Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler desteğiniz için ve sizin adınıza da çok sevindim.mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah.

canım arkadaşa sormuşsun ama ben görmüşken yazmak istedim.bunun bir matematiği yok inan eğer olsaydı ben ve birçok arkadaşım egzersize çok şükür gerek kalmadan aştık, paylaştığım yöntemle, şimdi çok şükür dedim ama egzersizi ben o zamanlar gözümde büyüttüğüm için ve burası küçük bir yer devlet hastanesiyle çözemeyip başka bir ile de gitme şansım olmadığı için ne yapardım bilmiyorum.herkesin durumu farklıdır asıl olay ne biliyor musun, beynini oraya birşey acısız girebiliyor buna inandırman, çünkü zaten hep söylediğimiz gibi orası öyle esnek ki, hani afedersin popo deliği minicik görünmüyor ama dışkının kalınlığını düşün, her defasında o kalınlığa rağmen acı çekilmiyor değil mi, peki ne zaman susuz kalıyoruz kabızlık oluşuyor işte o zaman acı çekiyoruz, işte burda da olay bu korktuğumuz için ıslaklık gidiyor ve biz acı çekiyoruz çektiğimize odaklanıyoruz. ama zeytinyağ bana göre ama dilersen kayganlaştırıcı sürüpte eş denemesi yapsanız ve yerini bulmak için çabalarsan inan bana hiç acı duymadan olayı çözersin.zevk zamanla alınır, şöyle söyleyim beynin ne kadar inatçı değilse, hemen kabullenirse bak ilkte acımadı demek ki acımıyor artık zevk alma zamanı derse ne kadar kolay odaklanırsan işte o zaman zevk almaya başlarsın.

Öncelikle merhaba arkadaşlar . Ben 11 aylık evliyim ve 11 aydır da vajinismistum atlatali 3 gün oldu cok mutlu oldum ve cok güzel birsey kimse atlatamam diye düşünmesin sakın, herkes atlatabilir tüm ictegimle söylüyorum bunu kesinlkle hic acımıyor. Bende parmak egzersizi ile başladım . Tedaviden 3 hafta sonra başardım normalde en erken 2 ayda sonuc veriyor ama ben sabirsizlandim hemen denedim . Parmagimin girdigini gordukten sonra cesaret geldi ve bu sitedeki arkadaslarin yazilarini okudum daha cok cesaretlendim herkese cok tesekkur ederim gerçekten beni cok aydinlattiniz. Merak ettiginiz birsey var ise elmden geldigince yardımcı olmaya calisirim..

merhaba arkadaşım gözünüz aydın çok sevindimsizin adınıza.darısı tüm bu sıkıntıyı yaşayanlara olsun inşallah.

Arkadaslar birinden gelen mesaja nasil cevap veriyorum yeni oldugum icin çözemedim
özel msj sa eğer şuan 50 msj yazmadan bunu yapamazsın arkadaşım. ama alıntı yaparak yazmaktan bahsediyorsan o kişinin msj ının sağ alt tarafında alıntı ile cevapla yazıyor ordan.

ne iyi oldu birilerinin aştığını duymak bizim içinde moral oluyor çünkü.hemde diğer arkadaşlara cesaret oluyor.

Gercekten öyle ya vallahi buradaki yazilari okudum hemen parmagimi soktum cesaretlendim cok iyisiniz cok tesekkur ederim tekrar tekrar belki okumasaydim yazilari hala devam ediyor olacati vaji. Bana destek oldunuz Allah diger arkadslarimza da yardim etsin . Cocugum bile olmayacak saniyordum ama 3 gundur cocuk hayali içerisindeyim:)

Kızlar ben vaji yeneli 3 ay oldu bebek istiyoruz evleneli 5,5 yıl olunca insan bir an önce anne olmak istiyor. Size sormak istediğim vaji yenince hemen gebe kalabilen varmı? Biz 3 aydır korunmuyoruz ve sonuç hüsran. Sizler kaç ayda hamile kaldınız merak ettimde bide kadın doğum doktura muayene olmaya çekiniyorum sanki korkuyorum zor mu muayene olmak? Çünkü cinsel birliktelik esnasında halen yanma ve ağrılarım devam ediyor tam olarak rahat olamıyorum bunlar normal mi? Lütfen yardım!!!

canım ben çok tembelleştim neden böyle davrandığımı anlamıyorum sanırım vajili olmaktan sıkıldımmm ( çalışacağım ama reglime yine 5 gün kaldı zırt pırt regl oluyorum sanki yaaa

kızlar ben de bu dertten muzdarıbim ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum.yeni evliyim gerçi ama nasıl baslarsa öyle gider.burda farklı fikirler veren arkadaşlara teşekkür ediyorum

kızlar ben de bu dertten muzdarıbim ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum.yeni evliyim gerçi ama nasıl baslarsa öyle gider.burda farklı fikirler veren arkadaşlara teşekkür ediyorum

Üzülme canim,benim yeneli 3 gun oldu 11 aylik evliyim ve 11 aydr yapamadim sonunda basardim parmak egzersizleri yap biran önce 2-3haftaya atlatirsin inş.

Üzülme canim,benim yeneli 3 gun oldu 11 aylik evliyim ve 11 aydr yapamadim sonunda basardim parmak egzersizleri yap biran önce 2-3haftaya atlatirsin inş.

evet kadınlar kulübünde birçok sayfaya baktım konuyla ilgili.ortak yargıarmak egzersizinin önemi ve kayganlastırıcı (zeytinyağ ya da vazelin gibi) kullanmak.valla evlendik bir de bu dert çıktı başımıza.dışardan bakınca basit görünüyor ama zor iş imiş gerçekten.

Vallahi üzülme hic, isaret parmak yada serçe parmagina strec sar bebek yagi vs sür sokmaya calis biraz,sonra tamamini sokabilirsin zaten, daha sonra icerinin ne kadar buyuk genis oldugunu göreceksin gercekten erteleme sakin yapacagin sey bu suan bunu dene bence hemen .. Cunku orayi cok kucuk biryer zannedyrz hatta ben kapali saniyordum orayi, penis girince yirtilip acilacak zannediyordum meger hepsi psikolojkmenmis ..

Birsey takilirsa kafana sorabilirsin yardimci olurum her konuda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…