- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.421
Mrb bayanlar..siteye yeni üye oldum sohbet halinde hoş konuşmalarınızı görünce ben de yaşadıklarımı yazmak istedim.2.5 senedir evliyim ve bu illetten 1 yıl çektim.her defasında erteledim ama bi türlü cesaretimi toplayamadım.bir arkadaşın tavsiyesiyle 6 aylık evliyken emla kremle birlikteliğimiz oldu. tamamen acısızdı tabi vajina uyuşuk nihayetinde.tabi kafamda orda bir tıkanıklık vardı da açıldı gibi düşündüm.ama nerdeee sonraki teşebbüs yine hüsran.en son devlet hastanesine yeni gelen bayan psikiyatriste gittim.korktuğum şey başıma geldi parmak egzersizi dedi.yapamam edemem derken aldım eczaneden kayganlaştırıcıyı.her hafta bir parmak egzersizi olacaktı parmaklar gittikçe kalınlaşacaktı.ben azimliyim tabi doktor serçe parmağın ucunu koyabilsen bile süper dedi.ben daha ilk denemelerde orta parmağı bile sonuna kadar koyabildim.benki oraya dokunamazdım bile 2 parmağımı bile koyabilmeye başladım.egzersizler eşimin iki parmağıyla bitti.6 hafta sürdü tedavi çoğuna ben ve eşim birlikte girdik.nihayetinde ben bile inanamadım ama başardım.insanlar milyarları döküyor ben devlet hastanesinde sadece muayene ücreti ödeyerek müthiş bir psikiyatristle bu sorunu aştım.p..alabildiğimde sevinçten ağladım tabi.evliliğimiz farklı bir boyuta kavuştu.tavsiyem şu:kararlı olun,başarısızlıkla sonuçlandığında pes etmeyin,kayganlaştırıcı kullanın,emla,anestol vb.medet ummayın,bolca parmak egzersizi yapın(ittirip geri çekin,veya parmak içerideyken halkalar çizin).allah yardımcınız olsun..
Canım doktorun söylediği aşamaları paylaşabilir misin? ben şu an iki parmağımla ve iki parmak kalınlığında aparatla denemeye çalışıyorum. parmağım içerideyken makas hareketi yapmaya çalışıyorum ama imkanı yok açılmıyor,eklemlerimi hissediyorum resmen makas hareketi yaptıkça kemiklerim kilitlenmiş kalmış daha açılmayacakmış gibi geliyor. bunun devamında daha başka ne yapabilirim bilmiyorum, ama hala eşimle yaşamaya çalışırken yapamıyorum. ve son bir şey daha soracağım özel olacak biraz ama eğer cevaplamak istemezsen anlarım,şimdi eşinle ilişkiye girerken zevk alıyor musun yoksa hala ağrıya mı odaklısın? ben hiç zevk alamayacağımı düşünüyorum hep o an ne kadar canımın yandığına odaklanıyorum.
merhaba arkadaşım gözünüz aydın çok sevindimsizin adınıza.darısı tüm bu sıkıntıyı yaşayanlara olsun inşallah.Öncelikle merhaba arkadaşlar . Ben 11 aylık evliyim ve 11 aydır da vajinismistum atlatali 3 gün oldu cok mutlu oldum ve cok güzel birsey kimse atlatamam diye düşünmesin sakın, herkes atlatabilir tüm ictegimle söylüyorum bunu kesinlkle hic acımıyor. Bende parmak egzersizi ile başladım . Tedaviden 3 hafta sonra başardım normalde en erken 2 ayda sonuc veriyor ama ben sabirsizlandim hemen denedim . Parmagimin girdigini gordukten sonra cesaret geldi ve bu sitedeki arkadaslarin yazilarini okudum daha cok cesaretlendim herkese cok tesekkur ederim gerçekten beni cok aydinlattiniz. Merak ettiginiz birsey var ise elmden geldigince yardımcı olmaya calisirim..
özel msj sa eğer şuan 50 msj yazmadan bunu yapamazsın arkadaşım. ama alıntı yaparak yazmaktan bahsediyorsan o kişinin msj ının sağ alt tarafında alıntı ile cevapla yazıyor ordan.Arkadaslar birinden gelen mesaja nasil cevap veriyorum yeni oldugum icin çözemedim
@kkaderim cok tesekkur ederimmm canim inan cok mutluyum siteye direk uye olup sizlerle paylasmak istedimm..
özel msj sa eğer şuan 50 msj yazmadan bunu yapamazsın arkadaşım. ama alıntı yaparak yazmaktan bahsediyorsan o kişinin msj ının sağ alt tarafında alıntı ile cevapla yazıyor ordan.
ne iyi oldu birilerinin aştığını duymak bizim içinde moral oluyor çünkü.hemde diğer arkadaşlara cesaret oluyor.
Öle deme acik oluor deme defteri sevap yazilir deme ve gecmiste gunah yaptiysak insallah tovbe edersen allah af Eder deme insallah
yok canım ben doktoruma sordum kesinlikle içeriye önermedi sadece dışına dedi bence sende sormadan kullanma
kaderim çok şükür o noktayida koydum bitti çok şükür herşey artık bebek konuşuyorum hepinize çok teşekkür ederim allah herkezin yardımcısı olsun icimde shimarik arkadasimida seçmesini inşallah bir an önce oda kurtulur bu illetten
Ankara'da bi jinekolog doktorda tedavi oldum 3 gün sürdü.
kızlar ben de bu dertten muzdarıbim ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum.yeni evliyim gerçi ama nasıl baslarsa öyle gider.burda farklı fikirler veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
Üzülme canim,benim yeneli 3 gun oldu 11 aylik evliyim ve 11 aydr yapamadim sonunda basardim parmak egzersizleri yap biran önce 2-3haftaya atlatirsin inş.
evet kadınlar kulübünde birçok sayfaya baktım konuyla ilgili.ortak yargıarmak egzersizinin önemi ve kayganlastırıcı (zeytinyağ ya da vazelin gibi) kullanmak.valla evlendik bir de bu dert çıktı başımıza.dışardan bakınca basit görünüyor ama zor iş imiş gerçekten.
evet kadınlar kulübünde birçok sayfaya baktım konuyla ilgili.ortak yargıarmak egzersizinin önemi ve kayganlastırıcı (zeytinyağ ya da vazelin gibi) kullanmak.valla evlendik bir de bu dert çıktı başımıza.dışardan bakınca basit görünüyor ama zor iş imiş gerçekten.
Ankara'da bi jinekolog doktorda tedavi oldum 3 gün sürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?