- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.141
afedersin canım hakkını helal et can sıkıcı şeyleri hatırlatmış oldum istemeden,inşallah biran önce herşey normale döner güzelim,okulun varken çocuk sahibi olman tabiki doğru değil, önce okulun bitsin en önemli şeylerden birisi o, bende atanmadan evlenmem diyordum biraz o yüzden geç kaldım evliliğe baktım devletin atayacağı yok evlenip ondan sonra atanırız artık dedim.inşallah herşey yolunda gider arkadaşım,kimseyi takmıyorum diyebiliyorsan ne mutlu sana ben yapamıyorum , strestende hasta oluyorm malesef.Allah hepimizin hakkında hayırlısın nasip etsin inşllah. yanlış anlama doğum kontrol hapı için birşeyler duyduğumdan söyledim, şimdi duyduğum birşeyi söylemezsem ya birilerinin de başına olumsuz birşey gelirse diye kendimi sorumlu hissediyorum. senin durumun farklı ama inşallah herşey yoluna girer tatlım.Tatlim ben dogum kontrol hapi kullanmadan adet olamiyorum. Hipotiroit ve kilo fazlaligindan dolayi. Adeti duzene soksak yumurtaliklarinda hicbir problem yok diyor doktorum istedigin anda olur diyor ama adet olamama problemim var iste. Benim de esim 31 yasinda daha fazla ertelemek istemiyor cocuk isini ama ben hem daha hazir hissetmiyorum yasimdan dolayi, hem daha okulum ideallerim var bem de bu adet sorunu var.
Cocuk baskisini zaten hic hatirlatma. Benim ailem kesinlikle karsi suan cocuk yapmama okulunu bitir diyorlar. Esimin ablasi daha evlendik ilk ayda cocuk demeye basladi. Tabi ne bilsin vajinismusu adet duzensizligini. Takmiyorum kimseyi :)
Allah razı olsun canım.amin Allah hepimize kolaylık versin, bitirirsin inşallah okuyorsun ya çok şükür nasıl olsa biter.inşallah canım evlat duygusundan mahrum bırakmasın aratmasın inşallah, istediğimizde hayırlısıyla nasip etsin inşallah cümlemize.Canim helal olsun da hatirlatmis olmadin zaten aklimda olan seyler takilma bunlara. Atanmayi veklemek de zor Allah kolaylik versin biz daha bitiremedik bile okulu :) Allah herkesin gonlune gore versin canim benim. Dogru zamanda hayirli evlatlar versin insallah.
az kalmış maşallah çalışırsan zor değil, bakma ben işe girmiştim eve çok geç geldiğim için ders çalışma fırsatım olmuyordu.sende evlisin işlerin çok olur. Allah kolaylık versin canım.Amin canim insallah.
Hayirlisiyla 1 yilim kaldi o da biter hemen.
Ama mezun olduktan sonrasi daha zor.
bilmez miyim kuzum ne zordur, benimde dersane ev iş hangisine yetişeceğimi şaşırdım. Allah yardımcımız olsun , işlerimizi kolaylaştırsın inşallah.resmen robota bağladık yani.Sorma canim nereye yetisecegimi sasirdim. Derslerim cok yogun. Yemek yapmaya ancak firsat buluyorum. Temizlik ancak haftasonu. Derslere yogunlasinca ev isleri aksiyor ev islerine yogunlasinca dersler.
amin canım cümlemize inşallah.aynen öyle haklısın.Allah kolaylik versin canim. Tobot yanimizda halt etmis :)
Kizlar da ugramadi bugun. Umut'u merak ediyorum.
canım benimm burda mıydın =) bizi bizden daha iyi kimse anlamaz ki güzelim.regl bittiğinde mail at istersen konuşalım tekrar.canımmm ben burdayımm regl bitince başlıcam gayrı dün doktora gittimaç bakıyım deyip durur bu doğum kontrolcüler cidden anlamıo bu mevzudan güldüm çıktım ordan en iyisi çalışıp yenmek
Nerdeyse bir aydır bakmıyordum. Az önce sondan başa doğru taradım. Yendiğini görmek istediklerimden birisi de sensin. Sen yenersen sanki bende başarabilirim gibi geliyor. Bazı zamanlarda aynı ruh haliyle yazdıklarından dolayı seni arıyor hep gözlerim. İnşallah sen ve ben dahil olmak üzere yazan herkes en kısa zamanda kurtulur bu illetten.canımmm ben burdayımm regl bitince başlıcam gayrı dün doktora gittimaç bakıyım deyip durur bu doğum kontrolcüler cidden anlamıo bu mevzudan güldüm çıktım ordan en iyisi çalışıp yenmek
canım benimm burda mıydın =) bizi bizden daha iyi kimse anlamaz ki güzelim.regl bittiğinde mail at istersen konuşalım tekrar.
canım ne demek utanmak aşkolsun bu şekilde konuşma, demek ki yeterince yardımcı olamamışım, eğer faydalı olabiliyorsam şimdiye kadar olamamışım ama olabileceğime inanıyorsan yine mail at çekinme, orda daha rahat oluyor insan, burda da ama kendini sorumlu hissedip birileri yazdıkça bende yapıcam diye azmediyor. ben yardımcı olmaya hazırım canım , temennilerin için Allah razı olsun çok sağol, inşallah canım sende kısa sürede yenersin şu durumu.Kaderim utanarak sana yazıyorum. Maillerinle o kadar yardımcı olmaya çalıştın ki hakkını inan ödeyemem. Dilerim Rabbim en kısa zamanda bütün dileklerini gerçekleştirir. Sana dair temennilerimi daha önce de yazmıştım ama üzerinden çok zaman geçti o aralar yoktun hemde.
evet evet görmüştüm canım ya denemedi bence, olumlu olsa hemen yazardı olumsuz olmaz inşallah da öyle olsada yinede birşeyler yazrdı sanki.Umut dun girdi baska bir isimle canim. Normal uyeligine erisememis. Bugun ugrayip durumu yazar umarim. Dun es denemwsi yapacakti.
Tamam sende yaz
canım ne demek utanmak aşkolsun bu şekilde konuşma, demek ki yeterince yardımcı olamamışım, eğer faydalı olabiliyorsam şimdiye kadar olamamışım ama olabileceğime inanıyorsan yine mail at çekinme, orda daha rahat oluyor insan, burda da ama kendini sorumlu hissedip birileri yazdıkça bende yapıcam diye azmediyor. ben yardımcı olmaya hazırım canım , temennilerin için Allah razı olsun çok sağol, inşallah canım sende kısa sürede yenersin şu durumu.
Umut dun girdi baska bir isimle canim. Normal uyeligine erisememis. Bugun ugrayip durumu yazar umarim. Dun es denemwsi yapacakti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?