Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya kendini kasıyorsun istemeden farkında olmuyorsun aklın hala o korkuda derin bir nefes al bırak ve ıkın kastığından daha yanlış yönde olduğunuzdandır yoksa içi o kadar genişki gitmiycek gibi değil afedersin ama 1 değil 4-5 p sığar yani birde düşün ordan bebek çıkıyor popoya doğru ittirecek aynı hatayı benim eşimde yaptı popoya doğru ittirmeyince girmiyo yönünü sen belirle önce yat sırt üstü elinle yerini bul parmağınla biraz egzersiz yap iyice içinde elini genişleterek ondan sonra penisi elinle yerleştir nefes al bırak ıkın kendiliğinden kayıp gidicek göreceksin ama zeytin yağıda sür p.ye ben böyle yendim girdikten sonra hissetmiyorsun bile gerçekten çok kolaymış diyorsun bumuydu bunca zaman çektiğim sıkıntı diyosun

canım angel girle yazdığımı oku aynaya odaklanma ıkınınca açılıyor zaten görmesen bile parmağını popona doğru ittir çok rahat gidiyo zeytin yağını mutlaka sürün ama

canım angel girle yazdığımı oku aynaya odaklanma ıkınınca açılıyor zaten görmesen bile parmağını popona doğru ittir çok rahat gidiyo zeytin yağını mutlaka sürün ama

tmmm cnm dediklerini uygulıcam.. umarım yarın güzel haberlerle dönerimmm. ya ben bide hamile kalmak istiorum. eşim çok istio çocukk

inşallah cnm ya hayırlısı... dediğin doğru kafandan sildikten sonra gerisi çok kolay.. bende bugün eş denemesine geçmeyi düşünüorumm

Bence cinsellige alismadan cicuk yapma. Cunku hamilelikte iliskiye mecburen ara vereceksin ve dogumdan sonra tamamen soguyacaksin. O yuzden biraz zaman gecmesi daha iyi olur.

bende hemen olursa bebek istiyorum önermiyomusunuz yani.eğer problem olursa tedbirini almaya çalışırm.mesela bu süre ne kadar olmalı.1yıl kadar uzun mu mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…