- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.401
estağfurullah canım, çekniyorsan özelden sor.
maşallah iki seansa çözmeniz süper olmuş yoksa ciddi pahalıymış. insan elinde olunca aman sıkıntıyı çekmektense veririm kurtulurum diyor ama olmayınca olmuyor, ayrıca siz ucuz atlatmışsınız ama iki seansta olmasa olmazdı, belkide korkularınızı hızlı yendiğiniz için konuşmakla ikna olacak durumdaydınız.ve o şekilde işe yaradı, nasıl olduysa olmuş ya çok şükür, cidden tanımıyorum belki ama 4 bin ödedim deseniz canım yanardı.çok sağol canım ..evet devlet hastanesinede gittim vajinusmus için yine ankarada ama doktor hayvan gibi davrandı canımı yaktı zaten korkuyorum ..böyle asabi sinirli boş bir doktordu yani ...en son işte özele gittim ve çok memnun kaldım biraz pahalı her seansta 400 ödedik 2 seansda iyileştiğim için son seansın parasını almadılar yani toplamda 800 verdim ama sayelerinde aştım bu sıkıntıyı :) buarada bana parmak egzersizi verdiler onu yapamadımama eşimle ilişkiye girebildim 2.seansın sonunda zaten önemli olan oydu çok şükür aştım ...:)
evet canım gitmiştir zaten normalde de meninin bir kısmı dışarıya akıyo bildiğim kadarıyla öle okumustum
iyi sevindiimmm bak buna :)))
tamam canım =)) site yavaş ya sırayla açıyorum bütün soruları ayrı sayfada bazen yazıp gönder diye basıyorum diğer msj a geçiyorum, geri döndüğümde hala yollamamış olabiliyor.cnm mesaj sırasını karıştırmışım.. sordum ben sorumu zatennn
maşallah iki seansa çözmeniz süper olmuş yoksa ciddi pahalıymış. insan elinde olunca aman sıkıntıyı çekmektense veririm kurtulurum diyor ama olmayınca olmuyor, ayrıca siz ucuz atlatmışsınız ama iki seansta olmasa olmazdı, belkide korkularınızı hızlı yendiğiniz için konuşmakla ikna olacak durumdaydınız.ve o şekilde işe yaradı, nasıl olduysa olmuş ya çok şükür, cidden tanımıyorum belki ama 4 bin ödedim deseniz canım yanardı.
kadın doğum dr una gittiğimde dr a eşiminde tecrübesiz oluşu beni daha da korkutuyor demiştim, tabiki çok şükür tecrübesiz ama hep sanki yanlış yere giriş olursa diye korkuyordum, öyle bir ihtimal olmadığını öğrendik tabi, oda aynen muayene etmek istedi önce sonra kendi parmağıyla denedi, sonrada eşimi çağırdı aynı gün bende şey vardır çok korkarım ama dr a naz yapamam mesela korksamda höt dese dururum yanibana doktorum parmakla müdahele etti ki ben vajinamdan çok huylanıyordum eşim dokunamıyordu bile ..yanımda psikiyatristte vardı önce güzin hanım parmağıyla dokundu tabi ben nerdeyse ağlıcam ..:)) sonra yok yapamıcam dedim ..psikiyatristim elimi sıkıca tuttu hayır cesaretini topla bugün bu iş biticek dedi bende düşündümki acıyacak korkusuyla nereye kadar yaşıcam peki dedim ve güzin hanım yavaşça parmağıla ilerledi baktım hiç canım acımıyo ..o an korkularımın yersiz olduğunu anladım ikinci seansda iki parmakla tedavi yapıldı hatta eşimde iki parmağıyla yine doktorun yaptığını yaptı doktor gözetiminde ...doktor onada anlattı okadar rahatladımki sonra zaten vajinal ultrasona girdim ogün ki düşün daha dün ilişkiden korkuyordum ondada başarılı oldum yumurtalıklarıma bakıldı ..herşey sağlıklıydı çok şükür ..ve bitti geçti :)) yani iyi bir doktorun faydası çok büyük birşeyleri orda bana ispat ettiler ben kendimi öyle kasıyomuşumki ondan olmuyomuş herkes kasma rahat ol diyordu ama yok olamıyordum doktorun parmak tedavisiyle yaşayıp aslında acımadığını görmüş oldum canım ...bide bi sıvı verdiler bana vajinayla uyumlu bir sıvı oda çok rahat ilişkiye girmeyi sağlıyor ayrıca ilk başlarda onuda kullandık ben iyice alışana kadar bi -iki kez hala bende mevcut o sıvı ihtiyacı olan varsa yollayabilirimde
kadın doğum dr una gittiğimde dr a eşiminde tecrübesiz oluşu beni daha da korkutuyor demiştim, tabiki çok şükür tecrübesiz ama hep sanki yanlış yere giriş olursa diye korkuyordum, öyle bir ihtimal olmadığını öğrendik tabi, oda aynen muayene etmek istedi önce sonra kendi parmağıyla denedi, sonrada eşimi çağırdı aynı gün bende şey vardır çok korkarım ama dr a naz yapamam mesela korksamda höt dese dururum yanikorksamda orda o şekilde yaptık ama ben ilk jelle denedim olmadı sonra yağ geldi aklıma öylece o denemede oldu hamdolsun. valla öyle yada böyle birileri yendiğide öyle mutlu oluyorum ki, sanki omzumdan yük kalkıyor, halbuki tanımıyorsun bile o insanı, aynı stresi yaşayan birilerinin olduğunu bilmek çok üzücü çünkü.
