- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.421
özel msj sa eğer şuan 50 msj yazmadan bunu yapamazsın arkadaşım. ama alıntı yaparak yazmaktan bahsediyorsan o kişinin msj ının sağ alt tarafında alıntı ile cevapla yazıyor ordan.
ne iyi oldu birilerinin aştığını duymak bizim içinde moral oluyor çünkü.hemde diğer arkadaşlara cesaret oluyor.
Öle deme acik oluor deme defteri sevap yazilir deme ve gecmiste gunah yaptiysak insallah tovbe edersen allah af Eder deme insallah
yok canım ben doktoruma sordum kesinlikle içeriye önermedi sadece dışına dedi bence sende sormadan kullanma
kaderim çok şükür o noktayida koydum bitti çok şükür herşey artık bebek konuşuyorum hepinize çok teşekkür ederim allah herkezin yardımcısı olsun icimde shimarik arkadasimida seçmesini inşallah bir an önce oda kurtulur bu illetten
Ankara'da bi jinekolog doktorda tedavi oldum 3 gün sürdü.
kızlar ben de bu dertten muzdarıbim ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum.yeni evliyim gerçi ama nasıl baslarsa öyle gider.burda farklı fikirler veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
Üzülme canim,benim yeneli 3 gun oldu 11 aylik evliyim ve 11 aydr yapamadim sonunda basardim parmak egzersizleri yap biran önce 2-3haftaya atlatirsin inş.
evet kadınlar kulübünde birçok sayfaya baktım konuyla ilgili.ortak yargıarmak egzersizinin önemi ve kayganlastırıcı (zeytinyağ ya da vazelin gibi) kullanmak.valla evlendik bir de bu dert çıktı başımıza.dışardan bakınca basit görünüyor ama zor iş imiş gerçekten.
evet kadınlar kulübünde birçok sayfaya baktım konuyla ilgili.ortak yargıarmak egzersizinin önemi ve kayganlastırıcı (zeytinyağ ya da vazelin gibi) kullanmak.valla evlendik bir de bu dert çıktı başımıza.dışardan bakınca basit görünüyor ama zor iş imiş gerçekten.
Ankara'da bi jinekolog doktorda tedavi oldum 3 gün sürdü.
Kizlar cok sukur en sonunda bende yendim:)))))))))))
3.5 koca yilin ardindan dun gece bitti insallah.Klasik olcak ama ben yendiysem inanin herkes yener, umutsuz bir vakaydim.Keske diyorum burayi ilk aylqrda bulsaydim.Benim egzersiz asamam biraz uzun surdu cunku kendimi sikmadim zaten bu yuzden bu hastaligin icinde degilmiydim?Yaklasik 4 ay once baslamistim.Ama inanin duzenli egzersiz yaparsaniz 10 gunde halledersiniz.Yardimci olan herkesten Allah razi olsun, ozelllikle kaderimden.Simdi cikmam lazim.Aksama nasil oldugunu detayli anlatcam.Sorusu olan varsa yardimci olabilirim...
böyle söyleme ama canım yerini bulamamışsınızdır, ilk denemede tek sorun yerini tam bulamamak yoksa acı falan olmuyor aslında, işte ilkte bulsan ikinci ve sonrası kolay ama bak canım yerini önce kendi elinle keşfetmeni tavsiye ederim aslında şöyle düşün kendinde orayı bulmak zorundasın , Allah korusun ama yarın iltihap için dr fitil falan verse mecburen oraya senin koyman gerekir, her defasında eşin yanında olur olmaz, mecbursun sağlık için ve inan bana hiçte zor değil, bende hep eş denemesini aştım parmakla bulamazdım, meğer yanlış yeri zorluyormuşum. bak elini güzelce yıka ve hiç korkma söylediğimi yap, istersen eldiven kullan istersen elinle dene bak sırt üstü uzan bacaklarını dizlerden kırıp yanlara aç popo altına yastık koy elini azıcık zeytinyağına batır vajinayı iki parça düşün ve tam ortasında çizgi olduğunu parmağını kaldırmadan aşağı doğru o çizgi üzerinde kaydır, hiç korkma acıyacak birşey yok, ilk giriş kapalı değil hemen parmağın deri altına doğru kaymaya çalışacaktır. parmak ilerliyorya hani, bir deri parçası var en alttan popoya doğru çıkmasını önlemek için belkide hani vajina etrafını çevreleyen, parmağın o derinin altına doğru sanki çocuk kaydırağı gibi eğimli bir yere doğru kayacak, dene bak bunu mutlaka.mesela genelde ortada kapalı bir yer var pürüzlü gibi orayı sanıyoruz kapalı yeri zorluyoruz ama değil, vajinanın ilk girişi açık parmağın ucu girdikten sonra orda nohut gibi birşey var, orayı ıkınarak atlatman gerekiyor, korkma ıkınarak bastır parmağını, lütfen güven bana.bak eğer poponun altında yastık olmasa parmağın giriyor biraz sonra karşıda viraj alman lazım dimdik gitmeye çalışma duvara çarparsın. parmağın kanca şekli alacak zaten kendini serbest bırakıp parmağının gittiği yere gidersen bulursun yönü, ama poponun altına yastık koyduğunda sanki daha dik giriyor gibi oluyor.
Evet kkadderim insallah gelirim araniza geri nasip ve kizlar nasilsiniz yenen varmi Istanbul 22 ve diyerleri
Ben yendim 3 gun oldu cok
Şükür bitti hersey insallah herkes en yakin zaman da başarır
Bu olayi basardiktan sonra bi hediye bi cicek yada iki cift guzel sözcük duymak istiyor insan ben oyle istedim yani bekledim ama yok yatakları bile ayirdik tartistik daha 4 gun bile olmadi vajiyi atlatali.. o yuzden kadin olmak cok zor kadin herseyi düşünüyor takiyor erkegin umurunda olmuyor. Canim sıkıldı tek başıma yatiyorum simdi güya evliyim ..
Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?