Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eger Kimseye gondermediysen bana gonderebilir misin

çoook benziyor psikolojik durumumuz. seninle aynı durumdayım. oynaşmalar hoşuma gidiyor ama iş o noktaya varacağını hissedince ipler kopuyo bende... Allah yardımcımız olsun inşallah...:44:

nasıl atlatacağız bilmiyorum 2 senedir "biraz yüzümü sev, vucudumu sev hemen başka tarafa geçme" sözünden eşimi bunalttım dün akşam kıyamet koptu yine "psikolog bile kesmedi seni, ona da kulp buldun, ilaç kullan o zaman, kadınlık bu değil" vs...

haklı sanırım; ev temizliğini çamaşırı vs eşime yıktım daha doğrusu eşim herşeyi üzerine aldı sadece tedavime odaklanmam için ama bu sefer daha büyük baskı oluşturdu bu durum bende. 1 ay sonra 2.evlilik yıldönümümüz geliyor ve sonuç sıfıra sıfır. parmak egzersizleri bu durumda işe yaramıyor zira 2 parmağı tamamen aşmışken kocamı istemeyedikten sonra vajinismusu yensek ne olacak.

Son düzenleme:

23 aylık evliyim bende.. tüm parmak egzersizleri bitti tam eşimle denemelere başladık herşey tepetaklak oldu. eşim işini kaybetti 3 hafta alkol kullandı, yeni iş bulana kadar. 5 aydır herşey yolunda ama cinselliğin c'si bile kaçırıyor beni. evi temizler çamaşır atar her konuda yardımcı ama karşılığında birşey yok benden.

parmak egzersizleri işe yaramıyor mu ...

Çok zor durumdayım olmuyor yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…