Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak egzersizleri çok işe yarıyor en azından ilk gün bir parmak bir boğum bile olmazdı. doktorum aparatlara karşı çıktı hatta parmak egzersizlerini eşimle yakınlaşmam için eşime yaptırttı. ilk günler tırnak üstü kadar başarabilirken 2 ayın sonunda 2 parmağın tamamında bile zorlanmıyordum. ama eve 2 kere sarhoş geldi eşim ki normaldi aslında çok büyük haksızlıkla işten çıkarılmıştı hemen iş buldu ama o arada alkol alması soğuttu beni. sonra tekrar psikiyatrımıza gittik ama o bizi çift terapisi için psikologa gönderdi. psikologta birşey diyemiyor ki bu konuda gerçekten uzman. 2 kere sarhos gelen adama sırt dönülür mü... şiddet yok taşkınlık yok. geldi yattı. ama o hali aklıma gelince dehşete düşüyorum.

neyse k egzersizleri beni eşimle aynı yatağa nasıl sokacak ki sarılıyor yavas yavas vucudumda dolaşmaya baslıyor ama genıtal bolgeme sıra geldıgınde cok rahatsız oluyorum. dun ızınlıydı ben çalışıyordum. bır baktım basucumuza yenı tutsuler masaj kremlerı vs konmus. cocukla ılgılendır gıbı ılgılenıyor, hem cok hos hem cok buyuk baskı yaratıyor uzerımde beklentılerı.

sizi anlıyorum bende acı cktgım için hiç istek duymuyorum.eşim çok anlayışlı ama ona haksızlık ettıgım için uzuluyorum.üstelik bebek çok istiyor.ben bu dilatör setinden almayı düşünüyorum sızce işe yarar mı.hem ben onu soktgum zaman kızlığım yırtılmaz mı kafam cok karışık

cnm merhaba bende vaji hastasıydım neyse ki atlattım. istersen sana da yardımcı olabilirimmm.. sormak istediğin herşeyi sorabilirsin

ben acı cekemedım pek deneyemedık tam anlamıyla. bebek ıstemıyoruz bız cınsellıgı daha fazla yasamak ıstıyoruz. 2 senedır bekledık hemen hamıle kalmak kocama ceza olacak sanırım:) eğer ayıracak bir bütçeniz varsa doktorumu tavsiye edebilirim size. zira ben tam halledemedim ama en azından doktorum yüzünden değil zira vajinamı hallettik ancak kocama kızgınlıgım yuzunden bılıncaltım ket vuruyor.

ayrıca kızlık zarınız yırtılır bu aparatta da parmak egzersizinde de geçerli, kaçınılmaz.

doktorum da cem incesu acıbadem hastanesi'nde çalışıyor. hastanede cinsel işlev bozukluğu polikliniği var, her doktoru çok iyi değil örneğin psikologundan memnun kalmadım ama cem bey çok iyidir.

arkadaşlar merhaba.. ben de vaji hastasıydım. neyseki 2 ay önce yendim çok şükü
r.. isterseniz tecrübelerimle sizlere de yardımcı olabilirimm.. sormak istediklerinizi burdan sorabilirsiniz bana yardımcı olurum her zaman...

@burcu anlatır mısın tüm aşamaları geçen birisi yani parmak egzersizleri bitti ama eşimin yaklaşmasına izin veremiyorum. ne yapmak gerekir ne önerirsin? mesela siz zorlanırken eşinizle atıştığınızda nasıl motivasyonunuzu kaybetmediniz

nasıl başardınız ben sadece serce parmağımı sokabılıyorum.ayrıca eşim bıraz girebılıyr ama kızlık zarım duruyor doktor zarı gecememişsınız dıyor

cnmmm benim öncelikle biraz sakin ol ve olacağını düşün.. bak ne güzel serçe parmağını sokabiliosun.. en azından oraya birşeyler girebildiğini kafana oturtmuşsundur artık.. canım peki sen yönü bilio musun???? bu konuda bilgin var mı???*

