Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Baristimbugun egzersiz yapacagim hep aksama da deneyecegim..canim ya bugun cevresi 8cm ligi ilk baslarda cok zorlandim bir saattir alamadim icime en sin ikininca ilerledi ama ikininca giderken de sanki aciyor ssonra alisiyor dahaz az aciyor

kızlar nerdesnz herkes yatıo bugun herald aaaaaaaaaaaaaa haydi egzersizlere devammmmmmmmmmmm

canımmm çok mutluyumm dün akşam 9 cm'i başardım..başlarda yönünü ayarlamakta zorlandım ama sonra çok kolaylaştı..3-4 kez yaptım arka arkaya git-gel bile yaptımm:))hiç acı, ağrı, baskı hissi olmadııııı

canım senın su gazların olmasa ben hayatta bı ıs yapamam :)))) dur bı nefes alayım kızzzz

Canim sen de denemelerdesin benim gibi ben de hala baslarda hala ilk deneme gibi zorlaniyorum ama dilatoru cikarirken karsimda ayna oluyor son cikista oranin nasil genisledigini gorebiliyorsun ..neyse dedugim gibi pes etmek yok kolay gelsin..

canım ya tebrıler umarım bende basarabılrım su asamaa,ları

işte bu beeeeeee herkes okusun bu yazıyı çevresi 9 cm ve arkadşmz alıştrdı kendini artık. cnm seninde çok az kaldı

Tamamen psikolojik bir olay.Ben de evliliğimin ilk aylarında yaşadım.Sonra tek seanslık yardımla düzeldi.İlk başlarda yaşanması normal.Ama uzun sürmesi tabi ki iyi bir olay değil.Kendinizi o işi yapmaya endekslemeyin.Önce bedeninize dokunmayı öğrenin.Birbirinizi sevin önce.

psikolojık olay bılıyoruz ama ıstemsız bısey sonucta tavsıyelerınız varsa bbeklıyoruz nasıl yendınız tek seansta

ya kızlar aparatı kulak cunugunu denemeye calsıtım ama baya kasılıyorum normalmı bu

canım ben nerdeyse iki aydır egzersiz yapıyorum..önce tek parmak, sonra iki parmak derken muma geçtim tek mum, tek kat pecete, derken dün 9 cm oldu sonunda. ama sabret bir anda olmuyo,, bol bol kegel egz yap kas-gevşe..o bölgenin gevşemesi çok önemli, sonra herşey kolaylaşıyo.ben çok düzenli egzersiz yapamadım uzun aralar verdim sen hergün vakit ayırmaya çalış. inan alıştıktan sonra her şey çok kolaylaşıyo..önce inan sonra çabala..umarım en kısa zamanda hepimiz yeneriz..nefesi unutma en önemlisi o

Canim ben simdi bu denedigim aparatla ne asamada ese gecmeliyim oyle cok git gel yapayorum sanki cok dar ve hareket ettemekte zorlaniyor gibiyim..cikarirken de biraz zorlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…