- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.381
tabi adamı bekletmişsin 6-7 sene öpmesinde ne yapsın garibim. maalesef elimizde olan bişey değil tabi , Allah kolaylık versin herkese, benim öyle bir problemim yok ama bende vjna darlığından muzdarıbım.
arkadaşlar merhaba ben de bu site sayesin de vajinismusu 8 ay sonra yenenlerdenim ve sadece 1 haftada:):) öncesinde gitmediğim psikolog okumadığım kitap kalmamıştı.şu anda bir bebek bekliyorum.şimdi size bu hastalığı yenmek çok kolay diyeceğim ama bende bunu yaşarken hiç kolay olmamıştı...sadece kendinize güvenin alın aynayı karşınızı inceleyinve sonrasında ben parmakla yapamamıştım itici gelmişti bana ben sadece bir kulak çöpüyle başladım ve kulak çöpünüartırarak devam ettim,en sonda mumla yaptım ve 9 cm de yendim gerçekten orası bomboş sadece bunu deneyip görmek lazım gerisi geliyor bir kez deneyin lütfen çok kolay yaşadığınız şuandan o kadar kolay bir durum ki...sanki hiç yenemeyecekk gibi hissediyorsunuz eşiniz sizden uzaklaşıyor ister istemez bunun kavgasını yapıyorsunuz boşuna zaman harcamayın Allah yardımcınız olsun
canım ya ben ilk denemede yarısı ilincide biraz daha fazla alabildim üçüncüyü deneyeceğiz sende böyle mi olmuştu yoksa hepsi olmusmuydu acaba
olsun canım ne olur bozma moralini ınan bana herşey yoluna girecek egzersiz yapabiliyormusun canım
Kizlar Ben birdaha girememm cunku babam vefaat etti 20.1 de cok uzgunum bu yalan dunyada baska seyler de önemli mesela namaz kilmak öbur tarafa hasirlik Ben neyaptin kucuk bi sebep burdayim allah gunahlarimizi affettsin ama cok Canim yanior bundan daha aci sey Varmis iliski yi girememekten babam 51 yasindaydi daha kardeslrrim kucuk her an bizede gelir o yuzden böle bis sey le uyrasmuyacam namaz kilip af dileyecem sizleri seviorum belki bana icimi rahatlatirsiniz
Canım allah rahmet eylesin rabbim babanınmwjanını cennet eylesin onun vefatının senin hayatında güzel şeylere vesile olmadı bi hayırdır şer görünende hayır vardır ve anne babanın defteri açık kalır Salih bir evladı varsa namaz kılmam yada başlaman da babamada sevap yazılır. Allah herşeyi biZim içine yaratmış cinselliğide biz için yaratmış buda normal bi hastalık ama inş çözümü var biraz daha manevi ve kafa olarak kendimi hazırla dua en büyük sığınağın olsun inş aşarsın canım
Ben yarim denedim cok az uyustu tuplerin uzerinde 5 g yaziyo ya o bi tup eger hepsini surersen daha iyi uyusur diye dusunuyorum bide burda bazi arkadaslar vajinin icine dogruda suruyo bende daha denemedim aparata surup iceri sokuyolar
cnm ne asamadasn tam olarak neler yapıyorsun
canim oncelikle tebrik ederim arisi bize insallah bu ikinmayla nefes alip vermeyi ayni andami yapiyoruz yani tam olarak nasil ve nezaman ikiniyoruzMerhaba kızlar burayı 1,5 ay öncesine kadar sürekli takip edenlerdenim.vajiyi yendim bura sayesinde(egzesizlerle),darısı sizlere olur inşallah.1,5 ayda edindiğim bilgileri paylaşmak istedim size.burada herkes nefes alın verirken içeri kaydırın derdi ben yapamazdım,meğer ne kadar önemliymiş,nefesimi verirken kayıyo gidiyo,acımadan.sizde derin derin nefes alın ve nefesinizi verirken kaysın gitsin,yavaş yavaş tabi.birde kalçanızı eger sıkıyorsanız kendinizi kasıyorsunuz demektir.ben kendimi kastığımı ordan anlıyorum.kalçamı serbest bırakınca daha rahat oluyor.darısı size olsun inşallah.sormak istediklerini buyrun sorun
canim oncelikle tebrik ederim arisi bize insallah bu ikinmayla nefes alip vermeyi ayni andami yapiyoruz yani tam olarak nasil ve nezaman ikiniyoruz
Kızlar müjde bende kulak çubuğuyla egzersiz yapıyordum. en son 20 çubukla yaptım içerde döndürdüm fln. Bu akşam eşimle denedik ıslaklık vardı bende üstteyken penisin yarısı girdi ve hiç acımadı ama yoruldum bacaklarım titredi acımamasına rağmen. Gerçekten acımamasına rağmen korktuğumu anladım ne garip insanlarız aslında. Yinede çok mutluyum nerdeyse yarısından fazlası girdi hiç acı olmadan yorulmasam tamamı girecekti. Sonra ereksiyon kaybı oldu. Ama eminim en kısa zamanda olacak.
Kizlar Ben birdaha girememm cunku babam vefaat etti 20.1 de cok uzgunum bu yalan dunyada baska seyler de önemli mesela namaz kilmak öbur tarafa hasirlik Ben neyaptin kucuk bi sebep burdayim allah gunahlarimizi affettsin ama cok Canim yanior bundan daha aci sey Varmis iliski yi girememekten babam 51 yasindaydi daha kardeslrrim kucuk her an bizede gelir o yuzden böle bis sey le uyrasmuyacam namaz kilip af dileyecem sizleri seviorum belki bana icimi rahatlatirsiniz
canım sana çok ama çok teşekkür ederim öncelikle,şükür bugün mum aparatla yapabildim, ben ıkınmak yerine nefesimi tutuyormuşum hep, onu çözdümgittikçe de boyutunu değiştireceğim.Bir şey daha sorabilir miyim. Bugün iki parmağımı da alabildim ve ağrıyan yeri keşfettim yukarıda bir yere değiyor, sanırım orasının zevk vermesi gerekirken ben dokununca çok acıyor ve yanma oluyor. sence bu kayganlaştırcıdan mıdır yoksa herkes mi aynı sorunu yaşıyor başlarda?
incelemeye çalıştım tabi canım ama olmuyo biraz itiyorum canım çok yanıyo ve çekiyorum elimi doktora gittim tabi. düzenbaz bi doktora denk geldik parayı aldı bizimle dalga geçti işte. iğne yaptırdım vajinadan yine olmadı. parmağımı itemiyorum içeriye vajina duvarına baskı yapıyorum itiyorum biraz ama acıyınca kan beynime sıçrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?