zaten eşimiz anlayışlı olunca daha çok vicdan azabı çekiyoruz, amin canım inşallh Rabbim derdi olan herkese derman versin.evet kesinlikle katılıyorum sana kendini eksik hissediyorsun eşin anlayışlıda olsa insan kötü hissediyor kendini ..inşallah herkes yener korkularını:)
bencede konustukca rahatlarsın hem kimsenın işi yokkı burda kafamızda bos yani şişir istediğin kadar :) saka bi yana kafamızı şişirmende ne demek sen yanımızda oldun hep eger şimdide biz sana yardım edelım hem kafanı dagıt
canım ya nerelerdeydin sen,ara vermek çok kötü lütfen yenmeden gitme olur mu?
İşe başladım,bir sürü sorunlar yaşadım en son doktorun zaten olmuş dediğinden beridir hiç deneme yapmadım yaklaşık 2-3 haftadır eşimle yatakta sadece sarılıp uyuyoruz tam istiyorum herşey tamam diyorum muhakka bişey çıkıyor erteleme sorunu gerçekten adı bu yani çok aptalım ufacık bir sorunu halledemedim...insan zevk alacağı şeyi ertelermi yaa adam yaşlanıyor ben yaşlanıyorum cinsellik adına ikimizdede bişey kalmayacak halende böyle aptal aptal duruyorum...kaderim..özledim sizleri...ama kırıldım da sormadınız bunca zamandır hiç birinizüzüldüm...
Canım merhaba.
Vajinismus gerçekten erteleme hastalığından başka birşey değil.
Ben de yenmeden önce mutlaka birşeyler çıkardı çıkmasa da ben üretirdim ertelemek için.
Bence üzerine düş mutlaka başarırsın.
Dr ne amaçla zaten olmuş dedi ki?
ben kadın hastalıkları doktoruna gittim 3-4 kere durumu anlattım en son gittiğimde eşimle hep denemiştim ama olup olmadığından emin değildim...o yüzden alttan muayne etti zaten açılmış sadece deneme yapman gerek dedi ondan beridir denemiyorum ve 2,5 sene dir evliyim çocuk istiyorum....
Ha anladım canım.
O kadar deneme yapıp ilerlemişken bırakmasaydın keşke.
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin sen de biraz üzerine düşersen hallolur bu iş.
evet sorma
Canım ilgin için teşekkür ederim. Bir ara özelden konuşuruz belki. Burda anlatsam destan olucak çünkü :)
sevgili kk hatunları, ay sonunda evliliğimin 9 ayı dolacak ama ben de eşimle henüz ilişkiye giremedimvaji olup olmadığımı da tam anlayamamıştım, sonra eşimde de problem oldu vs. şimdi artık eminim vaji olduğuma ve ayna alıp incelemeye başladım bugün, ıkınınca sadece kulak çöpü girebilecek gibi bi delik açılıyo ve sanki minik bi et parçası var deliğin hemen üstünde, bu normalmi anlayamadım, bu arada eşim egzersiz yapmamı istemiyor, napcam bilmem.
şimdi egzersize başlayacağım ama o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki kendimi yardımm lütfen moral istiyorum cesaret istiyorum kk kardeşlerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?