Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yapabilirsin bence denmelisin bu kadar ilerlemişken olmazsa da bence panık yapma 2. denemnde mutlaka olacaktır inan kendine

canım tuvalete girdin bahaneyle parmağınla yavaş yavaş vajina girişini ara,ben banyo öncesi arayarak bulmuştum.
parmak egzersizi yapıyorum arkadaşım.deliği buldum yani şükür.2 aydır egzersiz yapıyorum o konuda sakıntım yok şükür.benim sıkıntım ilişki esnansında hala olmaması.bazen 3 parmak almama rağmen((

Ewet vanim senle ayniyiz dedigin gibi bende fobi cokk hepsunden kurtulmak gerek sen vajide ne asamadasin

anladım ben zeytin yagıyla denıcem bı dahakıne sonra alıştırma yaparken jeli kullanırım
yağ çok kayganlaştırıyor bende yerini tutturana kadar pes ediyordum kayıyor olmuyor diye,elinle destek ver yerini bulunca gerisi kolay.

yağ denemiş miydin cnm, belki söylemiştin ama isimler karışıyor bende

süpersin canım maşallah bak dr muayene ederken cam aparat kullanıyor ya nasıl kastım kendimi 1sene önce yendiğim halde,sonra ikinci gittiğimde hafif ıkındım girdi,zamanla alışılıyor inan bak.

canm ilişki sırasında ıkınmayı unutuyorz genelde o zaman girmiyo

KKADERİM sana da çok şey sordum ama en bugun deniycem ya bana bi tavsiyen olurmu ?nasıl kolaylaştırabilirim?
estağfurullah canım soracaksın tabi,bakma klavye sorunum yüzünden fazla uzun ayrıntılı yazamıyorum.bak ne kadar anlıkta olsa bayılmış gibi gevşek serbest bırakırsan o kadar iyi olur.eşin giriş esnasında yapabiliyorsa etkilesin uyarsın,ben ona izin vermiyordum kendim yapmaya çalıştım çünkü.ıkınmayı nefes alıp vermeyi paniklediğinde ayetel kürsi okumayı unutma, derin nefes alıp ver,girişten önce klitorisi biraz uyarabilir eşin,sende kendini zevk almaya odakla,acı verecek birşey olsa,Rabbim kullarına ne merhametlidir,eziyet diye değil zevk olsun diye vermiş bunları hatırla.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33l
bunu da tekrar ilk sayfayı incele resim linklerine bak.

süpersin canım maşallah bak dr muayene ederken cam aparat kullanıyor ya nasıl kastım kendimi 1sene önce yendiğim halde,sonra ikinci gittiğimde hafif ıkındım girdi,zamanla alışılıyor inan bak.

Banada doktor uyguladi canim aparatlari o verdi zaten en buyugunu yaparken acayp canim yanmisti ama o anlikmis simdi o kdr rahat yapiorumki kendime astim onuuu sagol canim benimmmmm 😁😁

Ya arkadaşlar burada daha öncede sordum ama bir arkadaş cevap verdiği için bir kaç kişinin daha fikrini almak istiyorum. Şu an regl çok az geliyor yinede parmak egzersizne başlasam olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…