cnm tabiki anlatırımmm.. bak ben ilk başta öğrenmem gerekenleri öğrendim. öle hemen egzersize başlamadım.. ilk önce niye olmasın dedim. yapanların benden ne fazlası var ki. ve ayrıca eşim bebek istiyor bu da onun hakkı. bunları beynime oturttum. biraz rahatladım. daha sonra elime ayna alıp vajina bölegesini incelemeye başladım. ıkındıkça oranın açıldığını gördüm. ertesi günde bu siteden yön olayını öğrendim. vajina popo yönündeymiş. yani parmağını yada aparatı düz bi şekilde sokma. hafif aşağı doğru eğdir. o zaman gidiyor. düz bi şekilde itemezsin. karşında duvar varmış gibi hissedersin. ben ilk başta parmağımı bile sokamıodum. işe kulak pamuğuyla başladım. derin derin nefes aldım ıkınırken bie tane kulak pamuğunu alabildim. hemen o gazla 4 tane kulak pamuğunu sitreçledim ve onuda alabildim. yönünü bilince biraz da ıkınınca oluomuş.. ben tabe hemen durmadan aparatı kalınlaştırdım o gün 9 taneye kadar çıktım.. biraz baskı ve tuvalet hissetmen çok normall tabe.. ertesi günde mumdan aparat yaptım. bakkal mumuna peçete sardım ve sitreçledim. evet onuda alabilmiştim olmuştu... 2 gün daha bakkal mumuyla denedim daha sonra eş denemesine geçtimmm

içeri girebiliyor eşim ama sonra dedğiniz gıbı duvar gıbı bişey çıkıyor ıtsemde gıtmıyor ... ben acıdan korkuyorum galıba cok acıyacak içmde bır et parçası var yırtılacak gıbı hıssedıyorum çok korkuyrum (( bız bu halde bebek ıstıyoruz yanı eşim zara kadar yakşabıldıg için içerıye boşalıyor bu şekılde hamıle kalabılırmıyız sızce ((

cnm mesela parmak olsun aparat olsun soktuğun zaman düz bi şekilde mi sokuosun. eğer dümdüz kattırırsan girmez karşına duvar gibi bişi çıkar. hafif eğdirmen gerekir.

evet anladım şimdi.ben dun bu sıtede okudum bırısı yamış asaşı bastır dıye serçe parmağımı sokabıldım dun aşağı doğru ıtınce :) haklıınız ama sanırım ben acıdan kaynaklı korkuyrum çok canım yanacak sanyorum... doktoragıtmek ıstemıyorum sızın gıbı kednımbaşarmak ısıtyorum.sizce dılatör alsam işe yaramı viblator aldım kalın oldgu için onu sokamadım ...bu dlatörler boy boy oluyormusu sanırım... öylemı yapamyım.pekı sız bu sekılde zarınızı kendınız mı yırttınız yoksa esınız mı

biz bunları geçtik zor kısmı bitti. tam ben üstte olacak şekilde egzersizlere başladık eşimin iş olayı patlak verdi o günden sonra da olmuyor. eşimin "senin tek parça kısa geceliklerin vardı" demesi bile itiyor beni, polar pijamalarımı çıkartamıyorum.sabah uykumdan öpücükle uyandırıyor zor kaçıyorum, gece uykumdan uyandırıyor paylıyorum karsımda cocuk var sanki... bir kutu bıra ıcınce de o açıyor agzını. ben bu kadar anlayıs gosterıyorum neden diye soruyor. kendimi sünepe gibi hissediyorum.

bunu nasıl aşacağım yoksa vajınaya penıs nasıl gırer nasıl genısler cocuk nasıl cıkar vajına nasıl penıse gore sekıl alır... bunları doktorumuz bıze tek tek anlattı, korkum kalmadı. ama istek yok.

cnm evet kalabilrsin ama bence acele etme. daha ilişkiye alışmadan hamile kalırsan eğer hamile kaldıktan sonra hiç alışamazsın. işte karşına duvar gibi birşeyin çıkması da yanlış yönde olman. kaydıraktan kaymayı düşün. kaydırağın ilk başına otururuz. burayı penisin yada aparatın ilk girdiği an gibi düşlün. daha sonra katdıraktan aşağı doğru kayarız demi?? düzdüz kayamayızz. işte penis de öle. hafif aşağı doğru eğdireceksin. oreasın zaten içi boş o gider

canım herhangi bişi almadım. aparatı kendim hazırladım. bakkal mumunu peçeteyle yavaş yavaş kalınlaştırdım. egzersiz esnasında zar esnio. eşim yırtttı benimkini

cnm ama bu eşinin en doğal hakkı.. sen böle devam edersen eğer evliliğini riske atarsın.. bende senin gibiydim. eşim çok anlayıştı ama ben sürekli binbir bahaneyle kaçıodum. hastalık rolü bile yapıodum düşün artık.. en sonunda eşim bu böle devam etmez ben çocuk istiorum ya çözüm bul yada ayrılalım dedi. beynimden vuruldum resmen.. ama eşim haklıydı artık bişeyler olmalıydı. eşim iyiki bana karşı öle şeyler sölemiş ki ben hemen ertesi gün başlamıştım olaya. ve 4.gün eş denemesinde de yendim...ben eşimi kaybedebilrdim evliliğim bitebilrdi.. bunları düşün cnm. etrafında birçok kişinin çocuğu vardır. sende bunu hakediosun en baştada eşin tabe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…