- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.841
runaway bride ankara da mı oturuyorsun
evet canım. nasılsın görüşmeyeli?
pek iyi değilim malesefaynı duurmdayım
ben de ankara sincan da oturuyorum. sen nasılsın canım
amin .. henüz hiçbirşey yapmadım canım. daha o duruma gelemedim malesefönce inanmam lazım kendime diye düşünüyorum. bu konudan biraz uzaklaşmak istiyorum bütün hayatım etkileniyor. çok sevdiğim mesleğimden bile uzaklaştım hiçbirşey istemiyorum
çok iyi anlıyorum canım. istersen bu konuda birkaç kitap okuyup ana kaynağından bilgiyi alabilirsin. hem bilgi korkularını azaltır belki? bu illet insanı hayattan soğutuyor bilmez miyimama kendini bırakmamalısın. çözümü olmayan bir hastalık değil ki! yüzde yüz tedavisi var en azından böyle düşün.
işte çok yıprandım canım biraz uzaklaşmak istiyorum nefes almak istiyorum .biraz ev işi yapayım da kafamı dağıtayım görüşürz canım
Tam olarak sıkıntın nerde
Böyle cümleler kurup beynine negatif mesajlar gönderme canım onun yerine yeneceğimi biliyorum ama yolumu bulmak için yardım yazabiliriz.ilk önce egzersiz itici geliyor ama küçücük bişiler dene kulak çöpü hissetmiyon bile girdiğini..tek kulak çubuğu streçle jelle ve sok.ama öncesinde incele aynada deliği bul bak iki yıl geçmiş artık iki gün bile geçmemeli de motive ol.sonra parmak olmadı aparat dene baba aparat daha rahat geldi tek çöpden sonra peçete ile kalımlaştırdım 4 gün toplamda egzersiz yaptım yendim olumlu motive et kendini
arkadaslar bende vajinusmusu henüz yenemedm bilindiği gibi bu bir erteleme hastalığı ve bende sürekli erteleyip egzersizleri hep bir bahane ile erteleyenlerdenim tam biraz bi aşama kaydediyorum ama üstüne düşmüyorum sonrada tekrar hayal kırıklığı ve başa dönüş yenen arkadaslara sorum şu ki bu egzersizleri ne sıklıkta yapıyorsunuz yani hergün mü haftada bikaç kezmi ve günde ne kadar zamanınızı ayırıyorsunuz?
arkadaslar bende vajinusmusu henüz yenemedm bilindiği gibi bu bir erteleme hastalığı ve bende sürekli erteleyip egzersizleri hep bir bahane ile erteleyenlerdenim tam biraz bi aşama kaydediyorum ama üstüne düşmüyorum sonrada tekrar hayal kırıklığı ve başa dönüş yenen arkadaslara sorum şu ki bu egzersizleri ne sıklıkta yapıyorsunuz yani hergün mü haftada bikaç kezmi ve günde ne kadar zamanınızı ayırıyorsunuz?
ara vermeden her gün ve cok sık yapılmalı, ben dilatörle calıstım, günde 60 defa sokup cıkarıyodum ve her soktugumda 10 defa ıkınıyodum, günde 600 ıkınma yani. Doktora gittim o verdi ödevi
Kizlar ben egzersizde en son 6 cmlik aparat alabiliyodum rahatlikla ama daha fazla kalinlastramiyidum dun 8 cm denedim oldu ama tamamini alamadim ilk defa bukadar acidi ve baski oldu once korktum ama sonra biraz beklettim icerde bikac dakika aci yavas yavas gecti beklerkende sıktim bıraktom sürekli ama yinede ondan fazlasini ilerletemedim bundan sonra ne yapmam gerekiyo nwrde nefes yapmam nerde ikinmam gerekiyo
ara vermeden her gün ve cok sık yapılmalı, ben dilatörle calıstım, günde 60 defa sokup cıkarıyodum ve her soktugumda 10 defa ıkınıyodum, günde 600 ıkınma yani. Doktora gittim o verdi ödevi
eşim sürekli yanımda değil 7aylık evliyim.şimdi iş için yurtdışında 4 ay sonra gelecek...parmak egzersizlerini yapıyorum yani alıyorum içime.eşimin 2 parmağınıda aldım.ama pe....alamıyorum hala sebep ne bilemiyorum ki.ben parmaktan sonra olacağına çok inanmıştım.ama alamıyorum.korku da yok bende yani olacak acısada olsun diyorum eşime ama girmiyor.
Tesekkurler oyle yaparim sen yendinmii pekiUzunluk değil kalınlık önemli normalde ilişkide uyarılıyoruz vajinada uzuyor ama egzersizde vajina kısa oluyor normal yani.zorlanınca ıkın zaten son noktaya gelince makat tarafında baskı oluyor. Sen şimdi kalınlaştırarak devam et 10 cm yap eş denemesine hazır olunca geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?