- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.721
ben de egzersiz aşamasındayım, iki parmağımı alabiliyorum sonunda. sana önerim dizlerini karnına doğru çek ve bacaklarını yukarı kaldır, derin nefes al ve nefesini yavaşça uzatarak verirken parmağını yavaşça ittir, hiç anlamıyorsun bile kayıp gidiyor, tabi bol jel kullan bir de, kolay gelsin:)
sağolun yaaa desteğiniz için.. odaklanamıyorum iş güç çok yoğunluk var bende bu aaralar.. hafta sonu memlekete gidicez. dönüşe adetim başlar... bu aydan gitti gibi.. ben kondom geçirdim parmağıma ama rahat edemedim yaaa.. sürekli sıyrıldı mıydırdı. başarabileceğime inanıyorum ama korkumu halen yenemedim. bakabilmek inceleyebilmek bile şuan benim için bi aşama.. ama hızlı ilerlemeyi umardım
sağolun yaaa desteğiniz için.. odaklanamıyorum iş güç çok yoğunluk var bende bu aaralar.. hafta sonu memlekete gidicez. dönüşe adetim başlar... bu aydan gitti gibi.. ben kondom geçirdim parmağıma ama rahat edemedim yaaa.. sürekli sıyrıldı mıydırdı. başarabileceğime inanıyorum ama korkumu halen yenemedim. bakabilmek inceleyebilmek bile şuan benim için bi aşama.. ama hızlı ilerlemeyi umardım
CAnim iki parmagin giriyosa esinide alabilirsin tebrik ediyorum vajinismusu kazanmisin ben isaretle orta parmagimin uc hiseleri girdiginde esimi alabildim
Olmaz diye denemek bile istemiyorum
Ayy gercekten yendim de farkinda mi degilim acaba:) cesaret edemiyorum eş denemesine iyice alisayim diyorum ama cok iyi geldi bunlari duymak cok tesekkur ederim:) umarim en kisa zamanda hallederim
Arkadaşlar sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplayabılırım dicem ama kimse bişey sormak istemiyo heralde. Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnşallah en kısa zaman da yenenlerden olursunuz. Sırf birilerine yardımcı olabılmek ıcın sureklı sayfaya gırıyorum yenılıyorum bırı bısey sordumu bırıne nasıl yardımcı olabılırım dıye. Allaha emanet olun basarılar kızlar..
Gunaydin.. kendimi topladim olacak dedim yine olmadi.. neden olmuyor anlayamiyorum.. yardim edin lutfen..
bende oraya bile bakamayanlardanim.. 2 ay oldu ewleneli olmuyorr olmuyorrgünaydın nerde takılıyorsun tam olarak giriş mi olmuor
Canim parmak egzersizi yapiyomusunGunaydin.. kendimi topladim olacak dedim yine olmadi.. neden olmuyor anlayamiyorum.. yardim edin lutfen..
bende oraya bile bakamayanlardanim.. 2 ay oldu ewleneli olmuyorr olmuyorrduwar war sanki.. 1 kez girdi onuda anlamadik..
Günaydın arkadaşlar yeni bir güne daha başladık benim için yine karanlık bir gün nasıl bir hastalık bu hiçbirşey yapamıyorum çok kötüyüm herkezin yaptığını ben yapamıyorum
hayır başlamadım hiçCanim onemli olan bikere girmis ya demekki sorun yok bak oluyomus) korkma germe kendini bu zor bisey degil rahat ol parmak egzersizi yapiyomusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?