kilmak öbur tarafa hasirlik Ben neyaptin kucuk bi sebep burdayim allah gunahlarimizi affettsin ama cok Canim yanior bundan daha aci sey Varmis iliski yi girememekten babam 51 yasindaydi daha kardeslrrim kucuk her an bizede gelir o yuzden böle bis sey le uyrasmuyacam namaz kilip af dileyecem sizleri seviorum belki bana icimi rahatlatirsiniz

Canım allah rahmet eylesin rabbim babanınmwjanını cennet eylesin onun vefatının senin hayatında güzel şeylere vesile olmadı bi hayırdır şer görünende hayır vardır ve anne babanın defteri açık kalır Salih bir evladı varsa namaz kılmam yada başlaman da babamada sevap yazılır. Allah herşeyi biZim içine yaratmış cinselliğide biz için yaratmış buda normal bi hastalık ama inş çözümü var biraz daha manevi ve kafa olarak kendimi hazırla dua en büyük sığınağın olsun inş aşarsın canım

Son düzenleyen: Moderatör:

Öle deme acik oluor deme defteri sevap yazilir deme ve gecmiste gunah yaptiysak insallah tovbe edersen allah af Eder deme insallah

Ben yarim denedim cok az uyustu tuplerin uzerinde 5 g yaziyo ya o bi tup eger hepsini surersen daha iyi uyusur diye dusunuyorum bide burda bazi arkadaslar vajinin icine dogruda suruyo bende daha denemedim aparata surup iceri sokuyolar

yok canım ben doktoruma sordum kesinlikle içeriye önermedi sadece dışına dedi bence sende sormadan kullanma

Merhaba kızlar burayı 1,5 ay öncesine kadar sürekli takip edenlerdenim.vajiyi yendim bura sayesinde(egzesizlerle),darısı sizlere olur inşallah.1,5 ayda edindiğim bilgileri paylaşmak istedim size.burada herkes nefes alın verirken içeri kaydırın derdi ben yapamazdım,meğer ne kadar önemliymiş,nefesimi verirken kayıyo gidiyo,acımadan.sizde derin derin nefes alın ve nefesinizi verirken kaysın gitsin,yavaş yavaş tabi.birde kalçanızı eger sıkıyorsanız kendinizi kasıyorsunuz demektir.ben kendimi kastığımı ordan anlıyorum.kalçamı serbest bırakınca daha rahat oluyor.darısı size olsun inşallah.sormak istediklerini buyrun sorun

canim oncelikle tebrik ederim arisi bize insallah bu ikinmayla nefes alip vermeyi ayni andami yapiyoruz yani tam olarak nasil ve nezaman ikiniyoruz

Cnm. İlişkiye başladığınızda penisin baş kısmı girdiği anda derin nefes al kendini sıkma eşinde iki eliyle iki kalçanın kenarından tutarak kendine çeksin penisi iyice kaygan hale getirmeyi unutma ve eşin tam ereksiyonda olsun ki çaba boşa gitmesin bu arada sende elinle eşini kendine doğru belinden tutarak çekmeye
çalış. Tecrübe ile sabittir.

Son düzenleme:
Kızlar müjde bende kulak çubuğuyla egzersiz yapıyordum. en son 20 çubukla yaptım içerde döndürdüm fln. Bu akşam eşimle denedik ıslaklık vardı bende üstteyken penisin yarısı girdi ve hiç acımadı ama yoruldum bacaklarım titredi acımamasına rağmen. Gerçekten acımamasına rağmen korktuğumu anladım ne garip insanlarız aslında. Yinede çok mutluyum nerdeyse yarısından fazlası girdi hiç acı olmadan yorulmasam tamamı girecekti. Sonra ereksiyon kaybı oldu. Ama eminim en kısa zamanda olacak.

Çok ilerlemişsin,bacak titremesi bende de oluyo hala,dinlen tekrar yapın.yarısı girdiyse hepsi girer.bide yarısı giriyosa pes etmeyin hepsi mutlka girsin.

Allah rahmet eylesin geride kalanlara uzun ömürler versin. Yaşam da ölümde hepsi bizler için. Allah tan sana sabırlar diliyorum.

Cnm çok sevindim öncelikle şunu söyleyeyim onun bir yönü var aşağıya yani popoya doğru ittireceksin bir de o noktayı gelince istem dışı kasıyorsundur kendini ondan canın yanıyordur.oraya gelince elini geri çekme bekle orda dur bir süre sonra caının acısı gidicek.sonra ıkın ve ittir.Şu çok önemli canının acıdığı noktada elini çekme bekle acının geçtiğini göreceksin.Hadi bakalım kolaygelsin :)

canım bak vajinadan iğne yaptırdım diyorsun ya asıl cesaret isteyen bu biliyor musun? ben 1 sene önce yendim ama Allah mecbur etmesin senin cesaret ettiğine ben edemem şuan. aslında hiç acı falan hissetmiyorsun sana tavsiyem egzersizlere başlamadan önce
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675956&p=33822057&posted=1#post33822057
ilk sayfayı oku ve bence birkaç kez uygula, eğer zor gelirse yada yapamazsan, burda yine onuşuruz dilersen egzersize başlarsın, ne olursa olsun mutlaka erteleme, eğer ertelemezde çabalarsan çok kısa sürede belki 1 gün belki 1 haftada aşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…