- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.601
Arkadaşlar biri cvp versin lütfen ya !!
Ben çıkıyorum arkadaşlar yarın görüşmek üzere.... Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah....🌹
👍
Ben çıkıyorum arkadaşlar yarın görüşmek üzere.... Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah....🌹
👍
Hülyacım kimseden ses çıkmadı sana gönderebilirim bacım... Rabbim kimseyi bu derde düşürmesin yaşamayan asla ve aslaaa bilemezzz, insanlar halimize gülüor ben sülalemdekiler 5 sne sonra yaptım desem benle ne dalga geçerler tahmin edebiliyorum... Hülyacım sana gönderim burda kim ister die bekliorum sana gönderim Allahın izniyle yendiğin zaman sende aynı benim gibi burdan birine gönderirsin...
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
İki gündür ücretsiz gönderecem die kndimi yırtıom burda kimsenin umrunda değil... Sanırım bi güvensizlik var normaldir hak veirrim.. Bende zamanında aynı şeyi yaptım...
Nasıl gönderecem kargoyla adrese teslim tabiki...
Hülya ya gönderecem dedim bi kere eğer hülyadan ses çıkmazsa krıkkalp sana göndrririm... Olmadı ben hülyaya vajine de sana gönderir oda göndermek istiyor
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hayal2011 bunca yol katetmisin neler yapmisin buna ragmen hala olmadimi parmaklarinla yapiyosan penislede yapabilirsin ben dokunamiyorum bile
Bende tesettürlüyüm canım şükür eşimde bende namazlı niyazlı insanlarız ama denemediğimiz yöntem kalmadı 5 aydır psikiyatriste gidiyoruz sadece bir boğum parmak alabildim birkez denedik 6 cm girdi ve kanamam oldu oda zar zor şimdi tekrar dişimi sıkıyorum ama çok canım yanıyor normalde rahat olması gereken birşey bende aşırı yanma ve acı oluyor ve çok az bir ilerleme oluyor şimdi hiç alamamış olsam ve denememiş olsam alkol de çözüm olmaz diyebilirdim doktor bana sen zaten aştın diyor sadece rahat olman gerek diyor bu yüzden alkolü deneme fikri oldu
Canim bak ben parmk dahi ypamadim inan hepnzden ktu drumdaydim gtmedgm doktor klmdi en son para ayarladim ankrda bunun tedavsni ypan doktora gttim ve aparatlarla calstrdi bni her gun calstm o aparatlarla cesaretim vardi inancimda vardi ama yarida tikaniyorum dye haydar dumen recetesini yaptim ve oldu. Ve ben asla ustte ypamam derdim dsuncesi bile korkunctu bna gore altta cok zor oldu ama ustte daha rhatmissss kesinlikle aparat yapin yada alin inanin cozmeye inanilmaz yardimci oluyo. Sormk isteyen arldslra yardmci olrm insallah..
Cnm sen önce Haydar dmn recetesiylemi yaptın yani öncesinde egzersiz yaptınmı ne kdr egzersiz yaptın su h.dümen reçetesini bende denicemde ne kdr işine yaradı onu merak ettim
hayır sürtünme yolunu demedi, kendi kendini tatmin etmesine izin ver sen de yanında ol dedi. iyi hoş onu da dese şuan yapamıyorum. başkası mı var sorusunu eşim sordu iş arkadaşım olan biri hakkında olumlu yorum yapınca. oysa ben kocamı gerçekte seviyorum şüphe bile duymam. 5 yıl evlilik öncesi var. 2 yıldır da evliyiz. tam cinsel birleşme dışında herşey yaşanmıştı, beraber tatile gittik birbirimizin evinde kaldık vs... ama ilk başta çok korkuyordum eşim farklı pozisyonlardan oluşan cinsel ilişkiden bahsediyordu sanırım daha narin cümlelerle yaklaşsa böyle olmayacaktı. ya da suçu üzerimden atıyorum. ablamın cocugu oldu kaynanam başladı darısı size vs diye. kocam tapıyor ablamın cocuguna kokluyor kucagındna dusurmuyor biz eve gelıyoruz ıkı yabancı gibi. psikologa gidiyorum o soruyor bana "neden" diye... yahu bilsem sorar mıyım ben bu koltuğa oturur muyum dıyemıyorum. psikologa da kızamıyorum herşey düzgün hayatımda iş hayatım,kocam ailelerimiz vs... cocukluguma vs dönüyor ama zaman kaybı gibi geliyor bana.
bazen sabah aradan sarılıp uyandırıyor penisini sert hissetmek çok itici geliyor öpüşme vs iğrenç geliyor, birşey var işte kilitleyen ne bilmiyorum.
ince bir çizgi bu. arkadan sarılmasına bayılıyorum:) ama penisini hissettirmediği sürece. vucudumu okşamasına bayılıyorum ama goguslerıme dokunmadıgı surece. yuzume ufak opucukler kondurmasını sevıyorum ama dudaga gelmedıgı surece... kocamla değil cinsellıkle sorunum var benım.
çoook benziyor psikolojik durumumuz. seninle aynı durumdayım. oynaşmalar hoşuma gidiyor ama iş o noktaya varacağını hissedince ipler kopuyo bende... Allah yardımcımız olsun inşallah...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?