- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.141
Offff öldüm bitttimmmm.... Biri bana duvar ve cam silmek mi yoksa fanfinifinfonmu desee.... Fanfinifinfon derimmm o iş daha kolay beeee offff öldüm bitttimmm😩😩😩😩
Özüm güldürdün beni ya😀😀 inşallah bende bunları sölerim bigün🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hulyacigim sen hallettikten sonra aparatlari bana gond erir msn.senin adina da cok sevindim hadi yolu yarilamissin
yaaa canim ne sanslisin masallah darisi bizim basimiza ins:) ben de yeneli 2 ay oldu ama 2sinde de korunmak zorunda kaldim bu ay korunmayacahim nasipse ins bizim de olur
ailem geldi yanımıza ondan :) hem tekrar yapamam üzülürüm diye korkuyorum.tekrar yapamamaktan korkuyorum.... canım acıdığından hıc zevk almıyorum.sonra bu durum düzellir mi
Kiz ne alemdesin merak ettim nasil gidiyo
Esracım ben ilkini çok rahat aldım zaten hissetmedim bile. Ikincide biraz acıdı ama nefesle onu da aldım. Hatta sonra git gel bile yaptım☺️üçüncüyü deneyecektim reglim gecikti 5 gün, dün olacak gibi sancım vardı azıcık kan geldi ama bugün bişey yok, olamadım yani. O yüzden dün aparat denememiştim, bugün denicem. Dua et üçüncüden korkuyorum biraz😰
Olur ins korkma onlari alan onu da slir rahat ol allah kolaylik versin
Saol canım inşallah sende kolayca halledersin, aparatların yoldaymış☺️
düzeliyor canım vajina alışıyor kötü düşünme ailenin gelmesi de iyi olmuş kafanı dağıt olumsuz düşünme hiç tamam mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saka gibi degil mi daha dun siraya girmisdik sen bana gonder diye bugun hersey farkli ve yoldaa
tamam canım çok teşekkür ederim... inşallah dediğin gibi olur :)
Evet aynen öle canım) bende kime önce söz verdiğimi hatırlamıyorum iyi mi hrsygzl mi kübraya mı??? Kafa kalmadı İnan ya
geçmişe yada mesajlara tekrar giz gezdir bari canım: ))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öle yapiyim bari, kübra alınma nolur ama sanki önce hrsygzl e söz verdim gibi geliyor. Ama yine de geçmiş yazışmalara bakayım. Haksızlık olmasın kızlar. Gerçekten kusuruma bakmayın😔
Canım önce hrsygzl e göndereyim dedim, sonra da kübraya. Bi halledeyim de sonra herkes birbirine gönderir. İnşallah herkesi kurtarır Allah bu durumdan
Öle yapiyim bari, kübra alınma nolur ama sanki önce hrsygzl e söz verdim gibi geliyor. Ama yine de geçmiş yazışmalara bakayım. Haksızlık olmasın kızlar. Gerçekten kusuruma bakmayın😔
Cnm bende yeni gördüm bu yazıyı olsun sen önce kübraya dediysen ona ver inş yener oda bana gönderir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?