- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.821
korkuyu boşver sen kociştonla barışmaya bak.
ve canım ben yendiğimde artık aparatlara ihtiyacım kalmadığında elim varmıyodu atmaya biliomusun.... elime aldım beni bu cehennemden bunlar kurtardı die... inan çok zor attım onları
kızlar nerdesnz herkes yatıo bugun herald aaaaaaaaaaaaaa haydi egzersizlere devammmmmmmmmmmm
canım senın su gazların olmasa ben hayatta bı ıs yapamam :)))) dur bı nefes alayım kızzzz
mhy83 sen ne durumdasın cnmm
canımmm çok mutluyumm dün akşam 9 cm'i başardım..başlarda yönünü ayarlamakta zorlandım ama sonra çok kolaylaştı..3-4 kez yaptım arka arkaya git-gel bile yaptımm:))hiç acı, ağrı, baskı hissi olmadııııı
Canim bi de baslarda acayip yanma aci oluyor ice tam girince o neden:what::what::what:
canımmm çok mutluyumm dün akşam 9 cm'i başardım..başlarda yönünü ayarlamakta zorlandım ama sonra çok kolaylaştı..3-4 kez yaptım arka arkaya git-gel bile yaptımm:))hiç acı, ağrı, baskı hissi olmadııııı
işte bu beeeeeee herkes okusun bu yazıyı çevresi 9 cm ve arkadşmz alıştrdı kendini artık. cnm seninde çok az kaldı
çünkü vajinanın kendi kayganlığı değil biz kayganlaştırıorz e artık sen bide penis kdr aparata geçtin nerdeyse...başlarda oluo genişyene kdr...ama diorm ya peniste o olmuo yani.
Tamamen psikolojik bir olay.Ben de evliliğimin ilk aylarında yaşadım.Sonra tek seanslık yardımla düzeldi.İlk başlarda yaşanması normal.Ama uzun sürmesi tabi ki iyi bir olay değil.Kendinizi o işi yapmaya endekslemeyin.Önce bedeninize dokunmayı öğrenin.Birbirinizi sevin önce.
Canim bisi sorcam esli denemelerde tahmini kac denemeden sonra acisiz gitgel yapabikiyorsunuz bi de esli denemede bi kere yapinca artik hep olur di mi
bi kere yapınca oluyor evet. cnm sıfır acısız olarak bi 8 9 ay falan geçmesi lazım ve bu zaman diliminde haftada en az 3 defa yapmanız lazım
işte bu beeeeeee herkes okusun bu yazıyı çevresi 9 cm ve arkadşmz alıştrdı kendini artık. cnm seninde çok az kaldı
inşallah canım, sadece yönün bulmada vakit kaybediyorum, yerleştirdikten sonra kayıp gidiyor, umarım eş denemesi de kolayca hallolur
ya kızlar aparatı kulak cunugunu denemeye calsıtım ama baya kasılıyorum normalmı bu
korkuyu boşver sen kociştonla barışmaya bak.
ve canım ben yendiğimde artık aparatlara ihtiyacım kalmadığında elim varmıyodu atmaya biliomusun.... elime aldım beni bu cehennemden bunlar kurtardı die... inan çok zor attım onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?