Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Banada doktor uyguladi canim aparatlari o verdi zaten en buyugunu yaparken acayp canim yanmisti ama o anlikmis simdi o kdr rahat yapiorumki kendime astim onuuu sagol canim benimmmmm 😁😁
zamanla o kadar rahatlayacaksın ki,kendin bile şaşırırsın.sende sağolasın cnm.

Nden peki canım çok olmuyor. Sadece merak ediyorum yanlış anlama olur mu
canım ayrıntılı bilgim yok ama sadece regl döneminde kolay mikrop kapılabilir ayrıca eşle ilişki yasaktır ya o dönem bence egzersiz içinde bitmesini bekle derim,olur ya mikrop bile kapabilirsin. bilmiyorum sakıncası yoktur belki ama benim düşüncem bu.

Tamam canım haklısın yarın yaparım en azından

arkadaslar dun cift parmakta takildim cok canim yandi ve tum inancim gitti yazdim ama cevap gelmedi ben cift parmagi bile alamazsam p...si nasil alcam coj moralim bozuldu ne yapabilirim fikir verin nolur

Doğru diyon kardeşim de . Neyse zorlayaym kendimi. Aslında korkuyorum parmak egzersizden tansiyon düşer mi çok canım yanar mi falan filan

arkadaslar dun cift parmakta takildim cok canim yandi ve tum inancim gitti yazdim ama cevap gelmedi ben cift parmagi bile alamazsam p...si nasil alcam coj moralim bozuldu ne yapabilirim fikir verin nolur

BOl yag surseydin ole deneseydin

Banada doktor uyguladi canim aparatlari o verdi zaten en buyugunu yaparken acayp canim yanmisti ama o anlikmis simdi o kdr rahat yapiorumki kendime astim onuuu sagol canim benimmmmm 😁😁

Ben aparatlari nerden bulabilirim yardimm lutfen parmakdan iyi olur

Deneyecem nefes egzersizi de onemli belki rahatlatir

nasıl denediğini ayrıntılı yazar mısın? yani üstteyim mesela öne eğiliyorum gibi ayrıntısıyla.

öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim.zeytinyagi hiç denemedm denicm inşalla.bebek yağını önce eşimd bolca sürüyorum,sonra vajina agız kısmına.ben alttan oluyorm eşim üstte.ben ustte olduğum pozisynda beceremedim:-(bu şekilde canım denemelerim

iyi akşamlar arkadaşlar.bir konuda bilginiz olsun isterim ben de apartala bebek yağıyla çalıştım şükürler olsun yendim de ama sonrasında biraz sıkıntı çektim.neden derseniz egsersizler sırasında enfeksiyon kapmışım sanırım.doktora gittim ilaç kullandım şimdi şükür iyiyim ama dikkatli olmak da lazımm arkadaşlar çünkü orası cidden çok hassas ve enfeksiyona müsait

yenmiş olan arkadaslara bir sorum olacak biraz özel olacak ama yardım ederseniz faydalı olacağını düşünüyorum.ben altta sirt üstü yatarken eş nasıl durmalı nasıl deneme yapmalıyız

İyi geceler arkadaşlar ...
1ay önceki denemelerimde eşim bi kaç sefer vajimin üstüne boşalmıştı.. Biliyosunuz kızlık zarımda alınmıştı.. Bu ay hastalanmadım 20gün geçti hala gelmedi test yaptım 2defa ikiside negatif çıktı bunun nedeni ne olabilir sizce ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…